länge sen sist

kan väl börja med ett hej. var ett tag sedan jag skrev sist. men fick lite tid över nu när jag ligger hemma och är magsjuk. inge kul alls. gick iallafall till skolan med isak. fick nemligen somsällskap inatt. vilket var mysigt till en början då jag senare spyde. var där i cirka två timmar innnan jag mådde för dåligt och gick hem. kul så längd de varar. nu har jag tagit plats i sängen och ligger förmodligen här resten av kvällen. får se om jag sätter på en film eller så. isak kom även precis förbi med en ny deo till mig och proviva gulkiwi!!!!! åh va jag älskar den och isak såklart! så himla omtänksam! de var allt för mig. Bilden nedan är från idag.
jag, christoffer, anton och oscar.

bakad med kärlek och omtanke

Detta stod jag och höll på med igår kväll. Det ska vi äta ikväll efter att isak har lagat en god middag till oss två. längtar! nu ska jag och packa de sista innan jag drar in till stan för att möta upp isak ha de så bra så hörs vi på söndag när jag kommer hem igen.

drops


19 hela månader har nu passerat

det finaste som finns.

nu kan du få mig så lätt

helgen är påbörjad för min del. gud så skönt. imorgon åker jag och isak ut till landet och är där över helgen. så vi tar tåget imorgon runt två. innan dess måste vi handla en massa saker. kommer självklart att uppdatera en hel del på instagram under helgen. men inget på bloggen tyvärr. men jag hoppas att ni får en bra helg så kommer det en massa bilder när jag kommer hem. för kameran är med. puss!
två blider som jag tog för någon dag sen

längtan är stor

hallå! har haft lite ont om tid till att skriva den här veckan. Men de kan ju absolut bero på att vi har matte, psykologi och historia prov + en uppsats och en muntlig redovisning att göra på tre dagar. tufft men de går. iallafall så har jag för mesta dels pluggat dem senaste dagarna. men jag har även övningskört alla dagar sen i söndags så de rullar på nu kan man väl säga. för övrigt så är jag faktiskt legid på fredag vilket ska bli skit skönt! imorgon får jag ialafall tid över att umgås med min pärla vilket ska bli jätte kul. vi ska även spendera hela helgen tillsammans. ensamma ute på isaks land. ska bli jätte mysigt. nu ska jag snart sova. sov gott!
idag är de även en månad kvar tills jag och isak faktiskt sitter i en varsin solstol på kreta. shit va jag längtar!!!!!

torsdag kväll

hej på er! sitter för tillfället i soffan med isak. så de blir en rätt så snabb uppdatering. isak sover hör så inget mer ikväll. Och eftersom att jag inte uppdaterar så mycket här så kan ni ju faktiskt ta och kolla in min ny startande instagram. fannyheedin heter jag om jag kommer ihår rätt. ha de bra så länge. puss!

svar på frågan

fick en fråga för en stund sen om vart allt i inlägget innan detta kommer ifrån. så svaret är shortsen kommer från hm, bikinin kommer från new yorker sist men inte minst så kommer  dem sista shortsen också från hm.  kram på er!

de senaste

har köpt flera saker men hade ingenting av de på bild så ni får nöja er med de här.

valborg

hej på er! gud vilket fint väder det har varit i uppsala under dem senaste dagarna. skönt att de blev bra på valborg. annars hade de varit rätt trist. hade iallafall en jätte bra valborg då jag spenderade den tillsammans med mina kära vänner emma, anni, ebba och vilma + resten. Var i stan hela dagen. Men gud va bra de var. På kvällen gick jag ut till gamlis. Isak och felix mötte så snällt upp mig. sen gick vi till rikard. hade en fulkomligt grym dag/kväll. Vid tolv drog alla in till stan. men jag och isak tog oss hemåt för vi frös. nu ska jag strax ta och sova. men innan de ska jag prata litee med isak. Godnatt på er!

RSS 2.0