solsidan nu då!

sitter och pratar med isak i telefonen snart blir det solsidan!

vitt, vitt, vitt!!!!

sitter just nu i soffan och bara njuter av lugnet. har målat en ut av mina väggar nu på kvällen med mamma. de blir så jävla snyggt!! helt sjukt. igår gick jag ju på fyrishov med isak. jätte mysigt! efter de blev det java. skitaaaa gott. satt där gansle länge. vid halv nio gick vi hem till honom och satte på oss myspys kläder. Sen blev det en promenix upp till ica och köpa godis. när vi sen kom hem blev det film (tur och retur) sen blev vi så trötta så att vi somnade.
sitter just nu i soffan och bara njuter av lugnet. har målat en ut av mina väggar nu på kvällen med mamma. de blir så jävla snyggt!! helt sjukt. igår gick jag ju på fyrishov med isak. jätte mysigt! efter de blev det java. skitaaaa gott. satt där gansle länge. vid halv nio gick vi hem till honom och satte på oss myspys kläder. Sen blev det en promenix upp till ica och köpa godis. när vi sen kom hem blev det film (tur och retur) sen blev vi så trötta så att vi somnade.
saknar dig

vem är hon?

En mycket slapp tjej ligger i min säng och väntar på att Emma ska ringa. Ikväll blir det Fyrishov sedan mat på java med min fina pojkvän. Sen sover jag hos honom. Så får se när jag uppdaterar med tror de blir söndag om jag inte tar in alla mina saker i mitt rum då på kvällen. Yes äntligen har jag ett nytt rum hos mamma :DDDDD

fattar inte hur man gör

Fick en fråga om jag inte kunde lägga ut bilder. Men tyvärr så kan jag inte det för att jag har bloggat från min mobil hela veckan för att datorn är hos mamma. Men på söndag då jävlar!!!!!!

avkoplande

Nu ligger jag i badkaret med lugn musik, tända ljus och skum i!

tre saker ni absolut inte viste om mig!

Jag har på senare tid börjat bry mig alltså de är något enormt! Isak slänger ALLTID skräp på marken. Riktigt onödigt! Och han tycker att jag är as jobbig som säger till honom och plockar upp de han slänger på marken och lägger det i soptunnan. Om han nu inte gör de så tar jag upp det själv. Konstig tjej, jag vet. Jag kollar nästan alltid på barnprogram när jag ska kolla på tv och kan alla sånger till varje program, haha tönt! Snart är de ju dags att välja gymnasium och jag tror att de typ blir Fyris sam juridik eller inredning på yv gymnasiet tror jag att de hette. Har aldrig hört talas om det gymnasiet men de verkar väl bra :)

dagens att läsa från min sida

Hej hej! Dagen har varit rätt så chill. Känt mig lite ensam lite då och då men men... Min långa rast spenderades med min kära pojkvän och hans kompisar. Efter skolan gick jag och isak till bussen sen hem till honom där vi åt ett gäng mackor. Vid tjugo i åtta åkte vi och hämta upp Joel för att dom skulle ha träning. Sedan körde Isaks snälla pappa hem mig :) sen ringde jag till mamma vi pratade sedan åkte vi till apoteket och nu ligger jag här och väntar på att emma ska ringa :))))))

med huvudet på kudden ligger jag nu i sängen

Tillbaka! Under tiden jag intr här bloggat nu har jag, kollat på film, varit och handlat med Filip och pappa, duschat, pratat med isak och ätit mat. Bara så att ni vet. Tråkigt att inte kunna lägga upp bilder från mobilen. Jag har kvar datorn hos mamma det är därför jag uppdaterar med mobilen. Ses kanske senareeee. Puss!

mobil bloggande live från toaletten, de ni!

Tjaba!!!!! Sitter inne i mitt badrum och surar. Kom precis hem från Emma där även anni var. Vi bakade Kladdkaka, mums! Orkar inte med ett piss just nu, helt sjukt. Skolmaten idag var ju bra, fyra lektioner. Hade biologi redovisning idag och goonoré (könssjukdom) för er som inte vet. Imorgon blir det gymnasiemässa med isak efter skolan sen hem till mig och hitta på något. Ses senare kanske.

You have not lived until you've found something worth dying for

sitter här i mina chillbyxor med en varm kopp choklad i handen, nice! om några timmar ska jag ta åka in till stan och lämna lite saker hos pappa sen bär det av ut till gamlis och fira ludde som fyllde år i fredags. nu blir de fixtime!
gott va?

utanför fönstret slår våren ut


godnatt?

nu ska jag ta mig ner för trappen och kolla på tv. vi får se om de blir något bloggande senare om inte så ses vi imorgon igen. och om vi gör det innan så blir det en hiss och diss!  
glad tjej!

frågor ger svar

kan du inte skriva vart allt kmr ifrån?
Svar: allt kommer från H&M!
dör för din pojkvän.
släpp honom A.l.d.r.i.g !
Svar: visst gör man, helt sjukt underbar!
hihi hade inte tänkt det :)

lördag

kom precis hem från en promenix i bälinge med mamma nu ska jag ta och öppna min SURA klubba!

ska köpa tills i sommar!


du tog min hand och sa "det är dig jag vill ha"


håret blev brunt


jag har världens bästa pojkvän!

Från: Anonym Om: lev dina drömmar som jag gör


Fråga: vad var de för överraskning den här veckan då :)


Svar: när jag kom hem till honom fick jag gå upp på hans rum där han hade tänt massvis med ljus, dukat och skrivit en lapp med stora bokstäver JAG ÄLSKAR DIG! jätte gulligt! sen kom han upp med värsta goda maten som han hade gjort själv. Sen blev det efterrätt. Sen fick jag en grym massage på de! bortskämd tjej!

 


lev dina drömmar som jag gör

juste ni fick ju aldrig höra om min och isaks kväll igår. vi hade de jätte mysigt! åh gud va gulliga han är då. överraskningen var jätte bra och allt var bara bäst!

nästa prebendevägen

gud vad jag inte orkar någonting idag, jobbigt! tror att jag ska ställa mig på löp bandet och springa av mig lite. sen blir de bara dusch och slappa något galet hela kvällen med tacos och film,G-g-grymt!

trött mössa

hemma nu igen. känner att jag måste äta något litet eftersom att det är några timmar kvar tills jag ska äta. man kanske ska ta och sova lite innan man åker till isak så jag inte somnar....

mysssssssss med fredag

tjaba! sitter i datasalen och har svenska, blev precis klar med min berättelse. har inte så mycket att göra just nu sitter och lyssnar på lite lagom skön musiikkkk! grymt med fredag! efter skolan blir det köpa golv och dörr med mamma, känns som att jag redan har tagit det här en gång.... kort minne! ikväll blir det så att jag åker in till stan för isak skulle fixa en överraskning till mig, hihi söt! får se vad det är för något, är grymt nyfiken... :)
fanny och josefin på kreta

med färgat hår går jag nu till skolan

gud va skönt det ska bli med helg, helt sjukt! idag har jag fyra lektioner sedan slutar jag för dagen och åker och köper golv och dörr till mitt nya rum. För er som inte vet så färgade jag faktiskt håret igår, det blev brunt. är väldigt nöjd eftersom att de mest brukar faila till svart eller jätte rött! men nu jävlar blev det bra! ska upp och äta frukost och fixa mig nu, bussen går om en timme.

MÅSTE BARA LÄGGA UT DOM TILL SKOLAN IMORGON, HIHI


ge mig sommar, nu!

åhh kollade på bilder från åland i somras och hittade en bild på mina ben! förfan va jag vill ha sommar och bli brun och allt!

godnatt..............

isak åkte för en timmen sen nu ska jag sova och de går inte att ladda upp bilder så tack och hej leverpastej!

kärlek

du är helt jävla underbar! vet inte vad mitt liv skulle vara utan dig. nu när jag har dig känner jag att jag fått en helt annan syn på livet. att vara glad för stunden och leva i nuet, det är viktigt att ta hand om varandra. säga att man älskar en inte hela tiden men någon gång ibland när man verkligen menar det inte bara säger det därför att. en av mina älskade kompisar sa en dag "dina tårar rinner ner för dina kinder för att du är kär, ingenting annat" jag tror hon har helt rätt! när du kollar på mig och säger jag älskar dig med dina fina ögon och man verkligen ser att det kommer från hjärtat. De är riktig kärlek de!

de går inte att ladda upp bilder!

god morgon! bussen går om en halv timme. känner mig lugn har inge bråttom alls. efter skolan som slutar halv fyra ska jag och isak ta bussen ut till mig och göra något. har inget att säga hoppas ni får en bra dag!

tittar runt i bälinge

har varit ute och gått med mamma nu i en timme runt bälinge! skönt att prata och komma ut. vi träffade på sören alltså min farbror. men nu sitter jag här i köket och funderar på vad jag ska hitta på nu....
gick inte att ladda upp bilden...

du är guld värd emma

åkte in till stan vid halv två. Gick till skolan och hämtade min so bok lite onödigt eftersom att jag inte har jobbat med de ändå och kan allt utantill (nästan) träffade iallafall isak, lycklig! sen gick jag hem till emma och fikade med våra chokladbollar som vi gjorde. grymt goda! pratade och kollade på bilder. kom hem nyss och väntar på att maten ska bli klar!
åland

frågor ger svar

Från: Anonym Om: helgen

Vad var det för överraskning? :))

 

Svar: Kul att ni frågar så mycket frågor tycket jag, fortsätt så! inte så märkvärdigt men väldigt mysigt hade vi! Vi badade med tända ljus och lite sånt mys pys!



helvetes bussar....

blir hemma idag eftersom att jag försov mig och nu går de inga bussar mellan 10 och 1 så jag blir hemma. Inte så kul tycker jag allt. hade sätt fram emot att få gå till skolan idag. Men tror jag åker in efter skolan när bussarna går igen.

helgen

bussarna går inte imorgon. grymt! De är ju en av dom bra sakerna med att bo i bälinge. helgen har varit jättebra! Igår gick jag hem till isak efter lunchen. vi gjorde väl inte så jätte mycket, gick till ica sen blev de allianshallen hela den kvällen då isak hade match mot fbc p 96 där isaks kusin adam spelar, grymt lika, de är äckligt så lika dom är! matchen vann dom med 4-2. Sen körde isaks mamma hem oss till mig då vi blev barnvakter när vi kom innanför dörren. Jag fixade lite inför min lilla överraskning, mohahaha. Medans de busade isak med filip, gulliga! Sen satt vi och kollade på film och hade lördags mys. vid nio somnade filip och jag visade min överraskning. Vid halv tolv skulle vi gå då filip vaknade och spydde. jätte synd om honom så bara av med alla kläder och ställe in honom i duschen och massa. när vi hade bäddat rent i sängen somnade han och vi gick hem till isak och kollade på dexter. men jag somnade ju självklart. Sen hoppade vi i sängen på direkten och sov. 20 i 7 satte vi klockan på. Sen upp på match mot storvreta som slutade 6-0 tror jag :P  sen var de bara luddes match kvar.  vi åkte hem och kollade på dexter igen. fanny somnar och sov i ungefär två timmar. Vid halv två kom isaks släkt för att fira ludde som fyller år nästa vecka. vi åt tårta och hade de kul. Sen gick alla hem och även jag.... tog bussen till bälinge och nu sitter jag här och väntar på att solsidan ska börja <3

frågor ger svar

haha frågestunden är över erik! men eftersom att jag är så snäll så kan jag ju svara på den frågan.
Från: Erik Om: nu kör vi!
Gillade du någon innan isak? :)

Svar: Ja så klart fast de var långt innan. Den du syftar på trodde jag att jag hade känslor för men i själva verket var de något som jag bara inbillade mig. Ingenting jag ångrar nu så här på efterhand. :) om det här nu är erik som de står :)

frågor ger svar

Från: Anonym Om: Dagens kläder
fin blus !

vart har du köpt den ? :)

 

Svar: Tack så jätte mycket!

Den är köpt på H&M ungdom lite efter jul så vet inte riktigt om den finns kvar men om du har tur så! :)


innebandy fan!

då var frågestunden avklarad. bra jobbat!
snart kommer isak hit. ikväll blir det jag isak och johan som blir barnvakt åt filip. Senare på kvällen går vi (jag och isak) hem till isak och sover där. sen blir de match tidigt morgonen där på. Årets åskådare på ik sirius p95 matcherna fick jag höra var fanny hedin. har väl kollat på dom flesta på den senatse tiden. spelar ingen roll vilken till eller vart matchen är, jag koller! imorgon ska vi iallafall vara i allianshallen klockan 07.50 ojojoj hur ska jag orka :) aja ses senare puss!
älskar den här bilden!

frågestund del två

Från: Anonym. Om: nu kör vi!

hur bra är isak i sängen¨på en skala 1-10 ?

 

Svar: varför är du så himla säker på att vi har haft sex? konstigt tycker jag faktiskt!

Svar vet inte och skulle absolut inte skriva ut de på ofantligt  :)


Från: Karl L. Om: nu kör vi!

vad tycker du om string?


Svar: Ja, vad tycker jag om string. Jo men de är ju snyggt, fast gillar mera halvstring!


Från: Hanna. Om: nu kör vi!

har du lust att träffa mig snart älskling? hiihi puss


Svar: självklart sötnos! jätte länge sen sist.... puss på dig!

 

Från: Anonym. Om: nu kör vi!

Vilka bloggar läser du?


Svar: Amandas, Tangys, Linas, Emmas, Idas och massa andra!

 

Från: Anonym. Om: nu kör vi!

Vad är du nöjdast med över dig själv (utseénde) och vad är du minst nöjd med? Kram


Svar: är väl nöjd med min nästa. Den är inte så stor och de är ju tur! mina läppar får jag mycket komplimanger för. hehe


Från: Anonym. Om: nu kör vi!

Dom 2 sötaste/finaste/snyggaste tjejerna i 7an?


Svar: Du är jätte söt och din kompis Frida. De finns väl flera men dom jag känner till!

 

Från: Johanna. Om: nu kör vi!

Hur blev du och Isak tillsammans? :)

Ska du inte köra på ett solo på kören nudå?!


Svar: ja du, vi tyckte att de kändes rätt och så. Sen kom de en fråga på bloggen och sen pratade vi om de och blev ihop :) haha nej absolut inte jag håller mig till altarna :)

 

Från: Anonym. Om: nu kör vi!

Snyggaste killarna i 9an


Svar: Isak är ju självklart snyggast! finns ingen att ens gem föra med. sen kanske felix, joel och adam. ingen ordning bara skrev dom så jag kom på dom.

 

Från: Anna. Om: nu kör vi!

vilken är din bästa vän av emma, anni och lina? Vem kan du lita mest på av dem tre? Kram


Svar: Emma och Anni är nog dom bästa kompisarna. Och de är dom jag litar mest på också faktiskt! kram :)

 

Från: Anonym. Om: nu kör vi!

vem är den snygaste/finaste tjejen i 7:an nämn en i varje klass:)


Svar: bara att ta fram skolkatalogen! 7a: Frida Sspännare. 7b: Matilda Lindberg grymt fin! 7c: Clara Widerholm. haha där märkte jag att d finns inte? konstigt.... 7e: Wilma Andersson. 7f: Moa Skogsberg!


Från: Anonym. Om: nu kör vi!

vilka är dom finaste tjejerna i 8;an , säg en från varje klass :)


Svar: 8a: Donia Saleh, Louise Wenngren. 8b: Kellie Werme. 8c: Michaela falck. 8e: Isabelle Pihl  hitta ingen i dom andra klasserna.

 

Från: Anni Om: nu kör vi!

Kan inte du bli snäppet bättre på att uppdatera på bloggen?

Vad är det bästa med Isak? Alltså i personligheten.

Puss love you


Svar: jo men självkalrt kan jag det gumman!

Allt är väl bäst med honom men om jag ska välja ut några saker så är det väl att han är Snäll, omtänksam, rolig/glad, lätt att prata med. är sig själv och inte leker cool och sånt. och massa annat förstår men de blir tråkigt att höra allt (a) puss älskar dig sötis!

 

Från: Anonym Om: nu kör vi!

vad är det bästa med emma anni och lina? säg det bästa med vardera


Svar: Emma, allting är bäst! Vi har grymt kul tillsammans. Kan prata om allt med henne. Grymt bra kompis! mm.

Anni, allt är bäst här också! Vi har skit kul tillsammans. Kan prata om allt med henne. Jätte snäll och gullig tjej som har stor empati vad de än gäller.

Lina, Vi har grymt kul tillsammans! båda är lika ree :) brabra kompis! allt är bra :D

Alla har världens bästa humor!

 

Från: Anonym Om: nu kör vi!

fick se att du läser linas blogg och vad tyckte du om hennes frågestund de där om dom tre snyggaste tjejerna i 9an?

snyggaste kille och tjej i 7a, 7b, 8a och 8b?


Svar: Självklart blev jag ledsen och de tror jag vem som helst skulle bli om man blev bort vald av ens kompis.

riktigt dålig stil. Bara för att hon tycker de så behöver man inte skriva ut det. för hon vet ju att jag läser hennes blogg och vem som helst skulle bli ledsen om den fick höra de av ens kompis.  jag kan gå och tänka på de i skolan ibland och bara tänker på hur hon ser mig egentligen. menmen vad ska jag göra. folk tycker vad dom tycker....

7a: Ludvig Trepkow (lik sin bror) Frida Spännare 7b: Nils Heimer

 

Från: Ida Jansson Om: nu kör vi!

Vad tycker du är de bästa med dig själv, och va tycker du mindre om med dig själv?


Svar: oj såna här fråger är ju grymt svåra! om du menar kroppen som jag tror du gör så gillar jag väl de mesta alltså ingen är perfekt. De jag är mest onöjd över är väl mina ben tror jag :) men de är inte så att jag går runt och tänker på dom hela dagarna! Men när jag ser en tjej med långa och smala ben då kan jag börja tänka på det.

 

Från: Ida Jansson Om: nu kör vi!

Om du fick chansen, skulle du tänkt dig bli en av de största bloggarna här i Sverige? Ha en massa läsare, tjäna massa pengar, men bli igenkänd vart du än går? :)


Svar: Nej jag skulle tycka de var jätte hemskt att vara Sveriges största bloggare. man skulle sätta en väldigt stor press på sig själv tror jag. Att man skulle behöva göra massvis med inlägg varje dag och alla ska vara kul att läsa och så. Sen skulle jag inte vilja bli igenkänd vart jag än går :) så svar nej :)


mobil bilder den senaste tiden

anni och jag på lovet
tripp, trapp, trull mammas hjärtegull!
mitt snygga rum förra veckan
restaurang med isak!
bio med isak!
skidor med mamma och nathalie
emma anni och ebba sov hos mig <3
fika hos emma med anni och emma såklart!
första dagen i skolan
isak och jag firade tre månader. haha vilket firande kollar i en fisk bok :)
lina tycker engelska är grymt kul!
vi fyra hade hk med robban (y)
emma kör air hockey vilket hejdundrande slag hon får till! och anni lite söt där på sidan!
fika hos lina
hade mycket tråkigt...

dagens outfit


frågor ger svar

Från: Anonym Om: Frågestund del ett
Vem Amanda? Alltså hon som har blogg
Svar: tjejen heter Amanda Östervall! Kram

frågestund del ett

Från: Anonym. Om: nu kör vi!
Är du duktig i skolan/har du bra betyg?

Svar: jag har g och vg så de är väl bra. men nu ska jag köra järnet sista terminen!
Från: Anonym. Om: nu kör vi!
Har du och isak haft sex?

Svar: GUD VA INTRESSERADE NI ÄR! hur kan de vara så kul att veta om vi har haft sex eller inte? men eftersom att ni vill ha svar så NEJ vare sig ni tror mig eller inte! de trodde ni inte va?

Från:Mattias Svedh. Om: nu kör vi!
skulle du kunna tänka dig att ha samlag med mig?

Svar: hoppsan hejsan! som ni förstår så fattar jag att det här inte är mattias svedh. Nej de skulle jag absolut inte kunna tänka mig!
Från: Anonym. Om: nu kör vi!
Hur länge har du och isak känt varandra ?

Svar: Som jag redan har sagt en gång så har jag och isak smsat sen vi gick i sjuan. Sen skulle vi träffas men blygheten tog väl över, så de blev ingenting. Vi fortsatte att smsa lite till och från. Sen i slutet av åttan träffades vi för första gången hemma hos mig. Vi sa inte så mycket. blyga som vi båda var. Sen smsade vi till och från sen när vi började skolan så träffades vi igen och igen och igen. Sen blev vi dö kära och blev ihop så vi har väl känt varandra sen slutet av åttan kan man väl säga.
Från: Anonym. Om: nu kör vi!
vilka tycker du är finast i 8an och nian? :)

Svar: 8an är det Donia Saleh och Louise Wenngren!
och i 9an, självklart mina underbara kompisar!

Från: Emma Lundin. Om: nu kör vi!
Hur förhåller du dig till fest/sprit?

Har du någon grej som är typiskt dig?

Har du någon dold talang?

Om du bara fick äta en sak i resten av livet, vad skulle det då vara?

Vilket är ditt drömresemål?

Hur många barn vill du ha när du blir stor? Om du nu vill ha barn dvs ...

Tror du att du kommer trivas bra i Bälinge eller skulle du hellre bo i stan?

Svar: Jag är inte den som festar eller dricker. Kan väl vara kul någon gång ibland men har inget stort behov utav det så inget jag saknar faktiskt. hmm.. typiskt mig är väl oftast alltid spiddad. kan inte sitta still måste gå runt eller hitta på något. haha massa konstigheter kan jag. som att knäcka hela käken så att de låter jätte mycket. kan också göra något konstigt ljud med munnen. jag skulle nog välja subway macka, nyttigt och otroligt gott! mitt drömresemål har alltid varit Thailand, vilket paradis! två barn passar mig utmärkt! jag trivs faktiskt bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. trivs finfint nära till bussen. den går ofta. lättare än vad jag trodde att ta sig in till stan. kram på dig!

Från: Anonym. Om: nu kör vi!
när fyller du år?

Har sätt att du brukar gråta mycket, vad brukar du gråta över? Kram

 

Svar: jag fyller år mitt i sommaren, 17 juli!

oj, de kan vara vad som helst. allt möjligt mellan himel och jord.


Från: Alva. Om: nu kör vi!
vad har du för betyg? :)

Svar: G och VG

Från: Frida Lindberg. Om: nu kör vi!
vilka bloggar läser du?

Svar: De är väl lite olika med mest linas, amandas, tangys, idas och emmas.

Från: Frida Lindberg. Om: nu kör vi!
hur många besökare har du?

Svar: De är lite olika nu på sista tiden när jag bara har bloggat varanan vecka så ligger de på 50.. så de går neråt. men nu kan  jag blogga varje vecka igen! så de ska de bli ändring på!

Från: Sten. Om: nu kör vi!
favorit outfit?
hur ser ditt/dina rum ut?
favorit mat?
vilka bloggar läser du dagligen?
snyggaste kille och tjej i sjuan, åttan och nian på skolan?
snyggaste klädstilen på killar?
när fick du din första mens?
hur skulle du beskriva ordet kärlek?
var gjorde du på nyår?

Svar: oj jag vet inte har många favoriter en av dom är min blommiga kjol, strumpbyxor och ett linne.
De kan jag ta och visa i ett inlägg lite senare!
subway utan tvekan eller hamburgare :)
amandas och idas
sjuan: frida spenare och nils heimer. åttan: donia saleh och markus gradin. nian: kan inte välja en av mina kompisar för du skulle iallafall jag bli ledsen..... och isak trepkow självklart!
jag tycker väl om dom flesta klädstiler. isak trepkow har bra klädstil även felix nilsson och några till!
min första mens fick jag i slutet av sexan.
lycka, pirr i magen de finns massa ord men inga jag kan komma på nu mera.
på nyår var jag hemma hos isak med hans familj och några andra familjer.

Från: Anonym. Om: nu kör vi!
snyggaste tjejerna i 9an en från varje klass?

Svar: 9A: sofie borg kanske. 9B: julia alstrand. 9C: jennifer och nathalie. 9D: michaela. 9E: amanda. 9F: samma här, kan inte säga en.

Från: din bästis! Om: nu kör vi!
hur många gånger har du haft sex med isak?

Svar: Varför är det så självklart att vi har haft sex för?

Från: Anonym. Om: nu kör vi!
Topp 5 killar i 9an, Eriksberg, Gränby, Gottsunda :P

Svar: Eriksberg vet jag inte ens vilka som går. Gränby finns inte så många snygga där, inga kommentarer. Gottsunda kan jag ju säga eftersom att du som vill ha svar kommer där ifrån :) johan häggström, jakob östlund, viktor carlfors, jonte lindgren. vet ingen mer :) (ingen ordning på dom där!

Från: rebecca ericsson. Om: nu kör vi!
Varför bryr sig om dom har eller inte har sex det är ju deras ensak :)

hur lärde du känna dina närmaste vänner ?

vad hete din första kärlek ?

har du några nära killkompisar vilka isf ?

bra blogg btw :)


Svar: håller mig rebecca till 110% Lina och jag blev kompisar när vi var två då jag började på hennes dagis. Emma började i våran klass i fyran då vi blev bra kompisar. Ebba började i våran klass i feman då vi också blev kompisar. Sen sist men inte minst, Annina kom till våran klass i fyran då vi inte var med henne. sen i sjuan kom vi i samma klass igen som tur var och blev kompisar! haha pontus öberg. han gick på mitt dagis och jag var jätte "kär" i honom. Nja kan jag väl inte påstå några man träffar ibland men inga jätte nära.

Från: Anonym. Om: nu kör vi!

Har du nån gång suttit hemma och tänkt , fan va Per Morberg ser sensuell ut ?


Svar: haha nej! men nu när jag tänker efter så de är han grymt sensuell. nejdå bara skoja tycker han ser jätte sliskig ut! bläää
fortsätt att ställa frågor. frågestunden fortsätter självklart!

solsidan + tre underbara tjejer!

gråten tar över. tja ligger nere i mitt rum och gör inte ett skit. efter skolan gick jag, emma, anni och lina hem till lina där vi kollade på solsidan och fikade, myssss! har inte så mycket att säga, bloggar nog ganska så mycket ikväll tror jag allt. hej!

jag älskar skolan!!!!!!!!!!!!!

nu drar jag till skolan. slutar vid två då jag sitter kvar och väntar på emma och anni till halv fyra. har lite saker jag kan göra medans men det är en hemlighet! :D  kom ihåg frågestunden som finns HÄR!

om frågestunden

Det har kommit upp många fråger om isak och mig och dom flesta handlar om sex. till exempel "hur många gånger har du och isak haft sex?" varför är de så himla självklart att man har haft det?  vill gärna ha lite svar! :)

ge mig sommar NU

två kläningar jag hittade nys i min STÖKIGA garderob

dagen kläder


bakning

musik till bakningen!
vispa för hand gjorde jag också på grund av att jag inte orkade plocka fram och diska elvisparna efter användning. lat tjej!
haha snygggggg tjej! de ser inte ens gott ut...
här har vi KLADDkakan! den är ju iallafall inte stenhård adam!

kladdkake dags!

isak och ludde gick för ungeför en timme sen. nu står jag i köket och bakar, medans jag skriver ett inlägg. BARA FÖR ERAN SKULL! snäll tjej.... aja bilder kommer väl sen, puss! (glöm inte frågestunden, tycker de går lite försegt, inte tillräckligt med frågor än.... så kämpa på!

love is the way. that is what they say

svårt att ta farväl, svårt att va isär. önskar mitt hjärta, önskar du var här.


outfit

hoppsan ni fick en JÄTTE stor bild idag på min outfit. aja det här var alltså dagens kläder!

beslutsångest nu igen

orange/rött eller vad man vill det
eller brunt. Vad tycker ni? :)

mot paradiset

hej varit en lång och rätt så tråkig skoldag idag.... efter skolan som slutade fem över två gick jag och emma hem till mig och drack te, åt mackor och pratade. jag har även lagat mat en dag som denna. fisk och potatis blev det, mumms! sen berättade mia och pappa att vi skulle få bestämma vart vi skulle åka någonstans den 11 juni alltså dagen efter skolavslutningen. skönt! men sakande kommer vara stor....

nu kör vi!


dagen kläder


mysigt pysigt

goddag! skolan var väl sådär. kul att träffa tjejerna igen, mycket skratt blev det. men lektionerna var samma gamla trista lektioner.... efter skolan gick jag och isak till ica och köpte munkar och saft. sen gick vi hem till honom där vi fikade och badade. jätte kallt när man gick där ute med morgonrock om kroppen och frös. men vi hade ju något att se fram emot när vi gick dom där fem korta meterna, hihi MYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! Sen blev klockan mycket och jag gick hem och isak åkte hem till sin pappa. så vi hann inte med så mycket som var tänkt att vi skulle hinna.

anonym

till dig som är anonym och inte vågar skriva vem du är. japp de kanske jag är men om du vill veta varför så var de för att jag skratta. nöjd? jag kan ju redan räkna ut vem de är som har skrivit kommentaren. inte så svårt...

tre månader

kärleken går inte att beskriva ♥

bus ungarna är på g

älskar er flickor!
godmorgon! vaken tidigt, jo men jag vet. om ni frågar varför så är de för att jag inte ska försova mig. för nu vet jag ju att de är långt kvar tills skolan börjar, haha fyfan va random. men kul med skola rå! jo men faktiskt lite kul tycker jag. Efter skolan blir de så att jag och isak åker och tränar. sedan massage och sen ska vi bada, skönt.

älskar dig


frågor ger svar

om: en liten smyg titt på huset i bälinge
Frågan: är inte det där en ps3 kontroll till ett Xbox?:S ;)


Svar: jo de ligger en xbox kontroll där och två ps3 kontroller. men ovanpå den vita xboxen står det en ps3a men man ser den inte så bra eftersom att den är snart. så ps3 kontrollen är till ps3an alltså :)

han är på väg


liten smyg titt på huset i bälinge


veckan som varit

okej jag kan ju säga såhär jag kommer ihåg vad jag har gjort i veckan men jag kommer inte ihåg vilken dag allt hände på så jag säger bara lite saker jag har gjort under veckans gång. Emma, Anni och Ebba har varit/sovit hos mig ute i bälinge för första gången. vi firade classe som fyller år imorgon/idag. jag har varit med emma och anni och jag har varit och hälsat på mormor och morfar. Isak har sovit hos mig några dagar. jag har åkt långfärdsskidor med mamma och nathalie en kväll och johan, johanna, nathalie och mamma en kväll. jag var på bio med isak vi åt även på restaurang innan de. både bion och restaurang besöket fick vi av isaks mamma i julklapp, gullig mamma! varit på stan med emma. varit hos isak. var även på födelsedags middag med isak och hans familj igår. var ute och lekte i snön med johan, nathalie och isak. varit på stan med isak. va på luddes innebandymatch med isak och hans familj. vad även på isaks match igår. Sen var vi på sirius match igår på fyrishov. kommer inte på något mera just nu men de finns mera från veckan.

åh de gör förjävligt ont

de var länge sen men internet kommer ut till bälinge på tisdag så nästa vecka blir allt som vanligt igen. ligger här och har världens jävla mensverk! åhh fyfan sägen jag bara har aldrig i hela mitt 15 åriga liv haft så ont. isak måste ju trott att jag var galen... låg och grät vid frukosten föratt jag hade så ont. ibland skulle man bara vilja vara kille! aja slutpratat om den. ses lite senare, puss hej leverpastej!

farmor fyller år!

nu ska jag ta och sova lite. imorgon koller mia ner och väcker mig vid tio då vi ska åka till farmor. senare på kvällen ska jag och isak ut och äta på restaurang, MYSIGT var ordet! sen får vi väl se vad som händer. Godnatt!
min gulliga pojkvän!

tråkigt

DITT LIV

Vad heter du? - Fanny Hedin
I mellannamn då? - Ulrika
Vart bor du? - Uppsala
Trivs du där? - ja det gör jag
Brukar du läsa horoskop? - ibland
Har du körkort? - nej
Äger du några converseskor? - ja
Favoritdjur? - katt
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder
Senaste konserten? - ingen aning
Festar du? - nejrå
Sprit, cider, vin eller öl? cider
Brukar du bli för full? - nej
Antal kuddar i sängen? - två
Kan du baka bullar? - nej
Bläck eller blyerts? - blyerts
Mc donald's eller burger king? Mc Donald's
Är du allergisk mot något? - nej
Äger du ett busskort? - ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön
Vad åt du till frukost? - coco pops :D
Hur ser du ut idag? - som alla andra dagar
Nästa mål i ditt liv? - ge allt!
Vad såg du senast på tv? - familjen på väg tror jag
Hur svarar du i mobilen? - hallå
Vem ringde du senast? - Johan
Antal timmar sömn inatt? - tio, elva kanske
Sov du ensam? - nej
Vad innehåller din favoritnattmacka? - salami



SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: jag och isak
Såg dig gråta: isak
Fick dig att gråta: tanken
Du gick på bio med: emma och anni
Du gick på stan med: emma och anni
Skällde på dig: pappa
Skickade ett e-mail till dig: kollar sällan min mail, bara massa reklam



HAR DU NÅGONSIN


Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja
Bråkat med ditt husdjur? - haha nej
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - nej

SAKER


Tar du droger? - nej
Vad är du mest rädd för? - the end
Vart vill du gifta dig? - ingen aning
Vad hatar du verkligen? - folk som leker och tror att dem är coola för att dem dricker.
Har du varit kär? - är skulle jag vilja kalla de. svar jA, med stort A!
Har du ett jobb? -  nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja
Är du ett hälsofreak? - nej


STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? nej
Är du ensam nu? - ja
Några piercings/tatueringar? - ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - sånt som jag gillar
Vill du gifta dig? - ja
Vill du ha barn? - ja


FAVORIT

Rum i huset? - mitt rum
Typ av musik? - lugnt
Månad? - juli



DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - ja
Köpt någonting? - ja
Varit sjuk? - nej
Sagt "jag älskar dig"? - ja
Träffat nån ny person? - nej
Saknat någon? - ja
kramat någon? - ja
Kysst någon? - ja
Haft sex? - nej

SENASTE


Låt du hörde: kommer inte ihåg
Film du såg: familjen på väg
Drink du köpte:  ingen alls
Mat du åt: varma mackor
Gången du åt en 7-Eleven korv: aldrig
människa du slog: isak tror jag, bara på skoj
längsta bussresa? öregrund
Irritation: JMAS

tecknet

tja! kom precis hem från min kära pojkvän. nytt år och allt. De kunde inte börja bättre iallafall. Vi åt världens godaste mat, helt sjukt så gott de var! vi spelade buzz, kolla på film, körde kort. men tillslut blev det bara "bårk" för isak och markus fuskade som bara den! och dom kunde inte erkänna de heller. så självklart blev joel och jag skit irriterade på dom. Sen blev klockan tolv och vi stod ute på baksidan och kollade på alla fina raketer. Sen gick vi in kollade på film. men jag höll på att somna så då gick jag och isak ner och badade i hans källare. ett mycket lyckat nyår!

RSS 2.0