ett ♥ för dig och ingen annan

jag ser dig när jag tittat, men även när jag blundar.

ett hus utan ljus


jul

isak gick precis. Hans buss va helt cp så han fick komma hit ett tag. har gjort allt förutom at pluggat den här eftermiddagen, till ex. städat, varit med isak, suttit vid datorn, lekt med filip och så vidare........... hade kör idag. NI fattar inte hur TAGGAD jag är inför lucian näst nästa måndag, helt sjukt!!!!!
random bild, jo jag vet. bettan på bilden (min älsakde cykel)

du och jag mot världen

gick till bussen vid halv eller nånting sånt. När jag kom fram till hållplatsen stod isak och felix där och väntade på mig. Bussen kom ganska så snabbt. Sen sa vi hej då till felix och började våran lilla promenad hem till isak. där vi åt mellanmål, pluggade, åt mat och sånt. Vid kvart i nio gick jag och isak till bussen. Vi kanske stod där i tio minuter. Sen kom bussen tillslut. Nu ligger jag i min säg och ska snart slå igen den här saken. Vi ses imorgon igen puss och godnatt!

gamla uppsala

tjaba tjena hallå! ligger i isaks säng med min lilla sötnos (isak) han pluggar förfullt. de borde jag också göra och de ska jag men jag var bara tvungen. aja hörs väl när jag kommer hem. puss hej!

PLUGGA PLUGGA PLUGGA

tja kom hem för en timme sedan. Tänkte att jag kunde ju göra lite inlägg innan jag pluggar. Om en halv timme slutar isak då jag ska ta bussen med honom ut till gamlis där vi ska PLUGGA så jävla hårt. HAr kemi prov på fredag. JAg kan de ganska bra men självklart satsar jag på att få högre än G och de tror jag att jag kommer få också. hihihihi (tjejen som tänker positivt) aja nu ska jag pluggggggggggggggggga hem så länge!

mycket text.............

här kommer de en hel roman och min helg. I fredags var jag ut till bälinge en sväng med mamma och johan. Efter maten cyklade jag hem till emma där anni också var. åkte hem vid elva då min lilla mamma kom och möte upp mig. var grymt trött.. lördagen, vaknade vid halv tio då dom nya ägarna till lägenheten kom och lämnade massa lådor. Jag bada och fixa mig. sen var de bara att packa "lite" grejer tills jag skulle hem till isak vid tre typ. Vid tolv Gick jag och möte ebba. sen gick vi till emma. Anni kom också någon timme efter. Vi bakade muffins, stora som små. vid halv fyra gick jag hem till isak. Vi åkte och köpte kina mat, godis och hyrde en as dålig skräckis. När vi kom hem åt vi. Senare bada vi jackuzzi och hade de så jävla mysigt! någon timme efter de gick vi in duscha, bytte om och kollade på våran dåliga film. efter filmen gick vi och la oss. Näsa morgon stod klockan på åtta typ för att vi skulle på match. Men då hade vi kollat fel på tiden så vi skulle gå upp en timme för tidigt. Aja sen åt vi frukost och åkte på match då dom van med 7-3 mot örbyhus eller vad dom nu hette. Sen åkte vi och köpte mat på mc donalds. Sen hem till isak då liam och jocke kom en LITEN stund. SEn iväg till allians igen och kolla på nästa match som dom förlorade med 5-6. Sen var de bara att åka hem sätta på mig lite varmare kläder. Vi gick till statoil för att lämna tillbaka filmen. Sen åkte jag ner på stan med emma och anni för att kolla på dom grymt fina fyrverkerierna. Vi mötte upp vanja. gick till slottet. efter de gick vi till storken och fikade.
annina skatt, liknar en katt

nu ska jag dela med mig av mina cheez ballz till emma och anni hej så länge!


all i ever need is you


myspys

kom hem från skolan för en timme sen. grymt kallt ute. bara att gå 96 meter gör mig till en isbit. så nu sitter jag är och dricker varm o´boy med visp grädde. så häääääääääääääääär gott! ska snart åka till bäling och lämna massa saker... vi ses senare puss hej! nu ska jag ta ett varmt bad!

för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet

hejhej gick upp lite  extra tidigt bara för eran skull!
idag är de en chill dag i skolan för jag slutar två. aja ska ta och fixa mig lite nu. Hej!
kul bild va...

frågor blir till svar

postat av: Anonym

vad ska du göra i helgen?vem flyttar du med mamma eller pappa?:)

 

Svar:

äntligen någon som frågar något. Så här ser min helg ut. Ebba kommer hem, så idag och imorgon ska jag försöka vara med henne så mycket som möjligt. Men sen imorgon ska jag faktiskt åka ut med lite saker till huset. Sen på kvällen ska jag hem till isak. Där jag sover. Men de blir ingen sovmorgon för våran del. på söndag ska vi vara i allianshallen klockan tio. sen på kvällen är de ju första advent. så då ska jag och några kompisar gå upp till slottet och kolla på dom fina fyrverkerierna.

Nästa fråga. De blir så att jag flyttar med mamma. Vi ska flytta ihop med hennes kille classe och hans två barn johanna och nathalie. :)


luffaren fanny


nu ska jag sova natti natti!

snygg bild på min pojke

en dag på tunabergs skolan

mina sjuor (lucas, lucas och johan)
ludde och hans kompisar. lik isak va?
ny profilbild simon?
gustav
elias, fanny, johan  bara massa sjuor på bild...

dagen

god dag! ligger nu på golvet i hallen bara för att jag inte har någon annan stans att vara. eftersom att halva lägenheten är full med kartonger som inte är våra utan dom som ska flytta in här nästa veckas grejer :)
aja skolan har varit bra. brandövning, kör, elevensval och ingen svenska, hihi. efter skolan gick jag och isak hem till honom. vi gjorde popcorn, åt glass, spela uno och lyssna på musik. riktigt mysigt! vid halv sju gick jag hem till mormor och morfar där jag fick mat av morfar (pannkakor) nu har jag precis kommit hem. hejdå!
lina och jag

här har ni en grymt fin bild på mig och isak

grymt snyggggggggggggggggg!

@ isaks place

tja sitter hemma hos min lilla sjukling. vi kollar på en film, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter . Men ni bryr er ändå inte så. aja nu ska jag gå. hejsvejs!

du gör mig knäsvag ♥

tja orkar inte ens prata...................... nu är jag så JÄVLA läss på skolan har hur mycket prov som helst. tSäger bara tur att de snart är helg. Dagen har varit ganska så bra. eller de ända som var bra var linas och min två timmers lunch rast! då vi (anni, jag och lina) ängnade oss åt att leka poliser. Vi tog två små sjuor och la ner dom på marken och massa. haha grymt kul. fast tillslut blev de blodigtalvar när de kom två till killar och börja kasta snöbollar på oss... aja den dåliga delen var att vi hade SO! hihi hatar är ett starkt ord men jag hatar verkligen so. tyvärr han jag inte lägga ut någon rolig bild från dagen eftersom att jag sitter hemma på mormor och morfars dator och skriver till er. puss ses senare kanske.

på bilden har ni Amanda, Mathilda och Fanny 2006 måste jag bara tillägga då vi sjöng på ett dop, duktiga tjejer eller hur?

i skolan

tjaba! sitter inne i datasalen och har svenska. Dagen igår var jätte bra! efter skolan gick jag hem till isak vi byggde en koja och lekte köragöma, åt mat och massa saker. gick hem vid nio. Nu måste jag jobba vidare. HAr fått sätt skolfotot och jag kan ju inte säga att jag blev så nöjd när alla mina tänder syndes..... men inte jätte onöjd heller. ses puss!

fysik

skolan slutade för en timme sen. har precis ätit lite. så nu har jag nya krafter till att plugga i en halvtimme. efter de ska jag hem till min lille pöjk tre gator bort. aja nu är de bara att plugga fysik då... juste, jag kommer någ inte uppdatera så mycket i veckan för vi flyttar ju nu i helgen och jag vet inte om Internet fungerar... aja vi får vänta och se.
F&F på öland

de är bra att du är du och ingen annan

jag kan verkligen inte sluta le i din närhet.
de är som att någon har tvingat mig att
hålla upp mungiporna hela tiden.
när jag inte är med dig så saknar jag dig.
när jag är med dig så njuter jag av varje
sekund. när du skriver att jag är DIN. de
känns så JÄVLA bra!

försenat inlägg

godmorgon eller god eftermiddag kanske. isak gick för en stund sen, haft jätte kul med honom. Johan kom med frukost på sängen till oss morse. Igår kom emma ebba och anni hit en stund. Dom skulle bara hämta lite mjölk till deras chokladpudding. Vid ett gick vi ner och fixa oss för kvällen. Låg och prata ett tag. Vid tre somnade vi. snart ska jag hem till familjen sandman på middag. För jessica har fyllt år :) ses senare pusshej!

Isak Trepkow gästbloggar

Hej bloggen! jag vill bara visa min musik smak, FANNY E BÄST n musik smak.

lördag kväll med isak trepkow. hur mycket bättre kan de bli?

nu ligger jag och isak i soffan och kollar på tv. Vi har ätit pizza och lagt filip. Både jag och isak är ganska trötta. MEn vi får väl se när vi går och lägger oss. emma ebba och anni har varit här och hämtat mjölk. dom skulle göra chocklad pudding. aja ska inte vara osocial nu. ska försöka ta och bild på mig och isak som hanna och några till vill. ses väl senare pusshej!

pizza dax

tja snart kommer isak hit och är barnvakt med mig. kul med lite roligt/mysigt/gulligt/snyggt sällskap :)

övernattning hos westins

HEJHEJ! kom precis hem från emma. har sovit där inatt med ebba och anni. Igår var vi hos nathalie. det var jag, emma, anni, ebba, clara, vanja, maria, emma och nathalie. Vi hade de jätttttte mysigt. drack glögg och åt pepparkakor. vid halv svå gick vi hem till emma. drack te sen vid tre så somnade jag i soffan men någon väckte mig igen vid halv fyra. AS TRÖTT! SEn hoppa jag i sängen och sov som en stock tills klockan var tolv.

myspys i rummet


busungar

ligger nere på min sköna säng och goffar i mig godis, bra fanny.... har även på HÖG musik så att jag ska kunna tagga upp lite tills jag ska hem till nathalie med alla mina underbara tjejor. Inget kul att berätta eller jo ebba är hemma över helgen :DDDD SES KANSKE SENARE OM JAG INTE SOMNAR TIDIGT IDAG.

"älska mig som mest när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver det som mest"



demon

dagen har varit bra med mycket skratt och jag vet inte vad. Efter skolan gick emma anni lina jag och isak i samlade trupp mot lilla vägen där vi lämnade anni och lina. Sen var det bara att gå tills vi kom fram till emmas hus och lämnade henne där. Sist men inte mins var vi hemma hos mig. "Vi" (isak) pluggade jag blev förhörarn på de där. De gick väl så där enligt båda oss två. Sen körde vi tum fait eller vad det heter och massa annat roligt. isak gick för en stund sen... Nu sitter jag nere i källaren och väntar på att pappa ska komma ner så att vi kan se på hockey, hihi ses kanskeeeee senare, vi får se.

Hej jag heter puma.

nu är jag hemma igen.Vi tar de snart. Gick till bussen, träffade även på emmis. Sen kom isak och möte upp mig. Vi hade de lika kul som vanligt. blev även väldigt bra kompis med deras ena katt. vid nio kom pappa och hämtade mig, nu ligger jag här och ska gå och kolla på tv så hej!
här har vi MIN katt sally

tisdagen + måndagen

kan ju berätta lite om min måndag och tisdag. igår så var de värsta jobbiga passen innan lunch men som tur var så kom våran musiklärare och sa att de var kör så vi missa både kemin och so:n. YESSSSS!!!!! aja efter skolan gick jag och emmis hem till henne och drack te och hade det mysigt. Efter de åkte jag hem lekte med filip och johan. Sen kom isak vi åt mat och skulle kolla på ph men de hade vi inte 6 här hemma? lite konstigt för vi har as många kanaler men inte just den av allla! Sen åkte han hem och jag gick direkt till sängen och sov. Idag har de inte varit så speciellt kamratstödjar möte sen något nationellt prov som bara några i varje klass skulle göra. Efter skolan gick jag hem till mamma åt lite kakor och gick :$ Snart ska jag kanske hem till isak eller så kommer han hit eller så blir de ingen tid med honom idag. vi ses puss

14/11 2010

åkte ut till bälinge igår vid halv fem. jätte god middag, lax, potatismos och någon sås(Y) vid halv åtta åkte vi till gamlis och hämtade upp isak. Sen var de bara raka vägen hem till soffan och kolla på ensam mamma söker och vem kan slå filip och fredrik sen en film på de också. vid elva åkte hem hem igen. nu har jag lite brottom så hejsvejs! :)

john legend - stay with you


du är allt för underbar du

kvällen hos familjen trepkow/tedenlind var jätte mysig. Vi åt god mat sen gick jag och isak ut till ett litet hus där vi kollade på film och hade de mysigt. kallt som f** var det där ute, men som tur var så fanns det filtar och täcken där ute som vi dela på :$ mamma kom och hämtade mig vid tolv. Sov en stund tills jag vaknade av mitt alarm på mobilen. bara att gå upp och åka iväg. men nu är de över som tur är! hittade ett jätte fint linne, en blus, en hylla och böcker. nu ska vi snart ut till bälinge för att fira fars dag och min faster maria som fyller år idag. Sen lite senare kommer isak hit :*
bilden är på mig och anni en morgon

en ny länk

jag och vanja på sista april.
vanjas blogg hittar ni här!

en lördag kväll som denna

gick och la mig vid elva igår tror jag. Vaknade vid elva, grymt skönt att sova ut! idag har vi varit och kollar på tapeter och färg till huset. Sen har vi handlat och nu sitter jag här och ska snart ta och byta om till något annat en de jag har på mig nu (träningsbyxor och tjocktröja) var bara tvungen att stryka under träningsbyxor men tyvärr är de bara emma, anni och lina som fattar vad jag menar. Om en timme ska jag sitta i bilen på väg hem till isak. Vi får se när jag uppdaterar. ses imorgon igen kanske.
jag och emma i somras när vi åkte till knivsta en kväll.

Helgens planer:

Jag är inte den som brukar planera hela min helg. jag tar dagen som den kommer lixom. Men för en gångs skull så har jag HELA helgen upp bokad. Så de här blir vad jag gör i helgen då.
Fredag: ner på stan fixa en sak. Kanske tar en sväng förbi jakob som praoar på cykel och skid. Vid fyra åker jag ut till familjen eriksson. Lite senare kommer mormor och morfar + johanna och nathalies farmor och farfar, middag blir de för alla. Sen sover jag där.
Lördag: Vaknar upp hos familjen eriksson, äter frukost. Sen åker vi hem. Fixar mig och så. Sen någon tid, vet inte när åker jag hem till isak och äter middag med honom och hans familj. Mysigt pysigt! Får se hur länge jag stannar där.
Söndag: Ska upp tidigt som fan! eller jag vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig :$ Ska stå på fyris park och sälja massa saker från när jag var liten, palla säger jag bara! sen blir de väl plugga, packa och kanske isak hihi vem vet :$
mina flockor

11-11-2010

goddag! nu sitter jag i soffan med min kära lillebror johan. Skoldagen har varit bra. Lite för kall för min smack... efter skolan gick jag hem till isak. Vi gick och fika, spela guitar hero, drack smoothie som hans mamma hade gjort. As god! sen fick jag massage. Grymt skönt!! Gick hem vid halv åtta. Nu ska jag ta och spela något konstigt spel med johan :)
random, jo jag vet...

me like

hehej! ny vaken som jag är sitter jag nu i vardagsrummet och fryser häcken av mig. måste ta och platta håret eftersom att de ser ut som en stor skog, hah nej men jag vet inte riktigt vad jag ska säga :$ idag är de kör och elevensval vad jag vet. Slutar halv fyra. Efter skolan går jag och isak och fikar :) vet ni en sak att idag har han och jag varit ihop i en månad =) aja inget mer att berätta ska fixa mig nu tjarå!
anni och jag i somras :)

10 november 2010

tja nu är hemma från mitt lilla födelsedagsbarn johanna, hela 16 bast blev hon. Skolan var ganska så chill. Efter skolan gick jag hem. Isak kom efter en stund. Vi hade de trevligt som vanligt sen skjutsa vi hem honom och åkte ut till "vänge" aja nu ska jag sova hej!

tisdags morgon

godmorgon! om en timme går bussen som jag ska med på. jag har JÄTTE ont i magen..... Aja fick höra av mamma att de skulle bli värsta snö ovädret idag :O say wath?! om nu undrar vart jag ska ta bussen någon stans, så ska jag ner på stan för att gå på bio med alla som var med på öppet hus kvällen, rätt så chill om man frågar mig :D efter skolan blir det gymnasiemässa på fyrishov, sen foto kurs.

frost på alla rutor

ja men gud så min då... jag i somras
ska precis gå och lägga mig men tyckte att jag behövde skriva lite innan de. så här är jag! "skit kul" att vara tillbaka i skolan igen... höll på att somna men så jävla skönt att sluta 13.45 :D Efter skolan åkte vi hem till emma och fika och hade de trevligt. Sen vid fem åkte jag hem till isak och var där till halv nio. Nu har jag plockar ut alla mina kläder och lagt in dom i en låda.... lite sorgligt faktiskt. aja hejdå!

tillbaka till helvetet

tja isak gick precis. Vi har kollar på ensam mamma söker och vem slår filip och fredrik. men nu sk ajg ta och hoppa ner i sängen och sova lite innan jag ska till skolan tidigt imorgon bitti. jag överdriver lite med rubriken men de lät bra :)
söta sally

ny duschad och fräsch

nu är jag ny duschad och ska kolla på ensam mamma söker. bilderna tog jag nyss (hade inget att göra)

på min gata i stan

dagen börja med att jag gick upp vid halv nio. Gick upp åt frukost, fixa mig och packa lite. Sen hade jag lite tid över och gick ut och fota lite. Men efter ett tag kom jag in igen eftersom att mina fingrar frös ihjäl! Sen kom mamma och classe med bilden och hämtade upp mig. Sen bar det iväg till bälinge. Vi fikade och firade pelle. Han fick en tysk bok och pengar av oss. Sen åkte mamma och jag till fullerö och kollade lite. Efter de ringde emma och sa att hon var hemma. Så då sa jag åt mamma att åka med mig hem till emmis! :DDDD sen var jag med henne hela dagen och nu har jag ätit och ska kolla på "ensam mamma söker" Sen kommer isak hit ett tag :*

bilder


från och med du

har ställt klockan på halv nio..... ska vara hemma hos pelle och lisa imorgon vid elva tror jag mamma sa. Så hon kommer väl och hämtar mig runt halv antar jag. Aja godnatt på er allihopa! dröm så sött, för de ska jag göra! :)
mina två söta små syskon!

film+massage

nu är jag hemma igen. Har inte så mycket att säga ska ta och hoppa in i duschen nu tror jag allt. Sen blir de sängen för min del. Vill jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän!

tre gator bort

nu går jag hem till isak hejsvejs!

lite sommarminnen

oseriös bild på mig
johan och fanny
fanny och johan
josefin min lilla sötnos!
campingliv!
josefin, fanny och pontus på åland
steckarN
apan fredrik
fanny ebba lina emma uppe i tilt!
fanny och anny
anny och fanny

tacos i stora lass

tjaba! ligger nere i mitt rum och lyssnar på just the way you are på högsta volym medans jag sjunger med min grymt "fina" röst! haha. Snart är det mat. Är riktigt jävla hungrig nu. efter maten ska jag dra mig hem till isak. Längtar efter honom jätte mycket nu! aja bara så att ni vet :) ses lite senare pusshej leverpastej!
här har ni min söta kompisa Maja

kvällens outfit

linnet-cubus
jeans-bikbok
halsband-fick när jag föddes

dagens inköp

örhängen från ginatricot

06-nov-2010

anni och ebba kom hem till mig runt halv tolv. Vi fika prata och hade det allmänt mysigt!
Ebba och anni skulle komma till mig vid elva. Smarta fanny ställde ju inte alarm så hon vaknade elva. Hoppa upp ur sängen sen vid 20 över elva kom ebba och anni vi fika och pratade.Sen skulle ebba hem för att packa sedan ta flygplanet från arlanda. Inte lätt att säga hejdå..... Sen åkte jag och anni ner på stan åt mat och kollade lite i affärerna. nu har vi precis fått gäster. Så ikväll blir de tacos med dom och familjen!

idol 2010

Jag är inte den som kollar så där jätte mycket på idol. iallafall inte det här året. Jag kollar lixom när jag har tid och inte gör något annat roligt. Min favorit i år är ju självklart Olle Hedberg, grymt bra kille!
den här låten sjöng han igår

inlåst igen....

åkte hem till maja vid halv åtta och hämtade upp henne. Vi tog cyklarna hem till anni där ebba också var. Vid halv nio åkte vi hem till nathalie och kolla på idol och mös! Sen kom tobias. Vi kollade på screm 2 tror jag den hette. Vidhalv tolv skulle jag och maja hem så vi tog våra cyklar och stack hem till våra gator i svartbäcken. Ligger i sängen och pratar med två konstiga killar... Men nu måste jag sova för ska upp vid åtta imorgon vet inte varför?

Jan långben?

godmorgon! eller de kanske inte är rätt ord när klockan är halv ett, bättre sent än aldrig! nu ska jag ta och sticka hem till annina skatt. Vet inte riktigt vad vi hittar på men något blir de väl alltid. Vid två ska vi ner på stan och träffa tjejerna. Vi ska gå och ta en fika någonstans, mysigt värre eller vad!? ses senare puss!
på söndag kommer den här tjejen hem :DDDD

ett bra avslut på en tråkig dag som denna

god kväll! ligger har ensam i min säng, som jag nu inte har gjort på några nätter. känns lite ensamt. Isak hannes och anni gick precis. Kvällen har varit jätte rolig och mysig. Med mycket skratt. Vi kan ju ta allt från början. Isak kom till mig vid åtta kanske. Vi gick och köpte godis sen hem till mig igen. Vi låg och prata i min säng. Sen börjar någon skrika utanför mitt fönster. Där utanför stod hannes och anni och ville komma in. Vi kollade på film spela tv spel och spela lite sällskapsspel. Grymt kul kväll! nu ska jag sova godnatt på er!
fett random....

mysigt pysigt

ja men hallå! ligger och lyssnar på musik och har massa ljus tända as mysigt. Väntar på att anni ska ringa har fan väntat hela dagen....

04-nov-2010

lite om gårdagen. Isak kom ju som ni redan vet vi åt mat och så. Sen åkte han på träning. Då ringde jag anni och vi bestämde om för att "lana" så vi tog cyklarna ut till ica där vi träffade på stina och alva :D sen gick vi inte och köpte lite saker. Sen hem till mig och fixa lite saker sen var de bara att köra. Tillslut tröttna anni för att jag vann över henne hela tiden. De var ju inte så konstigt eftersom att hon satt och smsa hela tiden, men men.... Sen körde vi sing star tills dom tre vännerna och alex ringde. Sen prata vi med dom ett tag. Sen blev de Mr. Bean. me like! Efter filmen ringde dom igen sen prata "vi" tills klockan var halv tre tror jag... Sen sov vi som stockar hela natten.

några timmar på nickis

ja nu är jag hemma från nickis. Jag skulle ju vara fotograf eftersom att jag tycker inte om att springa runt som en galning upp och ner... Men tillslut kunde jag inte motstå, hehe. så jag var också uppe där och lekte. Kände mig skit smidig.... johan och filip är ju som värsta aporna medans jag kommer där smidig som ett kylskåp....

myspys med gosii

ja igår var de då meningen att jag och anni skulle "lana" några få bilder från kvällen.
redo för att köra cod
bra jobbat
de sluta med att vi kolla på mr. Bean (y)

hej hopp!

dålig uppdatering nu på sistone.  lite kort fattat går dagen var bra var med anni och hannes på dagen vi kolla på film hos mig. Sen kom isak och dom andra gick hem till sig. Sen foto kurs sen hem till ebba och sova där med anni. Idag har de varit en soffdag. Vi gick upp vid halv ett baka bröd och åt frukost. Sen åkte vi hem till anni och kolla på eva och adam. Sen hem och nu ligger jag  här och väntar på att isak ska komma :)
hej hopp!

bra jobbat ynnaf....

hejhej! just nu sitter fanny ute på trappan och vill komma in. mia och pappa är på jobbet johan är hos en kompisa och jag har ingen nykel. Ska hem till isak snart. Skulle bara lämna lite grejer hemma och äta något innan. Men som tur är har inte hela världen gått under. För vårar trådlösa internet räcker ända ut till trappen och de är ju bra för mig som inte har någon nyckel.  om ni undrar vad jag fick datorn ifrån så hade jag med mig den hem till mamma och skulle ta tillbaka den till pappa nu igen. aja mina tänder är jätte fina säger tandläkaren :$ (Y) fick ett läpp syl. bra jobbat fanny :D aja nu går jag hem till isak.
nu är jag glad att de inte regnar, hihi!

RSS 2.0