31-mars-2010


nu har jag varit på ica maxi och hanlat godis med mamma och johan. var lite snäll så köpte godis till daniel också som han får imogon eftersom att jag inte orkar gå hem till honom. köpte godis till mig själv också. inte så tokigt nu ska jag äta pannkakor. SUPER!

fannys och daniels :)

31-mars-2010

hej svejs! kom precis innanför dörren slutade igentligen två idag men självklart så skulle kören vara då... kan inte säga att de var så kkul på kören idag men aja dåliga dagar finns ju =) just nu sitter jag inne på skype och pratar med johan, jakob och erik  eller vi kanske inte pratar så mycket efter som att dom kör något spel som jag inte fattar ett pisssssss av. har inte så mycket att berätta så hejdå!
 

30-mars-2010


30-mars-2010

god kväll! sitter inne på mitt rum och har ganska så tråkigt :) idag efter skolan cyklade jag och emma till hejdenstam och köpte godis. sen åkte vi hem till emma där johan(hedin) var. så emma och jag gick ut på ett tak och satt och titta in på johan och lisa och för er som inte vet vem lisa är så är de emmas syster :) har en video på de men tyvärr så har jag ingen slad så jag kan inte ladda över filmen... men den kommer kanske någon annan dag med lite bilder från dagen :)

30-mars-2010

vaknade för kanske en timme sedan har inte så mycket att göra. ska börja gå till skolan om20 minuter. efter skolan ska jag nog vara med emma :) juste pappa sa att jag fick ta hål i naveln så efter sommarlovet blir de! har inte så mycket att säga så hejdå!

28-mars-2010

sitter och kollar på en ny mobil och har nu bestämt mg för en iphone
den jag vill ha!

den jag har...


28-mars-2010

god kväll! har inte orkat blogga idag. i veckan vet jag inte riktigt vad som händer men vi kan ju hoppas på något roligt :) fick en ny bok idag av mia verkar vara bra!


27-mars-2010

nu ska man snart ändra om till sommartid tycker jag ska bli helt underbart rent utsagt! har varit en ganska rolig kväll tycker jag tack för de anni, emma, nathlie och alla. men nu ska jag ta och sova i morgon ska jag ner på stan med emma och gå in tilll holmlunds och be dom skriva i ett papper.  see you<3

fanny ebba  lina emma

27-mars-2010

nu ska jag ner på stan och träffa nathalie, anni, emma och några till kanske :)

27-mars-2010

de här fick jag idag av pappa<3

27-mars-2010

har redan börjat tänka på vad jag önskar mig i födelsedagspresent kanske lite tidigt när man fyller år 17 juli men spelar roll :) men jag är inte så säker på om jag vill ha en moppe men vi får se hur jag gör :)
 


27-mars-2010

okej om ni undrar varför jag inte har bloggat på hela dagen så är de bara för att jag har rest över tillgrannlandet finland eller inte till fastlandet men till åland. vaknade vid 08.00
pappa: god morgon!
fanny: god morgon (lite trött)
pappa: ska vi åka över till åland idag?
fanny: åland? åland?
pappa: ja
fanny: ja med ett skutt upp ur sängen
så du fick jag skynda mig som bara den för vi skulle åka 08.30 jag skulle tagit med mig datorn men hittade inte internet så den fick inte följa med. och sen när vi kom fram så frågade pappa varför jag inte tog med datorn och då berättade jag att jag hittade inte de och gissa vad han tar fram ur fickan.... men nu får ni dagen i bilder.







efter de åkte vi till toysurus och köpte den sissta studsmattan så nu ska jag och johan sälja den gamla. någon som vill köpa? :)


25-mars-2010


25-mars-2010

nu har hanna och joel med familj åkt hem så nu ska jag ta och hoppa i säng eftrsom att annars kommer jag aldrig komma upp i morgon. och jag har hört att det ska bli fint väder i morgon. sen måste jag ner på stan och kolla min prao plats som jag och lina ska ha eftesom att lapen ska vara inlämnad på måndag. men jag kanske ska ner på stan på söndag också eftersom att jag kanske ska åka till norby tror jag att de hette :) men godnatt nu. see you!
bjuder på en "jätte fin" bild på mig....

25-mars-2010

nu har jag målat mina naglar till svart från rött. om unefär 10 minuter kommer joel och hanna hit (Y)




25-mars-2010

nu ska jag ta och damsuga mitt rum gör de är ju lite stökigt och ikväll kommer hanna hit och man vet aldrig när de kan komma fin besök nästa gång. skolan har varit good :) och kvällen kan ju inte bli sämre eftersom att hanna och joel kommer. ett ord "super!" aja men jag får väl ta och börja damsuga nu då de tar ju inte så långtid :)

bild från julas :)


26-mars-2010

förlåt att de inte blev så mycket inlägg igår men jag har inte haft tid helt änkelt. i går kväll åkte jag pappa och johan till den nya butiken media mark och toysrus. så vi köpte en telefon och lite andra saken sen skulle jag gå inte på toysrus och köpa en ny studs matta eftersom att vi behöver ett nytt skydd till den gamla och nät runt till filip. men tyvärr så stängde dom precis när vi kom.... så vi ska kanske åka dit idag.  och igår var de 9 år sedan mia och pappa träffades :)

25-mars-2010




kalla mig våffel kungen



25-mars-2010

Hej sitter inne i datasalen och har svenska ganska kul faktiskt. Snart har jag hemkunskap ska göra hamburgare gott! aja men nu slutar jag pusshej!







25-mars-2010

nu sitter jag och äter frukost och ska börja gå hem till emma om 10 minuter.... idag har vi hemkunska och de betyder att jag ska laga mat till en i min klass. det är som ett prov. idag är de ju våffeldagen så jag hade tänkt att göra våfflor åt min familj ikväll:) see you

24-mars-2010

 nu ska jag kolla på saltön på svtplay eftersom att jag missade de i måndags.

stan med flickorna!









24-mars-2010


outfit
jeansleggings från vila
T-shirt från gina tricot

24-mars-2010


24-mars-2010

efter skolan som slutar 14:10 idag ska jag ebba, emma och kanske lina ner på stan. jätte länge sen jag var på stan. så de kommer kanske inte bli så många inlägg idag men jag ska försöka. men tar med mig kameran så de blir massor av bilder :)

24-mars-2010

god morgon! då var de fint väder igen då. så nu får vi hoppas att snön smälter bort. snart ska jag börja bege mig till skolan men måste göra lite saker först :) bilden är på sally.

23-mars-2010

nu ligger jag i min otroligt sköna säng och gör mitt sista inlägg för dena dag men "glöm era bekymer för imorgon kommer nya" haha de där har jag ftt från andra avenyn :) som är i morgon :D juste jag var ju på teater för inte så länge sen. den var lite seg men med trevligt sällskap så fungerar allt. men nu säger jag godnatt godnatt! ses i morgon. fick veta av adam, lina och igor att vi har ingen svenska i morgon så jag börjar halv 10 :D skönt!! så då blir de extra mycket inlägg :)' bilderna är från förra sommaren. tänkte ta ut min cykel nästa vecka :D



23-mars-2010

nu ska jag ta och traska hem till mormor som bor några kvarter bort, där jag blir bjuden på mat sedan får vi skjuts av morfar ner på stan tror jag.  här kommer det en fin bild på lisa :)

23-mars-2010

kom precis hem från skolan skulle dtäda hade jag tänkt men de gjorde johan så nu slipper jag det(y) eller jag ska städa lita nere i källaren men de går snabbt :) så nu istället ska jag försöka att göra ett video inlägg. haha som jag känner kommer gå otroligt bra eller inte.... men ni får ju säga vad ni tycker sen see you!

Håltimme och pannkakor

Nu har vi fått håltimme från våran bild. Så nu är vi hemma hos Gullis och gör pannkakor. Pannkakor gör en glad i pissvädret. Ha det gött puss/Ebba.



23-mars-2010

nu ska jag ta och knalla hem till emma som bor fem hus bort. men vi ses efter skolan. puss på rumpan!

23-mars-2010


23-mars-2010


linne H&M
leggings gina tricot
skärp(hårband) H&M
halsduk gina tricot


23-mars-2010

hejsvejs! nu ska jag gå upp och äta frukost men jag tyckte att innan de måste jag ju skriva lite på bloggen. idag  ska jag på teater som alla redan vet. vid 17.00 ska jag vara hemma hos mormor där lisa också kommer att befinna sig :) då ska vi äta sen tar vi bilen ner på stan. men nu börjar de kurra s de är bäst att jag går upp och äter lite. see you!

22-mars-2010

nu gick emma precis och emma och nathalie har hjälpt mig att sätta in videon på bloggen. de var ju inte den där filmen jag skulle vissa men de blev så för den andra gick inte att få in...


Superbra låt !


22-mars-2010

har precis ätit försöker att lista ut hur man lägger in en film på bloggen men jag är ju ganska oteknisk av mig så emma kommer snart. de är hon som är den smarta av oss två  haha :) kollade på en ganska så rolig film idag hemma hos emma. men de kommer kanske ta ett tag innan filmen kommer ut för emma skulle äta och sen ringa mig :)


22-mars-2010

halloj snart ska jag börja dra mig till skolan och möta emma ebba och lina. den här veckan kommer vara sjuktttttt skönn har inga läxor eller prov på hela veckan.  men nu ska jag ta och packa det sist för jag ska ju hem till pappa. så i veckan kommer det att vara en bra uppdatering ;) ses :)

bjuder på bilden


22-mars-2010

kom på att jag har en sjukt skön dag idag.
börjar med musik prov
sen B-språk
och sen idrott
slutar 13:55 (y)


22-mars-2010



22-mars-2010

hej! vaknade för en stund sen börjar 09:40 då har jag musik (prov) imorgon ska jag gå på teater med mormor och lisa och för er som inte vet vem lisa är så är det min kusin. sen har jag faktiskt inte så mycket mer som är planerat i veckan. måste iallafall gå på stan för de har jag inte gjort på länge haha. aja hejdå :)

21-mars-2010

SM-Guld till hammarby! tycker dom är förtjänta de. nu ska jag snart ta och titta på blåsningen och efter de blir de 21.00 film som varje söndag.


21-mars-2010

ligger i min säng och kollar på bandyfinalen. ganska spännande tycker jag de är ju hammarby-bollnäs själv hejar jag på hammarby tror jag. tycker synd om dom som är där känner några stycken som är där. som min pappa sitter där någonstans och erik sen dom tycker väl att de är kul att vara där :)


21-mars-2010

god morgon :)
nu hade jag tänkt att göra lite läxa eftersom att jag har musikprov imorgon :) sen idag fick jag veta ett vi ska åka till stockholm nästa vecka jag kommer till mamma. ska bli jätte skoj. och sen idag är de ju bandyfinal och de snöar så just nu tycker jag synd om dom som är där :)


21-mars-2010

god kväll! sitter i erikssons kök och lyssnar på musik så här mitt i natten. varit en mysig kväll. kollade på film sen var jag inne på msn och har webbcam med johan erik och jakob :) ganska roligt faktiskt. aja har inte så mycket mer att säga ska ta och sova nu pusshej !


grattis på namnsdagen jocke


brunett VS blondin



sommar kläder jag måste ha!




































20-mars-2010






20-mars-2010

hej på er! kom precis hem från emma hade en rolig kväll kanske inte lika rolig som den skulle kunna blivit. men nu ska jag lägga mig i ett varmt bad. senare ikväll åker jag ut till vänge sover där i natt.

min dag i bilder








19-mars-2010

god morgon!
sitter i soffan och lyssnar på musik, just nu spelas justin bieber- wher are you now
mycket bra låt. ska börja gå till skolan snart. idag slutar vi (lina och jag) klockan 2 jätte
skönt! om ni undrar varför de bara är lina och jag som slutar då så är de bara för att vi
går i spec svenska :) aja hejdå!

hiss och diss

slask!
hatar slask! först blir man jätte blöt om skorna.
och nu när snön ska smälta bort så blir översv-
ämning i hela uppsala....

H&M katalogen!
igår fick man ju hem nya H&M katalogen i brevlådan.
så igår kväll satt jag och ringa in allt jag ville ha
och de var ju jätte mycket kläder, och nu kommer
ju alla sommar kläder som man har längtat efter
sååååå länge.

SOLEN
ååh jag bara älskar solen för att all snö smälter
bort. man behöver inte ha så mycket kläder på
sig och sen blir man ju brun som en pepparkaka.

pengar
om man inte skulle ha några pengar alls vad
skulle man göra då igentligen? ja inte vet jag

hehe nu var ju min första hiss och diss klar och
jag kan ju säga att de var svårt att hitta på vad
man skulle skriva om... men jag försökte ju iallafall.


18-mars-2010

hejhej! nu sitter jag ute i vänge hos classe, nathalie och johanna. tog med mig datorn eftersom att dom har skaffat trådlöst nätverk :) sen har mamma köpt en ny bok till mig som heter "sex och kärlek" ganska rolig bok eller rolig och rolig. men nu måste jag göra mina läxor, pusshej!<3

dagens outfit, gammal bild

ja här är boken också


lina och fanny på holmlunds

nu har lina fixat prao åt mig och henne vecka 21,22 på holmlunds ska bli jätte kul!

17-mars-2010

hej sitter hemma framför datorn har letet efter en sladd som jag ska ha till mobilen för att få in bilderna från idag till datorn men tyvärr så hittar jag den inte... kom just på att tänka på att ***** ska flytta till göteborg i sommar men jag måste få bort den dummma tanken ur min hjärna! aja men nu ska jag kolla på lite tv, senare blir det andra anevyn :D gillar! sen var vi ju på fyrishov idag med klassen vi skulle simma 32 längder:O haha de var ganska jobbigt och de tror jag att dom flesta tyckte :)

16-mars-2010

hej allihop! nu ska jag och mamma åka till affären och handla sen ska vi åka och kolla på ett hus i bälinge. skoldagen har varit bra! min tand gick sönder när lina skulle hoppa upp på mig... men de gör inte så mycket för den gick inte sönder så mycket, men de känns annorlunda. imorgon ska vi simma de ogillas från min sida aja men de måste ju göras:) ses senare för nu måste jag åka pusshej!

plugga och en kopp te


sol

snart ska jag börja gå till skolan eller och en halvtimme. börjar 09:00 idag, har inget kul att berätta.... sola de gillar vi!


dagens outfit


 leggings från gina tricot
väska från H&M
linne från H&M
jacka från cubus
sjal från kappahl


saltön

nu blir det saltön!

ebba emma fanny

ska snart dra mig hem till emma där ebba också ska vara tror jag! sover där ikväll, mysigt! min mobil fungerar inte just nu. så de är därför jag inte svarar.... men nu ska jag ta och packa. vi ses imorgon ingen :)<3


here we come uppsala

godmorgon!
nu sitter jag i bilen påväg hem.  just nu sitter vi i en bilkö för att en grävmaskin har kört på en älg. sitter och lyssnar på spotifly (y) de ska bli jätte skönt att komma hem nu. har ont i helga jävla kroppen...

själv hoppade jag på den här B) *stolt*

anna bergendahl

nu var årets melodifestival avklarad. tycker att de var bra att anna bergendahl vann hela skiten :) tjänade 53 konor på att hon vann och de var ju bra (y) igentligen skulle jag bara fått 26,50 kronor men jag fick monicas 26,50 kronor så tack monica för de ::)


take my hand and walk with me

nu kommer snart josefin och johan hem. och då ska vi till affären och köpa godis till ikväll. stod och kollade på lösvikts godiset igår och de kosta 10kr för ett hg! helt sjukt... men om man är sugen så :)
nu sitter jag och lyssnar på "justin bieber- wer are you now" jätte gullig killa som sjunger aaaassssss bra!
http://www.youtube.com/watch?v=i1zuN17t51A

Dina ögons forna glans går ej finna någon stans

sitter i soffan med pontus bredvid mig. sitter och lyssnar på salem al fakir- keep on walking ganska skön låt tycker jag :) ikväll blir det melodifestivalen så jag antar att vi får gå och köpa godis sen :D mohahaha nu kommer de någon liten bild från dagen. om ni vill kolla på alla bilder så får ni gå in på min facebook :) pusshej!


kolla på videon
visst blir man lite små kär i honom ?
http://www.youtube.com/watch?v=_sjiUpUQGLo 

ute igen :)

hej svejs! nu har vi precis kommit hem efter några timmars åktur ska snart ut igen när pontus har ätit :) då ska jag ta med mig kameran så jag kan ta lite kort. för jag tog med mig min mobil ut förra gången men sen kom jag på att jag har ju ingen överladdnings slad... så jag får göra de när jag kommer hem men nu ska jag ut igen pusshje!

grattis till pontus!


framme i branäs

godkväll! nu ligger jag uppe i min säng och tänkte ta och bloggan en sista gång innan jag somnar. johan, pontus, josefin och jag har varit ute i backen och åkt påse(: skit kul! sen gick vi in och åt tårta eftersom att pontus fyller år idag.





here we come branäs!

nu sitter vi inpackade i bilen och är påväg till branäs som de heter, johan sitter och gör läxan filip äter godis och jag bloggar(y) nu blir de fem timmars bilresa. sitter och lyssnar på markoolio med "vi drar till fjällen" lyssnade alltid på den när jag var liten och åkte till fjällen:) nu kommer det är sjukt! snygg bild på mig och johan... men man måste ju bjuda på sig (;

(ser ut som jag har grått hår...)

romme :D

kom precis hem från romme har haft en jätte trevlig och mysig dag med mina underbara vänner :)
men nu känner jag för att gå och duscha. sen måste jag ta och packa eftersom att jag åker till ? någonstans blir det iallafall haha snacka om att vara ointreserad.. nejdå men jag kommer bara inte på vad de heter (: nu kommer det lite bilder från dagen pusshej!

fannys och linas skidor

emma och ebba
mer får ni inte se för de kommer ut på fejjan tror jag :)

skolan

tjaba :) sitter i datasalen med lina bredvid mig slutar om typ två timmar... och då måste jag hem och plugga för imorgon  har jag matteprov :) kan allt men mamma tror inte på mig så jag ska jobba lite till så de sitter som sten i mitt lilla huvud. men nu måste jag fortsätta med mitt arbete puss!

måndag tisdag onsdag

kan ju börja med att säga att början på den här veckan har varit sjukt bra (y)
måndag: skoldagen gick snabbt efter skolan gick ebba och jag hem till emma galet mysigt!
tisdag: var jag emma och ebba hemma hos lina där vi fikade och hade det kul. sen vid sju kom nathalie och hennes pappa och hämtade mig och vi åkte till studenternas och kollade på bandy! mycket folk som man kände tex erik som jag inte har träffat på flera månader :)
sen idag var de skola då jag och lina hade de skit kul vi tejpade fast våra händer och hade dom så hela tiden. efter skolan gick emma ebba och jag ner på stan för att leta praoplatser. men emma ebba och jag har inte samma veckor.... så emma och ebba har vecka 19-20 och jag och lina har vecka 21-22 men de ska bli kul ändå för jag had ju lilla lina :D sendet börjat en ny tjej i våran klass som heter julia. och sen har ju sara, julia, gustav och joel börjat i våran specgrupp. men nu ska våran grupp bli mindra eller jag fattade inte menmen.....  

första skoldagen

god morgon! om 26 mintuter ska jag börja gå hem  till emma. första skoldagen idag då:D ska bli kul att träffa alla man inte har träffat på hela lovet. i veckan ska jag träffa frida som jag inte har träffat sen dagis... bättre sent än aldrig ;) nästa vecka åker jag till romme med skolan som ni redan vet. ska bli superrrrrrrr :D

RSS 2.0