2an

Ett litet godnatt inlägg sitter aldrig fel! Ligger ni i Isaks säng helt ensam. Känns ganska så konstigt. Vi har precis kollat klart på en film, Ken jag sov igenom mitten. Kanske inte var så bra men jaja. Grabbarna sitter kvar där nere och kollar på fotboll. Men iallafall. Kvällen här jag spänderat tillsammans med emma, anni, ebba, isak, Felix, Adam och Joel. Nu orjat jag isak skriva mera puss!!!

kvar i något jag lämnat

nu är allt klart! eller jag kanske borde klä på mig lite kläder, hehe. så helt klar är jag väl inte än.
isak är hemma om en och en halv timme så jag hoppas
väl på att han kommer på direkten hit så jag får träffa min lilla pojke!

sol vind och vatten

nu har jag äntligen packat klart efter en massa om och men över vad jag ska ha med mig men resultatet är jag faktiskt nöjd med. nu snart ska jag upp och ducha och så. jag ska även klippa och måla naglarna, platta håret och sånt. Sen sist men absolut inte minst ska jag ta bort bilder från datorn och lägga in dom som ligger i kameran från när jag var i grekland för sådär ett år sedan, de är ju helt normalt... sen för hoppningsvis så har min prins landat med bilen hemma på gatan.
här har ni då min packning:
fyra klänningar
tre bikinisar
fyra shorts
sex t-shirtar
tre par skor
sju trosor
sju strumpor
ett par jeans
tre tjocktröjor
ett par chillbrallor
två jackor
dator+laddare
mobil+laddare
två kamror+laddare
två hörlurar
en plattång
en keps
två skärp
två bh.ar
träningskläder
ett par solglasögon
500 armband
smink
ett gosedjur
och massa andra småsaker

en famn för mig


innan jag kände dig

ligger nu i min säng för att strax slumra in men innan de hade jag tänkt att lägga ut lite bilder från förra veckan, men jag säger iallafallgodnatt nu så får vi väl se om de blir någon uppdatering imorgon igen.

fina pojkar

nu sitter jag här mätt och belåten efter en god middag med pelle och lisa plus alla mina fina syskon. har iallafall fått massa pengar så nu kan jag shoppa galet mycket! om någon timme blir det sängen för min del eftersom jag vill att de ska bli en ny dag så jag kan få göra de jag ska tillexempel duscha och fixa mig sedan packa och packa in i bilen innan de blir läggdags så att de kan få bli en ny dag efter de. Sen åker ju jag till göteborg och falkenberg och allt sånt i en vecka då jag inte kommer ha tillgång till internet alls.. men de ska bli så jävla skönt att komma bort från uppsala ett tag.
hejhej snygging!

ute och inne

städare på g här hemma. ikväll kommer kusinerna med familj + mormor och morfar på besök. vi ska grilla och bada om jag hörde rätt. så nu har jag städat klart mitt rum och nu är de bara lite kvar som jag behöver städa. okej va ni bryr er om vad jag ska städa och så... aja är iallafall jätte glad för isak kommer hem imorgon natt så han åker med oss ner till falkis också. grymt! :D ses senare puss!

vad är de för fel på mig?


kärlek

ville bara tipsa om den här underbara parfymen som jag fick utan isak när han kom hem från italien, den luktar så hilma gott! jag bara älskar dig!

i alla världens färger

tjenatjena! har precis målat klart ungefär hälften av alla ramar som ska sitta nere i hallen. de blev målade i både grönt och gult. ska ta lite luft nu innan jag börjar på den turkosa färgen och efter de den röda färgen, allt kommer bli så bra! :D

de går bra nu, kompis de går bra nu

hejhej! har varit ute i solen hela förmiddagen inte för att sola utan för att tvätta bilen, hehe pengarna bara rullar in i plånboken :D ska snart ta mig en sväng in till stan med mamma för att handla färg och grejer till min och johans hall där nere oj va den kommer bli cool säger jag bara! ses senare pusssssssssssss!

vill ha dig nära mig


mina två inköp


dagens:

halsband, armband och klocka-guldfynd
armband-isak
armband-stefan och marie
shorts-lindex
tröja-JC

länge sen sist

ligger just nu och myser med en svart kisse i sängen. väldigt mysigt. dagen har gått fort först åkte jag och mamma till fullerö och kollar lite sedan vidare till himla och sen byggmax och sist men inte minst så åkte vi ner på stan och köpte present till min älskade mormor som fyller år idag sådär två dagar efter mig. tillbaka till de jag pratade om, efter de så åkte mamma hem medans jag gick och möte upp hanna. fick med mig tre saker hem. men bara två som jag kan visa. lägger upp bilder på dom senare. puss!
dör vilken söt bild!

för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet

innan du kom in i mitt liv så kände jag verkligen att de var något som fattades något som skulle liggar riktigt varmt och hjärtat. några månader senare så blev allt så hilma perfekt! de la sick så tätt intill hjärtat man kan komma. tack för att du finns min älskling! utan dig skulle inte livet ha någon mening.

70 mil bort

de blev inga bilder eftersom att de går så hilma segt att ladda upp dom, tyvärr vet jag inte varför eftersom att internet funkar helt utmärkt! ligger just nu och chattar med min förtillfället danska pojkvän! saknar honom mega mycket! men som tur är så ses vi ju om sådär sex dagar igen!

1,2,3,4 jag är en party myra!

tja! emma anni och ebba lämnade nyss tårtkalaset som bestod utav en jordgubbstårta en en prinsesstårta. under kalaset så åt i självklart tårta. vi kollade även på film. Idag har jag varit nere på stan och shoppat upp alla mina pengar jag fick igår! skoja, ni kan vara lugna för de gjorde jag faktiskt inte. ska lägga upp lite bilde senare på kläderna jag köpt under dagen + kläderna jag fick igår. ses lite senare puss!

my heart is perfect because you are inside


the last song

emma och anni gick för en timme sedan. vi har kollat på allsång på skansen och bara pratat. ska väl ta och tänka på refrängen snart. ska upp tidigt imorgon för att busa lite. sen bär det iväg till en plats som jag aldrig vart på faktiskt! kan ju berätta lite kort om min och isaks nio månaders dag som vi firade igår. vi åkte hem till mig, hela huset för oss själva för en kväll, nice! vi åt en god midagg, kollade på film och bara möss! imorse kom mamma och classe hem vid tolv kanske då även vi vaknade. slut  på de roliga. vi packade våra saker och åkte in till stan för att gå åt varsina håll. nu ska jag kolla upp när vårat tåg går imorgon! hej!

dumma mig

länge sedan jag uppdaterade nu men jag har haft fullt upp. Isak kom ju hem i onsdags, oj vilken lycka! helt sjukt så glad jag var! var med honom den kvällen dagen där på och dagen där efter. efter de var jag med anni, felix och isak hhemma  hos flexan. vi kollade på film och så. sen igår åkte jag och isak ut oh badade på dagen. sedan hem till honom för att sova där. idag har isaks släkt varit på besök för att fira honom. nu ligger jag hemma i sängen och ska snart ge mig ut med annina skatt tror jag. seeeeeeeeee you!

världens lyckligaste

om sådär tre timmar tar jag bussen hem till isaks hus för att vara med honom. uppdaterar nog imorgon igen, ses då!

de bästa som finns

gick upp klockan nio i morse då jag och mamma tog oss in till stan för att kolla lite i affärer. fick med mig en kjol hem tillslut. har även gjort klart min tårta vilket jag är så jävla nödj över! haha sjukt så bra den blev. bakad med kärlek från topp till tå! om sådär sex timmar sitter jag på isaks trappa hemma i svartbäcken vilket känns skit bra!!!!! allting är klart nu. ska bara duscha och sånt, ses senare! puss.
min snygging!

allting blir bra tillslut

sitter just nu i soffan och kollar på Disnep channel med mig själv, hehe. isaks överraskning är klar. snart kommer mamma hem då vi ska gå till affären för att köpa lite saker tills imorgon. ojojoj va jag längtar tills min lilla ponki är hemma igen!!!!! nu ska jag ta och måla naglarna så vi hörs!

flaggan


du och jag, tillsammans

går dags kvällens utflykt blev en tur till stadsparken med mina två små troll. tog bussen hem redan vid elva. la mig  isängen när jag kom hem och skypade med isak ett tag. vid halv ett sa vi godnatt då jag inte kunde sova, jätte konstigt somnade inte för en vid fyra.. aja fick iallafall 6 timmar sömn. idag ska jag ta och göra en liten översakning till isak som kommer hem imorgon :DDDDDDDDDDDDDDD

dagen klädsel

nu drar jag mig snart in till emma och anni kanske ses senare puss!

som i en dröm


ge oss sol

palla att de är så jävla fult väder här hemma. jag blir jätte deppig.. nu är de bara sex veckor kvar på hela sommarlovet och jag har inte haft en solig dag på dagarna jag har varit ledig... jätte irriterande faktiskt. på onsdag skulle de bli fint väder vad som stod på yr.no iallafall. men vi får väl se. tyvärr är de den dagen som jag ska ner på stan med mamma...

en grå dag som denna

godmorgon!! vaknade för sådär två timmar sedan. har bara hunnit med att duscha på dem två timmarna. tar de lungt idag. ska kolla på någon grym film sen när johanna har vaknat. sen hade jag tänkt att jag skulle städa lite ute i de lilla huset eftersom att jag vill sova där inne nästa vecka mid isak. vi får väl se hur de går med de.. nu ska jag ta mig lite frukost. hej så länge!

saknaden tar över i mitt hjärta just nu


skype har blivit min bästa vän!

god kväll! nu har jag varit hemma hos ebba i några timmar med emma och anni. vi har ätit en stod fet fruktsallad med glass sen har ebba öppnat presenter. är inte så jätte trött så jag sover väl inte en. ska ta och göra mig en önskelista eftersom att jag fyller år om två veckor. och där gick klockan över tolv. de betyder att ni ska gratta mig :DDDDD

hos ebba

nu sticker jag hem till min stora ebba för att gratta henne och ha de allmänt mys, ses imorgon igen puss!

fanny i köket

tjenare! står nu i köket och kokar lite mat till mig själv och mina tre familjemedlemar eftersom att johanna och nathalie är ute och äter. ville bara uppdatera mig lite. ska kolla vilket väder de blir imorgon sen är de mat dags!

en bild säger mer en tusen ord

kom precis hem cyklandes från gränby centrum där jag har kollat efter en present till isak. jag hittade de, MEN. hade inte tillräkligt med pengar med mig, hur typiskt? så häääääääääääääääääääääääär! aja jag och mamma åker nog dit lite senare eller imorgon. söndagen blir i stort sätt bara en chillig dag hemma eftersom att solen inte skiner och jag är super trött. sticker hem till mamma ikväll. får se om datorn hänger med eller inte, men de tror jag faktiskt!

WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM WHEN YOU SAY THEM?

köpte även ett par shorts till mig själv för 50 spänn bara sådär!

I think of life as an open book. The further you get into it, the more it begins to make sense..

åt precis en massa tacos ojojoj va de var efterlängtat! idag har jag varit på stan med mina två militärer. Hittade tre presenter till ebba. men ingen present till isak... som tur är så har jag några dagar på mig att hitta den rätta saken att ge honom, han kommer ju inte hem förs en på onsdag. vilket är synd ändå... ikväll blir det bad med emma anni och kanske att vi får med oss någon mera. lägger upp bilder på sakerna jag köpte idag lite senare. puss!!!!!!!!!!!

de är din dag idag!

Grattis på födelsedagen världens bästa Ebba! ♥

en skön sommarkväll

tänkte att jag är snäll och gör ett inlägg till er så här mitt i natten. sista dagen på sommarjobbet avslutades med packet och en massa sång och kramar. vilka gulliga små barn de finns i bälinge! kvällen har spenderas med emma och anni för det mesta. går inte in på några detaljer men de var kul. imorgon om det är fint väder så blir det bad med anni och emma, nice! andra gången jag badar i sommar dårå... oj de är inte bra... men jobbet är ju slut nu, så badar väl ända fram till 17 augusti då jag börjar på fyrisskolan! godnattttttttttttttttt!!!!!!!!!
haha tjockisfanny!!!

RSS 2.0