kom hit

tjenare! ligger och chattar med adam för tillfället vilket är lika trevligt som alltid. Får mig att känna mig som om jag är närmare isak än vad jag egentligen är. haha hur då? bara för att dom är släkt så kommer jag inte närmare italien. iallafall, pappa, jag och filip har varit i länna och badat. sedan tog vi en snabb fika hos kusinerna också. snart blir det sängen för mig. men innan de ska jag pyssla lite :)

dagens

linne-monki/bh-bikbok/shorts-farmor/skärp-lindex/brillor-gina tricot

sommarväder

här har ni uppsalas tröttaste tjej... vaknade sex imorse. fråga mig inte varför. Försökte då somna om vilket inte gick. dagis väntade vid halv nio. efter de åkte jag in till stan för att hämta lill F på dagis. vi gick ner på stan och tog en glass sen racka vägen hem för att äta. nu ska jag försöka läsa lite. hej!

Livet är fyllt av hinder. De är där för att övervinnas

saknat mig? dem senaste dagarna har gått rätt så snabbt faktiskt. förutom midsommar då jag låg i sängen och hade feber, atans! aja mår bättre nu iallafall. imorgon börjar jobbet igen då jag hoppas att jag får vara ute hela dagen! nu ska jag klä på mig lite kläder. hör av mig senare!
slänger in en bild på lill F

Juni 23, 2011

då var isak borta. snart sitter han på ett plan till italien. medans de sitter jag hemma i mitt rum och gråter över de. två veckor utan den som står en som nermast... ingen härlig känsla att säga hej då och veta att man inte kommer träffas eller prata på två veckor, helt sjuk egentligen. uppdaterar när jag är på bra humör (om två veckor och några timmar alltså) hej

mobil bloggande från soffan

Tjenare! Sitter nu i soffan Nej isak brevid mig. Här gjort en liten överraskning till honom så nu sitter han här lite nyfiket och försöker titta in under morgonrocken. Nu ska vi snaet sova så godnatt allihopa. Imorgon vantar jobbet sedan blir de stan med saknade Josefin! :)

nu sticker jag till rasbo...

...på middag hemma hos hanna och joel.

jag smälter

tja! nu är jag hemma ifrån två härliga nätter hos killen jag älskar som mest! I fredags hade vi lite fredags mys med snacks och film. idag var vi på grönalund hela dagen. Kul var det. förutom en sak och de var att en fågeljävel bajsade på min arm... kom hem rätt så tidigt då vi hoppade ner i ett badkar med varmt vatten. Sedan blev de sängen efter en lång dag. Sen har vi då söndagen då vi bara har slappat galet. vaknade vid 9 men låg väl kvar i sängen ända till halv tolv. Sen blev det film och efter de hemfärd.
Den här fick jag av min sötnos igår på gröna lund!

Gröna lund

packar nu lite smått inför morgondagen då jag ska åka till grönan. Så jag sover hos min prins ikväll sen tar vi tåget vid elva tiden imorgon. Får se om jag tar med mig kameran eller inte men jag tror att den lilla kameran åker med iallafall så ni kan få se lite bilder årminstone. Vi hörs lite senare pusspuss!
exakt för ett år sedan var jag på gröna lund senast.  Fetttttt coolt ju!

Fannys önskelista

den T-shirten ovanför fast i rosa.
Sen en massa saker från bikbok som jag inte orkar visa.

att se dig gör mig glad

tjenare gårdagens jobb var ju nice som vanligt. två timmars vila mat och lek på de. Efter dagis cyklade jag och isak ner på stan och tog en glass. Sedan blev det java med Mia, Filip, Pappa och Isak. Sen tog vi cyklarna hem för att ta oss ett varmt bad jag och Irre. Vid halv nio var vi nere på stan igen då vi gick på bio. Baksmällan två, as bra film! Sen hem till mig för att sova och så.. Dagen då! klockan ringde vid 20 i 8. Tio minuter senare satt jag och väntade på bussen. så Isak fick klara sig själv i mitt stora hus... jobbet gick bra. Tog bussen hem till Anni efter åt där även Ebba befan sig. Vi kollade på Desperate Housewives avsnitt. vid halv sex drog jag mig hemåt i de regniga vädret för att äta. nu ligger jag nere i sängen och väntar på något.

om en månad sitter jag här på mitt rum och gråter



nu ser man hur du mår

ännu en dag på jobbet har gott. Vilket betyder att jag även sovit i nästan två timmar och drägglat på min ljusblåa madrass... Efter jobbet var det bara att gå hem för att ta de lite coolt innan jag skulle vidare till ett dagis för att hämta två små busiga ungar. var med dom i tre timmar då jag fick så mycket som 300 kr as bra ju! Sen hem för att duscha då någon/några kom in i badrummet medans jag stod där. haha fattade ingenting trodde först att det var johans kompis men sen när jag kollade ut så stod emma och anni där. Vi gick hem till emma för att baka. as kul att träffa dom. men nu måste jag sova så godnatt!
mina två hjärtan!

rör vid mig

kom precis hem från mig kära pojkvän! eller precis och precis, ungefär för en timme sedan för er som vill veta. De började med att han tog sin snabba moppe och hämtade upp mig. När vi kom hem till honom så gick vi upp på hans rum som var helt mörkt. När jag kommer in i rummet så har han tänt en massa ljus köpt hjärtan chips, munkar, smoothie och hyrt en skräck film, lillis! hahaha söt! så vi kollade på den. Sedan blev de mat då de blöds på tacos i stora lass. Sen blev det tv soffan resten av kvällen med familjen trepkow! Tillslut blev klockan så mycket att isak var tvungen att skjutsa hem mig för att jag skulle klara av att ta mig upp överhuvudtaget imorgon. Men nu var dehär de allra sista ni hörde utav mig för den här kvällen, ses imorgon igen! puss

fanny the baby

första dagen på sommarjobbet är här med avklarad! As nice jobb. idag har jag suttit i sandlådan, gjort halsband, läst böcker, haft ett möte och så. haha dagens händelse var nog när jag skulle vila med barnen då jag somnar själv och efter någon timme så väcker en lärare mig och säger att jag kan ta rast. När jag ska resa på mig så märker jag att det är en stor blöt fläck på madrassen. Då har jag legat och dräglat medans jag sov, haha pinsamt!
baby blues
fanny idag på vilan

sommarlovs dissen:

sommarlovs dissen: okej ska jag förklara hur de ligger till nu. eftersom att jag inte har längtat som en galning efter sommarlovet som jag brukar göra så skulle jag faktiskt lika gärna kunna gått i skolan någon vecka till och sedan ha mina 10 veckors sommarlov. Sen är de ju också så att dem tre första veckorna av mitt sommarlov ska jag jobba vilket är mycket ovant för min del. Sen har vi även två saker till. den ena är att jag, emma och anni har alla olika jobb perioder så det är alltså alltid någon som jobbar vilket är väldigt tråkigt.. Sen sist men inte minst så åker isak iväg om några dagar då han är borta i två hela veckor. De här har/är väldigt jobbigt för mig/honom/oss eftersom att vi bara har varit ifrån varandra som mest två hela dagar vilket inte är mycket alls. Men världen går inte under. de är bara att hålla huvudet högt....

dagis dags!

tja om 2 minuter jag ska ta och packa min väska sedan bege mig mot bussen... jobbar till tre sedan tar jag bussen hem till isak där jag håller hus hela kvällen. kommer hem sent ikväll så vi hörs väl imorgon antar jag. puss hej!

jag säger godnatt till omvärlden.....

....och sover några få timmar innan jag ska iväg igen.
jag tycker om dig isak trepkow.

hiss&diss

Hiss:

  • Musik
  • Glass
  • Varma sommarkvällar men trevligt folk

Diss:

  • Myggor!
  • Sommarlov
  • varma bussar, haha!

låten går om och om igen i mitt huvud, precis som en karusell.


fanny som liten del 1

Johan och Fanny, redo för skolstarten 2003
Fanny sommaren 2003
hanna och fanny sommaren 2004
Fanny utan hals och Johan sommaren 2004 (min kjol fanny)
Johan Mia och Fanny på kreta 2004. Kan inte sluta skratta åt min minn.
tjenare snöggingen på kreta!
Johan och Fanny på liseberg sommaren 2005
lilleman, Fanny och Johan någon gång 2005
Hanna, Fanny, Johan och Joel på midsommar 2006
Fanny sommaren 2006

min klocka har stannat

igår efter mycket tjat fick jag ändå hit den jag ville. så mig överaskning blev inget onödigt tillslut. vi hade verkligen super mysigt! hur som helst så taggar jag inför morgondagens sommarjobb genom att äta en chockladboll som jag och isak gjorde idag. snart ska jag även välja kläder kolla när bussen går imorgon och fläta håret tills imorgon. Ses lite senare pusspuss!
©Foto: Fanny

en sommar natt i juni

har fixat lite saker nu inför kvällen men nu verkar de inte som att de blir någonting så jag får väl göra allt själv... :( aja

kärlek på olika nivåer


tack för dom här tre åren!

slitna efter balen

en sak är säker....

..jag kan inte leva utan dig.

balens klädsel

såhär såg jag och isak ut på balen.

den elfte. dagen då vi firar stort

igår firade jag och isak våra åtta månder tillsammans. de blev en tur ut till en liten ö av skog. runt omkring ön var det åker så långt ögat kunde se. okej nu ljuger jag med att man inte kunde se någonting annat... Vi tog iallafall med oss en massa mat som vi handlade inne i stan. Även kuddar, maddras, filt och tält. Vi grillade lite mat. Sedan gick vi in och mös en massa i tältet där de även bjöds på godis, chips och cider. Somnade sedan vid 10 hehe.. frös lite men med mitt element som höll om mig så blev allting så bra så. Vaknade sedan vid 8 av att de regna och åskade, inte nice alls.. sprang hem en halvtimme senare då vi tog en varm dusch och kollade så att vi inte hade några festingar eftersom att kvällen innan så såg vi tre festingar på mig. Båda hade vi en varsin festing på oss som mamma lätt som en pannkaka tog bort. Sen gick vi ner och satte på en film men båda slocknade efter 10 minuter sedan vaknade vi vid halv två igen. Min lilla sötis hade även köpt rosor till mig, hur gulligt som helst!
jag älskar dig Isak.

jag klär mig i randigt

tja! ligger nu inne i svartbäcken och väntar på att tiden ska gå fortare. funderar på att bada. mitt liv är inte på topp just nu är hur deprimerad somhelst över att jag ska jobba nu i tre veckor framöver som massa andra saker också som jag inte tar upp här. Ses lite senare pusshej leverpastej!

sova

nu har jag sovit igen allt som jag inte har sovit på dem här tre senaste netterna. I torsdags var det ju bal då mamma skjutsade hem mig till isak vid fem kanske. träffade på felix utanför. Vi gick in och väntade på dem andra. En timme senare var emma, joel och adam också där. Vi fick en drink och så. Vid sju tog vi bilen till first hotell där balen var. Hela kvällen blev as bra. Vid tolv tiden tog vi oss bort till ekonomikum för att umgås. Hade inga skor på mig eftersom att dem gjorde för ont. Vid ett tiden kom jag och isak hem. Sov två timmar den natten. oj vad gjorde ni? haha skoja! Fredagen började redan vid halv åtta då jag var tvunget att gå till skolan. ingen vacker syn kan jag ju säga. skolavslutning för både 7or, 8or och 9or. Mycket känslor. Efter avslutningen tog jag bussen hem för att packa min väska och dra mig vidare hem till isak. Vid 7 kom adam och felix då vi började gå till storvad för att grilla med jakob, gabbe, marre, edvin, joel, lars och oliver. vid halv nio kom emma och anni dit. Sen vid nio tog vi bussen till ekonomikum där vi var hela kvällen. jag och isak tog bussen hem vid ett. senare kom joel, adam, felix, oliver, emma och anni. berättar om min och isaks dag lite senare för jag ska ta bussen nu puss!

soliga dagar

allt är packad inför en torsdag som denna. Den här torsdagen är inte som alla andra torsdagar. de är något speciellt. dagen börjar 11 då vi ska vara med klassen i en timme. Sen lunch med alla nior efter de brännboll mot alla lärarna. Vid tre ska jag till frisören och fixa mitt hår. Sen kommer mamma då vi åker hem till mormor och morfar och fixar mitt smink sen hem till isak. vid sju kommer Emma och Adam då vi ska ta bilen till balen. blider kommer antar jag men vi ses puss hej!

tagga bal

godkväll mina tio trogna läsare nu ska jag sova. kommer inte uppdatera alls nu på ett tag så vi ses!

dansuppvisning

nu ska jag börja bege mig mot bussen. sen blir det vollyboll i några timmar med skolan. puss ses sen!

rött och vitt som i vitt och rött

godmorgon godmorgon na na na na na na! vaknade sådär för en halvtimme sedan. vet inte varför jag ställde klockan så tidigt. dumt av mig... för att tidsfördriva har jag testat min balklänning varit uppe och kollat igenom kyllen och så. De brukar vara så att välja kläder på morgonen är svårt. de ska provas hit och dit men tillslut efter en halvtimmes prövande har man äntligen hittat något! aja nog om mina mornar. Nu ska jag ta en liten tur i mina balskor sen blir det att platta min buske jag har på skallen..
om ni har glömt bort hur jag ser ut se är de så här jag ser ut

hur gott skulle de inte vara med den här nu isak?

har isak i telefonen just nu. ska upp tidigt imorgon så godnatt! jag hälsar Emma, Anni och Isak välkomna till min låsta blogg mohahaaa, känn er som hemma. hoppas att ni trivs!

Blir blind när alla lampor lyser


Jeff Buckley - Hallelujah

kötta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tjeeena länget snöggingar! jävlar vilket väder vi har det här i uppsala för tillfället. Men tyvärr så står det på yr.no att de ska regna imorgon vilket kanske inte är så bra när vi ska spela vollyboll på fyrishov imorgon... aja vafan ska man göra lixom? hur som helst så hade vi cup idag i skolan vilket var grymt kul eftersom att vi vann 3 macher. Sen blev det lika i en match också. Bra jobbat Nathalie, Annina, Clara och Fanny! Nu på kvällskvisten har jag varit med klassen. Vi har både kört lasergame då jag köttade som fan och var bäst av alla första omgången. vad säger ni om de 15500 poeng bara sådär. Sen blev det även pizza och massa trevligheter. Efter alla trevligheter gick jag hem till isak och var där i kanske 45 minuter kanske. Sen kom mamma, classe och johan förbi och hämtade upp mig. Tycker super synd om johan för tillfället för han har krossat hela axeln idag när han körde parkor vilket inte var så roligt.... Men vet ni vad jag ska göra nu? jo jag ska skrubba mina fötter för dom gör så fruktansvärt ont så jag kommer inte kunna gå i mina balskor annars...

alltid på dina villkor


janne, lena och barnen

gårdags kvällen började med att jag emma och anni möttes vid ica. vi köpte med oss de vi behövde. sedan tog vi våra ben och gick ner till vårdcentralen där vi mötte upp isak och joel. Vi tog bussen till stan sedan nästa buss till vårdsätra där vi grillade och hade de mysigt. Senare tog vi bussen till statoil för att hyra film. Emma och anni åkte hem till sig medans jag, isak och joel begav oss hem till isak för att kolla film och äta lite popcorn. Vi somnade väl vid ett. Eller de kanske var jag som somnade då. Iallafall hade ingen bra sömn den natten eftersom att de var varm som i en bastu. joel och isak körde väl lite fifa när jag vaknade. Sen gick joel hem och då kom isak upp med frukost på sängen till mig, sötis!!!! Claris kom sedan och hämtade mig vid två tiden då vi cyklade ner på stan för att möta upp anni emma och nathalie i stadsparken. Vi hade de jätte trevligt!

lösen

imorgon blir det så att jag skaffa lösen på bloggen. Om ni undrar varför så är de bara för att jag vill veta lite vilka som egentligen läser den. Så om man vill ha de så är de bara att fråga :)

sommar och sol

ligger nu nere i källaren och chillar. as nice att inte vara ute i dag om man tänker på hur mycket jag var ute igår. Igår tog iallafall jag och isak bussen hem till min farmor vid 12 tiden. När vi kom dit var det bara att gå ner till hennes brygga och lägga sig, jätte skönt. De blev även så att vi badade vilket inte var så skönt. Så jag rekomenderar inte att bada i mälaren när det är 15,2 grader. Vid kvart i tre gick vi upp för att alla kom. vi gjorde en tårta och åt god mat. vid halv nio tog vi bussen hem igen. Den natten somnade vi väldigt sött. idag har vi fan inte gjort ett skit så de finns inget att berätta om. när jag kom hem gick hela familjen och köpte glass. Ikväll står grillning i vårdsätraviken på schmat. Kommer kanske kunna uppdatera nu i veckan men inte mycket alls. Ska iallafall ha med mig kameran överallt så massa bilder kommer de bli någon gång.
taggad kille.
gosssiiii!

dagens:


från dag till natt

kvällen spenderades med emma anni och en liten skund med majsan. vi köpte massa godsaker sedan satte vi oss vid ån och mös. imorgon blir det upp tidigt för att åka till vårdsätra och bada. Sen tror jag att isak och jag tar bussen direkt hem till farmor där vi ska äta med kusinerna och så. hörs väl kanske imorgon. puss!

min värld skulle gå under om du inte fanns där hos mig.


i just came to say, i don´t love you.


solsken

blir ett litet snabbt inlägg! vaknade vid elva då isak kom ttill mig. vi gick ner till ån tog en glass. vidare till stan för att äta lite lunch sen cykla hem för att isak skulle iväg på någon klassg grej. ikväll kommer albin och nea hit. vet inte riktigt om jag ska vara hemma hela kvällen. men vi får väl se hur de blir med det. tog precis ett dopp i poolen. hur nice var inte de lixom. låg där ett tag. nu är jag brun som en pepparkaka pufft  skojade tyvärr med er..... ses kanske senare puss!

godnatt

super snygg bild på pontus, fanny och josefin! (när vi spelar in snövit)

tjenare! har precis avslutat sing star. jag och pappa köpte massa låtar sedan var det bara att köra! var väldigt lika varje gång. men nu ska jag avsluta detta och sova om ett tag puss!

familjen

de blir en skön familjekväll den andra juni vilket då är med filip, mia och pappa. johan är inte hemma eftersom att han är på liseberg med några kompisar. de blev räkor till middag. efter det en sväng till lekparken och nu sing star!
F&F förra sommaren!

Mallorca resa bokad!

Alcudia

your song


snälla bli min

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va


they make me cry agein

orkar inte berätta om mina dagar men de har varit kul. ligger nu inne och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, är så fruktansvärt trött. ändå så sov jag till halv tolv idag..
förra sommaren

RSS 2.0