31-jan-2010

god morgon! vaknade nyss av att johan kom ner och hade gjort frukost på sängen åt mig. 
 

igor gästbloggar

Tjena jag heter igor vad gör du? Vet inte okej, Lyssna du läser fannys blogg den är ganska bra men min är också bra och roligare

www.igoor.blogg.se

30-jan-2010

hej jacob åkte hem för en stund sen. har precis ätit tacos med pontus med familj. snart kommer jossan hit(: då ska jag pontus johan och jossan köra sing star B)

29-jan-2010

Har funderat och funderat men vet inte riktigt om jag vågar ta hål i naveln tycker att de är jättefint. Jag frågade mamma, hon tycket att jag skulle göra de. Så nu är de bara pappa kvar. Tror faktiskt att han kommer säga nej men de är ju värt ett försök.


ge mig sommar!

nu är jag "ganska" trött på vinter och tycker att de kan bli varmare så att vi kan få lite sommar här i uppsala.
sa dom inte att de skulle bli varmare för att miljön var så förstörd? tänk när man kan gå utan skor och ha shorts fan va skönt!


29-jan-2010

entligen fredag! så jävla skönt. dagen började med att jag gick till skolan med emma vi skulle börjat med matte men våran lärare skulle göra något så hon var inte där. så då gick jag igor och adam till tunet för att "göra" lite matte. dagen har gått ganska så snabbt.efter skolan gick jag hem till emma. sen gick jag hem och åt pizza. och nu ska jag vara med emma igen.



sen var ju jocke (kusin) med i tidningen i dag :) (den blonda)

26-jan-2010

shasha fanny här!
just nu tycker jag att mitt liv är upp och ner..
vaknade klockan halv nio fick panik! skulle vara i skolan klockan nio. men de gick bra jag kom i tid(:
i dag var inte lina eller emma i skolan...
ska inte göra så mycket nu tror jag men vi ses. :*

25-jan-2010

för dålig uppdatering men datorn hemma hos mamma är helt cp... snart ska jag gå över till lina och äta lite mat hade jag tänkt. juste i helgen kommer jacob till uppsala :DD ska bli skit kul har inte träffat honom på ett och ett halft år. så nu tycker jag att de är dax. men nu måste jag gå på toa är jätte kissnödig. hihi (:

20-jan-2010

tjenare sitter i skolans datasal och har "B-språk" inte så kul men vi måste sitta här..
efter skolan ska jag ner på stan med emma, ebba och lina :)
nu vill jag ha sommmar!!!


17-jan-2010

kom hem nyss har varit och åkt skridskor med emma,haha kännde att de var ett tag sen jag åkte...
snart tror jag att emma och jag ska göra något.
juste igår gjorde jag och emma en grupp på facebook som heter 500 medlemmar och jag och emma cyklar till gräsö. gå med i den!


16-jan-2010

i går blev det äntligen fredag igen, yes! efter skolan åkte jag ebba och anni ner på stan för att ebba skulle köpa en tröja. sen gick vi och köpte godis efter det tog vi bussen hem. senare på kvällen så var jag med emma. sen gick jag hem och kollade på en film självklart kommer jag inte ihåg vad den hette. De gör jag aldrig. idag tror jag inte ett de händer så mycket. men vi får se känner att jag bara vill vara hemma och ta de lungt(:

mina inköp i torsdags.

fanny och emma


14-jan-2010

hej min lilla blogg och alla mina bloggläsare!
då var första dagen i skolan avklarade(y) jättekul att träffa alla igen. efter skolan gick jag, lina och emma ner på stan haha så jävla kul hade vi :)
 
mer bilder kommer i morgon orkar inte just nu pusshje!<3

13-jan2010

hejhej! de blev ingen skola för mig idag men imorgon då kommer jag !:) ska bli kul att träffa alla kompisar igen. kanske att jag går ner på stan med emma efter att hon har slutat men hon svarar inte på mitt sms... men nu när skolan börjar så kommer inte jag vara inne och blogga som jag har varit dom här sista dagarna, för jag kommer har läxor läxor och mer läxor... inte kul men måste göras tyvärr! vi ses senare pusshej

12-jan-2010

det här kan bli sista inlägget ikväll snart ska jag, johan, pappa och mia köra singstar x)
i morgon ska jag gå i skolan om jag inte känner mig dålig när jag vaknar (: godnatt puss

12-jan-2010

hejhej ligger i min ny beddade säng och gör ingenting.
har fortfarande ont i magen, de går ju aldrig över... vet fortfarande inte om jag ska gå i skolan i morgon eller inte vi får se hur jag gör med den saken.(:

12-jan-2010

sitter inne på hm.se och kollar kläder som jag ska köpa. eller jag kommer tyvärr inte kuna köpa allt...men de jag behöver mest (:
99:-
129:-
199:-
149:-
199:-
49:50:-
149:-
99:-
aja men nu fick ni se "lite" av de jag ville ha

12-jan-2010

var inne på rexnet nyss, som jag aldrig förstår mig på. men spelar roll jag är ju bara innne där när jag ska kolla vad jag får för schema och de är ju inte så ofta. aja men nu vet jag hur mitt schema ser ut. tycker inte att de var så farligt endå :)

för alltid!




de är som att vi har känt varandra hela livet, jag kan berätta allt för dig.
du är min allra bästa vän! Jag älskar dig




12-jan-2010

hejj allihopa!
somnade sent igår, på grund av att viktor och daniel låg och höll mig vaken tills klockan var 02.00, inte bra. men som tur är så blev de ju ingen skola för mig idag. och de är jag riktigt glad för. för om de nu hade blivit skola för mig så skulle jag ligga och sova på bänken nu...


11-jan-2010

nu kommer dagens nionde och sista inlägg. imorgon ska jag blogga så mycket jag bara orkar.
aja men har inte så mycket mer att säga godnatt allihopa!

11-jan-2010

nu har jag städat lite i mitt rum. nu ska jag försöka ha de så snyggt hela veckan haha lycka till.
före
efter

11-jan-2010

i kväll är de paradise hotel som jag självklart ska titta på!


11-jan-2010

imorgon är de skola igen då.. men själv ska jag bara ligga hemma och lata mig hela dagen eftersom att jag är sjuk(:
de ska bli jätte skönt, men de kanske inte kommer vara så roligt menmen.

ny design

kände att jag ville ha en liten förändring i bloggen så hanna fick göra min nya fina design, tack igen hanna<3

design!

snart kommer de en ny design som kära hanna gör åt mig<3

11-jan-2010

nu ska jag kolla på andra avenyn avsniten som jag har missat :)

11-jan-2010


hade bara lust att lägga upp en bild.
pappa och jag gjorde dom(y)



11-jan-2010

hejhopp ligger i sängen och har sjukt tråkigt, men jag orkar inte gå upp har ont i magen men ska nog gå ut en stund snart. nu kommer de lite bilder från nyår men inte så många(:







10-jan-2010

hej allihopa!
ligger i sängen och har skit tråkigt. men de har man ju när man är sjuk...
i dag skulle jag vara med emma men så blev de ju inte eftersom attt jag är sjuk. så kommer nog bara ta de  lungt i dag. men om de blir bättre i kväll så ska jag gå ut och hitta på något kul (: men nu ska jag försöka sova lite så dagen går snabbt! så godnatt.


08-jan-2010

vaknade klockan 09.00 av att min mobil ringde, men de var bara bra att jag vaknade då för jag skulle vara i knivsta vid tolv, halv ett.så då gick jag hem till mamma för att hämta lite pengar. sen tog jag bussen ner på stan sen tåget till knivsta och sen bussen igen. sen kom jocke och vi gick hem till honom.  vid fyra åkte vi ner till stationen. då var tåget sönder och jag gick in i korvmojjen och satt där tills snälla pappa kom och hämta mig :D

08-jan-2010

hejsvejs dagen har varit bra på alla sätt förutom ett. att jag fick stå ute i 45 minuter för att tåget gick sönder -.- så pappa fick komma och hämta mig ist. berättar mer sen för nu ska jag ta och sätta gick i soffan och kolla på johan falk med familjen ses lite senare :)


08-jan-2010

hejhej ligger i min säng, ska snart ta och sova ska upp vid 9 i morgon. ska vara ute i knivsta vid 12 ungefär. idag har jag varit på bio med emma och nathalie :) "old dogs" blev de, den var rolig efter bion tog vi bussen hem till nathalie sen kom clara och vi åt mat senare på kvällen åkte vi hem. bilder kommer de lover jag. men godnatt (:


03-dec-10

länge sen jag bloggade nu, inte bra! ikväll ska jag ta de lungt försöka lägga mig innan tolv som jag inte gjort på länge. idag har jag varit på fyrishov med emma ebba och anni. igår var jag och emma på fyrishov sen åkte vi till gamlishallen och kollade när jocke spelade (y) sen åkte vi vidare till allianshallen där vi var till 24.00 då mamma kom och hämta mig och emma för att de gick inga bussar -.-  sen ficl jag ett jätte fint halshand av mamma som också kommer på bild :)


RSS 2.0