sovmorgon

Tjenare!! Självklart så vaknar jag jatte tidigt idag.. Julia ligger här brevid och snarkare. Tänkte bara berätta att jag inte kommer att Blogga idag för jag ska vara hos isak. Ikväll kommer hans släkt och firar honom. Sen ska vi mysa. Imorgon bitti åker jag till.Stockholm med familjen för att shoppa. Hör av mig när jag har tid, puss

innan snön faller

tjenixen! om fem ynka minuter sitter mitt besök antagligen på bussen till bälinge. ikväll ska vi bara mysa och kolla på film. sen sover mitt besök över här också. om ni undrar va besöket heter så heter de julia. iallafall skolan har gått snabb vi har haft engelska, idrott och matte. efter den "otroligt" långa dagen tog jag, julia, anton och christoffer bussen hem till anton ute i storvreta. där de blev bakning, fortkörning och bil spel. kom hem för en stund sen men innan jag åkte hem sprang jag förbi isak för att ta några pussar innen han åkte vidare på träning. nu ska jag ta och runda av detta inlägg, hej!
jag och christoffer på matten.

a kiss is not just a kiss

pratar just nu med isak i telefonen så nu säger jag godnatt! sov gott!

så länge sen

nu ligger jag i sängen och kommer ligga här tills imorgon bitti då klockan ringer vid halv sju tror jag. tänkte att jag skulle bestämma kläder innan jag gick och la mig så nu ligger de fem olika outfits på golvet som bara väntar på att jag ska prova allt flera gånger om. just nu hoppas jag faktiskt på att de ska regna imorgon för då har jag bestämmt att de blir gummistövlar på fötterna imorgon, hihi känner mig som ett litet barn på nytt. imorgon ska jag ta en outfit bild så vi får väl se när den kommer upp imorgon. nu ska jag kolla igenom min läxa för sista gången ikväll, hörs!
kolla vad jag kom hem till efter plugget, ett onyttigt
mellan mål och en gullig pojke såklart!!

modelljackten

nu blir de modelljackten, hör av mig senare, puss!

26 september

ligger under täcket i sängen och bara värmer upp mig eftersom att de är svin kallt i mitt rum. försov mig imorse, inte bra alls! skoldagen har varit riktig pain och imorgon blir den ännu värre för att vi ska på föresläsning i 3 timmar... så vi slutar fyra istället för halv två.. aja de bra är ju att jag slipper sitta och vänta på isak tills han slutar, fyra. så de är ju bra, hehe. nu ska jag ta och plugga lite smått på min uppsats, hörs!

drömmen som gick i uppfyllelse

vill ni veta en sak som jag tycker är ganska så coolt! att för exakt ett år sedan idag satt jag hemma hos isak för första gången. då kollade vi på jumper och fikade, kommer ihåg de som om de var igår!!! att jag vaknar upp et år senare i hans säg. inget man skulle tro då precis. nu ska jag sova, godnatt!
första bilden som togs. ingen bild jag kan ta bort.

all i ever need is you

gårdagen blev väldigt lyckad . jag och emma tog cyklarna hem till vilma vid sex. där väntade födelsedagsbarnet och självaste vilma. vi åt och hade de trevligt. vid nio tog vi cyklarna hem till anni. efter ett tag kom tobias och axel. vid elva åkte jag hem till isak för att sova i några få timmar innan vi skulle upp vid sju igen... pain men skönt att inte sova bort hela dagen. idag har vi varit nere på stan och ätit. sedan tog vi en liten tur på stan sen en fika på de. Vi ränsade även ogräs i grönsakslandet. nu på kvällen skulle vi plugga men de slutade väl med att vi blev blev jätte oseriösa och kaxade mot varandra. nu har isak åkt hem och jag ska sove, hörs imorgon. kommer ett till inlägg snart!
kärlek till dig!

24 september 2011

gårdagen blev väldigt bra! vi hade lite spa, åt god mat, tittade på film och mös! idag har vi varit ner på stan med ludde och eva. vi tog en fika och kollade på skor till ludde och isak. Snart ska jag och emma hem till wilma där vi ska fira anni på hennes dag! sedan sover jag hos isak inatt. tar med kameran men inte säkert att jag tar kort, får se. ha de bra kväll, puss!
Här kommer lite bilder från igår.

Grattis gosii!

jag älskar dig!

dagens


gummzii

Just nu befinner jag mig i Isaks kök, där vi äter lite mellanmål. Muffinsarna är inne i ungen under tiden. Om några få minuter bli de saft och muffins. Hör av mig senare! Kram

efterlängtad

nu ska jag strax bege mig till skolan på mig röda hojjjjjjjj! blir lite naturkunskap innan jag drar mig hem till isak, antar jag. oj shit nu måste jag gitta, hejdå!
min sötizz!

I think of life as an open book. The further you get into it, the more it begins to make sense..

tjaba sitter i sffan med en smoothie i handen, fasiken va gott de var. börjar om en timme så ingen broska. de blir lite tidsintällda inlägg ikväll till er. nu ska jag sluta, kram.
ser ni hur gott!

ju längre tiden går desto bättre känns de

sista inlägget för ikväll. börjar 10.10 och har en lektion. jävligt chill. blir nog inte något bloggande imorgon kväll för då har jag och isak andra planer, vi ska nämligen ha lite spa kväll med massa olika saker, hur mysigt som helst ska de bli! men ska försöka uppdatera bra på morgonen. kanske slängen in något tidsinställt inlägg senare på kvällen också. men iallafall de jag skulle komma till var kortfattat "godnatt" så godnatt på er!
jag och isak på balen.
bad meets evil - lighters

nyklippt

japp som jag sa så klippte jag mig igår, själv tycker jag att de blev jätte bra. ingen har märkt de än... iallafall inte i skolan, bajskorvar. haha skoja. jag tycker iallafall att de är en stor skilnad eftersom att hon klippte av en rätt så lång bit för att vara mitt hår.

nu är de bara du som saknas


innan jag kände dig


här stannar jag kvar

nu har jag entligen klar med plugget för idag. ligger nere i sängen med en proppmätt mage. ska strax duscha, efter de blir det lite läsande ur tidningen sofis mode som jag fick idag. uppdaterar mer senare, puss!
mina två små pojkar

plugggggggg

kom hem från skolan för en stund sedan. har varit en bra dag med tre små lektioner. saknar min gummziii men hoppas att hon kommer imorgon iallafall. nu ska jag plugga en massa innan jag gör mat om några timmar. hörs!

om de hade varit kriminellt att vara snygg, så hade du fått livstid.




innan solen går ner

god kväll! ligger just nu ner bäddad i min säng och ska strax sova. men innan de ska jag ta och berätta lite kortfattat om min dag. dagens skola bestod av fyra lektioner, historia, samhällskunskap, tyska och en kvarts svenska pga. en bajs lukt som befan sig i klass rummet och ena huset av skolan. så vi fick helt enkelt gå hem. inga sura miner då inte. fast jag vart ju tyvärr tvungen att vänta i 40 minuter på att isak skulle sluta men de gick snabbt. vid halv fyra satt vi på bussen ut till storvreta för att klippa oss. är super nöjd. även fast jag inte skulle klippt av så mycket så blev de verligen bra. Sen stack vi hem till isak där vi lagade mat och mös i hans säng framför tv.n. nu är jag hemma och ska sova, godnatt!

ta det lungt

tog mig en liten bil tur ut till pappas föråd ute i börje efter maten med honom och filip. vi svängde även in på ica och hanlade lite. vid sju kom isak hit då vi duschade. sedan blev de utfodring av pojkvän. efter de lite god kladdkaka framför idol. han stack för sådär en och en halv timme sedan. nu ska jag sova, hörs imorgon då jag ska klippa migg!!!!!!!
Denna bild är snart ett år gamal. man ser hur söt han är även fast han håller för med handen!!!

jag föll för dig

hej hej helskt mycket hej! gjorde precis klart den lilla del av min läxa som jag behövde göra ikväll. visst de skulle inte skadda med att jobba lite till. skolan har iallafall varit jävligt chill hade tre ynka lektioner, engelska, matte och naturkunskap. Efter skolan gick jag och julia hem till henne för att baka lite chokladbollar och kolla på ensam mamma söker. vid tre tog jag cykeln och började trampa mig hemmåt. när jag kom hem städade jag lite. Sen gjorde jag min läxa och nu sitter jag här och väntar på maten. hörs senare, puss!
bild från i somras. (den jag absolut inte fick lägga upp för mina grill kompisar)

natten väntar

nu ligger jag och har lite godnatt prat med isak så jag säger godnatt till er också, godnatt!

utan dina andetag

hej alla glada! dagan har varit lång men vafan de är ju måndag då ska dagen vara lång och jobbig annars är de ingen måndag. Fick tillbaka min historia uppsats och matte provet, gick överförväntans bra! efter skolan tog jag bussen hem till isak. han stod berädd innanför dörren med mellan målet i handen och klar för att springa upp till hans rum för att kolla på tv. (riktigt så var de inte. men nästan) sedan stack isak iväg på träning då jag och marie redan hade planerat tidigare under dagen att vi skulle fixa till lite i hans rum. så de gjorde vi. tillslut blev de väldigt mysigt! åh jag verkligen älskar att hålla på med inredning!!! sen ner stefan och isak kom hem så åt vi jätte god mat som jesper och ludde hade gjort iordning. vid tio tiden tog jag bussen hem. nu har jag precis duschat m.m. så nu är jag klar för att hoppa i säng!
bild från dagen. egot själv. snodd från gummsizzzzz blogg!

du fick mig att veta vad kärlek är

hej på er! blev ingen uppdatering igår eftersom att vi slocknade på direkten.... vaknade iallafall vid halv nio du hugo kom in. någon timme senare åkte vi och kollade på isaks match, som dom förlorade med 4-0. Sen blev de hem färd för lite tv tittande. sedan till baka till allianshallen för yterligare en match som dom vann med 6-1 tror jag att resultatet blev tillslut. nu har jag precis tagit mig en dusch och ligger i sängen och är redo för att sova lite.
min älskade sally

i alla världens färger

om 15 minuter går bussen in till stan. då isak kommer och möter mig för hoppningsvis. innan vi går hem till honom och myser med godis och så. hör av mig senare ikväll eller imorgon, vi får helt enkelt se. ha en fortsatt bra kväll!

kärleken jag ger till dig är bara din

fick sällskap av johan. så nu sitter vi och kollar på en film som går på trean. om sådär en timme ska jag bege mig in mot stan för att möta upp isak. han har köpt en massa godis som vi ska äta. sen ska vi få oss lite sömn eftersom att vi ska upp tidigt imorgon för att åka till allianshallen för lite innebandy SM hela dagen. ser verkligen fram emot de!

dagens


att ha er nära gör mig glad

dagen har gått väldigt fort. vaknade upp brevid min ängel vid elva tiden i morse. Vi åt frukost, kollade klart på filmen vi inte såg klart på igår. Sedan tog vi bussen in till stan. Jag gick till café linné där emma, anni och ebba redan satt. Efter mycket prat tog vi cyklarna hem till emma för att baka. skitaaaaaaa gott var de!!! Nu har jag varit hemma ett tag. Senare ikväll sover jag hos isak. ska försöka uppdatera så mycket som möjligt idag. nu ska jag runda av detta så hej!

kärlekens öga ser inga fel

godmorgon! blev hemgång igår vid tio. somnade nästan på en gång. har sovmorgon idag och börjar inte för en 10.10 vilket var jävligt skönt förutom att min buss går 35 och de är 35 minuter innan jag börjar... menmen de fungerar. slutar vi tolv så jag och isak ska åka ner på stan för att göra en synundersökning på mig så att jag kan få börja övningsköra snart. ikväll tror jag att isak sover här så jag får väl se när jag uppdaterar nästa gång!!! ha de bra så länge!

Innebandy träning

Sitter ute i gamlishallen och kollar på innebandy. Kom nyss hit så de är en timme kvar tills den slutar. Men de är lungt. Matteprovet gick iallafall bra idag. Eller jag tror de, de kändes iallafall bra. Men de gör de alltid och går jätte dåligt. Aja ska hem till Isak efter de här. Mys. Hörs!

kärleken jag ger till dig är bara din

ligger nu och myser hemma i soffan med en stor kopp varm choklad och två mackor. funderar faktiskt på att hämta en till macka eftersom att dem var så j*vla goda!!!! morgondagens planer ser tyvärr inte så ljusa ut... åh.. aja ha de så bra så länge!
saknar lilleman... :(

hos isak

hej allihopa! just nu sitter jag hemma hos isak. Han är på skolan och hämtar mitt matte papper som jag glömde... snällis! ska väl plugga en massa matte nu en stund innan jag ska umgås med min pojke resten av kvällen. nu ska jag gå upp till hugo, hej!

skolan

tjatja julia och fanny här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sitter på so lektionen och chillar lagom. snart mat, riktigt gott ska de bil!!!! nu ska vi gittaa!!!!!!!!!


nattinatti

nu blir de kvällsprat med isak sen ska jag sova, godnatt!
johan och fanny

den dagen du kom in i mitt liv, var den allra bästa dagen.

hemsk bild på mig men jag bjuder på den!

de var ett lyckligt ögonblick. precis som alla andra ögonblick tillsammans med dig.

kom hem för en timme sedan. mamma hämtade upp mig efter föräldrarmötet. åt jätte god mat hemma hos isak, som alltid. Hann även bli klar med min uppsats som ska vara inne imorgon. ska kolla igenom den innan jag somnar. hade iallafall tre lektioner idag, vilket var väldigt skönt! efter skolan hade jag och julia bestämt oss för att gå hem till henne och baka. men när vi nästan var framme så kom hon på att nycklarna låg hemma. så vi gick tillbaka. Tog oss en tupplur på skolan innan Dimitris och Isak kom. ska ta och runda av här, kram!
en kväll jag alltid kommer komma ihåg.

kärleken övervinner allt


I think of life as an open book. The further you get into it, the more it begins to make sense..

eftersom att de inte fanns så mycket att kolla på här på datorn så kan jag ju berätta lite om morgondagens planer. går i skolan till halv två då jag och julia ska hitta på något skojsigt till ekonomiklassen slutar då vi går skilda vägar. jag hem till mig med isak och hon någon helt annan stans! nu ska jag sova lite innan jag ska upp igen. kram! slänger in en fin bild på min sötizzzzz!
Utan dina andetag - Carolina Wallin Pérez

all i ever need is you

förlåt för en uselllll uppdatering men jag var verkligen tvungen att skriva klart min uppsats som ska vara inne på onsdag så de är va jag har gjort nästan hela kvällen förutom att mormor och morfar har varit här och fikat och kollat på tv. är rätt så trött nu. dagen har varit lång.... nu har jag inget mer att säga så hejdå!
oj va man vill tillbaka!

kärleken jag ger till dig är bara din

ligger just nu i sängen och kollar runt efter olika resor som jag och isak kan åka på senare i höst/vinter. nu ska jag ringa honom men godnatt på er och ha de så bra!
sötizzzz

11 månader

hej! just nu sitter jag och mamma och kollar på tv. dagen har varit rätt så lugn. jag och isak vaknade väl runt halv elva tror jag. så vi gick ner och tog lite frulle sedan åkte vi och kollade på luddes match på boland sen tog jag isak och eva bilen till grämby där vi åt och handlade mat och skor och vi får ju inte glömma godiset, hehe. när vi kom hem så pluggade vi lite. Sen tog jag min snabba cykel hem, mamma kom och hämtade mig och johan hos pappa så vi åkte och köpte kinamat sen hem hit för att mysa lite.

slösa inte bort ditt liv på önskningar

skönt med helg, kunna slappna av lite. igår skulle jag igentlingen bort men så blev de inte utan jag och isak frirade lite istället. med lite "restaurang" mat, bad, mys framför tv och ännu mer mys. idag har jag hinnit duscha, fixat mig, fikat hos mamma, valt kläder till kvällen och snart målat naglarna också. ikväll ligger planerna till så här. jag emma anni maja och ebba tror jag skulle äta på panini sen får vi väl se vart vi tar vägen. sov iallafall hos isak inatt. vi hörs kanske imorgon!

Livet är fyllt av hinder. De är där för att övervinnas

nu ska jag snart ta och gå tillbaka till skolan för att möta upp isak. vi ska väl ta oss till ica sen för att köpa lite mat tills ikväll. hör kanske av mig senare, kram!
Thy shall love - Gappy Ranks

för de är för dig jag sjunger

slutade för drygt en timme sedan, jävligt skönt med helg!!!!!! om en timme ska möta upp isak. vi ska gå hem hit och mysa lite. juste! jag och johan tog reda på var ifrån de där larmet kom, och de var från en av mina lådor där de låt ett tidtagarur... palla och jag som trodde att de var något spöke eller nåt, inte kul.. nu ska jag äta någonting, hej!

Never mind, I'll find someone like you

sista inlägget för den här dagen. men innan jag säger godnatt vill jag bara berätta en asssssssssssss konstig sak. varje morgon klockan 07.39 låter de från väggen. de är som ett alarm och jag fattar absolut inte vart ifrån de kommer, har frågat hela familjen om dom har någon klocka som står på men nej. skit skumt! varje morgon 07.39!!!! Godnatt på er!
Someone like you - Adele

dom är inte som du

hör hur regnet öser ner utanför fönstret, ingen höjdare att vara ute nu men när man ligger här inne så är de väldigt mysigt! hälsade på duschen nyss. har även bestämt mig för vilka kläder jag ska ha på mig imorgon när jag vaknar. de blir klänning, strumpbyxor och kängor för min del. går ju bara till tio imorgon, väldigt ovärt att gå till skolan om man frågar mig men men. hörs!

Blir blind när alla lampor lyser

läxan klar, kanon! nu ska jag gå upp och göra mig en stor kopp te. men innan de ska myskläderna på!

snälla skicka ett vykort

nu har jag ätit, städat rummet och fixat lite saker. nu är de bara läxan kvar! hör av mig efter de, kram!
Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström

you found me

skolan gick väl snabbt, kändes som om vi bara hade matte hela dagen. men så var de inte. efter skolan som slutade halv två tog isak cykeln och cyklade hem med mig till sig. sen fick jag självklart för mig att vi skulle åka ner på stan för att kolla på modejakten. de var väl inte sådär jätte kul. så vi tog oss en sväng in på hm och sen godisaffären. nu sitter jag hemma och tänkte ta och fixa lite små saker inför morgondagen. hör av mig sen, kram!
To be with you - Mr. Big

utan dig vet jag inte vad

Kärlek kan man inte beställa,
kärlek kan man inte köpa.
Det är något man får av den man älskar så.
Du är allt - Sonja Aldén

ta vara på dagen, som om de vore den sista.

hej allihopa! ligger nu nerbäddad i min säng och kollar runt lite på datorn. eftermiddagen och kvällen spenderades ju som sagt tillsammans med isak vilket var väldigt mysigt! i låg väl mest i hans säng och kollade på tv, somnade även i en timme så de blir väl svårt att sova nu. och juste vi lekte även doktor, haha! nu ska jag ta och läsa min kära bok innan jag somnar in.
bilden är på stefan liv som dög idag ♥

"En kvinna man älskar doftar alltid gott."

hejhej tog en sväng hem för att göra läxorna. ska snart bege mig tillbakatill skolan för att möta upp irrrrrrrrrre! hörs!
John Legend - I can change feat. snoop dogg

tidsinställt inlägg

hej på er. skoldagen har väl troligtvis gott snabbt förbi. har haft redovisning på historia som jag antar gick bra. Sedan har jag haft samhällskunskap och språk som slutade precis. nu ska jag ta och vänta på att isak slutar genom att göra lite läxor. Sen drar vi hem till honom och umgås lite. kommer väl hem vid tio halv elva någonting så tror inte att jag kommer blogga senare ikväll. tack för mig!

vem ska jag tro på

sitter just nu och taggar inför min redovisning som jag har om så där en halvtimme, hatar verkligen att prata inför klassen och nu när man kommer till gymnasiet är de något du alltid gör, inte kul alls. men de är väl bara att gilla läget. har varit snäll och gjort några tidsinställda inlägg nu på morgonen så ni har någonting att läsa medans jag är med isak. kanske hör av mig när jag kommer hem, vi får se. ha de så bra idag! kram.

dagens kläder

t-shirt-vet ej // jeans-carlings

gårdagens

Kofta-havana // shorts-farmors gamla // t-shirt-monki

De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan.

idol är slut, mitt te är kallt och jag är trött. finns inte så mycket att göra mer än att sova men innan de ska jag välja ut kläder tills imorgon och sen ska jag även vara snäll och lägga upp en bild på dagens klädsel.
kolla kolla, vilken snygg blogg jag har fått, bara s
kolla kolla, vilken fin blogg jag har fått, bara så där! nej men tack vare amanda så blev den så snygg. tack igen!

idol

nyduschad och fräch har jag nu tagit mig till soffan för att kolla på idol. ska gå upp och hämta mig lite te i nästa paus tror jag. men nu börjar de ingen så måste sluta, kram!

en bild säger mer en tusen ord


Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.

dagen började nio och har rullat på i ett bra tempo hela dag. skolfotot är avklarat. har hunnit träffa anni efter skolan och även gjort mat till halva familjen. ikväll väntas fin besök men innan de blir de är dusch. hör väl av mig senare om inget annat.

förra veckan


glad, gladare, gladast

hej allesamans! jag och minkära lillebror har nu under eftermiddagen bakat en kladdkaka vilket var mums. tänkte bjuda isak på den när han kommer. han lär vara här snart eftersom att han åker bil från träningen. iallafall ikväll ska vi kolla på ensam mamma söker, äta kladdig kladdkaka och mysa galet!
jag kan ju ta och berätta lite om min dag i klassen SA11C. vi har haft fem lektioner, palla. längsta dagen på veckan som tur är, redovisningen gick bra och nu har jag inget mer att tillägga förutom att jag har skolfotografering imorgon och sist men inte minst här har ni en söt bild på lilla julia från idag på svenskan.

vi är alla döende i den sjukdomen som kallas livet

godmorgon! ligger just nu i sängen och vänatar på att gå till skolan för att börja med samhällskunskap då jag och mina två "grupp kompisar" ska redovisa lite kort om jack the ripper. ska faktiskt bli riktigt kul. i vanliga fall tycker jag inte om att redovisa alls med eftersom att de är om något kul ämne så blev de helt plötsligt kul. oj va jag pratar bort massa saker. igår började ju idol vilket var bra, gillar dock inte alexander bard alls! och ikväll börjar mitt efterlängtade ensam mamma söker. igår fyllde min mamma år så vi firade henne hela dagen nästan. sen åkte jag och isak hem till isak för att äta middag och kolla på idol tillsammans med hans familj, super mysigt! nu måste jag gå och borsta tänderna innan jag åker till skolan. hej!
grattis mamma!

kyss mig

hejhej förlåt för en dålig uppdatering igår men jag fick lite brottom efter maten så jag tog bussen in till stan på direkten för att fika med julia, julia och lina. va jätte mysigt. sedan tog jag, julia och julia en promenad innan vi gick hem till julia där vi satt och pratade i några timmar. vid halv två tiden lämnade julia mig och julia. så då gick vi upp och la oss, somnade väl efter fem minuter. dagen där på åt vi frukost och kollade på beck. vid tolv gick jag hem till isak, vi åkte vidare på loppis på ikea vilket kanske inte var de bästa men vi gick in på ikea och tog en korv och glass. nu sitter vi hemma hos mig och ska snart åka inte till stan och äta med johan, uppdaterar imorgon igen!

used to love you

fick sova ut imorse för en gångs skull, oj va skönt de var! vid tolv möte jag upp isak för att ta en lunch på stan. sedan tog vi bussen hem till honom och slappate galet! snart ska jag äta men innan de ska jag ta och packa väskan, hör av mig senare!
en bild från ettornas dag förra fredagen om ni undrar.

dagens tråk

tröja-Isaks // jeans-Gina tricot // klocka-Guldfynd // skor-Convers

lev dina drömmar

hej alla glada! dagen har gått allt annat en långsamt. vi hade bara tre lektioner engelska, idrott och matte. idrotten var jag inte ens med på så de var ju rätt så chill. har gjort lite mat åt familjen alldeles nyss. och om sådär en timme kommer isak hit och myser lite. sen är jag väldrig inne på en lång skön sömn inatt, är ju som sagt ledig imorgon, hihi!! hörs kanske senare, puss!
en bild på irre och mig från i somras.

RSS 2.0