fyris

god morgon! hoppas ni har sovit gott. det har iallafall jag gjort. om cirka en kvart sitter jag på 111 in till stan för att sedan hoppa av vid polishuset, möta frida och towe. Sen blir det för oss att gå till fyrisskolan och vara med där en dag. Efter skolan ska jag hem till isak. Så kommer nog hem vid halv elva ikväll och då tänker jag knappast uppdatare!

dagens val


solsidan

nu ligger en ny duschad tjej i sängen. Men nu ska hon ta och gå upp för att ta något att äta sen blir det solsidan med familjen!

nu blir det långfärdsskidor

det är jag

rött och vitt som vitt och rött

kvällen igår var riktigt mysig. Vi gjorde pizza hemma hos mig först och åt med hela familjen. Sen vid sju gick vi till ica och köpte lite lördags mys. Sedan hem till isak. Där vi kollade på melodifestivallen med hans mamma. Sen blev det film. the social network. såg tyvärr inte klart hela... och idag kom hans mormor och morfar på besök. vi åt jätte god mat. SEn skulle isak vara med oliver och joel så jag gick hem och nu ligger jag och letar efter en RÖD klänning.
de skulle ju inte sitta helt fel med lite sol nu!

snyggt!

Sandaletter från Scorett 699:-
Ur söta pumps från Scorett 599:-

svar på tal

Anonym om: svar på tal

 

Ska du välja det själv? Eller ska du gå med ngn? :)

Svar: Så som de ser ut nu så är jag själv utav mina allra närmsta kompisar. Men vi får väl se. Ska på prova på dag imorgon med Towe b och Frida l. Det är dom jag vet som har tänkt på samma som mig. Men vi får väl se hur det blir!

trevligt sällskap

nu är jag hemma igen från några mysiga timmar med mina älskade vänner, emma ebba och anni. Vi färgade håret på ebba (skit fint!) sen drack vi te och bara snackade. tack för det ska ni ha! om en kvart eller så kommer det hit en kille med brunt hår rätt så lång, riktigt snygg rumpa. Han är  även den personen jag är kär i! sa städa mitt rum innan dess. sen ska vi göra pizza.

svar på tal

Anonym om: tre mycket älskade människor
Vilket gymnasie ska du välja? :D
Svar: Som första val blir det fyris sam sam (juridik, krimenalteknik) andra val har jag inte tänkt på men de kanske är bäst att börja gör det nu eftersom att det ska vara klart på tisdag.

tre mycket älskade människor

ligger nu och pratar med isak i telefonen, ett så kallat godnatt prat. imorgon blir det emma och anni på dagen sen på kvällen blir det sova hos isak. toppen lördag tycker jag allt!

farbror gick och blev 40

haft det bra hos farmor som vanligt. När jag kom hem bjöd jag över emma och anni!!! åh vad jag har saknat dom, helt sjukt! sen vid fem tog familjen och jag bilen ut till sunnersta där mina kusiner bor. vi åt middag där med hela deras släkt och så. kom hem för ungefär en halv timme sedan. nu blir det borsta tänderna och chilla lite i sängen!

bilder från dagarna hos farmor

snäll tjej....
även jag har varit liten

sov sött!


vänskapen ska man aldrig kasta bort!

jag vet att jag har gjort fel och jag står för de. jag skäms så fruktansvärt mycket över det. Man ska va rädd om de man har och de är raka motsatsen till de jag vart. jag älskar er så otroligt mycket! förlåt verkligen!
ni är ren lycka för mig!

vad tycks om den här pinglan?


du och jag


glädjetårarna föll,
dagarna
gick, jag drömde mig bort,
bilder jag fick, dagarna gick,
idag är hat där inne och
tårarna rinner.

coke is good!


måndagtisdagonsdag

Måndagen: Vid halv elva tog jag bussen hem till isak. SEdan vid elva tog vi (isaks familj + jespers kusin och hans mamma) Vi åkte skridskor ett tag. Det gick väl sådär för mig... ramlade två gånger en gång med skridskorna på och en gång utan. korvgrillning blev det också, jätte mysigt. höll på att frysa fötterna av mig eftersom att mina vinterskor var hos mamma. Men tillslut gick jag och isak upp och värmde oss en stund innan vi åkte hem igen. Efter någon timme hemma hos isak tog vi bussen hem till mig där vi även sov.
Tisdagen: Vaknade upp bredvid isak. Vi gjorde väl inte så mycket den dagen. spela xbox, sjöng singstar och bara mös! Vid tre tog vi bussen hem till isak för att han skulle ha match. hela familjen följde med! ludde fick vara hunden där bak. Medans isak hade samling i en timme så körde jag och ludde lite innebandy. jag visade mina skills från när jag spela, ha ha. Sen blev det match. jag ludde och jesper tog vip platserna. där satt vi och kommenterade domaren. Men matchen slutade dåligt med att dom förlorade... synd. sen åkte vi hem. kollade på fotboll sen somnade vi.
Onsdag: Vaknade upp bredvid isak som fortfarande sov. Vid halv elva vaknade han. Vi kollade på tv och åt en GRYM frukost. Efter det så slappade vi bara hela jävla dagen. åh lilla nusserå gick ner och gjorde mat, sylt socker och pannkakor. jätte gullig!  sen åkte jag hem och nu har jag precis duschat!

snyggast?

har lite svårt att bestämma mig vilka jag ska köpa tills i sommar så nu får ni eran chans att hjälpa mig med att välja genom att kommentera vilka ni tycker är snyggast! ettan eller tvåan?

hiss och diss


*Att isak ska följa med mig och min familj till fjällen!

*Varma duntofflor!

*Trevligt busschaufförer!

*Min mobil!

*Innebandy!


*Att vintern började om på nytt?

*Att lovet snart är slut...

*Att jag inte hinner med allt jag vill göra om dagarna.

*Min väska totalt!

Gamlis

God morgon! Vaknade för kanske en timme sedan. Så nu ligger jag bara och väntar på att Isak ska vakna. Vill inte väcka honom för han ser ut att ha det skönt. Och sen eftersom att Johan kom och väckte oss igår med frukost på sängen vid halv nio så tycker jag att han kan få sova ut lite. Gulligt iallafall. Får se om jag orkar uppdatera något mera idag puss!

morgon pigg

vaknade för en och en halv timme sen. väntar på att isak ska vakna. idag ska vi kanske göra ett besök ute i fjällnora med isaks familj. sen ska vi hem hit och äta och sova. just nu sitter jag och kör mitt favorit spel burnout revenge med johan för att fördröja tiden...

går jag i solen och tänker på dig

GE MIG SOMMAR!

du känner mig äckligt jävla bra

godnatt

solsidan

med nytvättat hår ligger jag nu i sängen och taggar inför att gå upp och kolla på solsidan! grymt. ska upp innan åtta imorgon då våran städare kommer, pallllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrr inte!!!!! aja uppdaterar mera sen, puss!
min solstråle

kärlekens öga ser inga fel


jag föll för dig och


kvällen är ung

fredag kvällen är här! ligger i min sköna säng och väntar på att josefin och hennes familj ska komma på besök, trevligt! blir lite taco gryta eller vad man nu vill kalla det. har inte träffat dom på sjukt länge! så de finns ju en hel del att prata om, ses senare kanske puss!

torsdag

har haft tre lektioner idag kan inte påstå att de var speciellt jobbigt. Men däremot så sat jag kvar på skolan i två och en halv timme, så snäll som jag är och väntade på att isak skulle sluta. Men han fick sluta tidigare som tur var. Vi tog bussen hem till mig. Vi kollade på film och lite små mysiga saker! har saknat honom jätte mycket dom två senaste dagarna.... han tog bussen hem för en timme sen och nu svarar han inte när jag smsar så han har definitift somnat! aja orkar inte uppdatera mera, godnatt!
ren lycka

en dag i stress och en härlig dag!

Tisdag: vaknade hemma i min egna säng rätt så tidigt. skolan var tråkig och gick långsamt framåt. halv fyra fick jag springa till bussen för att hinna med. hämtade två små kottar på dagis, M och M. medans johan gick och hämtade stora M. Vi träffades hemma hos dom och var barn vakt. inte så länge men pengar fick vi. Efter det gick vi hem. jag packade och åt mat. mamma och jag åkte sedan på fyris öppet hus sen bar det av hem till emma där jag skulle sova. Vi gick och la oss tidigt eftersom att vi skulle till somme på onsdagen. 06.45 gick bussen från skolan.
Ondagen: Jätte bra dag! lite kallt men vafan. var jätte trött på hemresan. johans buss körde på ett rådjur... sen låg jag hemma och kollade på tv, somnade ett litet tag där på sen ringde isak och väkte mig, tur de!

en kärleks dag

måndag: vaknade upp hemma hos emma med anni, lina och emma. fixade oss till alla hjärtans dag firandet. VI klädde ut oss. tror ingen fattade vad vi var för något men de var kul endå. Sen sjöng jag och anni inför alla sjuor i aulan med resten av vårat coola band!!!!!! Bra gjort av oss. Efter skolan gick jag och isak hem till honom där vi bara chilla gallet, med bad, musik, tv och lite sömn på de så! tog bussen hem vid tio, hade absolut ingen lust att åka hem och sen åka tillbaka tidigt på morgonen. men säg någon gång jag har haft lust att åka hem från den där killen!? Om ni undrar vad jag fick av honom så var det en hjärt tvål som luktade as gott! och läpp balsam, hehe även de smakade och luktade gott.
älskar bilden

helgen

Fredag: hade tre lektioner och slutade ett. Isak var inte i skolan så jag gick hem till honom. Men när jag kom fram så självklart var ingen hemma och hans buss hade varit försenad. jag hade inget att göra så jag satte igång och skottade lite. efter en kvart så kom han hem. vi kollade på tv, gick ut och åt, tittade på film och hade det jätte mysigt.
Lördagen: jag vakande brevid min prins riktigt tidigt.... vi låg kvar en stund sen var det frukost som jälde. sen blev det glass och bara ligga och lyssna på massa musik. vid ett gick jag hem till anniiiiii. vi snackade, kolla på massa gamla bilder. vi åt även glass med sirapi och ost bågar (y) gott! vid halv fem gick jag hem och började laga mat, tacos. när maten var klar så kom pontus, robin och ida över. Sen hade jag ingenting att gör så eftersom att isak var sjuk så gick jag hem till honom med några filmer och hans favorit godisar. gick hem vid tolv då jag var SUPER trött!
Söndag: vaknade nyss. ska ta och packa lite saker sen måste jag ut till bälinge för att åka hem till mammas jobbar kompis och fika. jag ska vara barnvakt åt hennes tre barn nu på tisdag och har inte träffat dom förut så det är bäst att jag går dit en stund.

hur kan du hålla på såhär?

.

vart tog tiden vägen?

so provet idag gick ju ganska så bra, svarade på allt förutom en fråga som jag inte fatta alls. efter skolan tog jag och isak bussen hem till honom. vi GICK till willys för att han skulle ha godis till morgondagens nationella prov. jätte ont i fötterna fick jag iallafall. när vi kom hem blev det paranomal activity 2. men isak tröttna tyvärr..... mat fick vi även i oss. sen var de bara att hämta upp felix för dom skulle på träning så dom körde hem mig samtidigt

i sängen med tröjan på

godagens ska väl ta och skriva några rader till er också idag. känns inte som att de behövs efter som att min han är helt slut och tänk hur den då kommer vara på torsdag efter min tre timmars uppsats. men de gick otroligt bra idag iallafall.

I think of life as an open book. The further you get into it, the more it begins to make sense..


glöm inte bort att du är udda och unik, precis som alla andra

min kärlek gick precis... pluggandet gick väl sådär men tycker att jag kan det mässta. imorgon är de nationella prov, kul. (otaggad som fan på det) dagen i sig har varit så hääääääääääääär chillllllll. började med engelska då jag och mina kompisar hade kör istället. sen skulle vi ha kemi men det visade sig att våran lärare var borta. så ingen kemi. lunch, so i en halv timme lunch, idrott och svenska.

allt jag bryr mig om är att få se dig idag


jag klarar mig inte utan dig helt enkelt

du gör mitt liv till något jag inte trodde existerade ♥

vill ha mer av dom bra dagarna

ligger hemma på stenkilsgatan och tror att jag ska dö, bokstavligen. dagen började bra, med att jag vaknade upp bredvid min lilla gosse björn. Sen blev bara allt helt fel. nu måste jag plugga!
kärlek

bikinin till sommaren


svårigheten är inte att dö för en vän, utan att hitta en att dö för

emma och anni sitter på bussen nu  iallafall så hoppas jag på det. de blir lite tacos och mys ut i bälinge ikväll. uppdaterar väl imorgon om jag har lusten.

you really make me fucking smile

kom hem för en halvtimme sen. har varit på ya gymnasiet öppethus, ingen höjdare. sedan gick jag och mamma till mc donalds och tog en hamburgare. bussen hem till isak gick vid halv sju. grymt kul vi har tillsammans! hör på det här. vi satt vid datorn. när vi drog med musen åt ena hållet så åkte den fel håll.... (spegelvänt) vi försöker komma på en lösning men hittar ingen. isak stänger av den och startar om den. men de ändras inte. tillslut säger han "men vi har den ju upp och ner" haha fan va dumma, helt sjukt! nu ska jag sova godnatt!
ja det är så jag säger det du är de finaste jag vet

Helgens planer

Fredag: Efter skolan åker jag kanske ner på stan och träffar josefin en kortis. om inte så åker jag hem och fixar lite tills emma och anni kommer senare på kvällen i limon som jag har beställt till dom två. vi ska göra tacos och ha de allmänt mysigt! sedan sover dom här, ggggrymt!
Lördag: sova länge länge! Jag vaknar upp med två underbara ungar bredvid mig. sen någon gång på dagen ska jag in till stan och shoppa lite med isak min broder. Sedan åker vi hem till mig. Sen vid halv sju så kommer tommi, maria och josefin. dom äter middag här och så sen sover isak här.
Söndag: sova länge! vaknar upp bredvid min solstråle. hoppas isak stannar länge. senare på dagen åker jag in till pappa och så. sen tror jag att vi ska fira mia och filip eller något. har ingen aning?

morgondagen outfit

vanligt svart linne-ginatricot
jenas-ginatricot

jag gick med nån för han påminde om dig

ligger nu i sängen, redo för att sova. men innan de måste jag ju uppdatera lite eller hur?! riktigt dålig på de den här veckan. sen ligger jag även och väntar på ett samtal från isak.

mitt nya rum, grymt snyggt om man frågar mig!


RSS 2.0