som månen lysser

Hej på er! under dom senaste dagarna har jag firat jul. men alla släktingar. både på julafton, annandagen och igår. har fåt mycket fina klappar som jag kommer visa senare. igår var jag nere på mellandagsrean tillsammans med isak. gjorde massor av fynd som jag kommer visa lite senare också. om sådär en halvtimme ska jag faktiskt ner igen för att leta upp ett par jeans. har lite ont om de just nu i min garderob... aja. jag ska även försöka hitta ett halsband och en klänning. gör inget om jag hittar något mera faktiskt. men nu måste jag dra. ha de så bra!

julaftons morgon

god jul på er! kan jag väl börja med att säga. tyvärr ligger julklapparna hemma hos mamma kvar under granen. vi sa få dem imorgon istället. om två timmar ska vi bege oss hem till pappa för lite julfirande. men nu ska vi ta en prommenad innan vi hittar på något annat. vi hör ha en bra jul också!
isak och jag för några veckor sedan.

Jul mys

Änu gick precis gästerna hemma hos Isak. Vi har alla fått några julklappar. Jag fick tre små body butters av Ludde. Sen fick jag en väska av Isak. Nu ska vi snart gå upp på Isaks rum för att kolla på film för att sedan sova ett tag. Imorgon är de ju faktiskt julafton. Åker hem tidigt imorgon bitti till min familj för att fira lite jul. Vid tre ska vi vara ute i rasbo och fira jul med pappa och familjen tillsammans med kusinerna och alla andra. Hör av mig senare puss!

jag sökte någon jag ville leva med, men fann någon jag inte kunde leva utan.

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen. Men iallafall så hade vi ju alslutning igår vilket var bra. men själva avslutningen var verkligen dör tråkig. visst. man hade ju förväntat sig att de skulle vara otroligt mysigt. Det var snarare tvärttom. De ekade så mycket så man inte hörde någonting alls. Iallafall efter de sa alla hej då och önskade varandra en god jul och ett gott nått år. Jag fick även ett paket att Anton. ett jätte fint armband. Verkligen super fint var det. Efter allt de där så tog jag och isak en runda på stan för att fixa dem sista julklapparna. Sen blev det ful fart hem och slå in allt medans julmusiken var på hög volym. Vid sju var det dax för match på fyrishov mellan sirius-storvreta. vid nio tiden tog vi bussen hem till mig för att ha en fortsatt bra kväll. Sen har vi då denna dag då vi bara har latatt oss. Senare på kvälls kvisten har jag och mamma varit hos mormor och morfar på middag. fick även julklappar eftersom att vi inte träffar dom på julafton. Nu sitter jag på mitt rum och ska strax upp till resten av familjen. Vi hörs!

utan dig vet jag inte vad

hallå i stugan! har hunnit med att titta på två avsnitt av dexter och även packat klart väskan tills imorgon. Kan ju berätta lite kortfattat om morgondagens planer än så länge. vid tolv drar jag, julia och johanna till tunaberg för lite dans. Efter de drar vi ner på stan fast åt olika håll. jag ska köpa mina presenter till isak innan jag åker hem därifrån idag. vid fyra slutar isak då vi kanske går ner på stan om han så vill och behöver. annars går vi hem till honom och äter. resten av kvällen/natten spenderar jag tillsammans med min kära pojkvän. dagen där på blir det skolavslutning i domkyrkan. Sen är de lov!!! aja godnatt på er! (dålig sammanfattning på de hela)

allt går som en dans

hej på er! dagen har gått väldigt fort förbi. Slutade vid ett där jag drog mig ner på stan för att köpa andra halvan av pappas julklapp. försökte även hitta någonting till isak. men de gick tamefan åt skogen. vid fyra blev det en fika hemma hos mormor och morfar. jätte mysigt! vid sex tog jag bussen hem. och nu sitter jag här. ska ta och packa lite nu. men innan de ska jag göra mig iordning för kvällen. Senare blir de något avsnitt dexter. hörs!

så här ska det alltid vara

Hej på er! gud vad de är mysigt nu när snön ligger som ett täcke över marken. De fjärlde ljuset är tänt och här siter man och kollar ut genom förstret medans snön faller. iallafall så var jag och isak på gränby igår för lite julhandel. Senare på kväll en gjorde vi pepparkaks land tillsammans med hans två små syskon. Efter de blev det en massa mys ute i jacuzzin med min snygging. Sen la vi oss i sängen för att kolla på film. Dagen där på blev det en sväng till knivsta för att kolla på match mot vide tror jag dem hette. Sirius vann iallafall med 3-1. kom hem för några timmar sedan då de blev mat och efterrätt. sosso var här och åt med oss denna kväll. mycket trevligt! nu ska jag ta och kolla på några avsnitt av dexter innan jag ska lägga mig till sängs för att sova. hörs!

Grattis till lisa!

hej på er! har varit hos lisa och pelle hela kvällen på 20 års firande. det var nämligen lisa som fyllde. efter god mat med mycket prat begav vi (jag, pelle, tom, moa och tove) oss mot skuttunge för att dumpa av tove hos någon komips. sedan vidare till ica och sist men inte minst hem till oss för att hämta min kamera. Sedan tillbaka hem till dom igen. När vi kom hem gick vi ner och kollade på slutet av svenska hjältar innan jag, pelle, tom och pelles farmor tog bilen in till stan för att lämna av farmorn och sen mig. som ni kanske förstår så är de någon som precis har tagit körkort. nämligen pelle så de var ju kul. nu har jag precis gott och lagt mig i sängen och ska alldeles strax sova. vi hörs när vi hörs!
mina fina kusiner! gammal bild men den är allt gullig!

inget annat

Strong_171398490_large

beautiful

Tumblr_lvejd8p2tz1qk8jzuo1_500_large
Tumblr_lvt4pzndid1qfwxapo1_500_large
Tumblr_lvi1zebg8u1qk8jzuo1_500_large
Tumblr_lv3fidw3ot1qk8jzuo1_500_large
Tumblr_luw3bh35pd1qk8jzuo1_500_large

mitt i veckan

redovisningen och proven gick bra idag. efter skolan cyklade jag och isak hem till mig. vi magade mat och kollade på gamla bilder inna de blev ett avsnitt fråga olle. nu ligger jag i säng och ska strax sova. imorgon blir de matteprov som antagligen kommer gå åt skogen eftersom att jag inte fattar ett piss hur mycket jag än försöker. men som tur är så säger lärarna att de här är de svåraste provet vilket jag tycker låtter kanon! aja godnatt på er!

inspiration

sovrum

pannkakor

hej på er! med nymålade naglar ligger jag för tillfället i säng. om sådär en timme ska jag ta mig mot tunaberg för lite luciafirande. mitt tredje luciafirande för dagen faktiskt! gud så mycket de är med lucia och heja julen <3333333 aja johan ska förhöra mig till mina prov innan jag drar. hör va mig senare!
detta ska jag redovisa om imorgon. pannkakor alltså.

1000000 nollor

Godagens! kapten röd igår var ju bara helt bäst! ojoj vill jag bara säga. iallafall så var vi (jag, isak, eva och ludde) ute och käkade innan. möms så snarrit! var hemma till halv elva tvor jag klockan hall slå. då vi kollade på film tillsammans med johanna och johan. somnade sedan in brevid min prins. idag sov vi mega länge. sen klädde vi julens träd de vill säga granen. vid halv fem var de fyrverkerier vid slottet. oj så fint de var! sen körde pappa hem oss till isak för middag med hans familj + lite annat mys. Detta var min kväll. fick även min julklapp av farfar. TACK SÅ MYCKET!

Jag är så glad att jag har er

Hej på er! Hade det jätte bra igår. Kul att vara med emma Anni och vilma. Har saknat mina fina vänner. Iallafall så åkte jag och emma hem till vilma runt åtta där även Anni var. Vi spelade spel bakade och hade det allmänt mysigt. Vid ett tog jag och emma hem. Vid två kom min buss som var sådär en halvtimme försenad. As irriterande verkligen! Vi somnade snabbt när jag kom. Nu har vi precis ätit frukost och jag ska snart åka hem till mamma för att hämta våra biljetter och fixa mig. Sen ska jag in till stan för att titta på Isaks match mot hagunda. Men nu måste jag sluta. Vi hörs senare. Puss!

om du kunde komma tillbaka

ligger i sängen och taggar inför kapten röd imorgon!! strax ska jag bege mig hem till emma tillsammans med anni, ebba och vilma tror jag de blir. blir lite myskväll. är jätte trött även fast jag har sovit i två timmar efter skolan, shit va skönt de var! aja kanske hör av mig senare, får se hur jag gör!
min älskade kisse ♥

just nu vill jag bara leva

goddagens! sitter hemma hos isak för tillfället. han slutar om en timme då han kommer hem och kollar på dexter med mig! nu ska jag ta och plugga! hare bra hej!
just nu

godnatt

Hallå i stugan! ska strax ta mig in på tv3 play för att kolla på värsta pojkväns akademin. helt sjukt program! iallafall. dagen har går rätt så snabbt hade två och en halv timmes matte lektion sista på dagen. rätt så pain. men nu måste jag rusa inna de blir för sent! godnatt


rosa och blå

hej igen! befinner mig i min underbara säng för tillfället. kom hem för se så där en timme sedan. riktigt varmt och gosigt i sängen just nu. bara så ni vet. var ju som sagt på stan efter skolan idag. fick med mig en julklapp hem eller iallafall en halv vilket var jätte skönt! bara en och en halv kvar nu. imorgon är de redan torsdag. kommer behöva plugga en hel del nu i helgen och nästa vecka. har fyra prov och en redovisning nästa vecka. pain!!!!!!
aja de är bara att jobba på, inte långt kvar nu till lov. bara två små vecker. nu ska jag runda av för att sova, godnatt!

blommor på en sommaräng

hejhejhejhejhejhej! tyskaprovet är precis avklarat! bara fyra prov kvar nu. idag efter skolan ska jag och isak handla en massa julklappar. sen ska vi hem till honom och kolla på dexter! hörs!

Du är det bästa som har hänt mig

Jag såg dig när vi var små
Vi var bara 13 år
Precis innan skolan börjat gå
Tänkte jag att jag dig ville få
Och nu när åren gått
Har jag dig fått
Du är det bästa som har hänt mig
Och som kommer att hända mig
Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig

when i held ya

tjenare! just nu sitter jag och försöker luska fram någonting att ge isak i julklapp, vilket inte är de lättaste. har några få ideér men vi får se hur de blir helt enkelt! har varit och kollat på luddes match tidigare idag. nu är jag iallafall hemma och vill bara sova! godnatt!
bild från första dagen i sjuan!

in school

HEJ alle!
sitter iskolan brediv min tyska bok. prov imorgon så de är bara att sätta igår att plugga lite extra. Fick förfrågan om att åka till thailand som utbytes elev vilket jag skulle tycka var skit kul! lära sig mera engelska och bara ha kul. ska iallafall ta och fundera på saken. jag hör av mig lite senare hej så länge!

sov så gott

hej på er! ligger nu i sänger och väntar på att luren ska ringa. har nämligen mitt lilla kvällssamtal inplanerat om sådär en kvart. de har kommit mera snö vilket är lite trevligt. så snart kan jag ut och åka pulka. som jag har längtat. har iallafall inte varit i skolan idag vilket var jätte skönt! eller jag åkte dit och gjorde mitt prov. sedan hem igen. sov i någon timme. resten kollade jag på tv. råkade öppna lucka nummer sex i min julkalenden. HOPPSAN DE VAR INTE MENINGEN! aja morgondagens planer ser ju stabila ut. slutar skolan vid halv två då jag går hem till isak. väntar på honom i två timmar innan vi åker ner på stan för att köpa nyårs klänning till mig. sen väntar en timmes pluggande medans isak har träning. tyska prov på onsdag... aja de kan ju iallafall inte gå sämte en förra gången. haha! aja slut babblat för min del nu. hörs imorgon igen. puss!

vänskap

264199_2199104747252_1536287572_32378866_1534617_n_large
Tumblr_lj7ehb99h71qgsbpbo1_400_large
Tumblr_lvqtz7t8fs1r76s5to1_500_large
Black-hair-braid-brown-hair-cute-friends-girl-favim.com-49510_large

skidkläder

Fick en fråga nyss om jag kunde lägga ut en bild på mina skidkläder. Här har ni!


om jag bara visste hur?

hej allihopa!
har precis kommit hem från gränby. var där med nathalie och classe för att kolla skid kläder till nathalie. ingenting till mig eftrsom att jag redan har min färgglada outfit tills i år. nu är jag som sagt hemma och ska strax sätta igår med pluggeriet. hör av mig senare. puss!

christmas


när det lider mot jul

strax kommer forfor och morfar för bi oss för att hämta upp mig, johan och isak. vi ska sedan åka ut till bälinge för lite andra advents mat. mysigt! känner mig inte så kry idag. har ont i huvudet oc halsen men annars är allt som de ska. Denna vecka kommer bli en bra vecka om man tar bort dem tre första dagarna då de bara står en massa prov på schemat. därmot så på fredag är de idol final, lördag ska vi på kapten röd!!!! och på söndag en de fyverkerier och jag och isak firar där med en månad till!!!! kan inte bli så mycket bättre!
lucia förra året

om de ändå var så

ur dålig uppdataring, jag vet! igår kväll slutade det iallafall med att jag och pappa kollade på en film. sen kom isak och vi gick och la oss. vaknade sådär mitt i natten av att isak skrek att jag skulle akta mig. blev jätte rädd och arg. när han tillsist vaknade så fattade han inte alls varför jag var så arg och rädd som jag var. iallafall. är precis hemkommen från en kväll i allianshallen. först hade ludde match och sist isak. nu ska vi titta på en film innan vi går och lägger oss. hörs!
min från början lite blyga isak. (jag var också blyg såklart)

hjälp mig att välja klänning till nyår


hur ska vi ha det

hej allihopa! har haft mig en jätte mysig kväll tillsammans med familjen. först blev de bowling och efter det gick vi till costas och åt en massa mat! nu sitter vi hemma och kollar på idol. isak kanske kommer hit senare. ska strax gå ner och ta mig en dusch vilket ska bli jätte skönt! hör kanske av mig senare ikväll efter att jag har duschat!
kollade på "jag saknar dig" igår. riktig gråt film. grät mig egenom filmen medans isak tröstade mig. haha tönt! (jag alltså)

RSS 2.0