ån med annina skatt

nu har jag varit ute med annina skatt! vi satt nere vid Q-med och fikade i de fina vädret. Och för er som inte vet vart de ligger så ligger de mitt emot fyrishov typ. Efter de åkte vi sen på stan och satt oss en stund där tills vi blev för trötta och åkte hem.

EbbahjärtaFanny


kommer sakna dig!


härligt!

tja!
har precis kommit hem från en dag/natt/kväll i sunnersta med emma, annina, gustav och simon! hade jätte kul. Kom hem till simon vid nio då vi tog cyklarna och rullade ner till alnäs den vi var ett ta sen åkte vi till ett annat ställa där vi träffade på några som badade. Så där var vi också ett tag sen åkte vi hem till simon där vi kollade på film hela kvällen och halva natten. Jag var så jävla trött! tillslut var klockan fyra då vi gick och la och i sängarna. Sen sov vi till halv tio. Då vi börja kolla på film igen och igen och igen... Så nu är jag trött så hejdå!

låt


lite konstig video men orkade inte leta

dagen

tjaba! nu ska jag och emma åka ner på stan och köpa sommarlovskortet! sedan åker vi till björklinge och badar. Sen vid halv 5 åker jag in till stan för att träffa erik! men vi ses lite senare! juste jag har färgat mitt hår så nu är de brunt igen eller de var de väl innan också med inte så här brunt! :)<3


bilder: midsommar






hatar att spy

dålig uppdatering men jag har mått så jävla dåligt... igår kväll när jag kom hem från ån där jag hade varit med emma ebba och annina. Så fick jag assssssssssss ont i magen så jag tänkte att jag skulle ta ett bad men så blir de ju absolut inte... jag började spy och nu har jag gjort de hela natten har inte sovit alls lite jobbigt eller har fortfarnade ont i magen men kännde att jag behövde gör ett inlägg. Vad vet jag ni kanske trodde att jag hade dött?

del 1: midsommar!







glad midsommar på er!


bra låt!


knivsta nästa


johan och fannny

bilen nu

tjaba! nu sitter jag i bilen bredvid johan och filip. Nu ska vi sitta i bilen i två timmar innan vi är framme vid stugan.  MEn nu orkar jag inte skriva mera puss hej!

bilder från kvällen









tar vara på den sista tiden med dig nu.....


kommer sakna dig något fruktansvärt!
älskar dig gumman!

dagen

hej!  nu har jag varit ute i sunnersta hela dagen och bara solat och badat med mina kära kompisar! vi möttes nere på stan och för er som inte vet vilka vi är så har de Fanny, Maja, Annina, Emma och jag. Sen tog vi bussen ut till sunnersta där vi badade och sola och åt innan Simon och Gustav kom. Så då badade vi igen eller rättare sagt simma... Jag emma simon och gustav tog och simmade över till andra sidan så jävla jobbig! Senare åkte Fanny och Maja hem eftersom att dom skulle ha träning. Men vi stannade kvar och badade i någon timme till så kanske vid havl 5 åkte vi in till stan igen då jag skulle ta min cykel vid stadsbiblioteket så var den självklart borta... så jävla drygt! men nu orkar jag inte skriva med föra jag ska ner till ån och möta ebba emma och annina pusshje!

sunnersta

hej allihopa! sovit gott? De har iallafall jag gjort. om en liten stund ska jag ta min cykel och cykla ner på stan. För att ta bussen till sunnersta med flickorna.


hejdå nu sticker jag!

sunnerstan och bada imorgon

nu har jag fixat planer för morgon dagen som blir att jag, annina, emma, maja och fanny åker och badar någon stans har inte pratat med dom om vart. Men de blir väl någonstans i närheten sunnersta låter väl bra :D





vi mot världen!


en liten bild från igår: annina fanny ebba

bilder: minigolf


johan

johanna, classe nathalie


lika som bär

johan

johan johanna classe nathalie

fanny

bilder: länna med annina och ebba

nu har jag varit ute i länne helllllllllllla dagen! jätte mysigt har vi haft de. Jocke och Jonte kom och sa hej sen åkte dom hem. Eftersom att min gulliga lilla kusin gör vad som helst för mig så sa jag åt honom att jag skulle köpa chips åt oss så då åkte han till macken och köpte de. Så då fick han 45 kronor för att han var så snäll. Vi har badat och solat hela tiden. och nu har jag precis varit ute och spelat minigolf med classe, johan, johanna, nathalie,nathalie mamma och jag. gick bra i början och i slutet då jag fick ett på alla typ :P men de andra ska vi inte prata om... nu ska jag inte göra något så pusshje!
 






bjuder på mig själv!(y)




bilder från igår






nu orkar jag inte ladda upp mer bilder för nu ska jag ut till länna och bada med ebba och annina! :) <3

sommar sommar sommar!

Hej allihopa! idag ska jag vara med mina kära kompisar Emma annina och ebba om dom nu kan. Har inte pratat med dom men jag tror de. annars vet jag inte riktigt. Själv tror jag att de blir så att vi badar någonstans. De är ju så sjukt varmt ute! vi kan ju hopas att de håller i sig tills på fredag då jag ska åka båt nästan hela dagen tror jag har ine pratat med pappa och Mia.

vilken kväll!

hej nu har jag varit ute med ebba och annina vi satt vid ån sen gick vi runt lite över allt kom hem för två timmar sedan ungefär. och nu har min kära kompis annina skatt varit så snäll och skickat över lite bilder till mig eftersom att min kamera inte fungerar.....


annina fanny ebba

båt med mamma och johan

hej nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan börja grilla. Ikväll kommer mormor och morfar hit och äter sen ska jag ut med emma ebba och annina om de blir så rättare sagt. Har haft de mysigt idag fast alla skrek på varandra hela tiden. Jag var jätte rädd johan visste inte hur man svängde och han satte sig självklart där man styr-.- tillslut kom vi fram till ett "fall" hehe så vi stanade och mamma och johan fick åka och kolla efter som att jag var så rädd... Men efter ett tag kom dom tillbaka och jag hoppade i och vi åkte förbi. efter båt turen åkte vi hem till pelle och lisa där vi lämnade båten. Sedan åkte vi hem och nu sittar jag här med nymålade naglar och nytvättat hår :) bilder kommer när jag har varit hem till pappa. puss!

ljusaste dagen på året igår

godmorgon allesammans! Har precis kommit hem från en nattt i ebbas kollonistuga med tre härliga tjejor. Igår satt jag anni och emma nere vid ån sen kom ebba och emma åkte hem för att äta. Sedan åkte vi och hämata saker för att sova i kollonin efter de möte vi emma då vi också träffade på nels, samuel och erik.sen ner på stan igen då vi träffa lina och denise. När vi kom ner på stan tog vi bussen till norby där vi var med fredrik och gustav. Vid elva tror jag att vi tog bussen hem då vi cyklade till kollonin. Då vi träffade johanna och amanda med sina två kompisar. Sen var vi i kollonistugan hela natten och hade de mysigt.

en bild från utställningen

I'm not sure it's gonna be you and me


try to live with a broken heart

äntligen hemma säger jag bara! Nu har jag varit ute i vänge sedan klockan 10. Där vi har fikat, ätit mat och gjort lite andra saker. Sen tog vi en sväng förbi sunnersta och gottsunda på vägen hem. Ikväll ska jag hitta på något riktigt busigt :Z hehe. Men nu kommer morfar för att hjälpa mamma med vårat kök som ska göras om. Så vi ses lite senare pusshej!

when you go

nu har jag precis lämnat av filip på dagis. Johan åker till grönan nu och jag ska ner och packa mina saker hem till mamma. Sedan ska vi åka ut till vänge för att hälsa på mammas kompis stina och hennes dotter thea. Sen är de inga planer som riktigt är planerade men men en sak vet jag att jag ska göra :) ses lite senare puss!


Grattis Erik! ♥


klockren kille!


ingen rubrik

nu ska jag ta och försöka sova  en liten stund innan jag ska upp imorgon igen för att lämna filip på dagis. jobbigt men jaja älskar honom endå!

älskar er!

har varit ute med emma och annina vi satt nere vid ån och pratade. Idag kom jag och tänka på dom som inte har kompisar vem går dom till när dom mår dåligt? sköna att prata om allt. För en liten stund kunde jag tänka bort allt. Nu ska jag bara sitta och blogga eller något tills jag somnar pusshej!


bättre humör finns!

hej allihopa! hoppas att ni är på bättre humör än vad jag är...
jag fick nyss reda på en sak som gör mig jätte ledsen.
har inte så mycket att säga till er så ha de så bra!



ni gör mig glad♥

i can always try



En gång i drömmen
skymtade bilden förbi
av den jag älskar.
Sedan den gången går jag
alltid hoppfull till vila.

jag ser dig när jag tittar, även när jag blundar.

när du säger att vi ska träffas så träffas vi inte.
när vi har planerat att vi ska träffas så träffas vi inte.
när vi säger att vi ska göra massa saker tillsammans så träffas vi inte....
vi kommer aldrig att träffas.........
 

bilder från igår






jag älskar när någon berätta och jag vet sanningen

nu har jag precis kommit hem från farmor där vi har åkt båt ätit och jag wilma och clara har kollat på film. De blev barbie och diamantslottet om jag ska vara helt ärlig så gillar jag barnfilmer :) nu kommer de lite bilder.

wilma, clara, fanny, filip och johan


kvällen

har precis ätit grillad kyckling ute med familjen jätte mysigt. Kan inte bestämma mig om jag ska vara hemma ikväll eller inte med jag tror att jag ska vara hemma kommer somna tidigt. var uppe för länge inatt........

nu ska jag gå upp och kollar på bröllopet!


jätte fin låt


dagens


linne- H&M
kjol- by fanny


glass och mata ankorna

nu har jag, Mia, pappa Filip och Johan varit nere på stan och matat fåglar och ätit glass! jätte mysigt att göra någonting med familjen för en gångs skull. Blider kommer nu.








sommar



stockholm två dagar var awesome!

hej allihopa! ska jag berätta en sak? ja! jag har faktiskt saknat att blogga dom här två dagarna. Men ibland måste man göra ännu roligare saker som att gå på grönalund eller att gå på en fottoutställning med sin farbror. trodde att jag skulle så se någa kändisar i stockholm.. men jag fick bara se en och de var håkan bråkans pappa. så här får ni två kort som har med dagarna att göra.


bild bomb!


ebba på stationen

annina och ebba på tåget

lina

lina

lina ebba emma

annina och ebba

gamlastan

fanny och annina

annina emma och lina



ebba och emma

annina ebba emma fanny
allihopas händer


i kön till insane

ebba konsentrerar sig i trapporna

fanny                                       emma
annina                                      ebba
lina

här åker vi jetline

emma ebba lina fanny

emma ebba lina fanny

här är vi påväg ner

emma ebba lina fanny

fanny och ebba  andra vagnen: annina, emma och lina


ebba och fanny

vad kollar dom två på?


annina emma fanny

ebba emma lina fanny

lina emma ebba annina fanny

där sitter jag och annina

lina emma fanny ebba

lina emma fanny ebba

annina och lina

lina och ebba helt överlyckliga!

lina emma ebba


annina och fanny
 
annina och fanny

fanny

ebba lina annina fanny

annina och fanny

emma ebba lina

annina och fanny

fanny och lina

ebba

lina och vad han nu hette

faany och lina

annina och fanny

fanny och emma i jetline

fanny och emma


seeeeeeeeeeee youuuuuuuuu!





hejsvejs!

blev inte mycket sömn i natt på grund av vissa personer tänker inte nämna några namn men ni vet vilka ni är....
nu ska jag packa min väska äta frukost och göra mig klar. SEn ska jag gå hem till emma och "hämta" henne. Då vi börjar gå till lina. Där alla ska mötas. Men vi ses på fredag kväll finns på mobilen! sakna mig inte för mycket nu. hehe jag bara skojar med er! :)
 
emma och fanny på valborg


you make me smile♥

Du och jag har kännt varandra sen i början av feman då du kom till våran klass.Alla tyckte att de var jätte roligt. Då tänker man inte att hon en dag ska hon försvinna. Vi säger att vi ska fortsätta att ha kontakt. Men de säger alla... Vi ska försöka. och vi får hoppas att de går bra. Kommer sakna dig bredvid mig i skolan. Efter skolan finns de ingan som säger att hon ska med bussen eller ut och rida.. Vem ska jag nu lura hela tiden. Ingan annan går på de förutom (annina oftast) Kommer sakna dig så sjukt mycket. Vi har inte pratat om de här så mycket. Men de är bara för att jag blir så ledsen när jag tänker på att du ska flytta snart. Hoppas verkligen att du får de bra i göteborg. Men här hemma kommer ALLA att sakna dig!♥ Älskar dig Ebba!




så himla seriösa som ni ser

hur mer taggad kan man bli?

vad kan jag säga mer än att jag är sjukt taggad för imorgon!!!!!!!!!!! (bara så att ni vet hehe)

förra gången i stockholm med flickorna! <3


förra gången på grönalund


Fanny Oskar Johan

lina och peter

lina

stenkilsgatans snyggingar!

johan och pappa

tycker den här bilden är jätte söt!

fanny och johan

fanny och johan efter tilt annina skatt om johan kan så kan DU

lina emma oskar

grym låt!


yes!

hej allihopa nu har jag något kul att berätta! imorgon ska jag till stockholm med emma ebba annina och lina där vi ska sova och gå på grönalund. De ska bli så jävla kul! Sedan på fredag morgon kommer morgan (min farbror) och hämtar mig då vi ska gå och kolla på en fotoutställning. ska ta sjukt mycket bilder. Men nu ska jag ut med annina. pusshej!


tisdag

kom hem till annina igår vid halv 12 kanske. Då vi gick upp på hennes rum en stund sen gick vi ner och fikade. Efter de gick vi upp igen och började kolla på "sex and the city" på norska tror jag. Men eftersom att vi inte fattade så mycket och höll på att somna. Så vi tog datorn och satt i sängen till halv 2 eller 3 de kommer jag inte ihåg. hehe Sen har jag varit på stan idag med annina och emma. Efter de åkte jag till filips dagis för att hämta honom. och nu sitter jag här.

vilken snygging!

annina fanny

fanny annina

visst ibland kan du vara riktigt iriiterande men vafan de kan jag ståut med. Vi kallar varandra dumma saker som cpbarn ungjävel och sådant men de gör alla syskon. De kallas för syskonkärlek. Visst du har gjort ditt val och de står du för. Vem ska jag nu berätta alla hemligheter för på kvällarn? inte vet jag. De har varit ganska skönt att vara utan dig den här veckan men inte mer än en vecka för kommer jag sakna dig för mycket! Under dom här två senaste veckorna har vi inte pratat lika mycket. Jag har varit arg på dig och de finns bara en anledning varför och de är för att du flyttar hem till pappa ingenting annat. Vill bara säga att jag älskar dig lillebror!
 

för trött för att göra något....

sitter hemma har inte gjort så myclet idag ska försöka dra mig hem till pappa snart om inte mamma kommer hem så att hon kan köra mig dit eftersom att jag har så mycket saker och cykeln kan jag inte ta för den står hemma hos pappa.... Igår var det en mäklare här och kollade hur mycket vi skulle kunna sälja lägenheten för och de var mycket pengar. Sen var jag ju också ute i bälinge med familjen ( classe nathalie johanna jag och mamma) och kollade på ett jättefint hus! Sen satt jag hemma med mamma och åt max mat och kollade på tv hela kvällen. men nu ska jag packa så pusshej!

film väder på sommarlovet men hallå?!

nu har jag sätt den här filmen tyckte att den var bra men lite för sorglig för mig. Satt mest och grät hela filmen hehe :$

"När mörkret faller"

13-juni-2010

med nymålade naglar sitter jag nu i mitt lilla rum och gör ingenting. Just nu har vi en mäklare hemma som ska kolla hur mycket vi får för lägenheten. Mina planer för idag är att jag ska ut till bälinge och kolla på ett hus. Sen ska jag också kanske vara med erik. men nu har jag inte så mycket att säga så jag uppdaterar när jag har något roligt att beräättttta!

här har ni en bild på min coola kusin markus!

Den blomstertid nu kommer...


annina och fanny

9ornas avslutning



magda på bussen

jennifer på bussen

nathalie och jennifer grillar!

nathalie

mums!
orkar inte ladda upp fler bilder

11-juni-2010

hej på er! nu är jjag hemma efter en lång dag med skolavsluting, fika, stan, grillning och ekonomikum. allt har varit jätte kul. Efter skolan åkte vi ( emma, ebba, annina, vanja, nathalie, jennifer, towe, sofie, magda och jag)
ner på stan där vi fika och hade de trevligt! efter de åkte jag hem och fixa mig senare åkte jag hem till jennifer där emma annina nathalie och vanja var. Där vi grillade och satt och prata senare gick vi till ekonomikum inte så kul där.... så istället åkte vi in till stan och åt jordgubbar vid ån. Sen åkte vi hem till jennifer och satt ute på hennes ballkong. och nu har jag precis cyklat hem då jag möte jocke och hans kompisar :) Så nu ska jag ditta uppe och vänta på att johanna ska komma hem från att ha varit på fmk... :) laddar upp bilder imorgon :)

muuuuu

hej mina kära läsare!
snart ska jag och mamma börja göra i årdning maten vi ska ta med och sätta oss nere vid ån och äta sedan ska vi åka till johan skolavslutning som ska vara i en kyrka som jag inte kom ihåg vad den hette hehe. men nu ska jag gå hej svejs!

8F

Vart ska man börja? vi har haft det skit mysigt/kul dom här två dagarna och ena natten. Vi åkte dit vid 14.55 då vi tog bussen från stationen på bussen fick vi sällskap av jocke som skulle hem. När vi hade går av bussen stod vi där en stund och väntade på att någon skulle komma och hämta oss. Efter en stund kom emelies mamma. När vi kom fram packade vi upp alla saker, satte sedan upp tältet, inte rätt att säga vi där så vi säger jag och ebba. Sen gick vi ner och badade skönt var de! sen har vi grillat korv badat åkt båt mitt i natten. Vi har vi inte gjort? här kommer bilderna.

annina lina och emma väntar på bussen

helt utmattade efter bussresan då vi trodde att vi skulle gå 3km..
palla säger jag bara! emma, ebba, lina där nere vid väskorna, annina och fanny

annina och fanny redo att bada!

dom flesta i klassen

fanny och annina

fanny

magnus, samuel, nels, ebba och felix

en riktig badanka!

lina, annina och fanny

fanny och annina
mer bilder kommer upp på fejjan idag!

hade inget att göra.....

nu ska jag gå till skolan sen vid två åker klassen ner på stan och tar bussen till fjällnora där vi sover så jävla mysigt koller ta jäätte mycket bilder som kommer upp imorgon kväll :) ppuss!

sommar och sol

God morgon nu har jag och mamma packat ut alla saker i bilen. jag börjar om exakt 2 timmar! Och jag har absolut inget att göra. tror att jag ska sätta mig ute på ballkongen och sola lite B-) haha hejdå

länna!

god natt!


ingen rubrik

hej allihopa dagen har varit mycket skön vid 9 åkte 8orna till fjällnora där vi bada och hade de nice! vi ett åkte bussarna hem till tunaberg igen. Då jag och annina skatt åkte hem till henne och "plugga" nej men jag kan inte kalla de att plugga. Sen solade vi. Efter de fick annina en mycket dum idé att vi skulle åka och köpa godis tills imorgon med emma. Och jag kan bara säga att vi skulle väntat tills imorgon för jag kanske har kvar 15 godisar-.- aja men nu ska jag packa de sista inför imorgon puss!

ibland är min lillebror bara så himla snäll mot mig!

nu har han köpt muknar tilll mig och innan de frågade han mig om jag ville ha glass från glassbilen och han har sagt "jag älskar dig" två gånger till mig idag så nu undrar jag och han vill låna pengar eller har gjort sönder något som är mitt!

07-juni-2010


emma

fanny


jag lika seriös som alltid!



man kan inte säga något annat en "yes!"

yes yes yes!!! Pappa kom ut med en tröja ur hans garderob imorse och den tröjar var inte är en av mina favorit tröjor. Har letat efter de sen september och nu hittar paappa den vilken tur!



06-juni-2010


sveriges nationaldag


en snabbis!

god morgon nu ska vi ta och dra hem till farmor där våran båt står. Jag har faktiskt aldrig åkt i den själv. Efter vi har gjort de ska vi grilla. bilder kommer senare pusshej!


stadsparkan, tivoli och underbara tjejer!






emma gjorde en fin liten fläta på mig!

ramsta







05-juni-2010

nu ska jag ut till ramsta med hela familjen som består utav Pappa, mia, Johan, Mig och Filip. Där vi ska vara hela dagen för att sola och bada hemma hos Pontus ochh Josefine. Ska bli jätte kul eftersom att jag inte har träffat dom sen jag vet inte vad....
(bilder kommer senare ikväll.)


nice!

05-juni-2010

hej allihopa! gårdagen var jätte rolig vi åt jätte god mat, spelade kubb kollade på film och massa andra tokigheter.har inte så mycket mer att säga. Vi kanske åkte hem vid halv tolv då vi träffade simon och gustva på bussen. Sen satt vi och planerade inför lördagen hela vägen. Så i kväll ska vi ha picnick någonstans.

Tjejmiddag hos amanda








texe kommer imorgon men nu sk ´jag sova godnatt! :)

student firande i bälinge!


mamma






fina lisa!

Grattis lisa på studentdagen! kanske man säger?


Bilden är från http://emmalundins.blogg.se blogg

04-juni-2010

Nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att johan ska sluta. En sådan snäll syster han har som hämtar honom efter skolan. Sen ska vi hem till mamma där vi ska fixa oss tills vi åker ut till mina kusiner ute i bälinge på studentfest. Efter de får jag se vad klockan är om jag åker in till stan igen eller om jag stannar kvar där ute tills halv sju då jag ska hem till amanda på tjejmiddag. Ska bli mycket trevligt!
 ses kanske efter de om jag orkar uppdatera då! :)


justin bieber-never say never


outfit


tröja-JC
shorts-kappahl

outfit


tröja-JC
shorts-kappahl

bilden säger det mesta

God morgon alla underbara läsare!
sovet gott? De har iallafall jag gjort. Om en halvtimma ska jag börja gå till skolan då vi ska ta våran pacjning och gå till bussen (111) Sen åker vi till studenternas och är där hela dagen. Så idag har jag på mig shorts så att jag kan bli llite brun. Vi ses efter skolan sen!


mot ica

nu ska jag gå och handla lite eftersom att jag ska till studenternas imorgon och på fredag. ses kanske lite senare puss!

bilder från dagen






02-juni-2010

Nu är jag nästan färdig för att börja gå till praoen som ligger några meter bort. Idag slutar jag två tror jag. Efter praoen ska jag hem och bara göra ingenting. Sen vid tre typ drar jag hem till isak. Sen har jag inte riktigt bestämmt mig om jag ska följa med till filips dagis och grilla eftersom att de var ju inte så roligt där förra gången och de kan ju inte ha förändrats. Sen får jag se var klockan är om jag ska göra något med någon de får vi se då :)

gååårdagen/kvällen

Hejsvejs! ingen bra uppdatering igår... Men jag hade inte tid eftersom att jag var på stan med annina efter att hon hade slutat då vi köpte en liten present. Sen gick vi till kebab house och åt mat där vi träffade igor som praoar där. Sen gick vi ner till ån och tog en glass och satt där en stund sedan åkte vi hem till annina för att lämna en sak. Sen bar de av till yrsa för att kolla på fotboll gusk-sirius ak. De var kul förutom att jag var jättekissnödig och jag frös som jag vet inte vad.



Den blomstertid nu kommer.....


Helt underbart! Om exakt 10 dagar får vi sommarlov helt sjukt. De ska bli så skönt att ha lov i två månader typ.  Sen när vi börjar går jag några veckor åker jag utomlands helt toppen!

01-juni-2010

hejsvejs! fint väder ute som de ska vara i juni. nu är de exakt en månad och 17 dagar tills jag fyller år. De låter ju ganska bra tycker jag allt. Och idag är de ju Domarringensdag(y) toppen eftersom att de var två år sedan jag var med på de... Emma ska komma dit och Lina är ju där så de är ju bra :) nu ska jag klä på mig pusshej!

Fanny Annina


RSS 2.0