sover hos emma ♥

måste bara säga att jag sover hos emma inatt med ebba så de blir ingen uppdatering för imorgon. Ska ta jätte mycket bilder :) 

Nu kan iallafall jag se solen titta fram och de är ju bra att de kommer fram. snart ska jag börja traska mot fyrishov där jag ska möta emma och ebba. Har ont i magen vet inte var de beror på. nu ligger hela min garderob ligger på golvet eftersom att jag inte visste var jag skulle ha på mig hehe(a) men jaja nu måste jag börja gå.

ebba♥fanny

Valborg

Planer inför dagen.

Emma, Ebba, Annina, Clara, Vanja, Jennifer och någon till tror jag möts vid fyrisspången om jag har rätt nu. Där möts vi 10.00 sen åker vi ner och kollar lite på forsränningen. Efter de tar vi och gr till subway och köper mat som vi tar med oss till stadsparken där vi då ska äta. Ska också träffa erik, johan och jakob någonting där nere. Senare går vi hem till Clara men innan de måste vi handla. Sen vid 20.00 går eller cyklar vi ut till gamlis och träffar några.

Bild från google

sista april

klockan är 06:21 och vad fan gör jag uppe? jag satt klockan på rigning vid 08:00. Ska ta och mla om mina naglar så att dom blir svarta. sen måste jag väl klä på mig. eftersom jag inte kan g i morgonrock nere på stan.

En av alla söta bilder på lillebror


godnatt!

god kväll! nu har jag varit hemma hos emma hela kvälle där också ebba var. Vi har ätit hemmagjord pizza och tårta som jag emma ebba och lisa gjorde. blev en hyfsat likadan som förra året. på vägen hem träffade jag på Villiam, Igor, Felix, Johan, Johan, Tim, Daniel, Erik, Nels och några till dom skulle till tunaberg och göra något? aja i morgon är de ju valborg och jag kollade precis på vädret och de skulle bli 16+ och solen skulle komma fram ibland men de var mycket moln. De är ju tur att de inte ska regna iallafall. men nu måste jag sova för jag ska stå vid fyrishov fem i tio i morgon bitti. puss!



emma&ebba

Hem till emma nu

Emma ringde nyss och frågade om jag ville komma hem till henne och äta där. så nu ska jag ta och sticka hem till emmapemma min lilla älskling! blir ingn bra uppdatering ikväll kanske när jag kommer hem vi får se puss!

emma♥fanny

fråga

Anonym:
Har du solat solarium?

Svar: Nej har faktiskt slutat med de. Gjorde de förut ngra gånger men tycker att de är onödigt att slösa pengar på de.... Gjorde de sista gången när vi skulle bada på fyrishov med skolan (a)

BREV FRÅN LINA!


Brev från Thailand?
hmm.. vem kan de vara som skriver till mig från Thailand.
Jo men är de inte lilla Lina den pepparkakan.
saknar henna jätte mycket faktiskt. men på måndag kommer hon vara tillbaka
nu har vi inte träffat henne på en månad. och de är ju inte bra bara...
Har inte läst brevet än för lina sa att vi skulle läsa de alla tillsammans och alla
är då emma ebba och jag. så ikväll får jag läsa de och inte imorgon :)

Dagen i bilder






dålig bilduppdatering....


fanny jobbar mycket flitigt på so:n

Fanny i måndags

tisdagen vid varma gubben :)

Anni&Fannys outfits!

Grattis världen bästa kompis!


Vet fasiken inte vad jag skulle skratta åt om jag
inte hade dig och vem skulle jag då sovva hos varje helg?
Vem skulle jag tälta med? och vem skulle jag cykla med?
Ja inte fan vet jag. Dig kan jag berätta exakt allt för
du vet precis allt om mig. Älskar dig dunder mycket! puss på dig!

28-april-2010

god kväll dåligt med bloggandet den här veckan. men har varit nere på stan med anni idag igen. Hittade present till emma haha ganska rolig sak :D i morgon ska vi gå p teater med klassen. kul tycker jag faktiskt :)

nathalie&fanny


bada!

nu ska jag ta och hoppa i badet!

nu har mamma köpt en milkshake till mig!


voddler

nu sitter jag hemma och försöker fixa voddler går ganska bra tror jag haha är inte så bra på sådant men de går :)

27-april-2010

hej nu har jag precis kommit hem från en bra men lite seg skoldag. och en tur ner på stan med anni panni. Sabway mat blev de för mig och anni. När jag kom hem så fick jag se ett fågelbo i en av våra blomkrukor ute på ballkongen. ganska jobbigt så nu får vi tydligen en gå ut på ballkongn.... eller vi kan ju men man vill ju inte gärna ha en fågelmamma eller pappa i ansiktet. Nu ska jag ta och chilllla lite framför datorn sen ska jag bada och lite saker. see you!

äckliga tycker jag...

Dagens outfit!
tjocktröja- Bikbok
shorts- Zara
strumpbyxor- Vet ej.

ANNINA&FANNY

nu sitter jag och kollar på tv. om tio minuter går jag till skolan. men nu måste jag gå och kissa haha hejdå!

de tog ett tag men nu är dom inne









26-april-2010

nu har jag och anni varit ute och tagit lite kort och suttit på varma gubben(y) efter en stund kom Max och Adam mycket trevligt. Men nu sitter jag här hemma och kollar på "halv åtta hos mig" med mamma :)

26-april-2010

mors mors! skönt väder vi har de i uppsala idag! de ända roliga som har hänt idag är väl att vi hade föroläsning i aulan. Det var min klass (8f) sen var de 8a och 8b. de var ganska intresignt faktiskt. de handlade om ANT som betyder Alkohol narkotika och tobak. På onsdag ska vi gå på en till föreläsning som också handlar om de. Nu tror jag att jag ska ringa anni och gå ut med henne. pusshej!


26-april-2010

god morgon! nu ska jag ta och gå hem till emma. vi ses efter skolan igen :)


godnatt

nu gör jag mitt 12 inlägg för dagen. men nu får de allt ta och vara nog. ses imorgon igen puss och godnatt

nu fr vi hoppas att han inte har fel!

Värmen slår till ordentligt redan i dag – så passa på och nj
Värmen slår till ordentligt redan i dag – så passa på och njut!

Varmt väder på Valborg

Lämna dunjackan hemma på Valborg.

Det milda vårvädret behåller sitt grepp om landet.

– Det kan bli en av de bättre valborgsmässoaftnarna, säger Alexandra Ohlsson på SMHI.


slänger in en bild på sally också


25-april-2010

Mia pappa och Johan har precis åkt och handlat så jag sitter uppe i köket. Sally (min katt för de som inte vet de) ligger berdvid mig och lter som en gräsklippare. kanske överdriver lite men jaja. Imorgon är de ju skola igen... Inte de roligaste kanske men de betyder också att de blir en dag mindre tills sommarlovet börjar :D och de är ju bra! nu ska jag göra något annat än att sitta här. puss!


danmark 2002


fanny&jocke

GRATTIS ALBIN!


25-april-2010


rihanna - Take a bow

maten är färdig!





outfit today


kocken i huset!

nu ska jag snart ta mig upp och göra lite hamburgare till hela familjen!

fanny hissar&dissar




Min burna kropp på sommrarna!
Jag är skit glad för att jag blir så brun som jag blir på sommrarna. Tycker de är jättefint att vara brun som en pepparkaka!

"BRA" bildkvalite.... bilden är tagen 2008.



Valborg!
Valborg är en av dom mysigaste/roligast dagarna på hela året. Först forsränningen som nästan alla kollar på. Och självklart så träffar man massor av folk som man känner. Sen vid 21.00 går man till gamlis och kollar på majbrasan. sjukmysigt!






blogga!
för ett tag sen tyckte jag att de var så jävla tråkigt att blogga. Men nu när jag har börjat uppdatera bra så tycker jag att de är jätte roligt. Men skulle jätte gärna vilja veta vilka som läser min blogg (a) Sen är de roligt att man får bara fler och fler bloggläsare. Så tummenupp till er!






snö på våren!?
För några dagar sen så jag de jätte fint väder och sen några dagar efter de kommer de fullt med snö?
Och då tänkte iallafall jag "ska vintern börja om nu?" 

har inga flera dissar och de är ju ganska bra (Y)





25-april-2010

god morgon!! eller man kanske bordeskriva god dag! iallafall ska snart ta telefonen och ringa till emma. vet inte ricktigt vad vi ska hitta på. men de får vi se då. men nu orkar jag inte skriva mer pusshej!


Godnatt!


24-april-2010

nu har jag precis kommit hem från norby där jag och anni har varit hela kvällen. var ju nere på stan också. såg inte så många men fredrik och jerker kom ner på stan för att köpa en present. nu kommer det lite bilder från dagen :)

anni

kläningen jag bara måste ha!

solglasögen

vädrat den 24 aprli

fanny vid bryggan

fyris ån för er som inte redan visste de

fanny

anni på MC donalds

anni i norby

anni i norby

anni i norby ingen

fanny&anni i norby

nu är de fan vår!

hemma igen! nu ska anni ringa snart då ska jag ta mig ner på stan och kolla lite kläder eftersom att de inte blev att kolla kläder utan hitta present till pappa. hittade en klocka och en kuddfodral som de stod "världens bästa pappa" på. lite senare när filip har vaknat ska jag ner till stadsparken med mia pappa johan och filip. där ska vi typ fika.


24-april-2010

nu har jag ringt anni. hon skulle duscha sen skulle hon ringa mig så jag tar mig en promenad hem till mamma och hämtar min cykel medans.


har börjar kolla sommar kläningar!


ginatricot 399:-

ginatricot 149:-

H&M 149:-

24-april-2010

god morgon! har inte orkat gå upp och kollat vad de är för väder... idag ska jag nog vara med emma om hon är hemma. eftersom att hon sa att hon skulle ner på stan på dagen. kanske tar och frågar lilla anni om hon vill göra något. ikväll hade jag tänkt att jag skulle ut till norby där jag ska träffa jakob och kanske erik om han kan. men nu ska jag upp och äta frukost!

här har ni en bild på mig och lina... den lilla skitungen som är fast i bangkok...


23-april-2010

nu har jag precis spelat BUZZ med mia och pappa. vann första gången men andra gången gick de inte lika bra.... haha pratade med emma också för en liten stund sen. dom satt ute och hade de trevligt. tycker faktiskt att de är ganska skönt att vara hemma endå :)

familjen, godis och film är toppen en sådan kväll!


23-april-2010




nu har jag varit nere på stan som ni kanske ser. inte världens bästa dag. men bättre än igår. träffade på frida och emma som jag inte har träffat på länge sen johan och erik också. ikväll vet jag inte om jag ska följa med emma och anni till norby eller om jag hitta på något annat. som att umgås med familjen. ses senare puss

vem har världens bästa pappa om inte jag!


grattis älskade pappa på födelsedagen!

22-april-2010

nu har jag, pappa, johan och filip varit ute och ätit mat och handlat. i morgon efter skolan ska jag ner på stan och köpa present till emma och pappa eftersom att pappa fyller år i morgon och emma fyller år 29 april. har
ingen aning om var jag ska köpa till pappa. men jag får väl hitta på något. nu ska jag göra ngot annat :)

fanny emma annina

här är skorna jag snackade om anni


22-april-2010

snart ska jag johan och pappa åka och äta någonstans tror jag eller vad vi ska göra. tyvärr s vetjag inte själv vad vi ska göra men jag tänka mig att vi ska ut och äta någonstans. ses efter de. puss!

pizza hos annina

nu sitter jag hemma hos annina. Vi har precis ätit pizza här. om en halv timme ska vi börja gå tillbaka till skolan och ha läs efter de svenska och sen är våran skoldag slut :)

dagens outfit!


22-april-2010

ska snart dra mig hem till emma som står och väntar på att jag ska komma. när jag kommer dit går vi till skolan. och är där till halv två(y) men nu orkar jag inte skriva mera på de här inlägget. puss!

21-april-2010

för er som inte vet så ska jag färga håret nästa vecka. om de nu inte blir bra så får jag färga tillbaka de till brunt igen men vi hoppas på de bästa. så nästa helg blir jag blond om jag inte ändrar mig i veckan som jag nu kanske kommer göra men vi får se :)

sjukt skön låt!


sjukt skön låt!


Grattis Viktor!


han själv som har valt bilden.... :)

21-april-2010

hej svejs! nu är jag hemma efter en skön skoldag och en trevlig eftermiddag hemma hos emma med singstar och fika även ebba var där. emma skulle plugga och ebba skulle hem så då gick jag ocks hem. Ska väl också ta och plugga lite eftersom att jag har mitt lilla biologi prov imorgon. men nu ska jag göra lite andra saker puss!

en bild säger mer än tusen ord!


ny duschad!


20-april-2010

nu sitter jag uppe i soffan och kollar på "dating in the dark" som är på kanal 5. snart kommer johan med te till mig och honom. gulliga ungen haha men inte alltid lika gullig tyvärrr....

20-april-2010

nu sitter jag i sängen och ska ta mig tid att plugga. eftersom att jag har prov på torsdag i biologi. just nu känns de som att det kommmer att gå bra. så de kan ju bara gå bättre! men vi ses lite senare puss!

20-april-2010

nu sitter jag i sängen och ska ta mig tid att plugga. eftersom att jag har prov på torsdag i biologi. just nu känns de som att det kommmer att gå bra. så de kan ju bara gå bättre! men vi ses lite senare puss!

20-april-2010

god morgon i dag ska de bli en bättre uppdatering för efter skolan ska jag hem till mamma och hämta datorn. just nu sitter jag inte på johans rum med hans dator. men nu måste jag äta frukost puss!

de får bli den här "snygga" bilden.....

19-april-2010

nu har jag varit nere på stan och kollat på present sen var jag med erik en stund lite senare kom johan. men nu ska jag ta och plugga lite eftersom att jag har prov på onsdag och torsdag.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet


18-april-2010

nu blir de sista inlägget för ikväll. imorgon blir de nog en dålig uppdatering för att först ska jag ner på stan och träffa erik en snabbis. sen måste jag hem och plugga ftersom att jag har musik prov på onsdag och biologi prov på torsdag. men vi ses imorgon godnatt på er!<3

bjuder på bilden!

18-april-2010

juste igår innan vi gick hem till emmas kusiner för att äta så satt jag malin och per och kollade på dom sista minuterna av sm finalen i innebandy. och de var ju kul att storvreta vann sm guld!

18-april-2010

nu sitter jag och kollar på wallander med mamma och johan jätte myssssssigt! ni får ha en fortsatt trevlig kväll:) puss!

18-april-2010

nu ska jag berätta lite och min kväll igår och dag idag :)
igår kväll: jag, emma, ebba och anni gick till bussen och tog den ner på stan sen gick vi till stora troget och väntade på att 7an skulle komma. när vi kom fram till norby så kom killarna och hämtade oss mid cyklar. åkte till en "skog" eller vad man ska säga där dom hade gjort en brasa. Senare började de att regna så då efter ett tag gick vi hem till fredrik. haha anni och jag lånade hans cykel som inte hade några bromsar och så kom det en bil. anni hoppade av cykeln medans jag försökte stanna.... gick inte så bra höll p att köra rakt in i en buske. när vi kom hem till fredrik så hade vi jätte tråkigt så vi åkte hem.
idag: jag vakande upp bredvid emma och ebba. vi gick upp och åt frukost efter frukosten så skulle ebba åka till stallet. så jag och emma fixade oss sen tog vi cyklarna och cyklade till sunnersta. sen till gottsunda och vidare till norby och sisst men inte minst ekeby. där vi satt och åt godis som vi köpte i gottsunda.
så nu har jag så jävla ont i rumpan....... nu ska jag kolla på gosip girl. puss!

18-april-2010

nu är jag hemma och ska nu ut och springa eftersom att de är s fint väder ute men vi ses senare pusshje!

18-april-2010


väntar på att bussen ska komma

emma påväg till sunnersta :)

fanny&emma i ekeby

17-april-2010

nu tar jag och cyklar hem till ebba där också ebba ska vara. vi ska grilla sen tar vi bussen till norby där vi spunderar kvällen med anni och alla pusshej! ses imorgon

17-april-2010


fanny och anni i 6an


ge mig sommar!

god morgon! just nu ligger jag på ett kallt golv i mon morgonrock kan inte sova... skulle igentligen ut och springa nu på morgonen men jag är helt död. vaknade vid 07.30 och kan verkligen inte somna om. nu ska jag sätta på tv:n och göra mig lite frukost. puss!

pappa i branäs :)

16-april-2010

hej kom hem för en timme sen ungefär. var ju på basket som ni redan vet. träffade jakob :) men inte erik och johan för dom var och letade ballonger. imorgon vet jag inte riktigt vad som händer... men nu ska jag ta och lägga mig i ett varmt bad! pusshej.

16-april-2010

nu ska jag och johanna snart gå till fyrishov och kolla på basket. ganska kul tycker jag och johanna. men nu ska jag göra en sak pusshej! :)

16-april-2010

hej nu sitter jag i skolans datasal och har engelska men nu ska jag ta och jobba pusshej! :)

hitta ingen snyggare bild

16-april-2010

godmorgon!
idag ska jag gå till domarringen och hämta min praolapp. tänkte göra de på lunchrasten. ikväll vet jag inte vad jag ska göra men ska försöka hitta på något skoj! men nu måste jag fixa mig eftersom att jag ska g till skolan om 20 minuter. pusshej!

16-april-2010

en sak som jag bara måste säga är att ni kanske tror att de inlägget jag gjorde innan de handlar inte och jocke som jag tror att några tror. haha bara så att ni vet. :)


det kommer aldrig att hända....



15-april-2010

hej kom precis hem från en rolig dag i skolan. på lunch rasten satt jag emma anni och ebba i matsalen och tävlade om vem som kunde dricka mest vatten/mjölk beroende på var man tycker i godast :) jag drack 11 glas mjölk. Och fick så jävla ont i magen som ni kanske förstår... här kommer det lite bildr från dagen =)



15-april-2010

nu har jag äntligen hittat en ny praoplats och de blir att jag är på domarringen i två veckor. Ska vara i maries klass och för er som inte vet vem de är s är de min förra lärare. men nu ska jag gå till skolan puss!
 

14-april-2010

nu har jag precis hunnit med allt jag skulle göra ikväll. just nu sitter jag och kollar på "drömmen om italien" snart börjar ju ett av mina två favorit program den här veckan och de är andra avenyn. men nu ska jag gå puss!

ulvakvarn med mamma



outfit today!

14-april-2010

goddagens!
vilket underbart väder vi har i uppsala idag! ikväll ska jag och mamma ut till bälinge och kolla på ett hus:)
och idag har jag haft utveklingssamtal kan inte säga att de gick dåligt haha bättre än vad jag trodde och de var ju bra :) sen har jag fått post som jag inte har ftt på jätte länge. de är från min lilla pepparkaka som har varit i egypten. men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och läsa en bok. puss!


13-april-2010


ingen bra bild men jocke raderade alla andra bilder....

fanny matilda och pappa

jocke

haha pontus :)

13-april-2010

hejsvejs! nu sitter jag hemma i soffan och kollar på nyheterna :) haha snart ska jag ta och fixa mig sen vid 08.55 eftersom att jag börjar 09.00 så jävla skönt att bo så nära (y) idag vet jag inte vad jag ska göra eftersom att jag skulle varit med erik men så blev de inte. så vi ska ses någon annan dag i veckan :)

12-april-2010

nu sitter jag hemma hos mamma och har precis ätit lite mat. idag efter skolan cyklade jag emma och anni till bryggorna vid Q-med och satte oss, jätte mysigt! idag har jag också målat naglarna men de ser fan förjävligt ut haha så ska ta och måla om dom lite senare.


nu drar jag till skolan!


beslutsångest...

jag har ju funderat och funderat på de här med navelpiercing och vet inte riktigt. därför tycker jag att ni kan få bestämma åt mig. är de snyggt? är de värt de?

12-april-2010

nu sitter jag uppe och kollar på lite bloggar ganska nice faktiskt. om en timme börjar skolan. ska bli rätt så kul tycker jag endå. och nu är de bara 7 veckor i skolan till sommarlovet om man tar bort praoveckorna. men nu ska jag kolla vidare. ses efter skolan puss!

lite skolbilder eftersom att skolan börjar imorgon






11-april-2010

nu ligger jag och lyssnar p musik och väntar på att jag ska få ett sms av emma där de står att hon är klar och att vi ska gå ut. måste åka hem till mamma efter att pappa är färdig med att ha satt på sommardäck! :D

filip på studsmattan:)

grattis kusin vitamin!




11-april-2010

igår kväll hade jag sjukt roligt med emma ebba och anni vi tog bussen ut till norby vid halv tio tror jag klockan var. sen var vi med fredrik och company. var där till halv ett d vi gick till bussen sen tog de 10 minuter för bussen att komma... sen när vi kom in till stan så gick inte 1an eller 13... så vi fick ta 5an och fick gå sista biten hem ganska läskigt faktiskt sen sov jag och emma hos ebba :)

ebba anni fanny emma väntar på bussen

11-april-2010

dålig uppdatering idga men har faktiskt inte varit hemma... först vaknade jag hemma hos ebba vid 12.00 åt frukost fixade och sen gick vi ut och satte oss nere vid ån. sen gick jag hem för johan var jätte arg på mig eftersom att jag hade lovat honom att sätta upp de soom var kvar på studsmattan och nu sitter jag johan och jossan nere i källaren och gör ingenting... see you!




nu sticker jag ut!


10-april-2010

nu har jag och filip bakat en kladdkaka. filip sover och mia pappa och johan kommer snart hem med mat från panini. efter maten blir de kladdkaka om filip har vaknat. annars går jag hem till emma där ebba också befinner sig just nu. see you!


barnvakt!

nu har mia, johan och pappa åkt ner på stan medans jag och filip sitter hemma och kollar på teletubbies. vet inte när dom kommer hem men filip ska sova om en timme och då kanske emma kommer inte för att jag har pratat med henne idag. men filip är inte så vild av sig s de är ganska kul. men vi ses för nu ska jag umgås med min kära lillebror.

varför ska barn alltid sitta så nära tv:n?


10-april-2010

godmorgon mina kära bloggläsare!
snart ska jag g upp och äta frukost men först ska jag ta och bäddasängen och göra lite andra saker. blev inte att vi åkte till kista idag. men allla förutom jag ska tydligen ner på stan istället. och jag skulle ju hem till mormor och morfar idag hade jag tänkt men mormor är sjuk så jag fr komma och gratta morfar ngon annan dag istället. juste jag glömmde ju att lägga ut min nya plnbok så den kommer nu. see you!

kappahl 99:-

outfit today


t-shirt från H&M
jeans leggings från vila
klocka från kappahl

10-april-2010

nu ska jag ta och sova eftersom att det är en dag imorgon också då jag ska åka till kista galleria och gå i lite affärer. sen på dagen ska jag kanske vara med erik om jag nu ändrar mig så att vi är här... sen ska jag självklart vara med emma och ebba som jag inte har varit med på en vecka eller bara emma handlar de om. och idag fyller morfar år så ett stort grattis till honom och till Clara som ocks fyller år. puss vi ses i morgon igen!

lina och fanny

09-april-2010

nu har jag precis kommit hem från norby där jag och anni har spunderat kvällen tillsammans med fredrik och company. efter en stund kom häggis och jajje förbi. jajje hade tydligen tappat minnet  eftersom att han fick hjärnskakning när han cyklade omkull... sen åkte vi hem och nu ligger jag i sängen och pratar med johan (hedin)


09-april-2010


09-april-2010

om en timme ska anni ringa mig eller d slutar hennes bio och d skulle hon ringa mig. sen ska vi vara med fredrik och company. kanske ska ut till norby eller så blir de så att vi är nere på stan :) aja men nu ska jag johan mia och pappa bestämma vart vi ska åka i sommar s vi ses!

nu sitter filip och jag och tittar på "i drömmarnas trädgård"


ikväll kommer emma hem!


ikväll kommer emma hem!


ett inlägg som skulle kommit in igår men blev något fel....

då var man hemma igen efter en timme nere på stan. men jag har inga påskrivna praopapper.... så nu ska jag nog ta mig en promenad hem till mamma och hämta min cyckel sen ska jag lämna den hemma hos morfar och de är punka p den som mamma säger.... och de är jätte härligt väder ute!




hur söt får man vara?


09-april-2010

nu har erik precis åkt och jag sitter hemma med en glass i handen:)
nu ska jag t och ringa ebba, see you!

09-april-2010

nu sitter vi i köket ebba sitter och målar naglarna på mig(y) om en stund kommer erik hit. inte så mycket mer att säga... hejsvejs

godnatt!

nu ska jag och ebba ta och sova men vi ses imorgon pusshej!


grillning vid ån!

g

08-april-2010

goddag! nu har jag precis varit på gränby och letat prao platser. snart ska jag börja cykla ner på stan där jag ska träffa anni, nathalie, clara och kanske ebba om hon hinner. hittade  en jätte fin plånbok idag på kappahl för 99:- (y) bilder kommer inatt! puss

08-april-2010

hej nu ska jag ta och gå ner på stan. har precis spelat cod med johan de var inte så kul. men jag vann iallafall mohaha:)

outfit today



08-april-2010

god morgon vaknade ovanligt tidigt idag... men de var faktiskt meningen för jag mste ner på stan och fixa min prao som jag har lovat pappa att jag ska göra. sen kanske jag ska vara med erik och vi hinner de sen måste jag också köpa drika tills ikväll för de skulle jag ta med mig till alla. men nu ska jag hoppa ur sängen och klä på mig pusshej!

idag kommer ebba min lilla sötnos hem!


08-april-2010

då har jag både duschat och kollat på andra avenyn. ses imorgon puss!

men måste ju bjuda på sig själv;)

07-april-2010

nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på andra avenyn som jag missade idag eftersom att jag var nere vid n och mös! i morgon ska tjejorna och jag självklart grilla nere vid ån ska bli jätte mysigt men vi ses kanske om en timme eller i morgon bitti :D

07-april-2010










07-april-2010

snart ska jag ner till ån och sätta mig och mysa med anni och nathalie bilder kommer senare puss!

stan med mormor!

nu är jag äntilgen hemma från en skön dag på stan med moormor. köpte en blus en t-shirt, klocka och nya solbrillor.


149:- gina tricot

H&M 129:-

kappahl 129:-

gina tricot 59:-

07-april-2010


07-april-2010

hola!
om ungefär en timme ska vi åka in till stan och äta mat på MC donalds(y) sen ska jag hem till mormor så tar vi bussen ner på stan tror jag :) hade tänkt att köpa en blus och solbrillor. dålig uppdatering igår kväll men jag spelade monopol med farmor och johan som tog hela kvällen.


06-april-2010

så då var mitt första video inlägg färdigt. fattar tyvärr inte hur man bytter namn men spelar roll :) säg vad ni tycker om den. see you!

06-april-2010


den blev ju lite sned men de får nu stå ut med :)

06-april-2010


06-april-2010

de blev aldrig att vi träffade stella och jack eftersom att jack hade en kompis hemma och stella var i örebro tror jag att de var... men vi tog med oss jonny och mirra och tog oss en promenad ute i hammarskog. mysigt! nu tror jag att jag ska ta mig en sväng ut igen. men vi ses pusshej!

06-april-2010






värdens gulligaste hund :) jonny









06-april-2010

nu har vi precis ätit mat och ska åka till stella och jack. det var jätte länge sen vi träffade dom.
snygg bild på mig och emma<3

06-april-2010

god morgon! snart ska jag farmor och johan åka hem till stella och jack. just nu så sitter jag och kollar på den fina utsigten från farmors fönster som bara blir finare och finare. man ser mer och mer av mäleren när dom tar bort alla träd(y) dom korten jag tog igår är från mälaren ganska tråkig information men men. jag kommer inte blogga något nu på dagen men ikväll kommer det en mycket bra uppdatering med mycket bilder. just sen är jag jättttttte avundsjuk på min pappa som har köpr en I phone. see you!



kolla vilka små gullungar jag hitta i farmors trapp
pappa och Morgan :)


05-april-2010

nu ska jag ta och sova eftersom att jag är jätte tröt så puss på rumpan s ses vi i morgon igen. och nu har jag en ny fin design också :)

05-april-2010

yes! ikväll blir min design färdig som sjukt snälla Gabriella har gjort åt mig :) ni kan ju kolla in på hennes blogg också http://jagskrivervadfanjagvillimin.blogg.se/ riktigt fin. aja hejdå :)

05-april-2010

godkväll!
nu sitter jag in farmors soffa ingen. sitter och kollar på johan falk kan inte säga att de är s bra. johan och farmor sitter och spelar kort. just nu har jag på mig johan byxor eftersom att johan fälde mig rakt ner i geggamojan... så mina byxor och min nya tröja är helt bruna. aja men nu börjar johan falk igen see you!


05-april-2010




05-april-2010

nu har jag precis pratat med farfar som jag inte har pratat med på länge. han var de bra med, så de var ju bra. men nu ska jag ut med farmor och johan. see you!



05-april-2010

godmorgon! nu har jag vaknat och sitter framför tv:n och kollar på Wall:e med johan. kan inte säga att jag kollar så mycket. sen har vi vädret de är ju inte så värst fint. de är ju bara fassa snö. nu tycker jag att den borde försvinna... 

04-april-2010

om ni undrar varför de inte har kommit in något video inlägg än så är de bara för att kameran har inte haft något batteri som ni vet... så jag kommer nog att göra ett video inlägg nu i veckan när jag är hos farmor. men sen vet jag inte hur man sätter på ljudet på kameran heller... så oteknisk man är! men som man säger den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) ciao!

en bild från en av alla gångerna vi satt vid ån.. saknar


04-april-2010

nu har jag precis duschat. Så jävla skönt att känna säg som en helt ny människa, haha de där lät inte så bra. Jag har rackatbenen gjort hårinpackning, tvättat håret osv. Imorgon ska jag hem till pappa efter frukosten. senare på dagen åker hela familjen (jag, johan, filip, mia och pappa) hem till farmor där jag tror att wilma, morgon, paula och clara är. ses lite senare ciao!

04-april-2010

hallå där!sitter nu och kollar på en film som heter "the ugly truth"  den har precis börjat så ska ta och sätta mig till rätta men en godispåse i handen. see you!

04-april-2010







04-april-2010

helvete! idag var de första gången som jag började gilla mina solglasögen och självklart så sätter jag mig på dom precis nu.... men jag ska köpa nya solglasögon i veckan om jag nu ska gå på stan med mormor :) aja just nu sitter jag och är lite sur på mig själv att jag var så klumpig och satte mig på dom..

04-april-2010

nu sitter jag ute i solen med min dator i knät de är världens skönast väder ute. har varit och kollat på ett hus kan inte precis säga att jag tyckte om de.






04-april-2010


04-april-2010



osminkad fanny

04-april-2010

god morgon! eller man kanske borde säga goddag! i allafall i dag ska vi åka och kolla p ett hus sen resten av dagen ska jag ligga och steka ute på erikssons altan. tummen upp för de. ikväll vet jag inte om vi ker hem eller om vi är inne i stan men jag tror att vi kommer åka in till stan :) få se vad jag hittar på ikväll. måste kolla om ebba är hemma inte för att jag tror de men ändå. man kan ju hoppas :)

03-april-2010

nu gör jag mitt sissta inlägg för idag. i morgon ska mamma jag nathlie och classe åka och kolla på ett hus. mina planner inför vecka är att vara med jacob någon dag om jag nu hinner.. sen ska jag självklart vara med **** någon dag. ska också hem till farmor och sova där tv nätter. stan med mormor ska jag också hinna med. sen kommer ju emma hem, fast de är ju inte förrän på lördag... ebba kommer också hem någon dag veckan men eftersom att man inte kan få tag p henne så blir de lite svrt att veta när.... aja men godnatt pusshej!


glad påsk allihopa!


saknar dig


bröllopsfotografen

sitter och kollar på bröllopsfotografen med mamma, classe, nathalie och johanna

stockholm

nu har vi kommit hem från stockholm. de har varit en rolig och solig dag!
bilden på studsmattan är lite av mina nya kläder :)
















03-april-2010

nu ska vi åka iallafall bussen går 09.22 från järlåsa statoin och kommer kanske till oss 09.28 så nu fick alla lite brottom men jag är den smarta så jag har redan gjort allting :) när jag ommer hem blir de mycket bilder. vi ses då pusshej!


03-april-2010

de blev inte att vi åkte så tidigt för mamma är sjuk men vi kanske åker iallafall som tur är. sitter och kollar på tv vet faktiskt inte vad programet heter. de är ju jätte fint väder ute idag. juste igår när jag var ute och tog lite kort så kameran förljer inte med men jag tänker ha mammas mobil hela dagen så jag kan ta mycket kort. för min kamera är bara bra när man är ute. och mammas har blixt(y) men nu ska jag göra lite andra saker innan vi kanske åker...

02-april-2010

nu ska jag sova hade tänkt att gå upp klockan 06.00 imorgon bitti så jag måste ju få lite sömn. i morgon går bussen vid 07.30 tror jag till stationen sen tar vi tåget från stationen :)

02-april-2010


imorgon bärr det iväg till stockholm igen då. nu var de ju ett tag sen man var där men man minns de som att de var igår haha :)




kläder jag ska ha!





02-april-2010

god kväll! nu sitter jag och nathalie i hennes rum. vi sitter och kollar på solsidan världens roligaste program.

har varit ute och tagit lite kort








bilder från förra sommaren











02-april-2010

sitter just nu bredvid nathalie inne i hennes rum men en varsin dator i knät. om en timme kommer alla dom blev självklart sena jag och nathalie är jätte hungriga jag har inte ätit någonting idag. inte bra men jag orkade inte göra frukost :P

'

design nu!

nu är jag trött på min design så är de någon som är jätte snäll och gör en ny åt mig? :)

beslutsångest...

nu har jag beslutsångest. mitt hår håller på att växa ut och de betyder att de måste färgas nu ingen. men vet inte vad jag ska ha för hårfärg. så säg vad ni tycker, gör de också! för jag får inte många kommentarer men de är många som är inne och kollar på min blogg så då tycker jag att ni kan kommentera lite också :) den bilden längst ner är inte sån färg jag vill ha men jag hittade ingen bild som var bra så de blev den bilden.



02-april-2010

nu har jag och nathalie tagit bort all snö från studsmattan som ni redan vet eftersom att jag la ut bilderna nyss. om någon timme kommer släkten hit och äter. i kväll börjar talang 2010 är lite sugen på att se de. ska försöka att inte använda kameran idag för jag tog inte med mig laddaren så kommer inte ha något batteri i morgon. om jag tar kort idag. men jag har ju mobilen också. för jag tänkte att jag skulle ta med mig kameran till stockholm i morgon.



02-april-2010






01-april-2010

nu ska jag försöka att få min skönhetssömn!  har jätte ont i magen. inte bra med godis... men innan jag går och lägger mig så måste jag gå ut till de andra huset och hämta en madrass att sova på. och sen måste jag borsta gaddarna :D vi ses i morgon igen pusshej!

en dag jag aldrig kommer glömma!



I think I like you


01-april-2010


lite bilder från veckan







01-april-2010

äntligen var de påsklov! men visst händer det tråkiga saker på ett påsklov också. emma kommer inte vara hemma på hela lovet för hon åker till egypten ebba åker till sällen och lina till taihland men jag har ju inte bara tre kompisar som tur är :) snart ska jag johan och mamma åka ut till vänge där vi sover till söndag tror jag. i morgon kommer släkten hem till oss på middag. sen på lördag ska johanna, nathalie, johan,jag, classe och mamma åka till skockholm och shoppa:D på söndag vet jag inte riktigt vad som händer.


RSS 2.0