mamma,emma och springa

nu har jag varit hemma hos mamma och hämtat lite saker varit med emma och sprunget en mil *stolt* :)

för er som inte vet vad de här är så är de marengsvis (stavning?)

emma


vissa av oss är ju inte speciellt seriösa....

dagen innan juni!

hej allesammans!
slutade praoen för en och en halv timme sedan alltså klockan ett. En mycket lugn dag. Brukar inte ha sällskap till matan men idag gick jag och åt med lina eftersom att min klass har idrott när hon äter :)
 


bilder från dagen









stan

nu drar jag ner på stan med claris och annina en snabbis innan jag ska hem till mormor och morfar med släkten! :)

dagen innan måndag

hej allihopa!
nu har jag precis kommit hem från emma där jag har sovit. kom hem till emma vid 21.00 igår med ebba. Då vi åkte till java och möte annina. Sen cyklade vi runt lite på stan och hade de kul! Sen vid 23.00 kanske klockan var åkte jag och emma hem till emma där vi kommade på film " Im a legend" har sätt den förut men ville se den igen. Sen efter de gick vi och la oss och nå tänkte jag ringa aanina och kolla om hon ville åka ner på stan med mig... :)<3

who knows?


29-maj-2010

Ändrade planer jag åker hem till familjen eriksson ikväll för att ta de lungt ska faktiskt bli skönt! nu har de ju slutat regna också och de känns ju bra. MMen jag har inte bestämmt mig än om jag ska följa med dit än eller om jag ska sova med emma hos mig eller hos henne. får se hur jag gör.

regnigt....

solen kommer :D

underbart väder!

nu har jag varit hemma hos ebba med emma där jag blev bjuden på "muffins" som jag inte skulle kalla de. Sen har vi väl inte gjort så mycket satt på ebbas rum och kollade i massa gammla skolkataloger från knivsta så ebba är och var! Sen cyklade jag och emma hem. Och nu har jag precis satt på mig mina leggings eftersom att jag blev jätte blöt när jag cyklade hem fast jag hade paraply.


De här kommer bli bäst! eller hur *****?

nu har jag legat och slappat i soffan hela morgonen. Har också hjälpt mamma att färga håret som jag också borde göra... Snart ska jag och mamma ta och åka till hennes jobb där hon ska göra något. Sen får vi se vad klockan är om jag åker ut till norby på deräkten eller åker hem innan vi ses lite senare puss!

Emil och Griseknoen på 4an


fredagens bilder från vårshowen


Fanny och Annina

Emma och Ebba

Fanny och Annina

kvällens outfit

Kören

kören och mats





nyvaken....


linne-gina tricot
jeans-vila
armband-turkiet/JC ?

kvällen!

hej ikväll kommer de ingen bild eftersom att jag inte orkar sitta vid datorn och ladda upp bilder som tar minst ett år innan dom är uppe. De har varit en mycket rolig kväll. Vi satt nere vid ån och chillade! Sen åkte vi till annina där vi stöttepå Igor och hans två kompisar. Sen "träffade" vi också daniel och august. Sen skulle vi åka och busa lite så vi åkte till ett ställa där vi träffade Nels, Villiam och Samuel. Sen var vi med dom en stund då vi klätrade upp i en ********! haha skitkul men läskigt! nu ska jag sove men vi hörs väl imorgon mina små tutteduvor!

uppland i mitt hjärta.....

nu sitter jag här och taggar inför kvällens vårshow som börjar 18.00 för er som vill kommer hehe.  har varit på stan och köpt godis med emma och annina sen gick vi till stadsbiblioteket där ebba var :D och nu sitter jag här. Har varit en lång men mycket rolig dag har inga bilder men de kommer för jag har sagt åt johan att han ska ta lite kort ikväll.  men nu har jag inget mer att säga pusshje!


veckans bilder

måndag:









tisdag:

gränby med mamma och johan

onsdag:




torsdag:








kameran..........

Hejsvejs!
nu sitter jag i soffan och ser att anna bergendahl åkte ut igår:o inte bra. men de var väl bara jag som tyckte de var bra. Nu sägger jag bara tagga tagga tagga! nu har jag gått och sjungt heter de så? haha kan inte alla låtar men alla förutom en :) Har väntat på den här dagen jätte länge för några veckor sen tyckte jag att de här inte skulle bli kul alls men nu tycker jag tvärttom :) juste.... johan är ju på alnäs som ni kanske inte förstod förra gången jag skrev om de. och han tog självklart med sig kameran. Men mamma sa att han skulle komma hem vid 12 så jag måste ringa honom. För den har inget batteri! Därmot vet jag att pappa, mia och filip ska komma och kolla så då får dom ta med sig kamera :) de kommer komma bilder jag lovar!

domarringens datasal

Nu sitterjag i domarringens datasal och är inne på frågachans.nu de ärväl kul. slutar om ungefär en halvtimme. Efterde ska jag hem till pappaoch hämta  minakör kläder jag ska ha till klockan 3 idag. Efter jag har varit hos pappa ska jag hem till mamma och stryka mina kläder. Senare ska jag till skolan och öva införmorgondagen. Skaockså sätta kameran på laddningså jag kan ha med mig den till skolan så ni får lite bilder senare ikväll. Efter att jag har varit på skolan ska jag ut  till  sunnersta där jag ska vara med johans klass. Gör de bara för att jag inte har något planerat.
 

17 juli

johan har tagit med sig kameran ut så ni får ingen nytagen bild. sitter och snackar lite med carlfors lika trevligt som vanligt! sitter och skriver en liten önskelista de är ju "bara" två månader kvar typ ;) Först står de en systemkamera ofc! kläder och pengar  inte så lång men de behövs inte :)

Äntligen är den min!

Nu är jag hem igen. så jävla jobbigt har stått upp hela dagen så nu måste jag sitta lite känner jag. Min avslutnings klänning i år blir de. från gina tricot 399:-
 

nagelax dax




stan snart

nu har jag varit hemma hos pappa där jag har hämtat en kattbur som jag ska ha imorgon. Kan inte säga till vad tyvärr:) De var många som kollade lite konstigt när jag cyklade med en kattbur i handen. Jag skulle faktiskt göra samma sak. Skoldagen har varit bra först kör 08.30-12.00 sen tog jag mig en promenad till domarringen. Vi hade sexualkunskap ganska roligt faktiskt. Hade de senast i 5an och man ska egentligen ha de i 8 också vad jag har hört men de har ju inte vi haft menmen..
Snart ska jag ner på stan med emma och ebba sen kommer mamma också ner på stan och köper klänningen till mig eftersom att jag inte har pengar hihi :) Sitter i soffan hemma och lyssnar på "sjö sala vals"  mårte kunna den tills imorgon.... Men de kommer gå eftersom att jag kan halv redan. Så om ni undrar varför jag har den på min spotify så är de alltså bara för attt öva för den är ju inte precis bra :)


(y)

God morgon!
sitter och äter frukost ska snart börja dra mig till tunaberg där vi har träning inför vårshowen som är nu på fredag. efter skolan ska jag ner på stan och köpa min avslutningsklänning jipppi :D Men nu måste jag äta lite snabbare hejdå :)

25-maj-2010

Hej allesammans! kom precis hem från min andra prao dag av 10. De gick ju bra. På morgonen gick jag till tunaberg och övade med kören inför vårshowen de låter riktigt bra! Sen vid 12.00 gick vi till matan och åt efter de tog jag och lina hennes cykel och cyklade tillbaka till domarringen.
Och eftersom att jag har uppdaterat så dåligt så får ni njuta av de som kommer nu.
Måndagen: Efter praoen som slutade ett cyklade jag ner på stan och möta annina. Vi gick till vaksala för att äta. Men självklart var de stängt så vi gick till subway Efter de gick vi till emma och kolla hur de gick för henne och precis då fick hon sluta så  hon och jag åkte hem medans annina fick gå tillbaka till praoen...
När jag kom hem var de bara att vända och åka vidare till filips dagis. När vi kom hem tog vi en glass och gick hem till emma och frågade om hon ville hänga med ner på stan och mata ankorna och de ville hon självklart göra.  senare på kvällen gick jag och emma till skolan för att sälja kakor med "hela" klassen. Efter de skulle vi ha vattenkrig men tillslut gick "alla" på mig.........
bilder kommer från de jag lovar!

vädret från min ballkong

prao

Hej! nu sitter jag i klassrummet medans alla är ute på rast sen ska dom ha idrott. Marie är ute på ica och handlar något. Är jätte glad för att jag praoar här. Jag slutar klockan ett idag. Så när jag kommer hem ska jag väl bara ta de lungt. Sen vid halv fyra hämtar jag filip. Men nu ska jag ta och gå ut i solen tror jag allt.

En bild som låg inne på datorn..

24-maj-2010

GODMORGON! är på sjukt bra humör. Vet inte varför men de beror nog på att det är så fint väder ute. om drygt en och en halv timme ska jag gå till domarringen och praoa. Nu har de börja kommit vänförfrågningar på fejjan av massor med 98:or hehe... Har inte så mycket mer att säga eller jo jag lämnar inte filip på dagis men därmot hämtar jag honom. Senare ikväll måste jag gå till skolan och sälja fika till alla föräldrar som ska vara där på möte för dom blivande 7:orna. Ska väl bli lite små kul. Vi ses efter skolan puss!


tidsfördrivning...




dagens kläder



dagens mys outfit:
Tröja- Bikbok
Byxor- stadium kanske?

sallyvann♥




gullig unge


gårdagens bilder







orkar inte ladda upp flera bilder

Hiss eller Diss?


själv tycker jag att byxdress är jätte fint. Jag har faktiskt en själv som jag köpte förra sommaren.
Men vad tycker ni?

PRAO I TVÅ VECKOR NU

En helt underbar sak som jag bara måste ta och berätta är att jag inte har en ända riktig skoldag för än i augusti igen och de är ju riktigt härligt! Så i morgon måste jag gå upp ganska så tidigt eftersom att jag har lovat Mia och pappa att jag ska lämna lilla filip på dagis. Sen drar jag till domarringen och är där till klockan två då jag slutar för dagen!
Domarringens skola


gamla brev....

nu har jag städat lite. städade bort alla saker jag hade under sängen hehe de var mycket saker. hittade gamla kort från lilla lina, alva och rasmus så jävla kul att läsa alla. Man får mycket minnen av att läsa dom...

Vårshowen 2010




nu börjar de närma sig fredag den 28:onde maj och de betyder att jag och många andra (kören) ska ha vårshow för hela skolan. Så en regnig dag som denna kan man sitte hemma och öva låttexter. De är många låtar jag kan lite på men inte hela så de är bara att börja plugga in dom nu. 


Vart tog gårdagens väder vägen?


23-maj-2010

hje allihopa! förlåt för en dålig uppdatering men jag har haft annat för mig och igår kunde jag inte sitta inne vid datorn tyckte jag.
igår kväll var jag hemma hos annina med emma ebba fredrik och eskil hade skit kul! Vi spelade kubb(tjejerna vann) vi grillade och hade de allmänt mysigt. har inte sovit så bra under natten vaknade vid halv tre och somnade halv fyra. bilder kommer lite senare idag för nu ska jag duscha pusshej!

solning hela dagen


var tvungen att testa. De blev vitt men sen solade jag bort de vita...

badade i filips pool riktigt skönt!




Dagens


Linne- Gina tircot
shorts- Zara
solglasögon- Gina tricot

22-maj-2010

Sovit gott? De har iallafall jag gjort. Satt och kollade på film igår med Mia. Har säg den filmen flera gånger ganska rolig. Snart ska jag ta och ringa emma. Vet absolut inte vad vi ska hitta på. Men jag vill åka till något badställe och ligga där och stecka. hehe De är ju underbart väder ute idag. Pappa sa att de var 24 grader i skuggan på våran altan och de kallar jag sommar!!!!! Men nu har jag inget att berätta pusshej!

21-maj-2010

god kväll! nu ska jag sitta hemma hela kvällen... eftersom att mia och pappa tycker att jag aldrig är hemma. okej de kanske ligger något i de. Sitter ute på altanen med en filt runt mig mysigt men lite kallt. bilder :)








minnen


wille, hampus, jonte och vigge


när jag satt på bussen i 1 och en halv timmar kanske

den här bilden har jag och emma skrattat mycket åt. så vill dela med mig av den

dagen bild!


Bolibompa

de bliv inte så att jag var med edvin idag eftersom att han slutade klockan ett och jag tre och han orkade inte sitte och vänta som jag kanske förstå. nu sitter jag och filip och kollar på Bolibompa filip sitter och sjunger manboy så jävla söt! men nu ska jag gå ner och byta kläder pusshej! :)

går till emma

hje allihopa snart ska jag börja gå hem till emma. efter skolan blir de inte så mycket bloggande eftersomatt jag har andra saker att göra. Så efter skolan så tar jag med mig edvin hem. Vi ska väl hitta på något kul att göra :)
aja hejdå!'

dagens


Linne- H&M
leggings- Gina tricot

bilder från anninas och mitt "pluggande"











glass dax!

nu ska familjen hedin/sandman gå till ica och köpa glass!

dagens bilder




felix och emmma vi var tvugna att hjälpa anni och emma a

orkar inte lägga upp flera bilder nu...

20-maj-2010

nu är jag hemma från skolan! har bara varit i datasalen idag... ganska tråkigt tycker jag. men inte på hemkunskapen då vi gjorde kyckling soppa jag och felix. vilket team!

slänger väl in en liten bild också

dagens:


t-shirt från H&M
shorts från Kappahl
skor från H&M

skolan nu igen

nu sitter jag inne i datasalen igen.. annina skatt sitter bredvid mig vi har biologi. efter det här har vi lunch blir någos soppa(bra för er att veta) men nu måste jag jobba vidare pusshej!

fin bild hehe den låg inne på datorn

skolan

Hej nu sitter jag i skolan och har so kunde inte skriva något imorse för att jag försov mig... Men vi ses efter skolan om inte på svenskan puss!

jag är jätte oseriös så att ni vet!


anninafanny

nu har jag varit ute och tagit lite kort med annina skatt. bilderna kommer nu!

jag sitter och gömmer mig för annina hehe

annina går runt och letar efter mig :)







fem saker dom flesta inte vet om mig

1. som ni vet så stavar jag fel lite då och då.... inte för att jag bryr mig så mycket om de. Men jag kan ju ta och berätta varför. Svaret är att jag har dyslexi och för er som nu inte vet vad de är så får ni väl ta och gå in på google och söka på de :)


2.  Jag blev "överkörd" av en cykel när jag var liten.... haha ganska klumpig de har jag ett minne från som sitter mitt i pannan-.- kanske ska ta allt från början istället. Jag stod med pappa och mange på ena sidan av gatan. sen skulle jag springa över och in i huset då de kom en cykel jag ramla. cykeln kör på mig och jag ramlar med huvuder rakt in i trotoarkanten. Bra jobbat fanny!


3. JAG älskar att bada! de är fan de skönaste som finns. När man kommer hem en kväll och fryser tappar jag alltid upp ett bad kan ligga där i mer än en timme. Förut kanske ett år sen så badade jag alltid flera gånger om dagen. Jätte skönt men nu har jag slutat bada så ofta så nu sitter jag bara där några dagar i veckan.


4. Har alltid tyckt om att ta kort. Johan säger att jag tar så onödiga kort men han får väl tycka vad han vill.. Så funderar på att ta någon kurs eller något. sen ska jag följa med morgan (farbror) till stockholm snart och kolla på en utställning som handlar om foto. Tycker att de ska bli jätte intessant. Ibland när jag är ute i vänge hos familjen eriksson så brukar jag ta mig en sväng ut i skogen med min kamera!


5. Älsakr att sjunga!  kanske inte sjunger så fint men de är så jälva kul. Som ni vet har skolan är kör där jag och kompisar är med i de är jätte kul. så om 9 dagar ska vi ha vår show i skolan. Sen är jag jätte glad för att min kära farfar fixa spotify till mig. Varje gång jag sitter i bilen sjunger jag med till varenda låt. 


bob marley- buffalo soldier


19.06

jätte skön skoldag idag. börja med svenska då vi var i datasalen som ni redan vet. Sen hade vi idrott då man fick välja vad man skulle göra så jag sprang ut till röbo (själv) efter de hade vi B-språk då vi kollade på film(y) efter de blev de lunch sen skulle vi haft so men majabaja var inte där så jag emma annina och lina åkte ner på stan och kollade hur ebba hade de på praoen. sen cyklade "vi" (jag och lina) tillbaka och hade "engelska" vi spelade ett spel. Sen blev klockan två och vi slutade. kunde de bli bättre! svar ja tyvärr...



nymålade naglar!






extra mycket bilder bara för eran skull


















18.11

hemma! nu har jag kommit hem från lina där jag har varit hela eftermiddagen med både emma och annina. Vi fika och hade de allmänt trevligt! ska äta kebab nu som pappa köper hem från remo tror jag.

emma och jag förra sommaren när vi cyklade till ulvakvarn

skola

Hej igen! nu sitter jag i skolans datasal och har svaenska med igor, lina, jonas och adam. Jätte liten grupp men de är bara för att dom andra har prao. sitter och skriver om min bok som jag har läst. Tycker att den var bra boken heter "kort kjol" men nu ska jag jobba vidare pusshej!

skola...

nu måste jag gå ner och fixa mig för jag ska vara hos emma om exakt 4 minuter!

dagens klädsel


Tjocktröja- bikbok
jeansleggings- vila

19-maj-2010

god morgon! nu sitter jag uppe i köket och äter frukost(y) sovet gott?
de har jag lite halft gjort. blev ju inte så mycket bloggande igår men de var bara för att min pappa kom ner och tog den när jag skulle"sova" jobbigt jobbigt... han tog min mobil också så de var därför jag inte svarade igår.

aicha


städ dax!


tycker inte om att ha stökigt på mitt rum så nu ska de städat!

Grattis på namnsdagen erik


EMMA OCH ANNI TITTA HIT!

de här inlägget är helt onödigt men jag måste bara säga de här till emma och annina JAG KOMMER INTE GÖRA 20 INLÄGG IDAG! :D

fanny ♥ emma

nu har jag och emma varit ute och gjort lite rackartygg... inte bra men de är ju roligt att göra saker man inte får.










nice! men emma tog tre bilder på när jag var påväg ner och jag tyckete att en bild kan jag väl bjuda på.
nu har jag inte mera bilder!

fjortispojke


haha kolla vilken fjortis jag hittade på min dator. Någon som ens kan se vem de är? okej de är inte så stor skillnad på utseédet.
bilden är från sexan när vi var på klassresa. saknar.....

18-maj-2010


hej nu har jag magen full med mat snart ska jag och emma ut<3 johan ska gå till domarringen och köpa glass åt mig eftersom att en magnum gold kostar 9 kronar där. På ica kostar den 18 kronon. aja dagen har varit bra jag emma anni lina nathalie och vanja gick till ica och köpte glass sen gick vi ner till fotbollsplanen och mös på hög nivå! Vid fem gick både vanja och nathalie så anni emma lina och jag gick till fyrishov där emmma och anni gjorde västa bästa köpet eller hur ? ;)

dagens bilder



emmas toffs är helt oseriös bara så att ni vet!



dagens


tröja- vero moda
shorts- kappahl (länge sen!)

idag har jag haft min blogg i ett helt år!


TISDAG

god morgon! pappa kom ner och väkte mig för ett tag sen. Jag ställde min mobil men jag stängde av den lika snabbt igen och som tur var så var både pappa och filip hemma. Snart är de skola har inte så mycket att säga om den. Vi ses efter skolan om jag inte går ner på stan.


godnatt!

nu har jag varit ute med emma min allra bästa fucking vän jag har och kommer alltid ha! (bara så att ni vet de) vi var ute och köpte glass :D jätte gott! men de här blir mitt sista inlägg för idag bara så att ni vet pusshej! :)

en steckig bild på mig och johan

tråkigt!





Melissa Horn - Lät du henne komma närmre


Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

sol i mitt hjärta!

hemma från en skön och varm skoldag och en skön eftermiddag i solen med dom bästa!
nu ska jag äta lite mat om de nu är någon som gör någon mat vilket jag inte tror :)





fanny och anny i staden!


annös nya skor

annö




emmaebbafanny

nu har jag varit på fyrishov med emma. De var väl inte sådär superkul eftersom att de bara var prisutdelning.... men de blev ju sm guld till uppsala flockorna :) så Grattis till dom. Efter de cyklade vi hem till lilla ebba och "fika" och nu sitter jag hemma och ska snart äta lite matttt.





sol:)

dålig uppdatering idag! men jag har inte varit hemma eftersom att jag har varit hemm hos edvin. Jag säger bara närsta går tar jag bussen så jävla jobbigt att åka dit och jag pratade med annina hela tiden. När jag skulle hem så var de jättefint väder och edvin cyklade med mig halva vägen. men nu ska jag ringa till ebba och kolla om hon vill och kan göra något! :)

god morgon.....

god morgon på er!
nu sitter jag och äter frukost. Blev jätte sent igår. Somnade vid 3. Satt uppe och pratade med Edvin och Carlfort. Kulkul. Men sen höll jag på att somna så då gick jag och la mig. Idag vet jag inte alls vad som händer. Vi får vll se helt enkelt. ses lite senare puss!

16-maj-2010

nu tror jag att de blir mitt sista inlägg om jag inte sitter uppe länge till. de är ju en ny dag imorgon. måste gå in och kolla om de blir lika bara väder som de var idag. Vi hoppas ju på de bästa. pusss och godnatt om de inte blir något mera inlägg!

rubrik

nu har jag precis kommit in efter att ha suttit ute med mamma och classe. jätte mysigt! nu har jag flyttat in till soffan. sitter och kollar på sprägningen eller vad fan den hette. har sätt den förut. men nu ska jag sätta mig lite skonare och kolla färdigt på filmen!



kissie gästar bella och tyras show


http://nyheter24.se/bella-tyra-show/388231-veckans-gast-kissie kolla på den här!

här sitter jag och har de mysigt!



godkänd kladdkaka säger jag bara!



jätte god kladdkaka! de här lyckades vi bra med Nathalie och Johanna

jag just nu. lite oseriöst som ni ser....


dagens klädsel

ingen outfit bild idag eftersom att jag inte har haft så mycket kläder på mig! men ni kan ju få en bild på de eftersom att jag är så himla snäll mot er! :)

bikini underdel- H&M (förra årets)
bikini överdel- Cubus (årets inköp)
solbrilllllliiiiiiioooooo- gina tricot


kladdkake dax!

nu är de bak dax!
mamma sa åt mig och nathalie att göra två kladdkakor. men vi två gjorde bara en sen fick jag och johanna göra den andra eftersom att vi ska få gäster och vi blir ganska många :D


johan som alltid! ska mupp sig med något på bilder...


"nu är de sommmar nu är de sol nu är de koskit i hagen"









första badet i år!

nu är vi hemma från en "dag" (nårgon timme) nere vid stranden. Trodde att jag skulle banga om jag ska vara helt ärlig. De var skit kallt men efter en stund blev de ganske bra. aja här kommer bilderna från de :D


fanny

 ja här förstår ni hur kallt de var....

johan fanny nathalie

nathalie och fanny

fanny och nathalie

johan nathalie och fanny (snyggt hopp jag gör)

fanny

*stolt* som ni kanske ser

nathalie och fanny

bada!

nu sitter jag ute och solar i de finfina vädret. vi ska snart åka och bada en snabbis bilder kommer efter de :D<3

15-maj-2010

nu har jag precis kommit ut till familjen eriksson där jag sover inatt. jättefint väder så sitter ute i solen och steker ska försöka bli lite brun. Ikväll kommer det hit några kompisar till "oss" kan jag väll säga. men nu ska jag sola uppdaterar senare!

en bild på mig och nathalie från förra gången jag var här.

godnatt!


ännu en kväll i norby






god must have spent a little more time on you


älskar dig emma!

dagens klädsel


linne- gina tricot
leggings- gina tricot
jeansjacka- H&M
väska- H&M
halsduk- gina tricot

14-maj-2010

nu har annina och jag fixat oss mamma kommer snart hem efter en natt i vänge. Hon ringde precis och sa att hon och jag skulle hitta på något idag.
hmm... undra vad hon har hittat på nu?
men nu orkar jag inte skriva mer hejdå!

sitter och kollar på "upp" med annina!





memories


lite från filmen (y)


nu sitter jag och annina och kollar på hannah montana


kvällen

är lång och mysig kväll. men kvällen är ju inte sluut än.


en mycket seriös fanny

annina och fanny


påväg hem

nu taggar annina och jag till norby



.


nytvättat hår!

nu har jag tvättat håret och sitter och väntar på att de ska torka och på att lilla annina skatt ska komma hem till mig så att vi kan gå och köpa pizza på remo. nice!

13-maj-2010

nu har jag varit hemma hos emmapemma! där ebba också höllhus. Efter ett tag kte ebba hem. Så jag och emma tog och gjorde massa tokig heter som vanligt. Efter vi hade gjort de så kollade vi på film (jalla jalla!) och knarka ballerina :)


dagens

 

tröööööööötttttttttt

nu är jag hemma. mamma säger att vi ska städa. och hon ska tro att jag orkar de nu :O haha jag gick och la mig vid halv 3 igår och vaknade vid 12 sen har jag jättttttttttttte ont i magen..... hade ganske så roligt igår. Kanske inte som roligast men de var ganske kul tycker jag ändå.

en bild jag tog igår

godnatt!!!!!!!

godkväll! nu ligger i sängen bredvid annina skatt. vi har varit ute i norby och varit med dom vanliga. orkar inte skriva de för nu ska vi kolla på eva&adam
 

dagen i bilder


fanny och annina

annina skatt


fanny plockar skräp

fanny och annina

fanny

fanny och annina

nels

igor och villiam

fanny

smilla
de blev ju inte så mycket bilder men jag pallar inte sitta här och ladda upp alla bilder. så nu sticker jag hem till annina skatt där jag ska sova så de blir en ganske dålig uppdatering imorgon eftersom att jag ska hem och städa när jag har vaknat sen kommer erik. sen senare på kvällen kommer emma ebba annina fredrik och eskil tror jag att de blir. ses you!

12-maj-2010

nu går jag till skolan vi ses senare ikväll då de kommer mycket bilder eftersom att jag tar med mig kameran till skolan! :)

frukost och ny målade naglar!

nu har jag ätit frukost och målatnaglarna medans jag har sutit och solat ute på ballkongen.

12-maj-2010

sovit gott? De har jag iallafall gjort. sitter i soffan med morgonrocken på mig. ska väl ta och klä på mig kläder snart. idag har vi städdag i skolan så vi börjar halv 10 och ska typ städa hela dagen och sen lite senare ska vi (hela klassen) gå ut till gamlis och fika. mysigt efter skolan ska jag ner på stan med annina skatt. Senare på kväll en måste vi göra klart vådan uppsats som ska vara inlämnad idag. Men nu ska jag göra mig iordning.


godnatt!

satan nu håller batteriet att ta slut på datan så jag håller mig kortfattade så godnatt mina älskade läsare!


11-maj-2010

nu är jag hemma från en undrebar kväll hemma hos annina skatt. Vi har sutit och knarkat mariekex hela kvällen. gott som vanligt! nu ska jag kolla runt på lite olika bloggar och kolla in på fejjan innan jag hoppar ner i sängen och sover.
 


sososososososo

nu sitter jag hemma hos annina skatt och skriver uppsats uppdaterar när jag kommer hem!

hemma

nu är jag hemma igen och måste skynda mig hem till annina skatt. haha orkar verkligen inte de.....

nu är jag klar för att springa!




11-maj-2010

efter skolan kom jag hem satte på mig shorts och linne och tog med mig en filt och so:n ut. satt och sola ett tag sen var de bara ett börja plugga. snart ska jag och mamma ut och springa. senare ikväll ska jag hem till annina skatt och sätta ihop våran uppsats. men vi ses lite senare puss!



bilder från skoldagen den 11 maj






dagens låt


10-maj-2010

nu har jag badat sjukt skönt :D ska väl ta och lägga mig lite tidigare idag hehe. Haha sen har vi ju fredrik som ska skaffa en blogg haha så i helgen har jag lovat att jag ska hjälpa honom med dig. Men nu ska jag kolla lite på tv pusshej!

en bild när jag har tråkigt :)


10-maj-2010

nu sitter jag hemma och kollar på "talang 2010" nu har vi varit och kollat på de där huset. tycker att de var jättefint. som sagt så ligger det ute i bälinge! men nu har jag ingat att skriva så ni får en liten bild från dagen :)

annina och fanny

nu sitter jag hemma hos annina skatt och lyssnar på "take a bow" ha inte haft en ända lektion idag(y) bara så att ni vet ;) haha men nu måste vi plugga ses efter att jag har varit ute i bälinge och kollat på hus med mamma och company.

skoltrött...

nu drar jag hem till emma vi ses efter skolan!


10-maj-2010

god morgon på er killar och tjejer!
idag mår jag mycket bättre än gårdagen. somnade kanske runt halv 2 igår. Men jag vaknade tidigare än vanligt. nu ska jag gå upp och äta frukost :)

nu får en väldig hetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt bild på mig!

godnatt



23.17

vaknade för en stund sen... satte igång datorn efter som att jag måste skriva av mig min ilska just nu. Kan väl inte säga att jag mår som bäst. har leggat i sängen och grinat nu ett tag och jag känner verkligen inte att jag orkar mer.... men det är bara att ta nya tag och fortsätta annars kommer man ingen varrt. En bild jag tog nyss lite trött som ni kanske ser.

09-maj-2010






emmapemma!

nu ska jag ut och möta emma sen ska vi gå och köpa godiiiiiiiiissss! mohahaaaa ses lite senaren jag tar med kameran :D

lite bildr eftersom att jag har så tråkigt






09-maj-2010

nu ska jag ta och duscha. Efter de kanske jag hittar på något kul. Emma ringde för en stund sen. Hon var ute och åkte bil. Men dom skulle till något ställe dom aldrig har varit på kom inte ihåg vad de hette. Så dom var tydligen lite vilse.

09-maj-2010


09-maj-2010

god morgon! eller man kanske säger god dag när klockan snart är 12 aja inte vet jag. idag har jag inget planerat eller jo kanske att jag ska på fotbollsmatch ikväll om nu matchen är på diös. annars orkar jag fan inte åka till sävja för att kolla på en fotbollsmatch. De är iallafall VP- ik sirius tror faktiskt att de kan vara en rolig match att kolla på. men vi får se om jag ens orkar gå dit.

inköp från ikea




08-maj-2010

nu har jag och annina skatt varit ute i norby och härjat. har varit en mysig och mycket rolig kväll där ut.  vi kollade på " pojken i den randiga pjamasen" jätte sorlig... aja men nu ska jag ta och göra mig iordning innan  jag hoppar ner i min säng :D

Enkelbiljett?

någon som vet om man kan använda en enkelbiljett nu som man köpte i vintras men inte använde just då?

lördag kväll?

nu har jag varit och besökt ikea under dagen med mia. hittade lite möbler till våran hall. så nu har jag och pappa sutit i hallen hela eftermiddagen och borat ihop våra nya möbller. filip hjälpte ju också till. skulle varit med hanna ikväll men så blev de inte så jag vet fan inte vad jag ska hitta på haha men vi får se vad de blir ikväll:)

sommar låt!


....



08-maj-2010

nu har jag varit ute i ? och kollat på korna när dom springer ut i hagen. kan inte säga at jag tyckte att de var så kul haha. men träffade marie min förra lärare. De var bra med henne men vi ses ju snart igen eftersom att jag ska praoa i hennes klass om två veckor.

johan

en ko

en mycket lycklig unge i traktorn!


påväg hem

08-maj-2010

god morgon!
vaknade för ungefär en timme sen.... inte så roligt men jag får väl sova på dagen istället. vet inte vad jag ska göra idag men vi får se vad de blir. nu ska jag gå upp och äta frukost (y)


dagen inlägg

god kväll! ber så hämskt mycket om ursäkt för en dålig uppdatering idag men jag inte varit hemma alls idag. Efter skolan gick jag och annina ner på stan. lämnade tillbaka emma present och letade efter en ny present till henne. gick ju inte så bra. Sen gick vi in på H&M och prova massa kläder. Sen ville anni och jag a en helium ballong så vi gick till forumgallerian. När vi träffade på jonte. Sen tog vi in lite helium och sak och skratta nere vid ån. Efter de gick vi till kebab house och åt. sen tog vi ettan till norby där vi var med fredrik och eskil. Sen lite senare kom emma och ebba och nu ligger jag här hemma i sägen och ska sova :)

fanny och anni på H&M

fanny och anni på H&M

anni i gottsunda

ingen bra bild menmen..

sitter och pratar i telefonen med saknade farfar!


bilder från idag



någon mer än jag som kolla på de här programet när jag var liten?


06-maj-2010

hje nu sitter jag inne på mitt rum med alice brevid mig. idag har de varit en as bra dag tycker jag sjölv. vet inte vad dom jag var med tycker men vi får hoppar att dom också har haft kul.

06-maj-2010

nu är jag hemma ingen. ganska skönt endå. vet fortfarande inte om jag ska åka ut till norby. och sådant fall borde jag sitta på bussen nu... aja men vi får se puss!

06-maj-2010

nu tar jag är sätter på mig skorna och åker ut till bälinge ses ikväll om inget annat!

06-maj-2010

äntligen färdig! nu har jag städat nästan alla rum förutom kontoret, mia och pappas rum och johan rum. men dom behövde jag inte göra som tur är! känner mig ganske duktig just nu för jag har både städat undan allt, damsugit och skurat :)

06-maj-2010

sovit gott ? de har iallafall jag gjort. hade tänkt att ta och gå upp snart så att jag blir färdig med städningen så fort som möjligt. om man kollar mot persienner så ser de ut som att de är fint väder ute och de får vi hoppar för efter jag har städat ska ska jag lägga mig ute i solen och steka lite. eftersom att jag ser ut som en snögubbe hehe men de ska ändras på! ses lite senare efter att jag har städat puss!


godnatt!


05-maj-2010

nu sitter båda anni och erik (yvell) och tjatar att jag ska sitta upp jätte länge i natt. haha men jag är ingen natt människa av mig. men de vet jag däremot att erik är.... men jag tror att jag sitter uppe till tolv tror ajg om de inte är något som är jätte roligt inne på datorn.  pusshej!

RIP andra avenyn....

jävlar! nu har jag kollat på de sista andra avenyn avsnittet bokskavligen! jag som har följt andra avenyn sedan de börja och inte missat ett ända avsnitt av alla 185 och nu är de slut är de inte sorligt....

05-maj-2010


nu ska jag ta och hoppa i säng och läsa en av min böcler som ligger bredvid sängen. imorgon ska jag gå upp vid 08.00 då alla åker hem ifrån. På dagen vet jag inte om jag kanske får ett besök av busungen anton. men de får jag väl se imorgon. sen vid tre kanske de blir så att jag åker hem till erik och myser lite eller vad vi nu hittar på.  aja berättar mer imorgon pusshje! kanske kommer något till inlägg lite senare :)

dagens kläder


leggings- ginatricot
t-shirt- H&M


klocka- kappahl
armband- turkiet


05-maj-2010

nu har jag precis duschat. så nu ska jag ta och göra färdigt min engelska läxa. innan jag sätter mig och kollar på drömmen om italien och efter de andra avenyn. sista avsnitet av båda dom programena ikväll så vad ska jag nu sitta och kolla på varje onsdag....?

fanny i skolan för några månader sedan.

05-maj-2010

hejsvejs! idag efter skolan satt jag och lina kvar i skolan för att göra våran engelska läxa. sen gick jag emma ebba och lina hem till emma och drack te och åt kakor. men nu ska jag ta och laga lite mat så vi ses lite senare puss!

grattis igor!


05-maj-2010

Goddag! just nu sitter jag och har so i datasalen med annina, Tim, igor, magnus,Nels, samuel och nils. kan inte precis säga att dom gör de dom ska fast de kan jag väl inte säga att jag heller gör de jag ska men jag slutar om en halvtimme för att adam övertalade ylva att vi skulle sluta tidigar så de gick ju bra :) Nils säger att jag ska säga till er att han har kommit jätte långt och vill att ni ska veta de. ses näär jag kommer hej puss!

vanja och jag i gamlis på valborg :)

05-maj-2010

nu sitter jag i skolan datasal brevid mig har jag lina. sitter och ska skriva om en bok som vi har läst som heter "kort kjol" men nu måste jag jobba på så hejdå!

en snygg bild på mig och emma

05-maj-2010

god morgon!
snart ska jag ta och börja gå till emma men innan de måste jag borsta tänderna:D idag har jag idrottsprov efter skolan ska jag hem och städa eftersom att de är oprationdagsvärk imorgon och de är bättre om jag gör allt nu så kan jag bara sitta i soffan och chilla i morgon. aja ville bara skriva lite innan jag gick till skolan puss på er!

de var ju inte den här bilden de skulle bli men aja man ser inte så mycket (y)

fanny har enormt tråkigt....




04-maj-2010

förlåt för att de blev en sådan dålig uppdatering igår men om jag ska vara helt ärlig så orkade jag inte... jag skulle ju plugga. men jag kan väl inte säga att jag pluggade så speciellt mycket. Men jag var ute med emma och gick lite. sen åt jag mat sen gick jag ner och läste min bok som jag ska ha läst ut tills i morgon. sen duschade jag och till sist gick jag och la mig vid 19.30 för att jag var så jävla trött!

dagen kläder


dagens:
tröja- vero moda
jeans leggings- vila

03-maj-2010

god dag! blev inget inlägg i morse eftersom att vårat internet inte fungerade som de skulle. men nu fungerarde igen. kom precis ham till pappa efter en hel vecka hos mamma. nu ska jag sätta mig och plugga i lugn och ro!

plugga..

en trött fanny

02-maj-2010


johan

fanny

johan och fanny

johanna, nathalie och johan


jag och tuva


ses ikväll

nu tar jag och cyklar till bowlaget

gårdagen!

har inte berättat om kvällen igår. Jag åkte och hämta emma hemma hos henne sen åkte vi hem till mig där ebba stod och laga mat till oss hehe (a) sen åkte vi hem till ebba och hämtade lite saker. sen åkte vi hem till mig och kollade på en film. men vi hann typ bara se den i en kvar för sen kom de hit några. sen efter kanske en och en halv timme åkte dom hem och vi gick in och kollade på "the ugly truth" och hade de mysig emma somnade efter halva filmen. efter filmen hoppade vi ner i sängen. 


LINA ÄR HEMMA!


?

nu blir de inte så att jag färgar håret i dag. för de har jag absolut inte tid med. och jag har fortfarande inte bestämt mig om de ska vara brunt eller blont...

02-maj-2010

god morgon! vaknade för en halvtimme sedan mellan emma och ebba. gick upp och duscha eftersom att dom sover så gott. Dagens planer blir att åka till sunnersta ett tag. Sen ner på stan för att bowla med familjen. Efter bowlingen blir de att vi går på restaurang. Mycket mysssssssiiiiggttt!


01-maj-2010

nu sitter jag hemma och kollar på en film som jag inte vet vad den heter. emma och ebba sover här i natt. mysigt!

en mycket snygg bild på lilla jag

01-maj-2010

god dag! Hade så sjukt kul igår. En lång resume av hela dagen/kvällen/natten. Vid 10 åkte vi ner på stan och gick runt lite där träffade johanna, amanda och cicci. Sen gick vi till en bankomat och tog ut pengar och väntade på clara som skulle komma. Och då kom erik, johan, jakob, carlfors och någon till som jag inte vet vem de var hehe. Senare stod vi  och vänta på jennifer eftersom att hon hade glömt plåmboken hemma och då träffade jag jocke och hans fjortiskompisar. Subway nästa. tog med oss maten och gick till gräsmattan vid saluhallen. låg vi där en stund sen gick vi till stadsparken och hittade lite människor där. sen gick vi och tog en glass och sist men inte minns så träffar jag frida öberg som jag inte har träffat sen dagis så de var jätte kul att träffa henne. Efter de åkte alla hem och sen vid halv sex gick vi till ica och köpte mat till kvällen. sen gick vi hem till clara och hade jätte mysit. Vid 21.00 gick vi bort till gamlis och kollade på kasen/brasan. Träffade jätte mycket folk där. sen efter brasan/kasen gick jag emma och ebba hem till emma där vi fika och kollade på "upp" somnade tyvärr....

emma&fanny

emma&fanny

bjuder på bilden eftersom att jag är så himla seriös på den..

de här ser ju inte så vidare bra ut

emma, vanja, emma, fanny och maja

emma&fanny

emma, vanja, maja, elin, ebba och annina

vanja och fanny tar en paus i gamlis

från mig till höger: fanny, emma, elin, ebba, clara, ellen, vanja, annina, maja och emma

trädkramaren maja

Awesomest Valborg !

Tjaloba :) EmmaEbba här medans Fanny är död. Inte bokstavligen alltså :) Gårdagen var suverän . Bilder på fejjan punkt slut.
Bilder från sexan när vi sov hos Lina. Saknar henne och Fanny är jätte söt.

RSS 2.0