utan dig vet jag inte vad

hej på er! nationella prov har den här torsdagen bestått av. gick bra. har även tränat vilket jag inte gjort på en vecka... för mycket plugg... igår var jag på bio och såg american pie. värld att se. Så den tillsammans med isak. efter de så sprang vi hem till honom för att kolla dem sista minuterna i fotbollen.  sen var de sovdags för våran del. idag har jag varit nere på stan och kollat in den nya kollektionen. mycket fint. men är ju rätt så fattig just nu. men om sådär en och en halv timme kommer pengarna rulla in på kontot. wiiihooo!! de var allt för mig. godnatt.
mina små gullisar!

Grattis världens bästa pappa!

jag älskar dig!

nya möjligheter

hej på er! nationella i svenska imorgon. vad ska man säga? åthelvete med sa11c sovmorgon imorgon säger jag bara. Men de är smällar man får ta ibland. en bra sak är ju faktiskt att på torsdag efter nationella så har vi ledigt hela dagen. så himla skönt. så då kan man säga att jag är ledig från onsdag eftersom att vi bara har en lektion på fredag. CHILL!!!!!

48 dagar kvar

hej på er! de är lugnt här hemma ikväll. bara jag hema. skönt. idag har jag varit på ikea med isak. kul och kolla runt lite. kom även hem med ett par nya saker till mitt rum. efter de gick jag dem få meterna hem till emma. Senare gick jag hem för att äta med johan. nu har jag precis kollat klart på kvällen är din. nu ska jag fortsätta kolla på tv innan sängen väntar på mig. ha en bra kväll.
gud va jag längtar tills jag och isak åker till kreta.

soliga dagar

snart en vecka sen jag skrev. tänker inte uppdatera er om vad jag har gjort. inget som intresserar er tror jag. plugg plugg plugg. De var varit väldigt hektiskt. igår hade jag ett stort samhällskunskapsprov. Gick bättre än förväntat. hade även historia prov som gick helt jätte bra kändes de som. sen idag hade vi nationella i språk och nu imorgon väntas två redovisningar innan helgen. jävligt skönt att bli av med allt även fast de är sjukt mycket kvar. idag har jag iallafall varit med isak efter skolan. "vi" (jag) sov någon timme då isak självklart passade på att spela lite fifa. Sen blev de en god middag med hela hans familj och hockey på de. synd att de gick som de gick. hejar i vanliga fall inte på något av lagen men hatar brynäs så de var lite små surt. aja nu ska jag ringa isak innan jag hoppar i säng. ha de bra.

ibland blir man också ledsen.


ett och ett halvt år av ren lycka

tack för att du är den du är min fina

dagens

dagens klädsel fick bli detta.

nu kan du få mig så lätt

hej på er! länge sen jag hörde av mig. en hel helg har åkt förbi. en helg hemma hos familjen trepkow/sjöberg/eriksson. har iallafall haft de jätte bra. i fredags kväll fick jag ju träffa isak igen. skönt var de! i lördags gjorde vi ingenting. jag gick hem på kvällen och åt tillsammans med familjen. sen tillbaka till isak. igår så vart de uppstigning i bra tid då vi gick ner på stan för att ta oss till stationen och drika lite afternoon tea. gud va gott de var! vi fick de av marie och stefan i påskpresent. en sån himla bra present måste jag säga! någonting jag absolut vill göra vid ett senare tillfälle. Efter de så gick jag hem till emma där även ebba befann sig. åh va kul de var att träffa dem igen. vid fem var jag tvungen att ta mig tillbaka hem till isak för att byta om och sen gick vi och spelade bedminton. de var jätte kul! efter de så spelade ludde och isak innebandy med sin mamma och hennes jobb. när vi kom hem så åt vi sen kollade vi påå film och somnade efter de. idag gick vi upp i skaplig tid. vi städade och kolla på dexter. sen vid ett kom släkten. de bjöds på god mat. efter de så tvättade vi isaks moppe. sen tog jag bussen hem till bälinge. nu ska jag kolla på tv med mamma. ha de bra!

glad påsk

hej på er! strax ska jag ta mig två gator bort hem till isak. äntligen är han hemma igen. ikväll ska vi bara ta de lugnt. äta godis bada ochmysa ännu mer! här kommer några bilder från påsklunchen med farmor tidigare idag.

torsdag kväll

hej på er! nu ligger jag i sängen. imorgon har jag en lång dag framför mig. på kvällen kommer isak hem så de blir kul. annars händer de inte så himla mycket. farmor kommer hit och vi ska äta lunch tror jag. men de är väl i stort sätt allt. sen ska jag bara fixa lite småsaker! nu ska jag sova. hade det så bra!

en himmel så blå

Hej på er! hur har ni haft det i vårsolen denna dag. själv har jag haft det bra. klev upp redan vid halv sju då klockan ringde. oj va onice. men vad gör man inte för lite morgonträning med lisa lixom? jobbigt och kul var det iallafall. efter de gick jag in till stan för att möta upp jossan. kul och se henne igen. vi kollade runt lite i affärerna. sen tog vi en glass och satte oss vid ån. vid två tiden gick jag hem till mormor och morfar där även johan befann sig. de bjöds på mat och efterrätt. fick även en påskpresent. alltid lika mysigt att hälsa på. nu på kvällen har jag varit och handlat med filip och pappa. men har jag bara suttit och kollat på gamla bilder/videosar. oj vilka minnen!!!

minnen för livet!


ingen påsk utan påskgodis

hej på er! nu under kvällen har jag väl typ bara tittat på hockey. gick inge vidare idag. men men sånt händer även dem bästa som idag alltså. planerna inför morgondagen ser ut så att jag ska upp vid åtta då jag gör mig iordning och sticker sedan till gymmet och möter upp lisa. efter de så tar jag mig ner på stan för att träffa josefin. sen vid två ska jag hem till mormor och morfar på lunch tillsammans med johan. oj vad jag planerar hela tiden.... men mne de är kul att ha någonting att göra också. nu ska jag strax sova. men innan de så ska ni få tre bilder. puss.
och den här bilden tog jag bara för att ni skulle se hur stort ägget verkligen är!

you are my world

522149_174292836024330_100003308453084_255446_549469876_n_largeTumblr_lyizptttun1r1ktnyo1_500_largeTumblr_m1o25tqr1s1r9svrdo1_500_large

ett bättre häng

Hej på er! isak drog till åre imorse så blev lite tomt utan honom. promenerade iallafall hem från gamlis klockan tio på morgonen. riktigt duktigt gjort av mig. sen vid ett tiden knallade jag mig hem till emma. vi tog senare bussen till ica maxi där de finns godis för 1.90 hg SHIT!!!! hehe köpte en hel del. inget av de till mig tyvärr. 2.5 kg till isak. oj hur ska ungen orka är mig fråga. ska visa de giggantiska påskägget jag också har köpt. men de gör jag senare ikväll. ha de så bras tills dess.

karlstad


RSS 2.0