lite frågor

Anonym om luffarN
Vart är dem gråa mössorna ifrån?:)
Svar: Indiska grymt skön mössa finns även en liknande på bikbok.
Anonym om  vad ska man välja?
Vad ska du välja?:)
Svar: Just nu tippar de mot guc:s estetiska program, foto, design media och sånt.
men jag kanske ändrar mig vem vet. De är ju ett tag tills man ska söka in.

just the way you are

tänk om fler killar kunde vara som dig.
tänk hur bra alla skulle ha de då, inte bara jag.
du gör mig lycklig. du bryr dig om mig,
lika mycket som jag bryr mig om dig.
har aldrig känt så mycket som jag
känner för dig. just dig, bara dig, ingen annan ♥

hiss/diss

"Hannah montana the movie"
okej jag vet att de låter som värsta barnfilmen men man ska aldrig döma en film innan man har sätt den eller hur? jag vet inte vad som är så bra med den om man gemför med andra filmer. Men den är bra iallafall.
Tandläkaren
Gud de är en utav dom värsta sakerna jag vet. Att bara gå in i de vita rummet med massa olika verktyg som dom har att peta med i munnen. När man ligger i den där stolen som man kan hissa upp och ner, den stora vita lampan som lyser rakt in i ögonen på en. sist men inte minst när man ska ta kort i munnen. Tycker att de är jätte obehagligt att ha en stor plast sak i munnen som också gör jätte ont..... inget jag gillar med de förutom att man får ett klistermärke efter åt :$

morgondagens planer....

...blir att vakna i ganska så bra tid ta bussen ner på stan, gå till tandläkaren.... efter de blir de bussen hem till isak, är väl där ett tag. Sen ska jag träffa ebba och anni på kvällen. kan de bli en bättre start på lovat? svar: ja, om de där med tandläkaren skulle gå bort annars är allt som de ska om man bortser från att emma inte är hemma... aja ses senare puss!
vilken snygging, bilden från i somras

mysigt värre!

anni gick för en stund sen vi har haft de lite myspys idag. Vi åkte ju som sagt till ica och köpte godis med drog vi hem till mig och kollade på film, grymt bra en film anni och jag alltid kollar på när vi har myspys. tänkte ta och hissa den sen så skriver inte vilken film det är :) ligger och lyssnar på musik och kollar runt på olika bloggar, inte så roligt men vad ska jag göra? kanske tar mig en sväng hem till pappa och lämnar lite saker.
härlig bild!

lite efter...

tja liggger helt sliten i soffan och väntar på att jag ska få ett tecken av anni att jag ska åka till ica med henne. Men nu om gårdagen, anni och jag tog cyklarna och åkte till remo, och för er som inte vet vad de är så är de en pizzeria. Möte upp Dj, Maja, Clara och nathalie. Vi köpte pizza sen tog vi oss hem till maja där vi åt och hade de trevligt! Vid tio kanske tog vi bussen ut till gamlis. Gick hem till madde där de var lite folk. Sen tog jag mig en sväng hem till isak. Vid halv ett tog vi bussen hem. Sen var de bara att hämta cyklarna hos maja och åka hem till anni och sova.

C.B

sitter hemma i soffan med anni bredvid mig. hittade ett linne nere på stan, snyggt! anni målar naglarna och jag har precis gjort. snart åker vi hem till anni och fixar oss och lämnar min packning. Sedan bär de av mot remo, där vi ska köpa pizza sen hem till maja och äta med alla. Sen får vi se vad som händer.
du gör mina dagar annina skatt ♥

vilken text


halloween

tja vaknade för en timme sen. Igår kom isak hit vi kollade på tv och hade de allmänt mysigt. Vid tolv tog han moppen hem, jag somnade på direkten. snart ska jag ta och göra i ordning mig sen blir de stan med maja och anni. ska försöka hitta något att ha på mig ikväll antar jag.

gamla bilder

jag och classe på sjukhuset för förra året
fanny förra året
gulliga johan förra året
jag när jag hade åkt pulka och stuka foten på något sätt?
josefin, fanny, pontus, johan, mamma och maria på åland

luffarN

dagen har varit jätte rolig. Vi klädde ju ut oss och så här såg det ut :* just nu sitter vi framför tv:n och med "vi" menar jag, classe, johan och mamma och jag. mamma har fått för sig att hon ska vara lite cool så på mitt utvecklingssamtal idag så sa hon att jag smsa 24/7 men va? va får hon allt ifrån? men nu sa hon aboo och noob fatta mycket jag och johan satt och skratta åt det där! :D
annina lina och fanny riktigt snygga om ag får säga det själv!

sweet, good!

omg ni vet inte hur arg jag är! (ville bara säga de)

bilder

lina hemma hos anni
anni
anni
dagens väder
mini glass :)
vem ska inte vara med lixom?
nu orkar jag inte ladda upp fler tråkiga bilder snart blir de foto kurs men innan de, mat!

vad ska man välja?

jag trar faktiskt att jag har valt vart och vad jag ska gå. men vi får se om jag ändrar mig eller något.

jag älskar skolan.... eller?

nu har jag gjort mat till mig och tre små fågelungar (johan och hans kompisar) de blev godkänt som tur var. ni ska jag bara chilla i en halvtimme innan jag beger mig tillbaka till skolan igen. dagen har varit bra mycke skratt som vanligt. Sen fick jag sitta och vänta på att emma och anni skulle sluta. Men som tur fick jag sällskap utav simon. Sen sa jag HEJDÅ till emma.... nu kommer vi inte ses på 10 dagar kommer sakna dig! <3
fanny utforskar skolan
suddig tyvärr.. men här har ni ligan
söta tjejer!
vädret today
här har ni mig hår ingen bra bild men de nuddar inte en ryggen när jag har uppsatt

dagens outfit

blus-H&M
jeansleggings-vila

dagens planer

börjar inte för än om en timme, grymt skönt! ja ni vad ska jag säga då. jo, jag kan ju berätta lite om dagen. Skolan kommer väl gå ganska snabbt antar jag. efter skolan ska jag hem och chilla en stund. sen vid halv sex ska jag tillbaka till skolan. De är öppet hus för dom nya sjuorna som ska börja så då ska jag och några andra från skolans kamratstödjare prata om vad vi gör och så. Sen vid halv åtta går jag hem. Sen åker mamma jag och johan till bälinge och hälsar på våra kusiner.
ebba emma fanny

sovmorgon!

tjaba! gårdagen gick ganska snabbt. hade kamratstödjarmöta. De var väl inte så värst kul den här gången. sen hände väl inte så mycket i skolan. hade förprov i musik. fick 17 rätt av 21 och de är två veckor till provet :) sen hade jag so prov också. fan va jag blir irriterad på våran lärare... vi har so i en och en halv timme på tisdagen och de är dagens sista lektion. efter 40 minuter va vi klara och då innan hade hon sagt att vi skulle få gå efter att vi var färdiga med då fick vi inte gå utan sitta där i 30 minuter? varför kunde vi inte bara få gå. vi gjorde ju ändå inget. aja slutpratat om de. efter skolan cyklade jag emma anni och lina hem till lina. vi fika och kolla på kopps.  Efter de tog jag min snabba cykel hem till pappa och hämta datorn mm. Sen kom isak till mig ♥ och sen hoppade jag ner i sängen när isak åkte hem. två bilder från dagen. tog dom från linas blogg :$

seg dator...

tja om ni undrara varför jag inte blogga igår så hade jag ingen dator. eller de fins en och de är den jag sitter vid nu, grymt seg. men ska hämta min dator idag. bild på håret kommer nog ikväll eller imorgon. har precis målat naglarna i rött. om en halv timme blir de skola och den börjar med kamratstödjarmöte. aja har inget att säga men här får ni en mycket snygg bild.

fin va? johan på malorca 08

klippa av mig håret idag då

dagen planer blir att få skolan avklarad först. Sen ner på stan och klippa av mig håret, efter de drar jag hem till isak :D sen hem och kolla igenom so:n lite snabbt. kan allt redan men de tror ju inte mamma..


in school

tja sitter i datasalen på språket. ganska tråkigt. Lina är inte i skolan idag kan ju bara säga att jag känner mig grymt ensam... KRYA PÅ DIG GUMMAN! men nu måste jag jobba puss!

alla har vi varit små

nu ska jag ta och sova! här har ni en bild på alice, mig och andrea. sov gott :)

två månader

idag är de exakt två månader till julafton. tänk va mysigt att sitta med sina nära och kära, dricka glögg, äta pepparkakor och annat gott och när man tittar ut genom fönstret så ligger det förhoppnings vis snö på marken, som ett stort vitt täcke.
förra julafton

två frågor

1.Anonym om storken:
var ebba bara på besök eller vad? :)
Svar: yesbox! hon brukar komma hit varannan helg eller något. Men nästa gång hon kommer hit blir på måndag på höstlovet :D
2.Lina om jag vägrade inse, du sviker mig alltid.:
Bor du varannan vecka hos dina föräldrar?
Svar: tråkigt svar men vet inte riktigt vad jag ska vara med ja de gör jag :)

storken

nu är jag hemma från stan med mina fin fina tjejer. De var jag, nathalie, annina, ebba och vanja. riktigt mysigt! vi har alltid lika mycket att prata om. aldrig tyst när man är med er.
annina och ebba
min muffin
älskade ebba. flytta hem förrfan!


nobody´s perfect

godkväll! nu ska jag ta och sova, familjen gusén/larsson är fortfarande kvar men lite ofin som man är så går jag och lägger mig. orkar inte vara uppe. DE är ju en dag imorgon också faktiskt! då ska jag vara med annina, ebba och sen mitt på dagen någon gång kommer väl emma hem :D har haft jätte kul ikväll. haha de var grymt kul jag och hanna skulle in och köpa dricka i en kiosk. Då var det en kille som började prata med mig.
killen: Hej!
jag: Hej!
killen: hur är de med dig?
jag: det är bra, hur är det själv?
killen: jo men de är bra.
jag: men du vi ses, hej på dig!
killen: hejdå!
när vi hade stängt dörren och var på väg hem frågade hanna vem killen var. Då sa jag
- De är han som jobbar i billiga godis affären :)
Hanna: hahahaha värsta stamkunden fanny!
då kände jag mig riktigt tjock... :)
aja men godnatt på er!
sing star kvällen genom, grymt! sandman/hedin vann stort självklart :D

kvällen i bilder

johan
joel, hanna och johan
nettan, stefan, fanny och hanna
fanny, hanna och mia

musik!

sitter hemma i mitt rum med musik på högsta volym. snart kommer joel och hanna! awesome, har inte träffat dom sen jag vet inte när...

kvällens outfit

feeeetttttttttttttttt ssssssnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!
omg okej bjuder på de extremt fina ansikts uttrycket...
de är ju kläderna ni ska kolla på!
blus-H&M
jeansleggings-vila
smycken-lite här och var

@ annis place

tjaba! sitter hemma hos anni. Anni pratar med ebba i telefonen. Vi har varit ner på stan och köpt godis, hihi. snart kommer ebba hit. men nu orkar inte jag skriva mera så hej så länge!

ge mig sommar!


efter skolavslutningen
emma och jag sover på studsmattan
en av alla kvällar vid Q-med
emma och jag åkte överallt med busskorten
till exempel till knivsta
åkte och badade gjorde vi också
Q-med igen
och en gång till
tältning med klassen
bada i länna gjorde vi också!
picnik med emma och ebba
Q-med igen
och igen..
ännu en gång

jag vägrade inse, du sviker mig alltid.

nu har jag ätit frukost, pratat med anni och fixat mig. Måste åka med mia och handla för vi ska få gäster ikväll och de stod mellan att jag skulle få städa hela huset eller åka och handla och då sa johan att han ville städa :O hallå är du frisk? så de var ju att ta handla med mia. Sa inte så mycket mer om de. så att han inte ändra sig :D aja nu åker jag när jag kommer hem åker jag och anni till boländerna, hihi :)

don't be afraid to be great. cause you are

Godmorgon! sov som en stock hela natten. vaknade vid halv nio men lyckades somna om snabbt och nu är jag vaken igen. Idag ska jag ta och vara med anni och inte hon har något annat för sig. För emma är inte hemma hon är där jag var för en vecka sen. i lindisberg och hälsar på hennes släkt. LITE coolt att vi båda har släkt på samma ställe eftersom att de inte är så stort. Men nu ska jag upp och äta frukost.

nu ska jag sova, JAG ska sova länge! bara så att ni vet.


jag och vanja på valborg

för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet

tjabba! isak gick precis... jag hoppa ner i sängen på en gång. Filmen var bra. Efter bion tog vi bussen hem till mig. Har inte så mycket att berätta. Haft en toppen kväll! hoppas ni också har haft de :)

movie time!

nu drar jag hem till isak, ses senare ikväll om jag inte somnar innan de :$

Hiss och Diss


Nagellack:
Min hiss idag blir nagellack. I love it!
tycker de är super snyggt med målade
naglar. De gör så mycket att ha det.
Sen i somras har jag haft på mig det
varje dag. Starka färger är riktigt snyggt
för då syns det så mycket mera!

Inte hör av sig:
Personer som aldrig hör av sig...
Om man till exempel ringer till någon
och ingen svarar. Då ser man ju liksom
nästa gång man kollar på mobilen att
någon jag har ringt. Då tycker jag att
man kan ringa tillbaka till personen istället
för att man ska behöva ringa igen. För då
känns de som att personen inte bryr sig...
you know who you are.

ett gott skratt förlänger livet

kvällens planer blir att om en liten stund gå hem till isak hitta på något kul. Sen ner på stan gå på bio. Sen hem till mig och hitta på något :)
min lilla gosii!

outfit today

fanny idag:
linne-H&M
leggings-ginatricot
kofta-ginatricot
skärp/hårband-H&M
klocka-kappahl

döda nästan en fågel

hejsan svejsan! har precis ätit, mums här hemma blev de hamburgare ihih. ska ta och hoppa in i duschen snart. kan ju ta och berätta lite om min dag. De börja med att jag vaknade vid fem i nio. fick panik, för jag skulle vara på skolan fem över nio då vi började.... Så första lektionen missa jag. hela dagen gick ganska snabbt. slutade en halvtimme senare för att vi hade kör. Efter skolan cyklade jag emma och annina hem till emma. Sen skulle jag hem och hämta en sak lite snabbt och sen komma tillbaka. Och då kom det en fågel och körde rakt in i min cykel. stackare... blev jätte rädd. När jag kom hem hade johan med sig en gullig lite tjej hem så de va bara att lämna sakerna och åka till emma igen. Vi bakade kokosbollar, grymt goda blev dom kan jag bara medge. Sen satt vi och prata en stund. Sen ringde mia och sa att jag skulle komma hem och äta. åå nu sitter jag här.

svar på fråga

När kommer svaren på frågestunden? :)

Jo så här är de att jag tog bort den tio minuter efter att jag hade startat den för att jag visste ungefär vilka frågor som skulle komma, och har ingen lust med att svara på dom frågorna. Så jag ångra mig efter ett tag. Men om de va något speciellt så kan du ju fråga de fast jag inte har frågestund :)

en höst dag som denna

HEMMA! de har varit en riktig chill dag i skolan idag. Började med matte sen teknik, engelska, svenska och sist men inte minst elevensval då jag emma anni och lina har valt rockband. Riktigt kul faktiskt. Våran lärare frågade om vi ville vara med på julavslutningen och uppträda... hmm..... vi får se hur de blir med det där. Eftersom att de är jag som sjunger så tror jag fan att jag kommer banga! Efterskolan som sluta halv fyra cyklade annina och jag ner på stan. Jag skulle ner och träffa josefin och anni maja. Träffade på hannes och tomas. efter kanske en timme åkte jag hem och nu ligger jag där jag ligger..

istiden är påväg....

jag är ju förfan hopplös! varje kväll jag ska sova så ligger jag och smsar med någon. Tillslut blir jag för trött för att vara vaken mera och då försöker jag hålla mig vaken, men somnar ändå. Så på morgonen när jag vaknar har jag alltid något sms där de står "hallå somnade du?" hur trött kan man bli? aja ligger och fryser i min säng. har gjort de hela natten, inte kul. men ikväll vet jag exakt vad jag ska ta och göra. jag ska ta och sätta på mig extra mycket kläder och tända en brasa, hihi mysigt va! nu ska jag försöka springa till garderoben och hämta kläder så snabbt jag kan så att jag inte fryser i gäll innan de. för de vore ju "synd" om jag inte kunde gå till skolan.
fin bild va?

du kommer alltid tillhöra mig

jag kolla på dit sms och läser de om och om igen. tårarna rinner längst kinden. Jag saknar dig så sjukt mycket. De kanske inte syns på utsidan men jag gör verkligen. Vill att du ska komma hem igen ebba! älskar dig gumman

sov sött!

god kväll! nu ska jag sova så godnatt på er!

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.




aaa men du rå

nu har jag pluggat lite och tycker att jag kan allt riktigt bra faktiskt. juste ni kan ju ta och kika in på jessica och hennes två kompisars blogg. De hittar ni här! ny duschad och fräsch ligger jag nu i min säng med mys kläder på mig. Ska ta och gå upp och kolla vad resten av familjen håller på med.
lina och fanny leker på alnäs

dagens

så här såg fanny ut idag
bra bild....
armband-bikbok
jeans-bikbok
kofta-ginatricot
linne-ginatricot
halsband-hitta hemma

plugg är något man måste för att komma någon stans här i liver, tyvärr..

nu är jag hemma igen. Fick sluta en timme tidigare för att våran lärare var hemma med sjukt barn. SÅ jävla kallt ute! åh.... vill ha sommar igen. men nu måste jag plugga so skit för jag har prov på tisdag. Fast jag har ingen panik för jag kan nästan allt redan :D kommer väl upp outfit bild innan jag pluggar. ses!

korv med mos

goddag! nu har jag ätit frulle fixat mig och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. börjar inte förs om en timme. idag händer väl inget speciellt i skolan. tror jag iallafall inte. men vi ses kanske snart igen vem vet om jag får tråkigt.

You're always here to hold me up when I'm losing my mind.

innan jag börjar prata på riktigt så har någon frågat en fråga. vem den här någon är skulle jag gärna vilja veta. hatar när man skriver anonymt.... aja. Vem Isak? svaret på den frågan är Isak Trepkow!
så nu kan jag börja prata. isak drog för en stund sen. Mia och pappa är ute och äter så dom borde väl komma hem snart. johan och filip ligger och sover. Nu ska jag sova så godnatt på de!
va bara tvungen att lägga ut den här otroligt vackra bilden!

nu blir de te!

hej på er! grym dag förutom regnet vi har haft hela dagen.... fick höra att de skulle snö imorgon. bättre än regn tycker jag om de nu snön ligger kvar. efter skolan gick jag och emma hem hit och drack te och fikade. efter de var vi helt random asså, inget jag berättar om, så konstigt var de! snart kommer kanske isak hit ska kolla på ph nu pusshej!

vad tycks om min nya design?

nu är äntligen min fina design klar! är jätte nöjd måste jag säga. Tack så jätte mycket igen jessica!

hej jag heter fanny hedin och vill vara anonym.

nu har jag precis hoppat ner i sängen och ska sova. Isak åkte hem för en stund sen. Vi kollade på film. kommer inte ihåg vad den hette men de är ju så ovanlig för mig... somnade gjorde jag också. Fast de var efter filmen. hehe bra jobbat fanny! men vi hörs imorgon igen pusshej!

18 oktober 2010

tjaba ligger nere i mitt rum och gör ingenting. snart kommer isak hit. Vet inte riktigt vad vi ska ta och hitta på men alltid gör vi väl något. Försöker få bort virus från min dator och de fungerar bra! idag efter skolan gick jag ner på stan och träffade josefin. tog en fika och satt och snacka. mysig tjej den där josefin! men nu ska jag ta och sätta på mig lite myskläder pusshej!
snygggggggggggg!

mysigt värre!

åt precis god mat gjord av min lillebror, gulligt eller vad?! just nu befinner jag mig i min soffa där jag bara sitter och chillar medans mitt nagellack torkar. Ikväll blir de rallybrudar som går på tv klockan 21.00 tror jag. mysigt att bara ta de lugnt och mysa med familjen i soffan för en gångs skull. inget att säga ses senare kanske :)
hade tråkigt när jag gjorde den...

stakars hund...


.H.Ö.S.T.


stan

Tjaba! fint väder har vi de i uppsala idag. Kom precis hem från en sväng ner på stan, fick med mig ett par nya leggings hem nu igen... De där med att jag skulle sova länge var ju något som gick ut ur mitt öra snabbt. Vid halv nio vaknade jag. Hoppade i badet eftersom att jag kände mig så ofräsch. Vid tolv åkte jag mamma och classe till mormor och morfar och tog en SNABB fika. Vid halv var vi tvungen att åka till gamlis där isak kom och hämtade upp mig. Sen tog vi moppen in till stan och kollade lite i affärer. Bra shoppat från våran sida idag!
fett fin bild, eller??????

00.24

det här blir mitt sista inlägg för ikväll, för de är ju faktiskt en dag imorgon också. Funderar faktiskt på att bada en liten stund innan jag somnar in. Måste ta och måla naglarna eftersom att dom ser för jävliga ut! kan ju berätta lite om morgondagen. Ska försöka sova så länge jag bara kan! Sen vid lunch tar jag bussen eller något annat hem till isak. Sen åker vi till gränby och kollar på jacka till honom. Sen tar jag bussen hem för isak ska till allianshallen och vara sarjvakt.... Efter att han har varit de så kanske han kommer hit eller så tar jag mig till honom. vi får helt enkelt se. Ses imorgon bitti om inte så blir de väl på kvällen. ha de så bra tills dess. godnatt på er!

hos familjen andersson

annina och maja
fanny, maja, annina, emma
annina och maja
godkväll! ligger i sängen och sörsöker att uppdatera min spotify lista lite. Kvällen har varit grym. Har planerat lite. snackat skit vi har gjort de mesta. Orkar inte prata så mycket. Ska sova snart puss på er!

på hem väg

TJa nu sitter jag i bilen igen. filip sover som en stock som jag kan förstå eftersom att han sprang runt som en galning där borta. Tre timmars bilresa framför sig. tur att jag har datorn som precis ska räka i tre timmar och en minut så som de står just ni. Kul att träffa alla igen! lite kort men bättre än inget alls. Nu ska jag lägga upp en snygg bild till er!

sitter i bilden

tjaba! nu sitter jag i bilen bredvid mig har jag filip. Han är ganska trött så de är ganska lugnt, inte för att han brukar vara jobbig. tre eller fyra timmars bilresa väntar. åkte precis förbi säva så vi har inte kommit speciellt långt. Eftersom att jag inte kunde ta någon speciellt snygg bild. Så ni får den här GRYMT snygga bilden på min från kreta.

nu säger jag godnatt och hoppar i säng!


kvällens mys!

nu är jag hemma igen. har haft de jätte mysigt. De blev jag, emma, annina, maja, clara, nathalie och fanny. Kul vi har! Ska väl ta och sova snart eftersom att jag ska vara start klar att åka till lindisberg imorgon bitti. Vi får väl se hur de går med de när johan ludde och elias är här. Men de ska nog gå bra, för jag är inte den lättaste att hålla vaken. här kommer lite bilder från kvällen.
fanny och nathalie
maja min lilla piraja
annina och maja


you really make me fucking smile



snö den 15de oktober!?

tjaba! nu är jag hemma med två biobiljetter och en godis påse i handen. Har varit nere på stan med emma, anni, maja och nathalie. Satt och prata inne på café 018. Riktigt mysigt! ikväll ska vi hem till nathalie då kommer även clara också. Kul att hitta på något men tjejorna. Träffade på pontus som stod och väntade på josefin. Har inte träffat honom på jätte länge. Kul kul.
mina små sötnosar!

lite tid över

god morgon! nu är jag färdig för att gå till skolan. egentligen skulle jag börja nio men eftersom att vi har kör halv nio så en halv timme tidigare. Efter skolan som slutar halv tre tar jag bussen eller cykeln ner på stan och träffar emma som jag ska få bio biljetterna av. SEn tar jag mig hem på ett eller ett annat sätt. Sen får vi se vad som händer. ses senare iallafall!
här får ni en bild på jocke, njut!  :)

känn ingen sorg för mig Göteborg

tjaba nu är jag hemma resten av kvällen! mycket skönt tycker jag allt. Foto kursen idag var riktigt kul. Vi kopierade upp våra bilder som vi tog förut. Trodde verkligen inte att de skulle bli så fint som de blev. Men nu ska jag ta och titta lite på tv innan jag sover. Godnatt på er!
dom här två bilderna + flera, har jag gjort HELT själv! ganska duktigt tycker jag allt :)

skolan plus isak

nu är jag hemma efter en lång skoldag och en sväng hem till isak. Mamma står och lagar mat och om en halvtimme ska jag sitta på foto kursen. Har inte så mycket att säga hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft.

BADANKA

nu ska jag ta mig ett bad och tvätta håret och sånt ses kanske senare men inte säkert.

snyggt

nu är de super fint här hemma. Ska sätta mig och kolla på bonde söker fru snart med mamma. Johan är nere på stan tror jag. När började han gå på stan lixom? (han hatar de) kommer väl bara sitta hemma och kolla på tv ikväll. Får se om isak kommer hit efter träningen. men nu vet jag inte vad jag ska skriva så hej svejs! :)
hp nu!

They say when two become one, that's love.


när vi gräver guld i eriksberg

nu var jag gjort en riktig stor rensning av massa skit saker i mitt rum, så nu blir de lättare att flytta :)
ligger och väntar på att mamma ska göra lite pannkakor åt mig (a) vilken snäll mamma jag har!

dagens outfit

jag antar att mia kommer hem snart. Ska packa lite saker som ska med hem till mamma först sen drar jag till isak och kollar fotboll!
men kolla där är ju jag!
japp så här såg jag ut idag, jeansleggings från vila tröja ginatricot halsduk lindex.

09.14

god dagens! Vaknade för en stund sen. Ställde klockan på halv åtta för att jag börja halv tio. Men var trött som en ...., jag vet inte vad. Men nu är jag fixad och klar för skolan! dagen igår var bra. marknaden där jag köpte mig en munk bara. otroligt, men jag köpte ju godis i måndags :$ Efter de satte vi oss uppe i musikens hus och kollade ut över uppsala. riktigt mysigt att sitta där med mina tjejor. Sen drog alla hem till sitt. Hemma hos mig väntade ju min lilla busiga lillebror. Vi kollade på film och åt popcorn. Tillslut fanns de inge popcorn kvar för dom låg över hela golvet. Så jag började damsuga. Sen tog lill fanny en annan damsugare och började gå efter mig och sa att vi var så duktiga. Sen kom mia och pappa hem vid halv åtta. Då tog jag cykeln hem till isak. Vi kollade på fotboll en stund men först blev de film. Vid halv elva åkte jag hem. Mamma var ju inte speciellt glad när jag kom hem... aja men de går över :) inget mer att berätta pusshej!
fanny och emma förra vintern

myspys med lillebror

tjaba! sitter hemma på min gata i stan och tittar på film och äter poppcorn med min urgulliga lillebror. De blev teletabbies (y) här har ni en grym bild på oss just nu!

syskonen hedin sen har vi ju en till i våran syskonskara :) helt inne i filmen

länge sen man kolla på de här, eller? nej jag sitter faktiskt och tittar på det här varje kväll :$

skolan nästa

nu drar jag mig till skolan. Hoppas ni får en bra dag! puss
kolla va gullig bild på min pappa när han var liten.

dagens

vet att man inte ser så mycket men ni får fan ta och nöja er med detta! som ni kanske ser så har vi inte så mycket saker hemma och de är för att vi har packat ner dom i kartonger till flytten.
dagens kläder : kofta - ginatricot tror jag allt.
linnet - H&M
leggingsen från ginatricot

morgon pigg

sitter här hemma i soffan och gäspar. Sov inte mycket inatt. Vaknade fyra gånger jätte jobbigt... Men är lika pigg för de :) nu ska jag ta och sätta på mig lite kläder, äta frulle och fixa mig. Sen blir de att cykla mina 96 meter till skolan. haha jag säger alltid de men de är bara för att ni ska bli lite avundsjuka (a) Får se när jag uppdaterar nästa gång :)
bild från i somras

svar på en fråga

anonym: är du och isak tillsammans? :)
Svar: yes box! :)

godnatt på er!

sista inlägget för ikväll ses imorgon igen, puss på er
bjuder på mig själv!

"min snabba cykel"

blev ingen frågastund eftersom att jag vet ju alltid vad de är för frågor som kommer upp. ligger och kollar på svenska hollywood fruar. Kan ju berätta lite om morgondagens planer. Först blir de skola efter de ner på marknaden med emma anni och lina tror jag. Efter de tar jag min snabba cykel hem till pappa där en liten busunge väntar på mig. Få se vad vi hittar på för bus imorgon. Efter de tar jag min snabba cykel hem till isak och är där ett tag sen blir de hem och hoppa i sängen och sover som en prinsessa :) <3
gullig liten vovve.

paradise hotel ikväll!


hemma igen

hej nu är jag hemma igen! har haft utvecklingssamtal som gick kanon. Sen åkte jag johan och mamma ner på stan till marknaden. hemma nu med sex remmar, hihi. nu ska jag titta på förkväll.
grönalund i somras, saknar något sjukt mycket!

skolan

TJABA TJENA HALLÅ! sitter i datasalen och har B-språk. Slutar om ungefär tre timmar.... inget att säga så hej så länge!

07.53

godmorgon! snart ska jag ta och cykla till skolan men innan de tänkte jag ta och göra ett litet onödigt inlägg. Sov som en prinsessa gjorde jag allt. har ni sovit gott? efter skolan idag tar jag min otrolig snabba cykel hem till pappa och hämtar lite saker. Sen hem till mamma och sen tillbaka till skolan och ha utvecklings samtal. Får väl se hur de går. Kan inte gå så mycket annat än bra tycker jag. Ses efter skolan pusshej!
fett fin bild! tjockisen fanny killen hedin

nu har isak precis åkt hem och jag ska hoppa ner i sängen och sova som en prinsessa, hihi (a) har inte så mycket att säga så godnatt på er mina små gulvippor :D
här har ni min jacka och mössa som jag köpte föra helgen

grymt skön låt


på min gata i stan....

dagen har väl varit bra, har inte gjort så mycket. Tagit ner stadsmattan med pappa och varit ute och fotat lite. Snart kommen isak hit. Vi ska ta och kolla på en film så här på kvällskvisten.  mysigt pysigt!
där jag bor
fankan själv

gårdagens trevligheter

TJA! dålig uppdatering igår men jag orkade verkligen inte med att blogga. Somnade vid halv tre. Tvingade mig själv att vara vaken från klockan ett. Ögonen höll på att säcka ihop.... Sen tog jag lite socker dricka och då blev allt mycket bättre. Igår hade jag jätte trevligt hela dagen. Vid halv tio åkte vi till kista. Shoppade lite åt mat och sånt mysigt! Sen när vi kom hem gick jag ut med emma en stund. Sen var de bara att åka vidare till nästa ställe som då var rasbo. Där jocke. matilda, markus, pontus och robin var. Vid halv nio kom vi kanske hem. Sen kollade jag på tv och sånt.
en bild på väg hem igår

grattis kära kusiner på eratt tjugonde år i livet

robin och pontus

födelsedags kalas i rasbo

dom två 20 åringarna nu mera
filip och johan
jocke
matilda
markus

nytt i garderoben

byxor från BIK BOK 499:-
armbanden man fick på köpet när man köpte för över 500 kr
blus från Bik bok 199:-

08.40

god morgon! nu sitter jag lite yrvaket ut i sängen tänkte ta och fixa mig nu sen upp och äta frulle med mia och filip antar jag. Sen drar jag och mia till kista centrum och kollar runt lite. En uppdatering kommer väl efter de antar jag.

vet du va de bästa är? bom bom, Pringles från kreta!


nice

i morse kom jag och tänka på hur många fantastiskt fina strumpor jag har. som dom här till exempel fick jag
eftersom att jahona inte ville ha dom så tog jag dom.

seriösa tjejerna

dagen i skolan har varit bra. Hade prov på morgonen som gick kanon. Sen blev de skolfoto med klassen och efter de skolfoto med kamratstödjarna. Blev väl rätt så nöjd ändå tror jag. Eller första kan jag väl inte tänka mig att jag blev så fin efter som att jag skratt så otroligt mycket när fotografen sa "gris fis" annars blev de nog bra. Efter skolan gick jag emma och anni hem till anni panni där vi åt mackor. Senare kom Simon och gustav. Innan dom kom så sa vi att vi är alltid så himla oseriösa så för en gångs skull ska vi inte vara de. Men de gick ju inga bra för när dom kom så ställda anni och jag oss för att baka kladdkaka. Sen skulle jag ta fram elvisp visparna för att sedan vispa med dom. Men jag tänkte inte riktigt så långt som man ska tänka utan började vispa med handen. Anni börja as garva och jag också till slut låg vi på golvet och tårarna rann. Sen var jag tvungen att gå hem för att vi skulle till fyrishov. och nu kom precis hem från att ha varit på fyrishov med familjen. Tog bilen dit vid halv fem. Gick in till kassan för att vänta på farmor. Då kommer de plötsligt ett gäng killar. Då var de jocke (kusin) och hans fotbolls lag som skulle bada och äta tacos som oss. Så träffade på Felix som jag inte har sätt på ett tag. Efter allt bad så tog vi och fixa till oss innan vi åt tacos på fyrishov.

dagens:

blusen är från H&M 249:-
leggingsen är från gina tricot 99:-

men platttången i handen

jahapp vaknade för en halv timme sen av att johan gick upp och smäller i källardörren... de va bäst så annars skulle jag försovit mig. Till er som jag hade kontakt med igår kväll och aldrig riktigt sa godnatt till så förlåt för de. Men jag är sån att när jag blir trött så somnar jag direkt. Men de finns ju personer som redan vet om de här och då syftar jag på dig, you know. Så när jag vaknade i morse hade jag datorn i knät och tänd lampa i rummet. De är ganska coolt för jag kan somna när jag skriver ett sms och sen på morgonen när jag vaknar så står bara halva smset på mobilen, aja slut snackat om de här nu sitter här med min platttång i handen och har nästan plattat färdigt håret. ska upp och äta frulle sen får vi se vad jag gör. puss och hej leverpastej!
snyggt med strumporna så där va?

godnatt

nu ska jag ta och sova så godnatt på er!

foto kurs

hemma från foto kursen nu! hade jätte kul. Vi var inne i en mörker rum där vi höll på med våra film rullar som vi har varit ute och fotat med i veckan. Bilderna blev bra alla fall va de såg ut som. Men nästa vecka ska vi kopiera upp dom på stora papper så vi får se hur de blev.

nu drar jag på fotokurs!


nästan klar!

nu har jag duschat, valt kläder tills imorgon då vi har skolfoto. Varit ute och fotat. Nu ska jag äta sen blir de nog bussen ner på stan! :)

hemma från skolan

tjaba tjena hallå! hålle på med min foto uppgift funderar på att gå ut och ta lite kort. Men jag gör nog de lite senare för ludde och johan behöver nog lite hjälp i köket. Får nog smacka lite sen, hihi (a) men vi ses senare pusshej! :)

skolan 13.04

nu sitter jag i skolans datasal och har svenska kommer en bra uppdatering när jag kommer hem, eller jag vet inte än. För jag har en sak jag mååste göra till fotokursen senare ikväll. Men vi ses ju någon gång senare i dag i alla fall. puss på er!


dagens:

dagens kläder blir en kofta från hm tror jag och under de har jag ett rosa linne från hm och halsduk från lindex, sist men inte minst leggings från gina tricot nu drar jag till skolan hejdå!

bara jag och emma som fattar tyvärr...

den här tjejen ska föreställa shakira, visst är dom lika? eller...
-när kan man ha dem här kläderna då?
-på disco.

mamma mia va läskigt!

hihi nu är jag hemma igen. Vill ni veta vart jag har varit? självklart vill ni de! jag har varit hemma hos min bästa väninna emma. Vi åt glass med chocklad sås och maränger! mums filebaba. Sen kollade vi lite på tv och efter de skulle emma ta håll i örat :O galen tjej! Jag gillar ju absolut inte de där. De finns bara en sak som är bra med att ta håll i örat hemma och de är att de inte kostar en krona! De dåliga är ju då att de gör så fy satans ont! de andra är att man håller på och svimmar och sist men inte minst så ska man inte ha den en kompis som känner sådan empati så att jag nästan börja gråta och då grät inte ens emma.

med natt skjortan på mig....

kolla vad jag letade fram ur min garderob nyss, gullig va? :$

mat

hej på er! hemma efter en dag i skolan och en eftermiddag på stan med emma och annina. NU är jag hemma och väntar på att pappa ska komma hem med mat!

sommaren är kort

nu blir de inge mera bloggande innan skolan för nu ska jag ta och kolla på tv. Ses ikväll puss på er!
på bilden har ni mig och joel för några år sedan :)

gamla godingar

fanny taggad som FAN inför romme förra året tror jag
fanny sommaren 2009
emma och fanny i fyran. gulliga!
jag och emma i åttan antar jag
söta emma i sexan

dagens

dagens "orkar inte" kläder

skulle kunna döda dig just nu

.

morgonkvisten

godmorgon godmorgon, har ni sovit gott? (och en liten melodi på de) de har jag gjort. Ställde klockan på 06.30 helt fucking onödigt eftersom att jag börjar halv 10, som jag kom på för så där 10 minuter sen. Inte kul... så två timmar kvar till skolan börjar, på dom timmarna ska jag så mycket som blogga, cykla hem till mamma och äta en glass kanske (a) hihi men nu ska ni få en bild på mig så hej på er!
blev en bild på mig och annina i norby.

på sängen

hej på er! ligger i min otroligt sköna säng och ska snart ta och sova inför natten, sa bli jätte skönt, eftersom att jag inte har sovit så bra på dom senaste nätterna och till och med igår så började jag blöda näs blod två gånger! och jag kan lova er att jag petade inte i näsan. De betyder verkligen att jag har sovit för lite. Varför pratar jag om de här? har ingen aning. Ses imorgon bitti igen pusshej!

Kreta del 5


tisdags kväll

HEj bloggen! länge sedan nu känns de som. Gårdagen gick väl bra i skolan på kvällen satt jag och plugga som en ja vet inte vad. Idag vad de prov på morgonen sista "lektionen" var kör. Då vi övade lite låtar till luciatåget, Fan vad taggad jag är på de! Efter skolan tog jag min cykel hem till isak. Vi bestämde oss för att baka så vi gick till ica och köpte ägg och sånt. Sen blev de bakning på hög nivå. Vid sex åkte jag hem. Nu sitter jag hemma i lägenheten och ska snart hem till pappa igen och kolla på is hockey färjestad-brynäs syns lite senare puss hej! :D

en feber fri fanny


biologi är kärlekens magi eller?

nu har jag hunnit plugga hälften så nu är de bara lika mycket kvar. Sen ska man ju kunna de också...
har varit hem till ebba en sväng och ätit pannkakor med emma och annina. kul och träffa ebba en stund
som jag inte har träffat sen kvällen jag kom hem från kreta.... aja nu blir de PLUGGNING!

pluggande

nu har jag suttit och pluggat som en liten dåre i en timme. Kände att jag behövde ta en paus från de nu. Så nu är de bara att ta nya krafter och fortsätta....  Nu är jag i alla fall frisk och har ingen feber längre, wiho! ska träffa saknade ebba, annina och emma lite senare när jag har gjort så mycket jag orkar av biologin. ses senare pusshej!
fett fin bild jag och nathalie för två år sen :)

Du ska visa gott föredöme jävla unge!

nu ligger jag och kollar på tv med mamma, mysigt. har ätit hemmagjord pizza med mamma och johan. Men nu ska jag ta och vara lite social mot min gulliga lilla mamma, puss på er!
riktigt random...

movie time

kolla vad mamma kom hem med :D

blääääääää

tjaba tjena hallå! ligger hemma och kollar på barnkanalen medans jag knarkar alvedon.... fyfan va de är tråkigt att ligga hemma och inte ens kunna gå utan att få ont i huvudet.
fanny och maja

huset ute i skogen

nu ligger huset ute på hemnet.se blev riktigt snyggt tycker jag allt! de är här jag håller till när jag är i vänge/åland :)

kärlek till dig!


sjuklingen

hej allihopa vaknade för några timmar sen av att jag svettades.... och de var ju inte så konstigt eftersom att jag som i leggings långärmad tröja, filt plus täcke. Idag ska jag bara ligga inne eftersom att jag har 39,5 i feber... igår kväll gick jag ut en stund för att träffa emma och annina. Failade totalt inget jag berättar om, hehe. Planerna som jag hade för dagen blir självklart inte av.

hemma från en dag i huvudstaden

blus 249:- på hm
svarta uggs 599:- dinsko
den ser mycket bättre ut på. 1500:- stadium
sen köpte jag en bh, vantar, mössa och något mera tror jag tack mamma!

stockholm nästa

nu är jag vaken. har inte sovit så mycket inatt. frös som en lite gris hela natten tillslut fick jag sätta på mig morgonrock och sova i... Sen vid sex vaknade jag och då gick jag inte till mamma. Hon sa att jag hade jättehög feber. Sen somnade jag om i en halvtimme och nu sitter jag här. åker till stockholm ändå hehe. men nu måste jag ta och göra mig i ordning :)

RSS 2.0