min solstråle

tjenare! nu ska jag gå till skolan i min byxdress, kallt? aja vet bryr sig. nu kommer ni iallafall inte höra något av mig på cirka 2 dagar. men vi hörs nu måste jag gitta!

morgondagens chill

kom precis på hur nice morgondagen är.
bowling + hamburgare med alla kamratstödjare
fika på engelskan
matte, då jag inte riktigt vet vad vi gör
fika på svenskan

jag saknar dig mig lille vän

tjenare! ligger nu i sängen och kollar lite olika resor... vet inte riktigt om jag vill åka utomlands i sommar... aja måste fundera lite på de där. imorgon efter skolan ska jag och isak ner på stan sen sover jag hos honom, myssss! på onsdag blir det studentfest med hans familj sen sover jag nog där eftersom att vi kommer nog hem sen och för att de är mysss! sen är man ju ledig. hur nice är inte de lixom!
min lilla sötis i himmelen....

från en himmel till en annan

det här är en sån här dag som man bara vill vara hemma på. fyfan va de skulle vara skönt. tror att mitt liv håller på att gå under bara för att jag har matte prov och no redovisning idag. oj va tråkig dag lixom... men som tur är så har jag inget mer sen eftersom att de är sista riktiga skoldagen. hur nice är inte de lixom! men nu tror jag att solen tittade fram så de betyder att jag måste byta kläder om jag inte vill löka sönder idag.

att tänka på sommarlov gör mig så ledsen


if you just are a dream. let me sleep

att ha dig vid min sida gör mig till världens lyckligaste.
att tänka på vilken tur jag har haft att just
du älskar mig lika mycket som jag älskar dig.
det är som ett enda stort mirakel om man tänker
efter. att två människor kan passa så bra ihop
som just du och jag gör. de är kärlek.

jag älskar dig mamma!


balklänning


de bästa jag vet

gårdagen var väldigt mysig! jag och emma gick till ica och köpte lite gosaker till kvällen. sen tog vi 111 till mig. super mysigt. hade mycket att prata om. Vi somnade väl runt 12 eller något. dagen där på åkte vi in till stan träffade ebba och anni. vi gick ner på stan. efter ett tag kom isak. vi satte oss på mc donalds och åt. sen skulle emma, ebba och anni hem så vi sa hejdå. tog en glass åkte hem till isak sen skjutsade han mig lite senare.
bild från igår, kul va!

buss

salladen var ju mycket god! bättre än vanligt faktiskt! funderar på om jag ska åka in till ska och köpa något gott tills ikväll sedan ta med mig emma ut på landet igen. ses senar måste kolla när bussen går puss

mys i bälinge

pratade precis med mig gäst som kommer hit ikväll. snart ska jag gå och beställa en sallad från pizzerian här ute i bälinge. har jätte ont i magen för tillfället... men när min gäst kommer så blir allt mycket bättre såklart!
jag och emma förr förra våren

vilken outfit på studentfest? 1,2,3


lilla fanny


fråga och svar

Om: Dagens

vart kommer shortsen ifrån ? :) skitsnygga !

Svar: Tack så jätte mycket! :) Jag ingen aning om vart ifrån dom kommer eftersom att jag fick dem av min farmor förra sommaren och hon har haft dom innan mig så tyvärr har jag inte den blekast aningen om vart dom kommer ifrån....:(

välkommen in

isak tog bussen hem 13.37 ungefär för en timme sedan. Vilken elit kille jag har! igår blev det ju en kvällsföreställning trodde nästan att jag skulle dö. Jag och isak åkte med mormor och morfar hem till bälinge där vi grillade och inveg vårat uterum. säger man inveg så? haha kollade påfilm sedan då de var dags för mig att sova. tillslut väkte isak mig och vi gick in i mitt rum och sov. vaknade vid elva kanske. nu ska jag kolla igenom lite saker och kolla vad jag ska ha på mig på onsdag då jag ska på studentfest. puss!

bra jobbat!

alla tre showerna har gått bra idag även fast dem flesta åttorna var en mycket tråkig publik. Nu sitter jag iallafall hemma hos isak. funderar på om vi ska sätta på en bra film så att jag kam få sova en stund. annars vet jag en som kommer somna tidigt ikväll.... aja sista föreställningen är klockan sex. ska bli skönt att äta lite god mat sen. puss!

nu tar rocken över tunaberg!

om en timme ska jag vara i skolan där även dom andra i kören också ska hålla hus. första showen börjar 08.45 sen rullar det på hela dagen med massa shower. Vid två avslutar vi sista då jag och isak åker hem till isak. där är vi tills klockan 18.00 då vi har en kvälls förestälning att bjuda på!

dagens:


9F i fjällnora del 2


dagens:


ebba+vår show= grymt

har precis städat klart. imorgon kommer isak, mormor och morfar hit och grillar efter vår så kallade showen. Hade genrep idag. de gick hur bra som helst så imorgon kommer det blir grymt! efter skolan idag var jag på stan med mamma. Vi köpte svart nagelack till mig och massa fina hårnålar till mig inför balen. Tror att jag ska lägga upp lite flera fjällnorabilder nu så hejsvejs!

fannys balklänning

de kommer väl upp någon annan bild på klänningen precis innan balen.

9F i fjällnora del 1


underbart

love you gosii.

@gula huset

Tjenare! Fjällnora var ju kul med 9F. sitter hemma hos Isak nu alldeles ensam..... Han skulle till skolan och göra prov så jag sitter uppe på hans rum med musik på hög volym medans jag pluggar. Bilder från Fjällnora kommer kanske ikväll eller imorgon. Måste plugga nu puss!

överrasknings picknick


gårdagens klädsel


kommentera gärna vad ni tycker!

Om ni vill se min balklännig så klicka här!

när allt blir som de man en gång drömt om

Att ha någon så kärt om hjärtar betyder mycket för mig. Man väljer inte vem man blir kär i. Det är en känsla som bara finns där i kroppen varje gång man rör vid personen, pratar med personen och varje gång man ser personen gå förbi. Allt de här får ens kropp att känna sig så varm, så glad och så älskad på samma gång. Jag är så himla glad att de blev just du och jag tillslut. Efter en lång väntan blev det tillsist VI. Bara VI. PS. I love you! ♥

ajaj kapten!

tjenare! kan ju berätta lite kort om gårdagen innan jag går in på dagens och morgondagens händelser. Åt en mycket god middag hemma hos isak med hans familj och kusiner. efter de blev de fotboll och dunken. as kul! vid halv tio åkte kusinerna hem så jag och isak gick och hyrde en film. kollade inte klart på hela. Somnade ganske så sött brevid varandra så småning om. Idag vaknade jag brevid den jag älskar som mest. fick frukost på sängen. gullis så gott de var! Vi kollade även klart på filmen och provade balkläderna brevid varandra. snyggt de blev!  Imorgon blir det en skön dag i skolan följt av en ur mysig kväll med isak! vi ska bara ha de bra. blir bio vid nio, gissa vilken?

mitt hjärta blöder

tja! nu ska jag ta och packa lite snabbt sen drar jag mig hem till isak. Vi ses imorgon. har med mig kameran. Ska försöka komma ihåg att ta lite kort också. Ses imorgon igen. Ha en trevlig kväll så ses vi imorgon igen om nu inte jorden går under annars. Tack för de här året så ses vi i himelen!

sommar och sol

Foto: Fanny

dagen:


johan

Foto: Fanny
Modell: Johan

jordens undergång

Vaknade halv tolv av att jag var hur kissnödig som helst, inte nice alls! Men som tur var så var ju klockan mycket och brevid mig låg min lilla ängel och slumrade. Sitter nu och tittar på tv för mig själv. Om två timmar ska jag hem till isak. Hans kusiner kommer på middag så de ska bli kul. sover även där i natt så de blir super!  Fick även reda på att jag fick mitt sommarjobb från kommunen igår. De blev ett dagis ute i bälinge mellan 13 juni till 1 juli så de var ju bra!
de här gjorde jag till johan och mig nyss, snäll syster!
här har ni receptet:
2 dl yogurth
2 dl bär
1 banan
ungeför en dl glass

hos gosiiii

ligger just nu i anninas säng och lyssnar på musik medans jag har en storfet godispåsebrevid mig som har minskar jätte mycket. nu har jag ungefär 3% av allt kvar.... aja vem bryr sig. ska väl snart bege mig hemåt. på vägen plockar jag upp irre som ska sova hos mig efter mycket velande. Uppdaterar imorgon igen!

(bilder kommer)

idag har skolan gått snabbt! i hade biologi första timmen inte så stor grej med de. Sen satt jag, anni och lina i tunet och sålde balbiljetter. mycket nice! Efter de hade vi hk då jag och lina skulle göra ett bröllops fika. gick as bra. Efter de tog vi med oss tårtar och cyklade hem till våran hk kompis som är lite sjuk tråkigt nog. Vi fikade och så. Nu ska jag ta att gämföra solkraft och vindkraft, kul!

vi kallar oss scouter!

tjenar idag efter skolan tog jag bussen till allianshallen där isak befan sig. kollade lite sedan åkte vi hem. efter en stund kom jag på att vi kunde gå ut i skogen och bygga oss en koja. så vi tog med oss saft och bullar sen satt vi där inne och fikade lite efter allt jobb. Sen gick vi hem lagade mat, kolla på film och bara möss! vid halv tio fick jag skjuts hem av isak. När jag kom in gick jag ner och skulle duscha men då sa pappa att de bara kommer massa kallvatten hela tiden. Det är inte bara här hemma de inte fungerar... aja men vafan duscha fick jag göra endå. inge kul att duscha i en isvak....

bilder från dagarna som gått

lina och anni på idrotten
söta isak förra fredagen
gulllllllliiiiiiiiiiiiiiii anniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pömsig liten tjej på engelskan idag
glad tjej hemma hos isak idag
en gungande kille i skogen idag
hihi söto!

kommentera!!!! tack :D

skulle ni kunna hjälpa mig med en sak? jo det är så att jag ska ha någon form utav håruppsättning på balen men vet inte riktigt hur den ska se ut om jag ska ha uppsat utsläppt och hur jag ska ha hårdet då och så vidare. ni får mer en gärna länka bilder eller något sånt! ::)

dagens chill


chill brallorna är på

tjenar länge sen sist, eller vad tycker ni? iallafall jag kan ju berätta lite om gårdagen. skolan var ju bra. tittade på film sista lektionen så de var ju nice! efter skolan åkte jag och isak hem till honom där vi lagade mat allihopa. sedan åkte vi på lasergame. riktigt kul och riktigt lökigt! Efter de åkte jag och isak hem till honom där vi sov senare på kvällen. och sen har vi idag dårå när vi skulle ha operation dagsverk. Men jag och 30 andra nior gick till skolan som vanligt för att jobba matte i någon timme. jävligt chilll!!!!! gick hem till isak sen då han hade glömt nykeln inne och målarna hade låst medans han var ute och jobbade. så vi fick gå ner på stan och hämta isaks mammas nyckel då vi även fick pengar för att köpa något att äta. så vi gick till MC donalds och åt. Sen tog vi bussen hem och nu ligger jag hemma i sängen och chillat galet.

I think of life as an open book. The further you get into it, the more it begins to make sense..

godnatt på er! sov så gott så kanske jag uppdaterar imorgon vi får se puss!

äkta kärlek tar aldrig slut

imorgon ser dagens planer ut såhär: ska till skolan halv nio för att göra mitt biologi prov som jag missade när jag var i fjällen. det var ju ett tag sen. efter skolan blir det lite plugg medans isak har innebandy i en timme. sedan hem till honom där vi äter. vid kvart över sju tar vi moppen antar jaag till laser game där även hanna, joel, johan, alice, andrea, mange, stefan, pappa och kanske andreas och andreas kommer att befinna sig då. ska bli skit kul. var hundra år sedan jag var där. typ i feman när jag hade kalas eller något sånt.

how wonderful life is now you're in the world


mamma, pappa, barn

min dag började med att jag vaknade upp i min säng brevid min prins som låg och sov så sött! klockan var väl halv sex så de var väl inte så konstigt. gick upp vid halv sju för att kolla om filip var vaken. men icke sa nicke. en halvtimme senare vaknade han. vi gjorde frukost och gick ner och väkte isak. kollade på bolibompa sedan cyklade vi och lämnade filip på dagis. åkte hem kollade på film och så.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

min kära famlij, vänner och självklart inte isak heller på ett tag iallafall. orkar inte hitta massa bilder på alla så skiver bara lite såhär. de var allt för mig. tack och hej!

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv

tagen idag

28e bilden: En tokig bild

super taskarN

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt

haha sötis!

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med


25e bilden: En person som alltid gör dig glad


24e bilden: En bild som gör dig glad


23e bilden: En bild från i somras


fyra bilder från dagen


fem sanningar om mig

1. Jag sjunger jämt. Inget jag har tänkt på så mycket. men isak börjar bli galen för de går inte att prata med mig och jag sjunger med i en låt eller så.
2. Jag har nästan alltid fint i mitt rum pågrund av att jag trivs när allt står på sin plats och så.
3. ibland brukar jag tänka på hur mina betyg skulle se ut och jag inte hade dyslexi och hur mycket mindre jag skulle behöva plugga. jobbig tanke när de inte går att ändra på.
4. när jag är ute och cyklar eller åker moppe (med isak) så tänket jag på allt som skulle kunna hända och får upp som en bil i huvudet hur olyckan ser ut.
5. jag är as nöjd över mitt satsande på skolan den här terminen. de kan bli bättre men då skulle jag få sitta alla dagar i veckan och den lusten/orken har jag bara inte.

Mm, det här är värt att dö för


säg ingenting till mig

ligger nere i min säng och väntar på att någonting ska hända, vad vet jag inte men iallafall. har inget att säga så ska ta och göra fem sanningar om mig snart :D

jag kommer

Snart tar jag bussen in till stan för att möta upp anni och emma vi ska sätta oss nere vid än med godis och bara mysa galet!

@ Isaks

Vaknade för en halvtimme sedan. Isak ligger och spelar FIFA medans jag bloggar lite. Igår åt vi god mat och efterrätt vi kollade även på tv ett tag. Vid halv nio gick vi ut och la oss i deras lilla hus. Vi tog med oss en film godis och chips. As nice. Somnade kanske runt elva halv tolv kanske. Men nu måste jag gå in och kissa så hejdå!

i skolan

hej! sitter i datasalen och skriver lite på mitt no projekt. har en lektion kvar innan jag slutar. Men sen måste jag sitta kvar i en timme innan kören börjar. känner att jag måste gå eftertsom att jag inte kan en enda låt. Så är med på den i en halvtimme iallafall. Sen åket jag hem till isak där jag även sover inatt. kanske hör av mig lite senare.

en bild från igår!

balklänningen har kommit!!!!!

Tjena! Har fortfarande inte hittat laddaren.( har ju letat så otroligt mycket!...) men jag kan ju beratta lite om mina dagar. I onsdags hade vi nationellt prov på morgonen. Hade sedan en lektion sen när på stan med anni. Hade jatte kul måste jag säga. Men vi hittade ingen klänning.... sen åkte jag hem till isak där jag åt och badade. Tog halv tio bussen hem. Var tvungen att sova direkt. Eftersom att jag skulle upp as tidigt för att hinna med bussen. Så jag gick upp 05.30, mycket härligt! På idrotter red hela klassen rätt så länge. Sen åt vi mat på stan sedan cykla till skolan för att ha pyssel sedan sluta... Skön dag. Efter skolan åkte jag och isak ner på stan för att möta upp hans. mamma sedan köpa balkläder. Hittade allt förutom skor. Sen ak5e vi hem till mig och åt och så.

onsdag

Tjena! Förlåt för igår men hade ingen data laddare så den la av... nu ska jag snart till skolan. Bussen går om fem. Efter skolan blir det stan med anni sen får vi se.:)

wiiiihoooooo biologi!!!!

tjena! läget snöggingar? ligger just nu i min säng och pluggar lite biologi. har faktiskt prov om en vecka så de är bäst att jag börjar nu. Idag efter skolan var jag med emma och lina. vi köpte glass och gick till stjärnhjälms parken där vi bara satt och mös. ikväll blir det en springtur ute i skogen med mina kära syskon.tänkte göra en "fem saker ni inte visste om mig" lite senare framåt kvällen men nu måste jag plugga galet. pusshej!

dagens outfit


dagen i tre bilder

glass i stora lass!

ännu en måndag

tjena läget?  skönt med så fint väder! nu får man bara hålla tummarna att de håller i sig ett tag. idag efter skolan satt och och splade lite med min älskade pojkvän. Sedan tog vi oss en springtur ute i skogen, jobbigt måste jag bara säga. gud vilken dålig kondition jag har fått.... sen hade vi lite vattenkrig och så.

vilket väder!

nu har jag äntligen landat ute i bälinge där jag sover inatt. dagen har varit varm och go. tog en sväng ner på stan för att leta balkläder som sagt. men vi hittade iallafall glass, cola och vindruvor.... eller vänta jag köpte en sak till isak, hur söt som helst var den. vid halv fem tog vi bussen till ekeby för att kolla på vp-gusk (isak kompisar) riktig skit domare om man får säga så... tog bussen hem till isak vid halv sju kanske. åt och så sen var de bara att åka.
snögging

stan

nu ska jag ta och äta sedan blir det kolla balkläder till irre sen kanske vi tar någon fika med anni, får se hur de blir.

dagens:

fredag:
lördag:
söndag:

balklänningen fixad

länge sedan jag bloggade nu. kan ju ta allt lite snabbt. i fredags åkte jag ner på stan vid ett. mötte upp mia. gick och kollade runt efter en balklänning. men hittade väl ingen som var sådär riktigt wow! senare åkte jag hem till isak. men ingen isak där så jag satt och kollade när ludde och frans förde ett spela. efter en stund kom han. vi åkte till gränby med hans mamma, hittade en kavaj till irre. sen hem till migför att äta. sedan blev det film då jag somnade så de var tillslut bara mia och isak som kollade... aja. dagen där på så chillade vi mest bara hela dagen. Vid fem åkte jag ner på stan för att möta upp hanna, martina och felicia. Vi tog 7an till ekeby för att kolla lite fotboll. Sen åkte jag och hanna hem till mig där vi åt och så. jätte kul att träffa henne igen! ♥


jag vill tillbaka

den här bilder är ju bara för söt alltså!!!
jag vill vara brun!!!

22e bilden: En bild på en tid du saknar


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig


20e bilden: En bild på dina närmaste

jag tar hela familjen som mina närmsta så här har ni dom. även farmor fick vara med!
+ nathalie

19e bilden: En person som är snygg


vi som kämpar för att komma någon stans

skoldagen har varit jävligt chill. hade matte nationella på morgonen som gick hyfsat. Sen rast i flera timmar. Läs, rast igen sen pyssel. jobbig dag? nej inte alls. efter skolan åkte jag och isak hem till mig ett tag. sen skulle jag ut och äta på restaurang med familjen och isak åkte hem och plugga. nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska gå upp och ta ett bad. medans jag gör de ska jag göra slut på min spotify tid och skaffa premium. nice!

dagens:


18e bilden: En bild på din fritid

snögging, ja vill pössa daj

17e bilden: En ovanlig bild

en sådan här bild har ni aldrig sätt förut ellerhur? visste väl det. den 25 sep trodde jag inte att jag och isak skulle vara tillsammans en månad där på. men sicken tur jag hade! (jag tog bara kort på det där för att jag hade ny kamera. sen tog jag aldrig bort den)

16e bilden: En bild på dig själv


15e bilden: En person som du vill vara med

en tjej jag saknar jätte mycket. har inte träffat henne på tusen år.. så de skullei nte sitta fel att vara med henne nu.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider

första dagen i sjuan

13e bilden: Du och någon klasskompis


But everything without you seems to make me sad.

nu har jag varit och jobbat lite. 200 kronor bara sådär, nice! Jag tog även en snabb titt förbi min älskade mor. nu blir det bara chillande resten av kvällen med mina 7 timmars spotify som är kvar till resten av månaden... imorgon är det matte nationella kan väl de mesta tror jag. ska kolla på de där innan jag sover så jag kan drömma om något i natt. nu babblar jag bara massa skit så puss!

dagens:


frågor ger svar

fråga: klänning 3 så klart, var har du tänkt köpa den?

Svar: Den hittar du på asos.com där jag nästan har hittat alla klänningar. kram! :)

Fråga: Vart hittar du klänningarna? har panik måste hitta någon till balen! :)

Svar: Dom flesta klänningarna kommer från asos.com medans några fåå kommer från nelly.com. Kram på dig! :)

vilken?

klänning nummer ett
Image 1 of ASOS Stripe Burnout Prom Dress
klänning nummer två
Image 1 of Rare Rosette Swing Dress
klänning nummer tre
Image 1 of ASOS Pleated Dress with One-Shoulder
klänning nummer fyra
Image 1 of Rare Rosette Trim One Sleeve Dress
klänning nummer fem
Image 1 of TFNC Structured Contrast Frill One Shoulder Dress
klänning nummer sex
Image 4 of Lipsy One Sleeve Dress
klänning nummer sju
Elise Ryan - Bodycone Dress
klänning nummer åtta
Three Little Words - White Cut Out Prom Dress
klänning nummer nio
Three Little Words - Chiffon Strap Dress
klänning nummer tio
Jarlo - Priscilla Dress
klänning nummer elva
Elise Ryan - Chiffon Dress With Trim

12e bilden: En bild på din vardag

eftersom att jag spenderar halva dagen på att gå i skolan med mina fina klasskompisar så får det bli en bild på dom eftersom att det är de jag gör, går i skolan med emma anni och lina.


vilken ska jag ha på balen?

klänning nummer ett
klänning nummer två
klänning nummer tre
klänning nummer fyra
klänning nummer fem
Elise Ryan - Draped Chiffon Dress

dagens val:


11e bilden: En person du kan berätta allt för

emma är en av dom jag kan berätta allt för.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll

towe bliv det som fick vara med av alla snälla

9e bilden: Någon i din släkt

här har ni en bild på min älskade morfar

för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet


Se på mig jag står här framför dig
Och det som händer nu känns som magi
Rör vid mig låt hjärtat stilla sig
I all oändlighet finns bara vi 

Jag ser våra spår tror att jag förstår 

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt
Att jag älskar dig som du älskar mig
Nu vet änglarna att det har hänt 

Någonstans visste jag att du fanns
Mitt i min ensamhet rördes min själ
Himlen log styrde vart steg vi tog
Såg oss i hemlighet ville oss väl 

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt 

Bara du allt jag behöver nu
Längtan är över nu älskar dig så 

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför skrevs det på pränt
Att du älskar mig som jag älskar dig 

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Så har änglarna bestämt

ren jävla lycka!

tjaba! åkte hem rätt så tidigt igår. redan vid kvart i tolv. var jätte trött så jag orkade inte följa med vidare. hade en rolig kväll. blev väldigt förvånad över att dem som var fullast vid brasan var 97orna... oj va pinsamma vissa var. 97or? vart håller världen på att ta vägen? aja fick en riktig nice somn ända till två då isak ringde och väkte mig och sa att han var hemma. glad jag blev eller?! hoppade upp ur sängen sprang till bussen och hämtade honom där. åh va mysigt att han är hemma igen.

8e bilden: En person som du saknar

jag saknar dig jätte mycket isak!

7e bilden: En bild du aldrig lagt upp


6e bilden: En bild på en vän som du inte vart med på länge

josefin. en tjej jag saknar jätte mycket!

5e bilden: En gammal bild på dig själv

jag och brum i 5an kanske

RSS 2.0