annina är hemma igen!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDER FÖRRRRRFFAAAANNN!

kyss

Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen
och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din



dagen: outfit


efter frågor kommer svar!

"Vart har du köpt tröjan? :*"
svar: Den är köpt på Gina tricot som halva min garderob är från....

glöm inte frågestunden!


nytt i garderoben

tröjan 49:-
shorts 49:-
örhängen 19:-

Upplands väsby för en dag


nu blir de frågestund!

kommer inte svara på allt som ni redan vet(vill inte skriva ut för mycket på bloggen)
så fråga på!

sitter ute i skogen i min ensamhet

nu ligger jag framför tv:n med nathalie bredvid mig. hade tänkt att gå ut och sätta mig för att kolla på fladdermössen om jag vågar och ta lite kort! :)

vänge/ålands by


nu sitter jag inne på nathalies rum och gör ingenting! ska snart ta och ringa saknade annina skatt som är på gotland med emma carlsson. vi ses lite senare pusshej!

med en systemkamera i handen

nu har jag varit och köpt en systemkamera med mia, pappa och filip. de blev en Canon EOS 500D!

film time


regniga dagar som den här

ligger inne på mitt rum och försöker sova,
regnet slår mot rutan och de går inte.

saknar dig annina skatt

emma och ebba har precis tagit cyklarna och åkt hem till sig. jag sitter hemma i soffan med mina ny inköpta kläder på mig. ska väl snart hoppa i säng eftersom att jag inte vet vad jag ska göra uppe nu. kvällen var väl bra kanske inte hade sådär jätte roligt menmen de finns andra tillfällen.
F A N N Y H E D I N

du är allt jag någonsin önskat

tjaba! precis hem kommen från thun´s med mamma, emma och ebba. hittade lite saker som tur var. nu ska jag ta och börja fixa mig inför fest ikväll agnes ebbas kompis fyller år så då ska vi hem till hennes kompis och fira henne! :)

nytt i garderoben


balkong

nu kommer snart emma hit och fikar ute på min balkong! mysigt vad mer kan man säga? bloggar mer ikväll jag lovar!

älskar dig hjärtat

nu är jag hemma efter en super bra dag i/på öregrun/gräsö med emma westin. bilder kommer senare nu ska jag ta och göra hembakade pizza med mamma och johan. puss!
F A N N Y H E D I N

puss

nu ligger jag inne i soffan och fryser har
suttit ute på balkongen och pratat i telefon
med alexander i snart en timme. de är en
riktigt gullig unge de där killen!

dagen

nu sitter jag hemma i soffan och har precis varit ute på stan med emma och ebba. lugn och mysig dag med mina små flickor! här kommer lite bilder från våran picknick idag!

GRATTIS LILLEBROR! <3

grattis lillplutten som nu är 13 år och de betyder ju inte så mycket. älskar dig puss

1001 inlägget!

godmorgon nu har jag och pappa varit på siba och kollat efter en systemkamera till mig som vi hade sätt i en tidning men självklart så fast inte den kvar eller vad man ska säga.... så nu ska jag börja leta efter en systemkamera!  nu sitter jag hemma hos mamma med johan bredvid mig som har fått en jätte liten mobil. Så nu känner han säg jätte cool och säger till mig att han har facebook på den och tror att jag ska bli avundsjuk haha men nejnej ingen avundsjuka här inte! :)

saknar dig....


förlåt


nu vill vi ha sol!


Grattis Nathalie!


saknar dig jätte mycket! puss på dig

25-juli-2010

godmorgon! vaknade kanske för en timme sen då jag gick upp och åt frukost. nu sitter jag nere på mitt rum och gör inte ett skit. Idag kommer ebbis hem :DDDDD! nu ska jag ta och fixa mig lite för idag ska jag på kalas för min kusin wilma ute i sunnersta.
just nu

jag är starkare än dig

de är över och du borde fatta de vid de här laget.
du har gjort för mycket mot mig och de är inget du kommer kunna ändra på.
man går bara vidare och lämnar skiten bakom sig.

shopping

emma
annina
fanny
ett armband 20:- tillsammans med dom andra
bh:n 129:-

23-juli-2010

dålig uppdatering! igår var dagen kanon med alla härliga människor från rasbo. idag har jag varit nere på stan med emma och anni. Kul köpte lite saker som kommer senare!. emma klippte sig också jätte fint!
hanna och joel
fanny sover bjuder på den!
max, emelina, martina och hanna

dagen i text

nu ligger jag här i sängen bredvid hanna gusén och bara chillar med en varsin dator i knät! vi borde väl ta och sova snart eftersom att vi ska upp jätte tidigt i morgon. För vi ska till åland med "hela" rasbo tror jag att vi blir typ 12 vuxna och 15 barn. Helt grymt!  Idag har jag varit hemma hos joel och hanna och badat i deras pool-1 awesome. Efter de följde hanna med oss hem och johan stanade kvar ute i rasbo. efter de åkte vi hem till farmor för att lämna filip. För han skulle vi intew ha med oss på båten imormgn. Så hanna och jag tog med oss badkläder och gick ner till vattnet och badade lite. Så nu sitter vi i min säng och ska sbart sova. halv 7 ska vi upp imormgn..... orkar inte. orkar inte berätta mer hör av mig imormgn och hanna jag äger dig i sing star! puss

bilder från dagen!







seg dag var namnet

hej hopp! min dag har varit ganska så seg... gick upp vid tio för att jag skulle ta hand om filip eftersom att pappa och mia skulle ner på stan. så jag och filip var ute och cyklade sedan åkte vi förbi mormor och morfar och fick en glass. När vi kom hem tog vi fram popcorn och drack saft och kollade på barnkanalen. Sen kom mia och pappa så jag stack hem till anni. Så vi gick ner på stan med august, daniel och jonas. tog en glass och gick hem igen! då jag daniel och anni åkte hem till honom och kollade på film (hipp hipp hora) efter de ringde vi emma och hon var självklart hemma! så har vi suttit och pratat om allt som har hänt medans hon har varit borta! :) men nu är hon äntligen hemma igen!
FANNYHEDINS

ajjjjjjjjjjjjjjj!

tjenare nu är jag hemma från en toppen dag på rullsand med annina skatt, max och marcus. Nu ska jag tagga hem till annina så ska vi gå och möta daniel eller något sånt. puss hej!
härligt johan!  han var ute och cykalde med oskar idag och så står johan och oskar och pratar ute på gatan och så kommer de en gubbe på cykel och kör på johan. stackare....

bild bomb kan jag väl kalla de

gårdagens bilder:
dagens bilder:
okej de kanske var lite tråkiga dilder dom här första bilderna från idag men jag blev jätte stolt över min mobil som tog så bra kort så nu kommer kamera bilderna
nu orkar jag inte ladda upp mera puss!

hur skulle jag kunna leva utan dig?

godkväll! nu ligger jag hemma hos annina och softar kom hem för ett tag sen har varit ute hela kvällen med annina, calle och halle. Sen skulle dom hem så vi drog vidare till ägget, kevin, daniel och david. Där vi var en stund. och nu har vi legat här hemma ganska länga och ättir kakor och cider. Imorgon drar vi iväg till rullsand om de blir som planerat. nu får ni en mycket snygg bild på oss! puss


saknar dig emma

nu vill jag bara att du ska komma hem! igår när jag fick de där mms:et av dig så började jag gråta för att de var så fint. älskar dig! du är guld värd gumman

18-juli-2010

godmorgon! ligger i min säng och är lite
halv vaken kan man väl säga. Idag tror
jag att Mia och jag ska åka till kista gallerian
och kolla lite kläder och så.
FANNYHEDINS

kan inget säga annat än R.I.P.

hej på er. ligger här hemma och är jätte ledsen över att min mobil har gott sönder 4an och 6an går inte att trycka på... så nu har jag pappas "gamla" mobil men har inga nummer kvar så smsa mig och skriv erat namn så är ni snälla! puss

presenterna jag fick av lilla annina!


nu ska här läsas!


har fått lånat "tillsammans" av annina skatt så nu ska de läsas!

drömmen jag alltid kommer drömma

nu ska jag gå ut för att möta lilla annina skatt! ses senare pusshej!

min dag

hej nu har jag precis kommit hem från en dag på gräsö med familjen! Vi åkte dit för att vi skulle bada men de gick inte att bada i de där vattnet. de var jätte kallt... så pappa mia johan och filip åkte över till öregrund medans jag var med alex en stund efter de gick jag till färjan och tog den över till öregrund för att äta med mia pappa och johan medans filip sov. Efter de träffade vi på kattis, dennise joel och wilma. som vi var med en stund sedan satte vi oss i bilen och åkte hem till uppsala.
bjuder på bilden

puss :*

tjaba! nu har precis familjen sandman och min skatt åkt hem! så nu sitter jag och väntar tills klockan slår tolv då de är min dag! vi hade ju lite kalas här idag och då fick jag pengar och kjolen som är under

bilder från dagen


jag kan inte vänta en evighet....


dagen kläder


bilen....

nu ska vi stanna på donken och äta så får johan och jag  byta plats eftersom att jag och filip inte kan hålla sams... här har ni bilresan på bild!
FANNYHEDIN

två dagar kvar!

hejsvejs!
nu sitter jag i bilen mellan johan och filip. Men som tur är så är båda ganska trötta just nu. Filip sitter och kollar i byggare bob medans johan försöker sova! så kan väl inte säga annat än toppen!
bilder från idag!

ska vi köra en frågestund eller?

jag säger innan att jag kommer inte svara på frågor som är för privata eftersom att jag inte vill lägga ut allt på bloggen.

leksands sommarland

tja! nu sitter jag inne i våran stuga medans alla andra sitter ute. o social jag är men myggorna är som galna i mig.... jag och nea har precis varit nere vid vattnet där vi tog lite kort och satt och prata lite.
de var bilderna från dagen/kvällen

sjunga nanananana

TJABA! nu sitter jag i bilen på väg till leksands sommarland med familjen! När vi kommer fram ska vi träffa nea och albin sedan gå och bada och ha de kul hela dagen! kommer hem imorgon igen. Så till annina skatt säger jag bara "ring när du kommer hem!" saknar henne jätte mycket!

bilder från dagen


en decimeter kortare

före....
efter...

28 grader ute på altanen nu

tjaba! sitter ute på altanen med pappa, mia, nea, ola och anna ganska mysigt faktiskt. har precis varit ute med emma lisa och anton som skulle köpa godis tills imorgon då dom drar till turkiet..... så nu kommer inte jag träffa henne på en vecka och de kommer ju bara inte fungera... men som tur kommer annina skatt hem från skåne snart så de kommer att gå. har inte så mycket att säga så hejdå! :D

spanien!

ja då vann spanien som jag har hejat på hela tiden! :D

nu är jag hemma!

saknat mig? jag har väl saknat er men inte så mycket som ni tror hehe... hoppas ni har haft de lika kul som jag medans jag har varit borta. Tar bara och berättar lite fort.
onsdag: bada satt upp tält och sådant.
torsdag: badat hela dagen sedan mat och bara gått runt och letat efter några roliga..
fredag:bada hela dagen. sen hittade vi äntligen fyra killar som vi var med den kvällen
lördag: satt ute på klippan sen allihopa. sen tog vi båten hem och nu har jag varit med emma och annina på kvällskvisten. bilder finns på fejjan kommer väl någon enstaka bild nu :)
pontus johan josefin fanny
fanny
pontus fanny josefin johan
fanny
pontus josefin johan fanny
josefin pontus
josefin fanny
fanny johan

"utomlands som dom kallar de"

hej mina små skitungar! sitter hemma i soffan och dricker Òboy så här på morgonkvisten. Vakande kanske för en timme sedan..... inte skönt aja. Men om två timmar ska jag sitta i bilen på väg till båten och innan de måsta jag göra lite saker som att måla naglarna, platta håret sminka mig och packa de sista inför resan. Kommer ju inte kunna blogga någonting men på söndag eller måndag får ni bilderna från de!

06-juli-2010

haha juste! idag efter att jag, emma och annina hade varit nere på stan så åkte vi hem till hemma och satte ihop filmen. och nu fattar ni kanske ingenting så jag får väl ta och berätta helt enkelt. Ni vet het videon jag la upp och sa att jag inte orkade leta efter en bättre. Så när jag emma annina och maja var i björklinge så gjorde vi en ny sådan som blev grym om man frågar mig! men tyvärr så ligger den inte ute på youtube än.... men den finns på facebook så kolla på den! :)
bild från idag!

inköp

tja! dagen har varit bra. Köpte presenter till ebba. Sen var jag bara tvungen att köpa ett par shorts som jag blev kär i. ligger hemma i sängen och kollar på fotbollen. efter de ska jag "sova" nu kommer de inte bli någon bloggning på hela vekan eftersom att jag åker till åland imorgon bitti. Kanske kommer ett till inlägg senare puss!


:)

GODMORGON! ändrade planer de blir inget bad som ni kanske förstår...
så nu ska jag ta och fixa mig sen ska jag hem till pappa och hämta lite saker. Sen åker jag hem till emma så åker vi och möter annina vid polishuset sedan blir de stan!

korv med bröd inte fan vet jag?!

blev inge sova för min del. Så hej på er mina små nattugglor!
Nu har jag precis varit ute med Rasmus, Mårten och Karl mycket trevligt må jag säga! Ja som sagt mina planer inför morgondagen är att jag Emma Annina ska ner på stan vid halv elva för att köpa present till ebba som har fyllt hela 15år! Men vi vet inte riktigt vad vi ska köpa... så de kommer väl ta ett tag. Efter de ska vi åka någonstans och bada antingen blir de sunnersta eller så blir de gamlis. Men vi får se vad vi kör på! SAKNAR DIG EBBIS! <3

bilder från dagen

bilder från dagen! mer bilder hittar ni på facebook puss hej nu ska jag sova för imorgon ska jag ner på stan sen ska jag iväg och bada!

döda mig någon....-.-


midsommar del 3


bada dax!

gammal bild
Tjaba! Emma gick precis hem för att packa lite tills vi ska åka till björklinge för att bada med Annina skatt och Maja andersson. mysigt! när jag kommer hem får jag se vad som händer men jag har mina små planer. men nu ska jag ta frukost så pussssssssss!

emmastorthjärtafanny

hej nu har jag precis kommit hem från knivsta där jag och emma har varit. Ikväll sover emma hos mig. Eller vi ska sova ute på studsmattan. MYSIGT! uppdaterar imorgon puss!

Argentina VS Tyskland


OMG! jag kan inte vara ute i den här värmen

35 grader! och då är den där i skuggan :O

solning på hög nivå!

nu ska jag ta och sola lite!

om två veckor fyller jag år!

bilden är från förra sommaren då clara fyllde 1år!
så vad önskar jag mig?
hmm... jag önskar mig bara pengar eftersom att jag vill ha en systemkamera och då är de bättre att jag får pengar för då kan jag välja vilken jag vill för en viss summa pengar.
FANNYHEDIN

dagen i knivsta

HEJSAN SVEJSAN! nu är jag precis hem kommen från knivsta där jag har spenderat hela dagen med Emma och Annina. Vi träffades vid polishuset för att cykla ner på stan. Annina köpte en biljet. Sedan gick vi i samlad trupp mot tåget. Men tyvärr så hade precis tåget gått... så vi fick vänta en halvtimme på att nästa tåg skulle komma. När vi hade kommit fram så sa Annina att jag absolut inte skulle hitta. Men kvällen innan hade jag fått en vägbeskrivning ut av Jocke. Så de gick ju super! när vi kom fram hoppade vi i badet och badade en stund sedan kom Jocke så vi satt väl och pratade ett tag. Sen spelade vi korn och bara låg och chilla! när klockan var 18.10 tog vi våran packning och begav oss hem igen. här kommer bilder från dagen!
Annina och Emma väntar på tåget
Fanny väntar också på tåget
fanny och annina
fanny
jocke
knivsta knivsta nästa!

grattis älskade ebba!


nu ska jag ta och sova så godnatt!


sitter och pratar med marcus och någon jakob! men nu tar jag och sover som sagt. kanske blir en uppdatering imorgon bitti men vi får se hur de blir med de. senare på kvällen då ska jag till norby tror jag allt :) puss
FANNYHEDIN


fanny har tråkigt och är så oseriös så.....


jag önskade att jag var lite mer som du men jag ångrade mig när jag kom på vilken jävla idiot du är

nu har jag precis kommit in från att har varit ute på våran altan och druckit te så här på kvällskvisten!
vad tycks om "min" (pappas) gryma kopp?

941 inlägg med de här!


en bild på mina två små sötnosar! (emma och oskar är här)
FANNYHEDIN

nu ska här användas!

Nu sitter jag och kollar på vilket tåg vi ska ta imorgon. Vet inte riktigt när jag vill åka så jag frågade precis emma men självklart har hon inte svarat..... Om ni är nyfikna och undrar vart jag ska så ska jag till knivsta och bada med emma och annina så kanske vi får lite sällskap vem vet??

stan

så då var man hemma igen då! efter en dag på stan med båda emma och annina men innan de josefin!
jätte mysigt var de att träffa henne eftersom att vi nästan aldrig ses. Fast nästa vecka blir de ändring på
de för då åker vi till åland och tältar tillsammans! träffade typ ingen på stan förutom carlfors den lilla tomten. och från de ena till de andra GUSTAV och SIMON! jag såg trollet nere på stan :O!? bilderna har ni ovan för som ni säkert redan har sätt!
FANNYHEDIN

nu tar jag och går till bussen!


heja Spanien!

haha inte så noggrann som ni ser men vem bryr sig?
FANNYHEDIN

stan med josefin!

om en timme kommer Josefin hit som jag inte har träffat på hmm.... för länge kommer inte ens ihåg de..
FANNYHEDIN

bilder: annina skatt och fanny hedin är våra namn


älskar, älskar inte


09:17

godmorgon! lämnade filip på dagis för en timme sedan. ganska skönt att vakna tidigt ibland.

godnatt på er!

nu säger jag godnatt för jag ska upp åtta imorgon för att lämna filip på dagis!

dagens kläder

tröja- vero moda
jeansleggings- vila
osminkade fanny

RSS 2.0