Tjuvarnas jul

Sista dagen i november idag. vilket betyder att jul kalendern börjar imorgonbitti vid kvart över sju för er alla som ska sitta spikande framför tv:n som mig. höppas på något som är bättre en förra året. och då ska jag säga er då var den bra!! förresten så hette grisen som var med fanny på riktigt :D aja isak stack iallafall för en timme sedan. har övat på min engelska redovisning idag vilket gick rätt så bra. imorgon slutar jag iallafall vid halv tolv vilket är jätte skönt!! hörs!

en mörk tisdags

hej! är strax klar med min svenska uppsats som ska vara inlämnad på torsdag nu i veckan. isak är nere och tränar så jag sitter och väntar på att han ska bli klar så att vi kan åka ner på stan och kolla runt lite. bland annat på julklapp till min kära pappa och innebandy klubba till isak. hör av mig lite senare. hare bra hej!
just nu. här har ni även en lite bil på halva klädseln idag. Tröjan är isaks och till den hade jag svarta jeans.

fresa-balla

blev en lång och slitig dag i skolan. vid fyra klev jag innanför isaks dörr då han hade varit gullig och gjort värsta goda mellanmålet till mig. sådär skulle man ha de varje dag. gick hem en halv timme dag efter. hem och plugga lite. försökte skriva klart mina svenska uppgifter men dem får bli klara imorgon istället. har mycket tid på mig att plugga då vilket är tur. kul att jag har 8 prov/uppsatser nu på dem här tre veckorna som är kvar. jävligt kul.... aja nu ska jag iallafall sova så jag får väl ta och säga godnatt!

inspiration

20110117-113909_largeTrakartong_largeSovrum_1_large03s_largeKate%252bmathis_large

skolan

godmorgon! kallt ute idag. riktigt mysigt att gå till skolan när de är vitt överallt. har samhällskunskap just nu. inte taggad alls på skolan idag... jätte trött. aja nu måste jag jobba.
har inga bilder på datorn.

jag gråter bara i regnet

.

jacka


en himmel så svart, en mark så vit.


så gick de till den gången vi möttes.

åt en utsökt middag hemma hos isak. bjuds även på glögg och fika. jätte mysigt. + att de till och med kom snö bara sådär. inte lika kul när man gick ut en timme senare och allt var slask..... dock inte lika mys. kom iallafall hem för snart en timme sedan. nu är jag helt klar och ligger i sängen och ska snart sova. tror nog att jag till och med har valt kläder tills imorgon. iallafall. ska försöka ligga upp lite bilder från igår kväll och sen på min nya jacka om jag hinner.

första advent

Glad första advent får man väl ta och säga. Hade en mysigt dag och kvall igår. Var nere på stan och kopte julklappar. Bara två som saknas nu så här en månad innan jul. Sen fick jag och isak en muwig kväll tillsammans ensamma. Idag har jag köpt en jacka. Snart ska jag in till stan för lite mat med isak och hans familj. Blir ju inget fyrverkeri vilket är as tråkigt. Var as taggad på de. Men som tur är så skulle dem bara skjuta upp det. Men chris medina får jag ju tyvärr inte njuta av tillsammans med isak... vilket är surt... Aja nu ska jag dra, hej!

med huvudet på kudden säger jag nu godnatt!

224651_222287887788217_216673078349698_1098839_5236144_n_large
Moa Lingell - When i held ya

inspiration

Tumblr_lv881bsbkt1ql3q41o1_500_large
Tumblr_lv6r6dnxva1r4s5xto1_500_large
36239971971099176_znzbd7wv_c_large
175710822931249273_5ntmgjxi_c_large
Tumblr_lv8d7dgvab1r71k4mo1_500_large

kärlek till er

har precis gjort lite jul godis så här i jule tider, hehe. fikan med emma och anni var jätte mycket! kul att träffa dom igen! ska se klart på idol. sedan går jag nog och lägger mörs lite senare. puss!

hur bra?


jag gör som jag vill

hej på er! vaknade för sådär två timmar sen. ledig idag eftersom att den ända lektionen jag hade blev inställt. vilket var väldigt skönt! om en timme ska jag ta bussen in till stan för att möta upp isak. ska träffas en liten stund innan han åker till sin pappa. vid halv fem ska jag möta upp anni och emma för en fika. ska bli jätte kul! ikväll blir de en lugn hemma kväll. ska sova tidigt så jag kan vara upp länge imorgon, hehe som ett litet barn. aja vi hörs!

jul, jul, strålande jul

Tumblr_lv3rx9x6ti1qcd09to1_500_large
om en månda är de jul. hur underbart!!!!???

big dream

Tumblr_luz3wyksrv1r4obgjo1_500_large
Friendship-pinky-promise-favim.com-209922_large
Tumblr_lv14h7kq6j1qjuevro1_500_large

under en klarblå himmel

målade naglarna nyss vilket blev väldigt bra om man frågar mig. har hunnit plugga, sovit, lagat mat, duschat och bara tagit de lungt efter att jag kom hem från skolan. snart ska jag krypa ner i sängen för att kolla på lite tv. hörs!

love is all you need

Tumblr_lv1aftago11r05kexo1_500_large

var dig själv

hej hej! ligger just nu i sängen. vilket jag kommer göra dem närmsta timmarna också hoppas jag på. dagen har varit enormt jobbig... efter skolan tog jag och isak oss en tur på stan. åt även där. vid sex tog vi bussen hem till honom och kollade på tv. ensam mamma och lite annat. var även tvungen att plugga lite. men nu är jag hemma igen och ska sova så godnatt!!!!

du är allt jag någonsin önskat. du är allt jag någonsin drömt


utan dina andetag

hejhej! dålig uppdatering för min del den här helgen.. men så kan de gå. igår kväll var jag iallafall hemma hos isak. vi kollade på film allihopa. vid elva gick jag hem till mig för att sova. idag har jag inte gjort så himla mycket. vaknade av att pappa kom in i mitt rum. vid två tiden kom isak hit. då gjorde jag, filip och isak chokladbollar och kollade sedan på film. fick en gullig liten överraskning av min lilla älskling också. gillar sånt! u ligger jag i sängen och ska snart sova! godnatt!

som i en vind

lite sisådär med uppdateringen igår. hade annat för mig helt enkelt. sov hela elva timmar i isaks underbara säng i natt vilket var otroligt skönt. riktig degdag har de varit. var låg och kollade på film uppe i isaks rum. vi byggde även pärlplattor och sov i en timme hanske. sen var de dax att gå hem. nu har jag ätit middag med familjen och ska snart bege mig hem till isak igen. sover tyvärr inte där inatt. men men. hörs!

en famn för dig

godmorgon! om en sådär tio minuter ska jag försöka dra mig ner på stan. ska nemligen på läkarbesök. efter de ska jag inhandla mig lite saker nere på stan. sen blir de tillbaka till skolan för att göra engelska prov. hör av mig lite senare. puss!

kladdkake dax

nu ska jag göra en kladdkaka att äta på med familjen, önska mig lycka till!

drömmar

åt precis en utsökt mat tillsammans med familjen. farmor kom även förbi på en fika. pratar just nu med julia i telefonen, gullig liten krabat den där julia. nu resten av kvällen ska jag försöka plugga lite innen jag lägger mig i sängen för att slumra in.

foto


dagens


here i come

hej allesammans! skönt med helg om jag får säga de själv. har egentligen en lektion imorgon men ska till doktorn precis då. ajdå.... hehe. men måste iallafall tillbaka till skolan sen för att göra engelska prov, palla. nog om morgondagen. skolan väl väldigt skön idag. hade engelska, idrott och matta. jag och isak gick hem till mig en liten stund efter skolan. men nu har han åkt hem och jag har hunnit med att tagit en prommenad hem igen med kameran. så senare ikväll kommer de ut lite få bilder.  hoppas att ni har haft en bra dag iallafall!

water


fråga och svar

Hej! Visst kan jag berätta lite mer inveklat om vad jag går för linje, vad man gör osv.
Jag går då juridik krimenalteknik vilket jag tycker är ett jätte spännande program. nu i ettan håller vi inte på någonting alls om just de. det kommer mer i tvåan. men vi fick ha en liten genomgång precis i början av terminen då vi fick lösa en fall vilket var skit kul! Ämnena vi har just nu är Samhällskunskap, Historia, Språk, Engelska, Svenska, Matte, Naturkunskap och Idrott. I tvåan får vi även Psykologi och något mer tror jag. Vad de gäller schemat så är de as chill. Vi slutar 15.45 måndagar, 13.30 tisdagar, 15.00 onsdagar, 13.30 torsdagar och 10.00 eller 12.00 de beror på vad de är för vecka. men vi har bara en och en halv timmes lektion på fredagar vilket är väldigt skönt! Om du vill ha ännu mer information så är de bara att klicka här!

skolan

hej allihopa! just nu sitter jag uppe i en korridor med min kära klasskamrater. börjar om cirka en halvtimme då vi har språk. sen är de bara en lektion kvar tills jag sluter. as skönt. aja vi hörs, hej!

breaking dawn

blev inget skrivande igår pågrund av att jag var för trött och hade ingen lust helt enkelt. strax ska jag bege mig mot skolan för att ha fyra lektioner. senare ikväll blir de breaking dawn med isak. oj så taggad jag är!!!!! men nu måste jag dra, vi hörs!

I will never be the same without you

nu ska jag bara ta och berätta lite kort och gott om vad jag ska ha för mig imorgon. skolan som vanligt! slutar vid halv två då jag ska sitta kvar och plugga tillsammans med oscar. vid 14.40 har jag utveklingssamtal då min lärare ska berätta hur duktig jag är i skolan för min mamma. hehe skoja. sen får vi se om jag hänger med mamma ner på stan en stund innan jag möter upp isak för att sedan ta bussen hem till honom. de var de. godnatt på er!
to make you feel my love - adele

fem sanningar om mig

  • Jag stör mig jätte mycket på folk som taggar sig i sina profilbilder 10000 gånger bara för att flera personer ska gilla bilden....
  • Jag är sjukt rädd för att dö.
  • Förut gillade inte jag alls att läsa men nu tycker jag att de är riktigt kul!
  • Jag är väldigt romantisk av mig. Vill gärna ha små middagar och liknande saker. Uppvaktar mer en gärna med någonting.
  • Jag funderar på att bli inredningsarkitekt eller polis när jag blir stor.

fråga och svar

Anonym om: färgfärgfärg
Varför har du och johan en egen hall? :P
Svar: Jo såhär ligger de till. I våran källare finns det en ingång och eftersom att de bara är jag och johan som bor där nere så fick vi den som våran egen. fattar du? :)

vill jag leva

hej allihopa! hoppas att allt är bra med er. Nu är de måndag igen. Den börjar sakta gå mot sitt slut. För att slå över till tisdag. ett steg närmare helgen. För att ha varit en måndag i skolan så tycker jag trotts allt att den har varit väldigt bra! slutade vid kvart i fyra som jag gör varje måndag. Efter en lång dag gick jag och isak hem till mig där vi åt, mös och självklat så gjorde vi andra saker också. nu ligger jag iallafall i sängen redo att krypa ner helt under täcket för att sova. hare bra hej!
just nu.

godnatt

hade en mysig kväll igår tillsammans med julia. vid tolv tog jag bussen hem till isak där han kom och hämtade upp mig. vi åkte sedan hem till honom och kollade på film tillsammans med ludde och jesper. sedan somnade vi och sov till tolv. då vi åt frukost. vid ett åkte jag ner på stan med mamma och johan för att köpa farsdags presenter. efter någon timmes letande hittade vi en. så vi åkte raka vägen hem till mormor och morfar där de bjöds på tre rätters middag. oj så gott de var. vid fem gick jag och johan hem till pappa där vi gjorde mat och uppvaktade honom med presenter. de bjöds även på efterrätt. nu på kvällen har pappa jag och johan kollat på film. jätte mysig dag över huvudtaget!

världens bästa pappa

vad ska skulle jag göra utan dig min älskade pappa!

färgfärgfärg

alla tavlerna är tyvärr inte uppsatta en och vissa har inget kort i sig . men de får duga,

långt, långt bort

sen jag bloggade senasr han jag iprinsip inte gjort något av de jag sa att jag skulle göra. istället har jag fixat vi min och johans nya hall, de blir as bra! bilder på de kommer lite senare men nu måste jag ta och byta om och välja en film. ska hem till julia ikväll för lite film och godis!! mysigt!

idag, imorgon och hela livet framåt

hallå! isak stack för så där en timme sedan. Nu har jag precis duschat efter en spring tur. jätte söknt! nu ska jag ta och välja några kläder att ha på mig den här lördagen. hör av mig senare, puss!

11-11-11

efter en promenar runt bäling med mamma och nathalie. har vi precis kollat på idol. nu är iska här och vi ska kolla på en film "fucking åmål" just nu sitter jag på mitt badrums golv medans isak duschar. snart ska vi krypa ner i min säng och kolla på film. hörs någon gång imorgon igen, puss!
johan och fanny påvåg till teneriffa kanske (?)

högt upp i de blå

vaknade vid halv nio, jätte skönt! började skolan 10.10 sedan vid 11.40. då jag och isak gick ner på stan och tog en fika. nu åkte isak precis hem till sin pappa för att hämta lite saker. Medans jag sitter hemma hos hans mamma helt ensam. ikväll blir de mys middag med familjen sedan kommer isak lite senare. jag ska åken ut och springa. ska avrunda nu puss!

If a hug represented how much I love you, I would hold you in my arms forever.

Jag är så glad för oss, dig och mig. Att just vi blev kära i varandra. Dem säger att världen är full av killar. De är ju självklart sant, men de finns bara en som dig. Som är omtänksam, rolig, gullig, snäll, glad på ditt lilla sätt. De skulle ta en evighet för mig att rabbla upp alla fina sidor hos dig. så de hoppar jag över. Du är allt de där jag har önskat mig. de jag nu har fått ta vara på. de jag aldrig kommer släppa. de är du och ingen annan.

om du var vaken skulle jag ge dig, allt de där jag aldrig ger dig


nu har jag och nathalie målat naglarna och allt där emellan. ligger nu i sängen men ska strax gå upp för att borsta gaddarna. sen blir de så att jag ska välja kläder tills imorgon :)))))) hörs!

jag visste hela tiden att jag älskade dig

sjukt chilli dillig dag vill jag börja med att säga. vaknade vid elva brevid den jag älskar som mest. vi gick ner och gjorde frukost. sen pluggade vi båda faktiskt en hel del. vid tre åkte jag hem. johanna fyller år idag så vi åt middag och hon fick presenter och hela faderullan. nu har jag precis hoppat ur duschen efter en lång spring runda. snart ska jag måla naglarna och välja kläder inför morgondagen, vi hörs väl senare, puss!
Tumblr_lu0yeo3vrq1qgsvrbo1_500_large

inspiration

Tumblr_lspm65vxef1qfq7tjo1_500_large
Tumblr_lugbqu6yob1qzjerfo1_500_largeTumblr_luggzuzxcf1qf1jubo1_500_largeImg_2961-1-850x615_large21d592f60026f2a74d9f06e5_largeTumblr_lu3spxckzb1qh94two1_500_large
304191_234873876568828_167534606636089_656403_724162149_n_large

de lysser en svag lampa där ute

hej alla glada! skolan gick bra. men som jag sa så var de en ovärld dag då jag hellre hade legat hemma och sovit, men men de är ju skola. efter morgonens lektion, historia. Gick jag, christoffer, christian, oskar och anton ner på stan. efter en mycket lång diskution beslöt vi oss för att äta lite kebab. efter sa vi hejdå till anton och oskar som åkte hem. medans vi andra tre duktiga ungdomar gick tillbaka till skolan för att plugga och sedan ha språk. vid hlv tre slutade isak. vi tog bussen hem till mig. nu har vi precis lagat mat. och ska snart bege oss hem till isak för att spendera kvällen/natten/morgondagen. ska bli skit skönt att sova ut imorgon <333333 nu ska jag sluta. hej!
hur gott???

om världen gick under

de här är en av dem ovärldaste dagen i hela mitt liv. har en lektion nu. sedan två och en halv timme efter har jag en tyska i en timme, hur ovärt???!!!! aja finns inget att göra. ska ner på stan med klasskompisarna på stan och fika/lunch. vet inte om de blir eller vad de blir. iallafall. hej ha de bra!

♥ FYRIS ♥

hallå! skolan var ovanligt rolig idag. julia var ju tyvärr inte där. men jag klarade mej faaktiskt. fast de skulle ju faktiskt bli lite roligare om hon var där och kunde njuta av alla roligheter lika mycket som jag. mer tyvärr. aja iallafall så efter skolan mötte jag upp josefin. vi tog oss till espresso house för en fika. vid fyra sa jag hejdå och började gå mot skolan igen. nu har vi precis ätit och ska börja plugga lite. på torsdag är vi lediga från skolan och på fredag har vi en ynka lektion. ♥ FYRIS  ♥

höres

hej på er! befinner mig just nu inne på mitt rum. ska strack upp och borsta tänderna men innan de var jag bara tvungen att skriva lite till er. bussen går om en kvar så de är rätt så lungt. iallafall så har vi tre ynka lektioner idag. efter skolan som slutar halv två ska jag möta upp josefin! åh vad jag har saknat henne!! vi ska kanske ta en fika eller bara gå och kolla runt på stan. vid fyra drar jag tillbaka till skolan för att möta upp isak så att vi kan hitta på något kul!

när mörkret faller

hej allesamans! sitter för tillfället inne på isaks rum. har stack iväg för ett tag sedan på träning. själv stannar jag hemma och hittar på något roligare som... inte vet jag. iallafall. dagen gick fort som tur var. efter skolan tog jag och isak en tripp ner på stan för att fika lite på årummet. oj va gott de var. aja höres!
hej stora mun

skola nu igen

om en sådär tjugo minuter går min buss in till stan för en rätt så skön skoldag om man gemför med hur måndagar brukar vara. fick sovmorgon på samhällskunskapen sen tre ynka lektionen. där efter slutar vi eftersom att svenska togs bort idag. skönt. nu är de bäst jag tar och går, ha en bra dag!

bulle bullen bullis

hej på er! jag vet hur dålig jag är på att blogga men så kan de vara . för man kan ju inte vara bra på allt. igår kväll var jag som sagt hos isak. vid tio drog vi oss upp mot tunabackar. Mötte upp erik och jocke. sedan tog vi oss sakta men säkert bortåt(?) iallafall så slutade de med att vi stod inna på statoil och väntade på några andra. men efter mycket om och men så gick vi tillslut en för att lägga oss i sängen för att kolla på film, riktigt skönt! Imorse vaknade jag iallafall vid elva då frukostbordet väntade. efter de blev de bio med pappa, johan och isak. Tintin något jag verkligen rekomenderar att de på bio.

innan dig

hallå! dagen har gått framåt i ett hyfsat bra tempo. har hunnit med en sväng till allianshallen för att kolla på ludde och hans lag, även en fika på stan med familjen och nu sitter jag hemma hos isak vid hans nya dator.

här har ni mig

tjenixen! dagen har varit väldigt chill. den har för de mesta bara bestått av att baka scones till frulle sen blev de lunch på lingon med isaks mamma och två bröder. nu har jag duschat och strax ska vi börja baka pizza. ska bara invänta farmor först, hörs!

om jag kunde

goddag! har varit isak farmor och farfar hela dagen känns de som. var iallafall jätte trevligt! efter de åkte jag och isak till filips dagis för att hämta honom. sen hem då isak lämnade oss. farmor kom hit för några timmar sedan. nu ska vi kolla å tv och ha de bra. hörs imorgon puss!

godnatt

nu väntar sängen på mig. hörs imorgon, godnatt!


allt går bara för fort

nu är hon tillbaka igen. blev ingen kladdkaka. kände att de var bara onödigt, hehe hur nu en kladdkaka kan vara onödigt? men iallafall så har ju mest suttit och lagt in låtar på min spotify. har även bäddat rent i sängen. skönt. frågade även isak om han ville provligga min ny bäddade säng. och självklart ville han de. så han är väl här om en timme eller två. tänkte ta och ladda ner en film till dess. men vi hörs. hej!

jag sökte någon jag ville leva med, men fann någon jag inte kunde leva utan.


jag är en vampyr

med nytvättat hår sitter jag nu i sängen och överväger om jag ska ta mig upp till köket och baka en kaka med johan. är suger på något gott. iallafall så spenderas den här tisdagskvällen hemma. ska bli jätte skönt faktiskt. ska försöka lägga mig i god tid. dagen rullade på som den skulle vaknade runt halv elva i isaks säng. Då vi kollade klart på filmen som vi hade hyrt. en snabb frukost på de sedan vidare hem till mormor och morfar för pannkakor och fika på de såklart. även johna kom dit tillslut. nu på kvällen har jag inte gjort så mycket fixat lite i rummet och så. avrundar här med detta inlägg med en punkt .
en dag jag alltid kommer minnas. precis som alla andra dagar tillsammans med dig.

RSS 2.0