efterlängtade mat

god kväll! sitter och kollar på tv och har sjukt ont i magen.... vill ni veta varför? såklart att ni vill! jag åt pannkakor till middag och johan tror de att jag inte skulle orka alla så då skulle jag vara lite cool och äta upp alla. Så tio stycken pannkakor ligger nere i min mage...... inte bra alls! Men nu ska jag ta och tappa upp en varmt bad för de blev jag jätte sugen på efter att jag gick in på fejjan och såg att lina hade skrivit "varmt skumm bad" så jag tar och gör samma sak. Ingen skadeglädje idag de blir väl imorgon om inte någon annan dag den här veckan. Vi ses kanske lite senare pusshej!

när mina drömmar är som bäst

god morgon! sovit gott?
nu har jag packat de sista som ska hem till mamma så nu ska jag bara ta och sminka mig innan jag tar min packning och cyklar hem till emma, och sedan vidare till skolan. efter skolan så kanske jag och emma tar oss en busstur med buss nummer 1. Vi ses efter skolan då jag antagligen kommer vara dunder glad men de berättar jag om då. Pusshej!
en bild på sally

nattinatti

kom precis hem från en trevlig stund nere vid ån med mårten som vanligt. blev lite förvånad när jag loggade in och såg att jag hade fått 7 kommentarer inte illa säger jag bara! nu ska jag ta och fixa lite saker inför morgondagen. ha de så bra så ses vi immorgon bitti puss och godnatt!
en bild på min saknade ebba nilsson

nu tar jag och går ut med mårten, puss


om en vecka ligger jag och josefin ute på en varsin luftmadras i havet


pizza time


söndagar..

god dag! kan ju börja med att berätta om gårdagen. åkte ut till norby vid 6. Hade de skitkul rent ut sagt! Sen tog alla bussen in till stan vid tio typ. Fredrik skulle hem till hans tjej så han tog bussen från stan. Då jag emma och annina sa hej då till alla. Sedan tog vi oss en sväng till bryggorna vid fyrishov där vi var med mårten, johan, albin och tisen. Efter kanske en timme åkte vi hem och la oss i våra egna sängar. Söndagen: Vaknade vid 9 åkte till stockholm och shoppade. nu kommer de bilder :D
annina och emma norby
emma norby
tack pappa :*

dagen outfit


svamptorget nästa

tjaba! om en timma ska jag emma och annina sitta på bussen påväg till norby. Där vi ska träffa fredrik och company. länge sen man träffade dom så de ska bli kul. Senare på kvällen vet jag inte vad som händer men de visar sig. hoppas ni får de lika trevligt som jag.

degens låt:


best cry ever


trött

godmorgon sitter och chillar i soffan framför vad nu de heter?
lite tråkiga bilder bara

i know that somewhere deep down in my heart, that i still love you!

godkväll!
kvällen var bra! åkte hem till Annina efter maten. Vi tog oss ner på stan där vi träffade på Johan och Erik utanför bion. Sen satt vi (jag och Annina) vid varma gubben och värmde oss. Sen efter en stund kom Tomas och Hannes. Vi satt och pratade ett litet tag. Sen kom Egget och några. Sen böra jade ja annina hannes och tamar att gå mot donken men innan de skulle vi möta emma. När vi satt på donken så ringer jonte och säger att vi ska till luthagen. Ingen av oss tjejer kände inte för att åka dit så vi åkte till fyrishov för att träffa mårten, mathias, rasmus och karl alltid lika kul! och nu sitter jg här och ska vilken sekund som helst lägga mig ner och sova pusshej!
bjuder på bilder! fanny och maja

dagen:

god dag! ganska så bra dag i skolan.  Har inte gjort så himla mycket. Efter skolan åkte vi hem till lina för att äta glass och te.  Sen tog vi en sväng ner på stan där jag träffade på jocke med sina kompisar sen Erik och Johan. Sen satte vi oss nere vid är och med ordet "vi" menar jag Emma Annina och Lina. Så satt vi där och åt godis. Sen tog vi cyklarna och åkte hem.

Stort GRATTIS till Jacob idag!

bild på Amanda, Maja och Jacob 2008 när vi var på mallorca

27-aug-2010

God morgon! sitter och äter frukost med johan. Dålig uppdatering har de blivit. Igår efter skolan gick jag, emma, lina och annina hem till mig och spelade singstar. Sen var jag tvungen att gå så emma och annina blev kvar hemma hos mig en lite stund till med johan. När jag kom ner till stan så möte jag upp josefin på stan. Vi gick runt lite sen lite fika på de helt GR8! Sen var jag tvungen att ta bussen hem för att börja laga mat. När jag hoppade på bussen så var de någon som tog tag im min väska, haha. Blev fett rädd sen såg jag att de var jocke så då satte jag mig vid honom. Som skulle på fotbolls träning vid fyrishov. Sen var de bara raka vägen hem för mig och börja göra mat. Efter maten ringde mårten och sa att jag skulle komma ut. Så jag gick ut till han och rasmus. Efter de gick jag hem till mamma och fikade och kollade på tv med mamma och classe. de var min dag!
söt bild på mig och gosii! <3

bilder på facebook

bra skoldag! efter skolan tog emma anni lina och jag bussen till gränby skolan där vi skulle träffa maja sedan vidare till gränby. lina gick hem till denise och vi tog en shopping tur i gränby centrum :)

glass i stora lass


onsdagen

börjar inte för en om en timme! kan ju inte bli bättre sitter och kollar på Disnep channel haha ganska roligt!
nu ska jag ta och hämta en glass. hejdå! en liten bild på sally :)

äntligen

dagen har varit som alla andra dagar, bra. hämtat ledighetsansökan tills jag åker till grekland nästa söndag alltså inte nu på söndag utan efter den söndag :) hihi krångligt. orkar inte skriva något ses imorgon igen pusshej!

grakland nästa

godmorgon! sitter här och kissar snart på mig så de här får gå snabbt. om en halvtimme går jag till emma sen vidare till skolan. Vet ni en helt underbar sak. Jo jag åker till grekland nästa vecka! kommer bli helt jävla awesome! Åker dit med familjen osbjer (y) kan inte bli bättre. Men vi ses pusshej!

godnatt

god kväll hemma från att ha varit ute med Mårten och Carl hela kvällen. Träffade på en liten kille som hette august skit söt var han! Sen åkte vi hem till mårten och kollade på någon jävla film i en timme. Kan ju inte precis säga att vi kollade så mycket. kul kväll iallafall. nu blir de sista inlägget och inget video inlägg tyvärr...

här har ni lite bilder från skolan

lina annina fanny i gamla uppsala i fredags
annina emma lina gamla uppsala fredags
annina lina emma fredags också gamlis
lina, kajsa ko, annina och emma
annina emma lina fredagen i gamlis
lina annina emma
emma och lina fredagen
kolla vad vi hittade
där var bilderna från hela fredagen.
emma och lina idag
johan, skolan idag
annina kunde inte sitta still som ni ser... idag iallafall

saknaden är allt för stor

hemma från skolan för en halv timme sen kanske. Nu ska
jag ta och städa mitt rum eftersom att jag inte hann de igår kväll...
ses väl lite senare kyss!
saknar dig ebbanilsson

min gosiiiii!

idag blir de nog ett video inlägg när jag kommer hem eftersom att de var länge sen och de finns läsare som tycker att jag ska börja med de. Så ska väl försöka börja med de. inget mer inlägg innan skolan nu pusshej!

dagens


23-aug-2010

god morgon mina gooooooooooa läsare! sovit gott?
börjar skolan om en timme så jag måste jag och
fixa mig nu så kanske ni får outfit inlägg efter de
kyss på er!

luthagen

nu har jag varit med Rasmun, Mathias, Carl och Mårten. Började med att jag tog cykeln och cyklade hem till mårten. Där vi satt och kollade på film. Sen ringde rasmus och sa att vi skulle komma ut till han och carl så vi gick ut och satte oss inne på en gård. Sen skulle rasmus hem så då gick vi och hämtade min och mårtens cyklar som stod hemma hos honom. Vi tog oss en liten sväng hem till mathias och hämtade upp honom. Sedan raka vägen ner till ån!

rött och vitt som vitt och rött

så att de var någon som ville ha bild på mitt rum så här har ni lite bilder att suga på en stund.

ekeby

nu har jag varit i ekeby från klockan ett till tre kanske. Kollade på matchen mellan vp-sirius. Träffade på lite människor som Erik Jakob och deras kompisar. Var där med Lina, Emma och Annina. De roligaste på hela matchen var ju ändå när någon spelare sköt bollen rakt upp i luften så att den åkte rakt upp på läktaren där jag satt..... tog som tur var bollen i luften. Efter de tog vi bussen in till stan och köpte glass.
kyssar på er allihopa!

johan är bäst bara så att alla vet!


Snart ska vi sluta ta varandra för givet och bara låta vinden ta tag i oss

god morgon! sovit gott? de har iallafall jag, dom få timmarna jag fick sova. solen skiner ju som tur är. Vet fan inte vad jag ska hitta på idag har lite saker jag skulle kunna göra. Men är inte så taggad på något av de.... men vi får se vad de blir. kyss på er!

var bara tvungen att kolla om de fungera


godnatt mina små söta läsare!


älskar dig vännen!

hade aldrig tänkt att allt skulle bli så här tillslut... men nu blev de som de blev du flyttade till göteborg iallafall. Älskar dig så himla mycket de går inte att beskriva hur jag har känt idag. Mina tårar har varit fulla med kärlek. Har aldrig haft de så jobbigt. När jag vaknade i morse och tittade på mobilen såg jag smset från dig att du precis hade åkt från uppsala jag läste de om och om igen tårarna bara rann i floder de gick verkligen inte att stoppa.

bilder: kvällen

kvällen har varit sådär kan jag väl säga. alla tjejerna möttes vid java sedan åkte vi ner på stan och träffa rodan och hannes. Då tog vi våra cyklar och cyklade hem till lowe där emil och självklart lowe var. Vi kollade på film en stund tills lina jag emma och anni börja as garva och alla blev väl lite irriterade på oss som jag nu kan förstå. Efter en stund kom tomas. Sen drog vi alla till donken som inte var öppen... så vi drog vidare till andra donken. Där vi tog en glass. Sen tog vi cyklarna och åkte hem. 
annina
lina
hannes och lina
emma och rodan

bilder från dagen!

emma hjärta fanny

de finns ett för alltid

åkte hem till emma efter att jag hade fixat mig. vi satt och pratade om ebba självklart. tillslut satt båda två och grina. Precis då ringde de på dörren och lina kom som en räddare i nöden. En liten stund senare kom annina också. Vi satt och prata och försökte tänka på något annat. Tillslut förvandlades tårarna till skratt när mobilen plinga till av ett sms (ni vet vad jag menar tjejer) Sen kollade vi på gamla filmer som vi gjorde i fyran tror jag. Skit kul att kolla på. Sen åkte vi ner på stan för att jag ville ha godis hihi :D

bilder från igår:


nu drar jag mig hem till emma

en bild av kärlek

godnatt till mina små söta läsare!

nu ska jag sova godnatt puss hej berättar om kvällen imorgon kyss!

till en vän jag verkligen kan lita på!

vill bara säga att du betyder så jävla mycket för mig!
jag tror inte att du fattar själv hur mycket.
du ställer alltid upp för mig och jag vet att de kommer du alltid att göra.
Känns bra att ha en kompis som dig vid min sida.
älskar dig emma westin.

FANNY HAR TRÅKIGT!


sitter hemma och äter bär i min ensamhet



kvällens outfit

de här blir de som alla i bälinge får se mig i ikväll plus ett par leggings på de! GR8!

skola

hemma från skolan! kan ju inte annat än säga att skoldagen har varit kul men jobbig. På morgon en hade vi tips promenad för sjuorna och åttorna. Sen gick vi till gamlis där vi inte gjorde så mycket... sen gick vi till baka och åt mat sen blev de lekar ute på fotbollsplanen med sjuorna. kult ! nu ska jag ta och kolla in i min garderob vad jag ska ha på mig ikväll då jag ska till bälinge med familjen.
ingen bild som ni ser kyss

dagens:


20-augusti-2010

godmorgon mina små gullunger! vaknade för en stund sen. om en timme ska jag ta och dra mig till skolan där vi ska ha tips promenad för 7orna och 8orna. Ganksa kul sen ska vi leka massa lekar med 7orna. Orkar inte berätta mer i ses när jag kommer hem puss!

luthagen här kommer jag!

sitter inne i mitt ny städade rum och lyssnar på justin bieber killarnas favorit, jag vet. Har inte så mycket att säga men nu ska jag ta och cykla hem till mårten där vi ska träffa karl tror jag att han sa fattar inte men jaja :) kyss
mina små snyggingar!

dagens

kofta: gina tricot
leggings: gina tricot
tröja: Vero moda

mina favoriter i repres!

skön skoldag inget mer att säga om den! Efter skolan åkte jag, emma, annina och lina hem till ebba där vi fick fika och satt och prata. Sen tog jag bussen ner på stan där jag möte upp josefin nere på statoinen. Som precis hade varit någon stans med klassen. Vilken koll... Sen gick vi på stan en stund träffade Daniel som jag inte har träffat på ett tag. köpte nya skor. Ses senare kyss!
mina favoriter

ta vara på tiden

nu sitter jag här bredvid mamma som sitter och kollar på tv som hon tror att jag ska tro på men istället så sitter och tjuv kikar på vad jag gör... haha de här blir sista inlägget för ikväll. Men vi ses imorgon bitti igen. kyss på röven!


skoldag 1 avklarad

dagen har varit långtråkigt, kul att träffa alla igen men lektionerna kan jag ju inte säga att jag saknar... pratade om schemat och sånt tråkigt. Sen fick vi se våra skåp. Nu mera har alla ett varsitt skåp och jag fick långt bort åt helvete haha lite mobbat fan. efter skolan åkte jag, emma, annina och lina ner på stan lite senare kom simon, gustav och leo. Så vi gick runt och kollade lite och så sen orkade inte jag mer så tog bussen hem och nu sitter jag här och äter min underbara tonfisk sallad. Jätte gott! ses lite senare puss! har en ny kille i klassen också. :D
gott de ser ut att vara eller???

Love when you lie


nu har jag inget mer att skriva

dålig uppdatering igår, jo jag vet... men jag kan ju ta och berätta lite. först åt jag mat hemma sedan åkte jag och mamma och köpta ny plattång. efter de raka vägen hem till maja där annina också höll hus. Sen vidare till gränby där jag träffade på Annina med sin mamma och Emma med sin familj ganska coolt att alla var där samtidigt.  Sendan hem och träna lite på cod med lillebror.. Medans mamma gjorde pannkakor åt oss två. Sen åkte jag hem till mårten där vi spelade cod och lego star wars och kollade sedan på offside. Cyklade hem i regnet vid halv tio igen. när jag kom hem hoppade jag nästan rakt ner i sängen för att sova hihi.
en setn död sak....

dagen outfit:


skoldag? de var länge sedan!

GODMORGON! lika pigg och glad som vanligt går jag nu mera upp sju för att kunna skriva lite till er på morgonen, hihi. Ibland bara älskar jag att ha 96 meter till skolan. tönt som räknar jag vet, men hade inget annat för mig påväg hem från skolan så jag passade på. Nu ska jag äta frulle och sedan fixa mig! köpte nu plattång igår eftersom att den röda gick sönder för en månad sen då vi skulle hem till sara och fira agnes.... bra att veta *hosthost* kyss på er!

sommar tider hej hej!

idag har jag haft kladdkaks party med emma och annina! efter de gick vi ut och solade nere vid ån. tillslut blev vi hungriga och gick hem till annina där vi hittade en blåbärs paj som var utsökt! och de kan man ju bara tacka anninas mamma för. Vid halv sex kom jag hem till maja där annina och emma redan var. Vi åkte ner på stan och satt nere vid ån. efter en timme eller så kom markus, axel och gustav. Vi tog cyklarna och åkte hem till maja där vi spelade kort och pingis och hade allmänt trevligt! och nu sitter jag här och äter godis :D bilder kommer kyss

15-augusti-2010

TJA!
dagen har varit underbar tillsammans med mina bästa kompisar Emma, Ebba, Annina och Lina. Vi tog en fika nere på café linne sedan åkte vi hem till var och en för att äta lite. Då tog jag mig en sväng ner till ån för att träffa Mårten. Vi satt och prata och hade de trevligt. Sen ringde lina och sa att dom var och hyrde film och skulle hem till Emma sen så jag sa hejdå till Mårten och gick och mötte Emma, Ebba, Annina och Lina. Så cyklade vi hem till Emma och kollade på film. mysigt som fan! älskar er

försenat inlägg!

tjaba! för att ha sutit vid datorn hela dagen så har de varit en riktigt dålig jävla uppdatering!
nu ska jag ta och sätta på mig lite kläder så att jag kan gå ut och vara ute till elva i alla fall
om jag nu inte går hem innan eftersom att jag inte sovit på hela natten. I alla fall uppdatering
kommer senare för nu ska jag ut med Måsten, Rasmus och Tisen. kyss på er! :*

bilder från Örebro

kommentera inte läpparna! ja vet redan

sen fredag tidig lördag

nu är jag hemma igen!
och ni vet inte vart jag har varit i natt. Men efter ni har läst den här texten kommer ni fatta de. Vi tar allt från början. Emma kom hit vi åt laganse. Sen tog vi hojen hem till annina skatt, där vi hämtade upp henne. Där efter åkte vi ner på stan tog bussen hem till simon där anton och david också höll hus. Sen gick vi ut träffade på joel och hans kompis sedan gick vi hem och kollade på lite filmer med mera! sov inte på hela natten förutom en film som jag sov mig igenom. men nu ska jag ta och sova som kommer gå toppen! puss

svar på frågestunden!

Fråga:
vad har du för mobil nu när din andra har gått sönder? kram :)

Svar:
Just nu har jag en C702 som ser ut såhär.
Fråga:
Fem snyggaste killarna som gick i 8 an ?

Svar:
Isak Trepkow, Joel Rosendahl, Adam Amaya, Edvin Alricson och Isak Marquardt ingen ordning på de hela.
Fråga:
Vad har du för storlek på din bh?<3

Svar:
80b är de på den jag har på mig just nu.
Fråga:
E du mysig?

Fråga:
Självklart! haha nejdå. Inget jag kan svara på. De får du ta och fråga någon som känner mig lite bättre än vad du gör Mr. V :*
Fråga:
Vågar du träffa mig? hahah ;)

Svar:
den här diskunionen har vi tagit många gånger förut och har nu konstaterat att de är du som inte vågar träffa mig :)
Fråga:
Är du oskuld?

Svar:
Varför envisas alltid den här frågan med att komma upp? jag har aldrig svarat på den tidigare och kommer inte svara på den nu heller eftersom att jag inte vill lägga ut fö mycket information om mitt privatliv i bloggen så svarar jag inte på den frågan.
Fråga:

skate-style, stekare eller normal klädstil på killar?:)

Svar:
Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att alla stilar är snygga på ett eller ett annat sätt!
men om jag måste välja så tar jag nog Stekare.
Fråga:
Vem är den  snyggaste killen i världen enligt dig?

Svar:
Har ingen favorit sådär. Kan inte säga att jag vet någon som är sådär extra snygg.
Fråga:
Har du någon kille just nu i så fall vem?:*

Svar:
Svaret på den frågan är ganska enkelt! nix:)
Fråga:
Hann du verkligen bli riktigt kär i Joakim när ni var tillsammans?

Svar: Svaret är absolut nej! allting gick för fort. Men de är inget jag tänkte på då utan kom på de nu så här efter åt.
Fråga:
Varför är du så snygg?

Svar: och de ska komma från snyggingen själv? puss på dig!
Fråga:

den här sommaren har ja haft sex med fyra tjejer och de va nice, hur många har du knullat med i sommar? :)+ ja har bytt stil och jag är mycket snällare än vanligt

 

Svar:

i dina drömmar ja. ingen och de är ju bra!

Vet inte om jag ska tro på de sista du sa men om de är sant så är ju de bra.


Fråga:

vilka bloggar läser du vanligen?

vad ska en blogg ha för att du ska tycka att de är kul att läsa den?


Svar:
Jag har en blogg som jag alltid går in på och de är Amanda Östervalls blogg som jag bara älskar!
Mycket fina bilder, normalt mycket text och roliga saker att läsa om.
Fråga:
Snyggaste killen i gottsunda skolan?

SVAR: Kallar honom mer för gulligaste en för snyggast. "Tror" du vet vem de är jag syftar på.
Men snyggast är ju självklart lilla du :*
Fråga:
varför kopierade du zabielski.blogg.se inlägg om typ vad som hände på skolan?

vad tänkte du när du såg att hon hade skrivit om dej? :p

 

Svar:

För att jag inte orkade skriva om de själv såklart.

Inget jag fattade att hon skulle skriva någonting efter som att hennes kompis eller vad man ska säga läser min blogg. Och han skulle ju självklart säga de till henne :)


Fråga:

Kan du erkänna att jag är mer vig än vad du är?

Och är rent utsagt bättre på allt?

 

Svar:

haha jag har ju inte ens sätt om du är vig eller inte:) men jag kan ju inte tänka mig de  så "nej" är svaret.

nix!



Fråga:

åååh kan inte vi få ditt nummer???????

kan inte du göra ett videoinlägg där du visar hur du sminkar dig och vilka produkter du använder för att bli så het?



Svar:
men självklart mina små gullungar!
men självklart så jag kan gämma ut mig in för hela Sverige om inte mer! puss på er <3


Fråga:
Kommer du mobba dom "nya" sjuorna?

Svar: såklart! vad är annars sjuor till för?
haha nej varför skulle jag lägga ner min tid på att mobba sjuor när jag kan ha bättre för mig i skolan
Fårga:
snyggaste sjuan? snyggaste åttan? snyggaste nian?
både killar och tjejer!

Svar:
brukar inte kolla på sjuorna så mycket så där har jag ingen aning.
svårt men eftersom att ni söker ett svar blir de joel. och mina kära kompisar!
De blir nog anton och tjej vet jag inte :D
Fråga:
Joakim är en skithög.
varför spenderade du tid tillsammans med honom?


Svar:
jag gillade honom och ville vara med honom ofc
Fråga:

Hörde att du fått utegångsförbud,varför då?

 

 

Svar: fick aldrig utegångsförbud vad jag vet hehe....

men de var så här att mamma var ute i vänge och sov hemma hos familjen eriksson och då tog jag hem lite kompisar men jag sa till mamma att de bara skulle var jag emma och annina. dagen efter la jag ut en bild på fejjan som såg ut såhär och den såg självklart mamma.... inget jag tänkte igenom innan jag la ut den...


inte bra tänkt av mig....

fredag den 13de

hej förlåt är väl de ända jag har och säga! om jag ska vara helt ärlig så har jag blivit av med min mobil sen i söndags för att för att jag var lite busig men nu är de fredag och både datorn och mobilen är tillbaka!! nu kommer svaren på frågestunden i nästa inlägg puss!

hare så kult på restaurangen

godmorgon! har inte sovit på hela natten ganska duktigt om man frågar mig. haft de jätte mysigt. kollade på film och massa annat. Bilderna från kvällen och örebro kommer imorgon då jag kommer hem till pappa. Där går de jääte snabbt att ladda upp bilder medans hos mamma tar de 100 år. men nu ska jag ta och fixa till mig lite. Ni får ha de så bra tills jag skriver nästa gång :)
snyggirna nummer ett!

örebro nu!

hej allihopa kommer inte blogga för än på lördag om inte söndag sitter i husbilen i örebro på gustavsvik camping!
Hoppas ni har de så bra i regniga uppsala här är de sol och helt underbart imorgon ska vi gå på gustavsvik badhus! funny. Svaren på frågestunden kommer nästa vecka puss och hej leverpastej! bilden kommer jag lovar!

uppsala

nu är jag hemma efter att ha varit ute med mårten och karl trevligt om jag får säga de själv! vi träffade Lina, Sofie och Linnéa på statoil och Lina har jag inte träffat på hela sommarlovet nästan! helt sjukt om man frågar mig. Men nu bestämmde vi att vi skulle göra något i näst nästa vecka :) nu orkar jag inte snacka mer så puss!

nytt efter dagen

99:- på H&M

dom tre vännerna och fanny

fanny och ninos "sover"
emma: helt förkrossade efter att hon lämnade in sin iphone  som hon haft i två dagar!
ninos och fanny
ninos, ebba, emma och fanny
ninos och fanny
ninos och fanny (jätte glada för att vi kom ner till slut!)
emma ninos fanny och ebba

Gästbloggning på hög kvalité

Yo emma och anni här! Fanny gick precis in på wc:N och gjorde sina behov.
Vi ligger här i anninas säng och chillipillar. Nej nu ska vi lägga in en snygg bild på fanny, enjoy!

bilder: igår kväll


påminnelse till er igen

frågestunden!

uppsala stad!

godmorgon! nu är jag vaken och antar väl att jag måste
äta frukost innan jag är med emma och annina skatt.
Men nu orkar jag inte snacka mera och bilderna tar 100
år att ladda in på bloggen så ni får bara en från igår kväll!

jobbigt läge

nu har jag försökt att fått tag på alexander hela kvällen jag har både ringt och smsat. tillslut efter mycket ringande kom jag på att hans mobil är trasig och inte fungerar ibland....
godnatt

BULTEN

johan och jag började snacka om massa gamla barnprogram idag. Då började jag helt plötsligt att tänka tillbaka vad jag egentligen kollade på. Bananer i pyjamas var ju bara bäst! Sen började johan snacka om bulten en hund som ni också har på bild nedanför.

RSS 2.0