"mc donalds mat"

isak gick för snart en timme sedan, vi har varit barnvakt sedan halv sex. de är inte så farligt som de låter eftersom att lillpojken sov mestadels utav tiden. iallafall så har jag inte så mycket mer att säga er, halva veckan har gått för mig och min klass vilket känns helt underbart! juste! jag har tagit en massa bilder med min mobil nu i veckan så kanske att jag lägger upp dom i helgen helgen om jag nu hinner eftersom att min helg ser rätt så bra ut! nu ska jag strax sova så godnatt!

när regnet faller

de ringde ingen läkare inatt som tur var. dagen har iallafall gått rätt så snabbt. efter skolan kom isak och mötte upp mig. vi gick hem till honom och åt lite. vid halv sju åkte han på något träningsmöte eller vad  de nu hettte. medans så kollade jag på film sen gjorde jag lite myspys till oss. vid halv tio tog jag bussen hem. nu ska jag ta och sova innan jag ska upp imorgon igen. godnatt!
bild i repris men jag kan inte sluta lägga upp den!!!!!

innan vi såg varandra

är som sagt hem kommen från sjukhuset precis. tog lite blodprover och sånt för att kolla så att jag inte har någon propp eller något fel på lungorna. om dom inte ringer innom en timme så är de inget mer än att de är brutet som jag redan vet. nu ska jag ta och sova eftersom att jag ska upp super tidigt imorgon. okej nu överdrev jag lite men iallafall. sov sött!

Utkast: Aug. 28, 2011

nu när jag har tagit bort lösenordet igen så börjar de rulla in läsare vilket känne lite roligare! ska försöka berätta lite kort om min helg. i fredags var jag med stina ett tag. vi tog oss en promenad genom kvarteret. sen vid nio tiden mötte jag upp julia. sedan åkte vi hem till mig för att kolla på tv och äta godis. Sen åkte jag hem till isak lite senare, där jag även sov. dagen där på tog vi tåget till stockholm. hittade lite saker som jag behövde, lägger upp dom lite senare kanske. på lördagskvällen åt vi kräftor hemma hos mig sedan åkte vi hem till isak där vi spelade pingis och kort sen kollade jag och isak på film. inlägget skulle kommit upp för några timmar sedan men jag fick avsluta mitt i och åka upp till akuten..

hur är de med dig?

nu är jag hemma igen efter en lång skoldag iform utav ettornas dag. vi lekte en massa lekar och så, var väl helt okej om man frågar mig. skönt mer helg nu iallafall, första skolveckan är nu avklarad vilket känns mycket bra!

allt jag bryr mig om är att få se dig idag

godmorgon! sitter på min säng helt startklar för att åka till skolan. har tre lektionen idag engelska, idrott och matte. nu ska jag ta och rolla mig vidare upp för trappan och ut. ha en bra dag!

Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

nu ska jag ta och säga godnatt men innan de tänkte jag bara berätta hur morgondagen ser ut, isak hämtar mig på morgonen tar mig till skolan. vid halv två är skolan slut då jag sitter kvar i en kvart och väntar på isak. Sen åker vi hem till hans farmor och farfar på en fika. sen hem till mig och äta. sen sticker isak på träning medans jag köper ett par byxor. sen kommer han tillbaka och sover här. hör av mig imorgon godnatt!

alla vet vem du är

ja skolan gick väl inte så jätte snabbt hade fyra lektioner. hade tyska idag för första gången så nu är jag lina och alva helt gryma på de (så ni vet) efter skolan gick jag hem till isak, fick fotmassage sen hade vi tävling hem till mig då isak vann för första gången. men jag skyller på mitt revben :D sen gjorde jag, isak och johan mat. nu har isak åkt hem till sig, jag har precis duschat och ska strax platta håret! ha de bra hejdå!
omg jag dör för den här söta bilden på ludde och isak!!!!!!!!! så himla gulliga!

love is all you need

Tumblr_lq3sdhrhew1qkh88so1_500_large
Tumblr_lq0di6u9yw1r1cnjdo1_500_large
Love-couple-photography_large

hiss&diss

HISS!

1. höst kläder som. stickade tröjor, jackor, vantar halsdukar och allt sånt är ju bara för mysigt!

2. P-Piller. Det finns tre as bra saker med p-piller, först att man nästan till hundra procent inte kan bli med barn när man har sex om man tar de. andra, om man har en kraftig mensverk så kan man bli av med den helt! vilket jag själv tycker är helt underbart! och sist men inte minst så kan man sjuta upp mensen så att man bara har den varanan månad vilket är de bästa med hela grejen! att rekomendera till er tjejer!

DISS!

1. Kallt på kvällarna! för en liten stund sen när jag åkte moppe hem så var de så himla kallt, helt sjukt hur snabbt de kan gå från varma sommarkvällar till kalla hösten! tyvärrfinnns de inte så mycket jag kan göra åt saken...

2. bruta revbenet. tusan va ont de gör, man känner sig som en 90 årig tant som knappt kan böja sig ner.

allt från mig ikväll! ha en fortsatt bra kväll så hörs vi!

innan solen går ner

blev en bra avslutning på dagen med en massa soffmys med isaks familj. nu är jag precis hemkommen där ifrån. snart ska jag ta och sova så jag kommer upp imorgon igen. men tyvärr får jag ta mig till skolan själv vilket känns lite tråkigt... men nu ska jag ta och sova så godnatt!

jag önskade att jag var lite mer som du men jag ångrade mig när jag kom på vilken jävla idiot du är

hej allihopa! vissa av er läsare sitter nog fortfarande kvar i skolan och jobbar, hehe. men eftersom att
jag och min klass har så bra schema så ligger jag hemma på min säng och har gjort de i snart två timmar. hade iallafall tre lektioner idag engelska, matte och naturkunskap. snart ska jag ta och bege mig till skolan igen för att möta upp min sötis med en liten överraskning! hör av mig ikväll kanske!

Blir blind när alla lampor lyser

om sådär 60 minuter kommer  isak och hämtar upp mig innan de ska jag äta frukost och sminka mig. fast de där lät som att jag hade jätte mycket smink och att de tar en halvtimme att fixa. men så är de inte bara så ni vet! skolan slutar halv två idag. så efter de ska jag hem och fixa lite saker. sen vid fyra går jag hem till isak och är där tills vi åker till allians för han har träning. sen hem till honom för att äta och bara ta de lungt! hörs kanske senare ikväll.

vad ska jag säga

har precis planerat morgon dagen klart med en liten överraskning men nu bli väl inte de av. kan ju höra av mig när jag blir på bättre humör igen....

i have to move on

isak kom och hämtade upp mig imorse vilket var mega snällt av honom. iallafall, när jag kom till skolan stod julia där och väntade på mig sen började vi gå mot våran första lektion då vi kollade på film om massaken på utöja vilket kanske inte var en så stor nyhett någonting man har hört om hela sommaren men de är en del av programet ju. sen blev det historia och efter de kom vi till de bästa på dagen, lunchen! efter de skulle vi ha tyska men läraren var inte där så hade håll i en timme sen blev de matte och sv då vi inte gjorde så mycket. efter skolan gick jag hem till isak där jag blev serverad mackor och juice, gott gott! till de blev det tv. just nu sitter jag iallafall brevid filip och kollar på barnprogramen vilket är sådär kul. hör av mig senare, hej!

du fick mig att veta vad kärlek är

då var vi inne på en ny dag med nya äventyr. börjar med so nu på morgonen vilket känns grymt dagen kan inte börja bättre än så när man går i skolan. snart ska jag ta och börja gå hem till isaks mamma där förmodligen isak redan står med sin snabba cykel då, men vi får väl se. uppdaterar väl ikväll ska försöka lägga ut en bild på jackan också innan jag somnar. så nu under dagen får ni väl bara hålla tummarna för att de går att lägga ut bilder. hörs!
jag och ebba förra sommaren

allt står på spel

isak åkte för ungefär en timme sedan.. vi var ju som sakt på gränby här någon gång mitt på dagen hittade de jag skulle men inget annat. Ska visa bild på jackan jag köpte sen men jag orkar inte göra de nu iallafall. imorgon har jag väl inga större planer men skolan börjar ju "på riktigt" imorgon så jag slutar 15.45 vilket är min senaste dag på veckan. lite saker vet jag iallafall om morgondagen och de är att jag ska bli hämtad av isak på morgonen eftersom att jag inte får cykla för min läkare och jag orkar inte gå i regnet så då tog jag erbjudanter helt enkelt. efter skolan ska jag hem till isak men kommer hem vid sex tiden igen. (så ni vet) hör väl av mig då om jag inte har fått någon form utav läxa som jag inte tror att jag kommer. nu säger jag godnatt!

hos isak

aja texten försvann, orkar absolut inte skiva om men jag ska iallafall till gränby snart för att leta upp min höstjacka på hm. hör av mig senare hej!

MTV

Isak är på väg hit just nu, hittills har Johanna varit mitt kvällshäng men snart får då isak ta över. Vi ska äta popcorn, kolla på film och mysa, hör av mig imorgon ha en fortsatt bra kväll! :)

tårarna rinner som vatten

Tumblr_lq8pyhntpk1qep56go1_500_large

good food

nu är jag inne på mitt 2000 inlägg här på bloggen vilket känns as mycket... snart ska jag och johanna ta bussen in till stan för att köpa oss en varsin riktigt god subway meny så här på lördagskvällen, ska bli jätte gott! hör väl av mig senare puss!

de jag vill nu är att ta med mig dig hem

sitter och kollar på the hills, oj va jag diggar de programet alltså! har väl egentligen ingenting att säga så ja.... hejdå

skoldag ett och två


lite inköp


inget att leka med

gårdagen var väldigt mysig här hemma. jag och isak hade bestämt oss för att göra pannkakor vilket slutade med att mamma gjorde tacos åt alla. efter de kollade jag och isak på en film. efter de så gick vi och la oss. imose vaknade vi båda tidigt (halv tio) av att jag hostade som jag gör alla dagar nu mera. lite senare åkte mamma jag och isak in till stan. vi släpte av isak sedan åkte vi vidare till sjukhuset för att kolla vad de var för fel på mitt ena revben som sticker ut. iallafall så satt vi där i nästan två timmar innan vi fick åka hem och de visade sig att jag har brutit mitt ena revben efter all hosta. sen åkte jag och mamma till apoteket och tog ut lite saker sedan vidare för att handla mat till kräftskivan ikväll. nu ska jag bara ta de lungt ikväll, titta på tv, film,, äta godis och så. hörs!

utan dig vet jag inte vad

slutade halv tolv idag vilket var väldigt skönt så här på en fredag. efter skolan åkte jag och isak ner på stan och tog en glass sen efter de gick vi runt och kollade lite. nu har vi precis kommit hem till mig där vi sover inatt, uppdaterar nog inget mer ikväll. så ni får ha en bra kväll så kanske jag hör av mig imorgon igen.

dag två

oj så jag är utmattad efter dom här två skoldagarna! nejrå, bara skoja med er, kul va? -.- aja kan ju berätta lite om mina skoldagar så här långt iallafall. idag började jag med att gå villse med två klass kompisar. så vi kom väl tio minuter försent, kanske inte de bästa, iallafall så gjorde vi väl inte så himla mycket bara en massa info och så sen skulle vi ta kort till våra personbrickor som vi för hoppningsvis får imorgon. lunch efter de sen fick vi lite mer info om vårat program, de vill säga juridik kriminalteknik. efter de slutade vi sen gick jag och isak hem till honom och MYYYYSSSSTTTTEEEE!! hehe :)

Ute som inne

Tjenare! Sitter nu på Isaks toagolv och kollar på honom medans han duscha. Vi har precis ätit en god middag här hemma. Snart ska vi upp till Isaks rum, kolla på en film, äta godis+popcorn och dricka något gott till de också. Skolan gick väl bra idag har inte bästa klassen men vafan de är ju bara tre år, hehe. Aja berättar mer om de där imorgon när jag kommer hem.

nu när vi vet

om 20 miuter går bussen till polishuset där jag möter upp towe och julia sen går väl vi till aulan. jag kommer inte uppdatera ikväll för jag sover hos isak så ni får väl en bra uppdatering på torsdag om ens de, vi får se. nu ska jag ta och fixa de sista innan jag drar, puss!
shit abooo va goooottt!!!

innan vi träffats

Fml de får fortfarande inte att ladda upp bilder vilket gör den här bloggen till den tråkigaste av dom alla... iallafall så har jag väl inte så mycket att komma med, skolan imorgon. hur känns det? jo men de känns rätt så kul förutom att jag inte känner en kotte i min klass.... men de ordnar sig nog ska ni se. nu ska jag ta och runda av så de blir en bild från fejjan istället!
jag och isak sov i hans stuga i söndags som en liten försenad tio månaders firande.

snart hemma igen!

har under dom senaste dagarna bara solat, badat, läst, ätit, sovigt och shoppat! så himla skönt de har varit. men imorgon är jag hemma vid den här tiden vilket känns skönt eftersom att jag saknar min isak där hemma. nu ska jag snart gå ner och äta men innan de hade jag tänkt ta med mig johan till en butik lite längre bort! vi höres puss!

dig håller jag hårt i

Du är de bästa jag har, även de underbaraste människa kan ha nära sig, känna kärlek som ingen annan. du är en mycket speciell person för mig. du är personen som får mig att känna sig så fin i din närhet, jag har aldrig kännt mig så här fin, såhär älskad som jag gör av dig. jag saknar dig så hilma mycket. de ända jag vill nu är att komma hem, hem till dig. kliva ur taxin och se dig stå där och lyssa upp för mig. jag älskar dig så otroligt mycket! Grattis på vår tio månaders dag ♥/ din fanny så länge du vill ♥

jag vill ha dig nära mig, som alltid.


under en klarblå himel

hallå hallå! om någon minut ska jag ta mig ut till familjen igen men var tvungen att hämta mig en tröja för att de blåste så pass. idag har min dag gått väldigt fort fast jag kom upp tidigt ur sängen så... har i stort sätt legat vid poolen hela dagen. väldigt skönt faktiskt. om några timmar blir de sängen för mig, är as trött. ska ta och runda av nu, puss!
bild från falkenberg

spanien

nu sitter jag här på hotellet, vi ska strack gå och äta men jag kan ju slänga in ett inlägg innan de. innan jag åkte hit så var jag med isak till ät. sedan sov jag i en timme sedan upp igen för att åka till flyget, onice ellerhur. iallafall så kom jag väl fram vid elva eller något sånt då vi gick ner och badade som vi gjorde även idag. igår kväll skulle jag pappa och johan ta en promenad på stranden då vi bestämmde oss för att gå till våra gamla hotell som vi bode på förra gången och gången innan de. de visade sig att vi gick 7 kilometer, skit jobbigt! mina fötter gjorde så himla ont efter de, iallafall så ska jag gå upp nu, vi ses nog senare!
bilder går fortfarande inte att ladda ner så ni får vänta tills jag kommer hem eller något.

arlanda

nu stänger jag ner datorn så hör jag väl av mig någon gång imorgon kväll kanske om ni har tur! puss ha de så bra så länge!

innan jag kände dig

har lämnat isak för en timme sedan snart. om exakt två timmar ska han stå utanför min dörr och vänta på att jag ska komma, vi får väl se om de blir så. åker iallafall hem till honom då och kanske kollar på en film eller något innan jag tar mig hem igen... tråkigt att inte få träffa honom på en vecka men vi får hoppas att de går snabbt. iallafall så fick jag reda på att vi hade internet på hotellet vilket gör att jag säkert inte kommer låta bli att blogga litegranna hehe... men nu ska jag gitta, hje!
isak på ullared

Subway

Ligger just nu hemma i Isaks säng och väntar på att han ska spela klart så vi kan umgås dem sista timmarna som jag spenderar här i Sverige nu på en vecka men icke sa Nicke.... Ska väl hitta på något! Uppdaterar senare :)

som i en stad utan ljus

snart bär det av hem till isak för att hämata en hjälm sen ner på stan för att möta upp min prins sen blir det en tur på stan igen vilket jag tycker behövs innan jag åker iväg!

när alla går hem

nu är jag hemkommen från stan blev titt i åtminstone två affärer innan johan tröttnade helt totalt. fick med mig två små inköp hem. en klänning och några små piller. sen blev de iallafall en fika på isaks jobb. efter de hade jag tänkt att fortsätta ner på stan med då ringde pappa och sa att vi skulle äta så vi stack hem för att käka. nu har jag precis packat klart ALLT! de funkar inte att lägga upp bilder nu så jag lägger ut bilder på klänningen senare puss!

dagens planer

så här ser dagen ut för mig idag. snart ska jag ta och fixa mig. Sen tar jag och johan cyklarna ner på stan. jag måste in på apoteket och köpa en sak sen ska vi väl gå och titta ett tag innan vi går till isaks jobb för att ta en fika. när isak slutar kommer han hem till mig om inget annat hindrar honom från de. Sen är jag med honom så länge de bara går in på natten. Sen vid tre ska jag upp för att sätta mig i en taxi och åka mot arlanda.


du är underbar

nu är jag hemkommen från isak precis. ingen sovmorgon där inte... men de hade ju inte jag heller när jag jobbade så.. aja gårdags kvällen var både bra och dålig. de dåliga var att de var en fågeljävel som bajsade i mitt huvud TVÅ gånger! hur lyckas man?! de bra var att jag fick vara med min älskling+ att jag fick ducha med honom och bajset i huvudet sen väntade en överraskning till mig upp på hans rum, gulli! jag fick en lapp där de stod massa fina saker på sedan fick jag helkroppsmassage med en massa tända ljus och godis i små skålar, urgulligt!

äntligen!

nu sticker jag och hämtar min lilla sockertopp sen sover jag där inatt ses imorgon igen puss!
en bild från falkis!

inköp:


alla har vi drömmar

hade precis haft bröllop ute på en moppe, på min gata hemma i stan. vilket blev mycket lyckat utom att när jag kastade blombuketten så fick en person som jag inte ville skulle få den, fick den... aja nu ska jag ta allting som jag har gjort idag baklänges. så nyss hade jag bröllop innan de middag hos isak, piknick i trädgården, badat med josefin och sen vaknat brevid min prins. funderar på att uppdatera lite bättre imorgon eftersom att de blir tråkigt att höra allt i en lång rad, och sen, och sen, och sen..... aja hörs senare puss! (bilder går fortfarnade inte att ladda upp..)

Rolling in the deep

hade tänk att lägga ut lite bilder på sakerna som jag har köpt den senaste tiden. men eftersom att de är något stort fel på datorn så bilderna inte laddas upp så får jag vänta med de tills de fungerar igen, uppdaterar senare puss!

om du vill ha mig

lika soligt som gårdagen tror jag allt. men de spelar ju ingen roll för mig eftersom att jag ändå måste ligga inne och lata mig. känner mig mycket bättre idag jag har ingen feber så nu är de bara halsen kvar. ska göra lite te snart. ikväll ska jag iallafall hem till isak. vet faktiskt inte vad vi skulle göra men han sa att han hade hittat på något. idag har jag iallafall städat, bakat och kollat på tv vilket har varit rätt så chill faktiskt!

när du kom och gjorde allt bra igen

isak åkte för sådär en timme sedan.. ligger här  nere i skyhög feber tror jag eftersom att hela min kropp är varm som ett element. ska ta och packa lite innan jag ska fundera på vad jag ska köpa för nya saker till rummet. sen är de tid för isak att han kommer hit innan han åker tidigt imorgon bitti igen.

hur ska de gå

två dagar sedan jag uppdaterade senast. de är väl så de kommer se ut en tid här framöver. om fyra dagar ligger jag på en strand i 30 graders värme och har de skönt. kommer nog inte att uppdatera någonting där nerefrån bara så ni vet. iallafall, dom två sista dagarna har jag gått på harry potter med isak, grymt bra film! Sen igår var jag i länna med kisunerna och några kompisar. senare på kvällen åkte isak, jag, mia, pappa och filip ut till wilma och clara där vi var i några timmar. sedan åkte jag och isak hem till honom för att ha de lite mys ensamma. idag har jag inte gjort ett piss, funderar på att packa snart sen ska jag vara med irre lite senare. ha de så bra, hej!

RSS 2.0