valborg

Tjenna. Igår efter. skolan gick jag hem till isak och var med honom i em och en halv timme innan bilen gick mot Västerås... cupen alltså. Jag gick ner på stan och köpte present till emma. Sen hem fixa mig och hem till emma. Åkte hem runt tolv kände att jag måste sova lite innan jag ska upp igen. Men nu är jag uppe. Nu bussen går om en timme så hejdå! Hoppas att ni får en härlig valborg! :)

vad blir min klädsel till morgondagen? kommentera!

nummer 1
nummer 2
nummer 3

svar på tal

fråga: vad händer på valborg? berätta! :)
Svar: först ska vi ner på stan kolla läget lite. Sen blir det lunch i stadsparken. Senare på kvällen blir det middag hemma hos en kompis. Sen kanske gamlis och kolla på lite eld sen har jag ingen anning. Dom jag ska vara med blir Emma, Annina, Ebba, Maja och Johanna.

förra valborg

hos isak

tja sitter för tillfället hemma hos isak och bloggar lite snabbt. dagen har varit bra. fick sluta en halvtimme tidigare. härligt att solen har stått på himmelen hela dagen. Ikväll blir det allianshallen för min del. isak har match mot 96orna. Sen blir det ingen innebandy på ett tag. ses kanske när jag kommer hem annars blir det nog imorgon!
kul bild... hittade ingen annan på datorn.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

en bild från den tiden då jag inte riktigt visste vad jag ville med livet.

3e bilden: En bild på någon i din familj

en bild på min underbara mamma!

skolan

kul att skolan har börjat igen. Det var som att man inte hade träffats på flera veckor. Veckan har gått  till sin mitt och jag har haft ett prov känns väl bra. idag var jag vet irre efter skolan. vi spelade fotboll, åt glass, spela något dans spel som jag absolut inte gillar..... kollade även på fotboll senare. nu ska jag ta och kolla vilka kläder jag ska ha på mig imorgon. puss!
gullisen min!

2a bilden: En bild på dig själv


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med


En fråga till er läsare

Vet ni vart man kan hitta fina klänningar alltså på internet?
snälla svara!

30 dagar framåt

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv
3e bilden: En bild på någon i din familj
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e bilden: En gammal bild på dig själv
6e bilden: En bild på en vän som du inte vart med på länge
7e bilden: En bild du aldrig lagt upp
8e bilden: En person som du saknar
9e bilden: Någon i din släkt
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll
11e bilden: En person du kan berätta allt för
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider
15e bilden: En person som du vill vara med
16e bilden: En bild på dig själv
17e bilden: En ovanlig bild
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En person som är snygg
20e bilden: En bild på dina närmaste
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar
23e bilden: En bild från i somras
24e bilden: En bild som gör dig glad
25e bilden: En person som alltid gör dig glad
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt
28e bilden: En tokig bild
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

fyra dagar

Torsdag: På dagen var jag med emma och anni på stan. Sen åkte jag på rasraurang med familjen, super gott! vid halv åtta kom isak då vi cyklade ner till ån och fikade lite. Sedan sov han även hos mig. Fredag: vaknade upp berdvid isak. Vi gick ner på stan kollade lite saker till balen, mysssss. På kvällen var jag med emma, anni och ebba då vi gick ner till ån och satte oss med en samma ljus, chips, chockladbollar, kladdkaka, godis, o´boy filtar, förbövulen va mysigt det var! Runt elva kom isak, love, rikard och jocke också. vi satt väl och prata ett tag vid tolv gick vi hem då jag även tog med mig isak. Lördag: min pappas dag. 45 bast de är inte varje dag de, iallafall. VI fixade massa saker under dagen sedan kom släktern på besök. Vid halv åtta gick jag och isak hem till honom för att bada, kolla på film och sova. Söndag: Vaknade tio gick sedan ner på stan och åt lunch. vid halv tre satt jag i bilden på väg hem till stig och anita på påsk middag. Efter det in till stan där emma och anni väntade. Vi satte oss vid ån och nu är jag hemma.
Foto: Isak

Fanny Hissar

ja som ni ser så är det en av GBs glassnyheter som jag ska hissa idag. De första bra med den är väl att den kostar 18:- och det är fyra små glassar istället för en. Den andra bra saken är ju att man får med två tattueringar (riktigt lätt att sätta dit och otroligt snygga) Det finns två nackdalar. Den ena är ju att om man inte är tillräckligt snabb på att äta så smälter dom andra till slut ner till saft.... inte bra alls. men de behöver ju inte jag tänka på hehe... Sen finns det en sak till och det är att den rosa/röda glassen inte är så himla god. så jag skulle nog byta ut den till en orange istället.
Det var allt för mig idag/ fanny

som i en dröm

vaknade för en timme sedan. Har hunit med att bad, ätit glass och kollat på tv. Snart borde isak ringa mig, om han nu inte sover fortfarande.. ser man på vem som smsar mig nu när man pratar om trollet. Aja vi får väl vänta och se vad jag hittar på idag. ses senare puss!

bedtime


två underbara dagar!

tja! dåligt med uppdatering igår. Hade en grym dag i stockholm. hittade lite saker att klä mig i. Kom hem till uppsala vid fyra då jag gick ner på stan för att hitta en present till pappa min som fyller år nu på lördag den 23. Hittade iallafall något som intresserar honom. Sprang hem för att lämna mina kassar och cykla hem till ebba. Vi grillade nere vid ån och hade det super mysigt. Vid halv nio gick jag till bussen som gick ut till gamlis. Vi åkte och köpte godis vi hyrde även en film som vi sedan kollade på. Dag har vi bara chillat till klockan två då jag, isak, johan, mormor och morfar träffades vid fyrishov för att bowla lite så jag kunde visa upp mina skills. Men efter att jag hade vunnit första gången så tyckte jag att någon annan kunde få den stora äran att vinna så jag "gav" segern till isak. Blev as sur... Efter det åkte jag och isak ner på stan i en timme vi tog en glass och satte oss nere vid ån. Inte bara vi som hade den tanken idag. En timme senare åkte vi till java och åt med mormor och morfar. Nu på kvällen skulle jag varit med emma och anni men sen blev det för sent. Jag var med pappa på jobbet. Han ville att jag skulle ta lite kort på hans hus som han har byggt klart nu. Så de var mina två dagar.

huvudstaden

så nu går bussen. Ska göra en litet snabbt inlägg innan jag sticker. Efter jag har varit i stockholm så kommer isak och hämtar upp mig sen sover jag hos honom inatt så uppdaterar imorgon. ska försöka att få med mig kameran, ses puss!

dagens:

dagens storstanskläder

en underbar refräng

tja sitter nu i min säng och väntar på att bussen ska komma. har inte riktigt bestämmt mig vad jag ska köpa men de får vi väl se sen! nu ska jag ta och berätta lite om vad jag har gjort i helgen. Fredagen hoppar jag över eftersom att jag redan har berättat om den. Sen kommer lördagen då jag var med Anni, Emma och Maja på kvällen. VI planerade väl lite smått inför valborg och så. En tror fanny gick på bussen vid elva för att åka hem och sova. SÖndagen jo då hade jag ställt klockan på nio för att hinna med bussen. Gick hem till isaks mamma där isak var. Vi tog moppen ner på stan kollade lite i affärer åt MC donald´s mat nere vid ån. Satt och sola där ett tag innan vi begav oss hem till isak för att spela lite fotboll. Åkte hem vid halv sex åt grillat sen blev det kubb med familjen. Sen bestämmde jag och nathalie oss för att gå ut och fotta så de gjorde vi i två timmar. Kanske kommer flera bilder sen någon gång framöver.
ni kan även gå in på nathalies blogg och kolla här

pictures


mot staden

om en halv timme går bussen till stan ska äta om en stund sen drar jag. hör av mig imorgon om ni har tur!

två mycket fina bilder

en riktig chill dag har det allt varit! åt frukost ute. Sedan blev det fotboll sen glass med nathalie johan och isak. Vi solade även uppe på garagetaket en mini stund trodde att jag skulle rasa igenom så jag gick ner. sen har jag inte gjort så mycket mera.

I think of life as an open book. The further you get into it, the more it begins to make sense..

isak åkte för ett tag sedan om nårgon timme tar jag bussen hem till anni där även emma och ebba kommer befinna sig antar/hoppas jag. Lite blider från dagen kommer ut i nästa inlägg om ni har tur. ses senare kyss!


Underbart väder!

tog bussen vid tio över åtta i morse. Mötte upp emma. Sen mötte vi anni och lina. vi cyklade till biotopia. var där en timme. kollade på vårat egna DNA sedan fick vi ta hem det i en liten burk och spara. Efter det sa vi hejdå till lina som skulle hem. Emma, jag och Anni gick sakta in mot stan för att sätta oss vid ån ett tag. vid halv tolv var jag hemma i bälinge igen då jag tog på mig bikinin och gick. skönt även kiara (katten) kom oss la sig brevid mig. nu ska jag ta och byta om lite snabbt. ses senare puss!

va dig själv, ingen annan.



sommarväder

tjena! skönt att solen är framme nu. GRYMT! första brännan är nu avklarad. render fick man också. efter skolan gick vi hem till anni för att plugga ( mycket snack men liten verkstad tyvärr ) aja pluggade ganske bra igår med isak så jag kan väl hoppa över en dag med pluggadet.

saik-fbk

sitter nu och kollar på SAIK-FBK står fortfarande 0-0 i andra period. duschade precis efter ett härligt träningspass. nu ska jag ta lite russin att äta på hihi

er ska jag kolla på innan jag somnar

fint va? gjorde om ramarna och bilderna på elevensval

vår och varmt som varmt och vår


nationella, nationella, nationella, bara nationella...

japp här har ni mig nu igen.... ligger och taggar inför engelska uppsatsen imorgon. skoja tyvärr. har hunnit pluggat och ätit lite. Ska väl hinna med lite träning ikväll igen. sen ska jag sätta upp lite nya saker i mitt rum och kanske rulla ut en vit lurvig matta. hade matte nationella idag. bra jobbat från min sida. fick även veta att jag kom in på fyris så de är ju bra. men nu ska jag gitta, shaaaaa
snyggo

Coming home

nu har jag och isak hunnit med att baka en kaka till isaks mamma. Grattis henne med mat, presenter och sånt. Vi har även handlat pussats och kollat på tv. kanske lite till också. nu ska jag iallafall ta och sova så godnatt.

jag älskar dig!



When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause boy you're amazing
Just the way you are

måndag

hej! sitter nu och väntar på att irre ska sluta.... ska försöka sätta mig ner och plugga innan han slutar. de kommer gå toppen eftersom att jag inte ens har någon bok med mig till skolan. aja ses senare kanske puss!

ett halvår mig den jag älskar tusen gånger om

hade ingen laddare igår så jag kunde inte uppdatera bra alls. surt. ikväll kommer jag inte heller uppdatera mycket för jag ska hem till isak där vi ska baka en kaka till hans mamma som fyller år idag. sen ska vi pluga och hitta på något myssssssssssssssssssssssssssssssss!



a gift from isak

fin va?

er skulle jag kunna göra vad som helst för

kan ju börja med att säga att jag har haft en super duper bra helg. Den började med att emma och anni kom på en riktig myskväll med kladdkaka, te, chips och film. Sen blev det lördag då jag och isak  checkade in på hotellet. chillade där ett tag innan vi gick på bio. efter bion blev det middag , kina mat!!! sen tillbaka till hotellet mysa galet och så. vid tolv somnade vi väl. vaknade vid tio åt frukost sen gick vi till café årummet och fikade i solen. grymt!

32

nu sticker jag hem till isak. sen drar vi ner på stan och kollar lite sen blir det hotellet, middag och kanske bio eller något annat :) ses imorgon kanske puss!

här har ni gangsterklassens spexfoto!

Här är en vanlig dag i skolan. SKOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nejmen här är vi gangsters på Tunaberg i 9f. Hittar ni mig och mina polers? Jag vet, det är ganska svårt. Men nu kommer två gangstrar. tjarå

välkomnar våren med att grilla

engelska nationella gick som det gick. jag vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig. men vi säger att de gick dåligt så sen när jag får tillbaka det så fick jag bättre än de jag tror från början. aja. efter nationella tog jag bussen ner på stan. köpte present till irre sedan överraskade jag honom lite. stod och prata i hans hall ett tag. sedan gick jag hem och var ute med filip och snart blir det grillat kött och klyftpotatis med bea :D hejhej nu är det mat!

08/04 2011

nu gittar jag hem till emma för att sedan gå till skolan och göra nationella provet i engelska efter de cyklar jag ner på stan och köper present till irre. ses när jag kommer hem sen, puss!

dagens val:



just nu

hola! har precis tänkt färdigt på vad min fina present till irre ska vara. skönt! fick lite hjäpl av anni med de, grymt! detta blir nog det sista inlägget för ikväll men vi får väl se. ses senare pusss

hotell med irre!

åhhh!!!!! jag har världens bärsta sak att berätta för er nu. jag och isak firar ju ett halv år nu på måndag så på lördag skulle vi först åka till isaks land men sen blev det inte så och vi kom väl på lite att göra men nu säger isak att vi ska bo på hotell lördag till söndag!!!!!!!!som en present från isaks pappa. fy satan va nice!

G som i gangster



vem lämnade vem



Riktig vårlåt!
Det är vår och varmt
och fullt med folk på stan
och jag har köpt nya solglasögon
och gömt mig i dom hela dan

Är du kvar där du var
jag har slutat gå förbi
det är nog bäst för båda
om jag försöker låta bli

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet
men än så känns det kallt
och gissa vad du glömde
den hänger runt min hals
jag önskar att jag var en sån
som inte tänker alls

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än

Som en bekant som hängt sig kvar
för att allting har gått bra
nu vill du vara vän med mig
men det vill inte jag

Det är vår och varmt
när du har hört vad jag har sagt
då är det du som går i solglasögon
och saknar nån du aldrig haft

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än

som om ingenting

en mycket lång och trött torsdag. började tio över tio hade tre lektioner och slutade halv fyra... drygt. isak och jag tog moppen hem till mig då jag ville baka men det var jag ensam om.. han åkte hem för en timme sedan. bilden kanske kommer lite senare men emmma tog med sig kameran till skolan så hon har massa bilder så skulle vilja sno någon utav henne :) ses lite senare puss!

Livet är fyllt av hinder. De är där för att övervinnas


spexfoto

hej! hinner inte ta någon bild på klädsen till spexfotot så de kommer ikväll istället. snart kommer isak och felix hit för att hämta en yxa till deras foto. sen ska jag gå hem till emma för att göra mig iordning tillsammans med henne. ses efter skolan puss!

sälen i bilder

vi är på gång
flera bilder kommer men inte just nu. ska sova nu godnatt!

vem ska jag tro på

pallar fanemen inte att bloggen men vafan. Kan ju berätta lite kort om min vecke (tre dagarna) som gott. I måndags så var jag med farbror frej. hade lika mysigt, kul underbart som vanligt. tisdagen kom. jag gick i skolan som vanligt. efter skolan gick jag och emma hem till henne där vi fikade på rulltårtan vi också gjorde. efter det så tog vi fram lite saker inför morgondagens foto.onsdagen skolan gick, jag hade so redovisning som gick åt helvetet pågrund av en viss swedman..... iallafall, åkte ner på stan med isak. han skulle fixa en present till mig sen tog vi en glass vid ån, åkte hem till honom i några timmar. provade kläderna inför morgondagens spex foto! sjukt taggad på de! lägger ut en outfit bild imorgon.

skööööööööön dag

sitter i skolan. om en timme slutar isak så får sitta och vänta på honom. sen tar vi MOPPEN hem till mig. ni fattar inte hur taggade jag är på att åka moppe :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD så hejhopp!

jag ser ut som en liten knubbis

innebandy

Om en halv timme ska jag gå hem till emmma. Kul att komma till skolan igen. Men de skulle. fan inte suttit fel med en vecka ledigt till. Aja. Innebandy klubban åker med till skolan idag. Jag och lina ska hålla i idrotten. Sen ska jag nog också ha so redovisning.... kul. Slut pratat om det. Sen kanske sen puss.

hemma nu igen

Tjohoo! Efter en lång, solig, underbar, rolig, tråkig, gratig, saknad vecka så är jag nu tillbaka på fötter igen. Tio dagar i skolan kvar tills det är lov, skönt. Eller vad säger ni? Ska ta och sova nu. Datorn är för tillfället hemma hos mamma men ska forsoka att hämta den så fort som möjligt. Puss!

RSS 2.0