30-03-2012

Håller just nu hus i min sköna säng den som även en spindel hittade upp till igår kväll. fy va läskigt! ligger och väntar på maten just nu medans jag hör ett bliljud. de låter som att glassbilen har bytt signal. dålig i vilket fall som helst.
kom precis hem från café 018 där jag har umgåtts dem senaste timmarna med emma. riktigt kul att se henne igen. mindre kul att inte anni kunde följa med. har även hunnit med att ringt ett samtal till saknade ebbis. jätte länge sen vi träffades nu. men som tur är så kommer hon till uppsala snart. wihooooooo. nu ska jag gå upp och kolla till hur de går med maten där uppe. hörs senare!

som om det var igår

hej igen! skolan är avklarad för dagen. de betyder även att de är en dag närmare lov. blev tillslut två lektioner innan dagen var slut. då tog vi bussen hem till mig för att umgås såklart. mysig kväll. nu ska jag ta och välja kläder inför morgon dagen då jag har två ynka lektioner + sovmorgon + att jag slutar ett. efter skolan ska jag hem till isak ett tag innan jag troligtvis möter upp emmis på stan för en mysfika. ska bli riktigt mysigt. de var allt för mig. sovgott!

i skolan

hej på er! sitter för tillfället i skolan. jag skulle ha tyska nu på morgonen. sen hade vi hålltimme till halv tolv. så då tänkte jag vara lite duktig oc gå på den. men självklart så står de på tv.n att den är inställd när jag kommer till skolan. jobbigt. aja. ska ta mina saker och gå hem till pappa nu. hör av mig senare! puss!

trust me.

Tumblr_m1m4elguqa1roj9ioo1_500_largeTumblr_lws4ii0smp1r495quo1_500_largeTumblr_m1ly30z1e91rnbghlo1_500_large
Tumblr_lgt6n3ap4z1qgujfno1_500_large_large

I will never be the same without you

Hej på er! hoppas det är bra med er. ligger för tillfället i sängen och myser med mina tre gosedjur. dagen har varit väldigt bra. hade endast hade endast två lektioner. efter skolan gick jag och isak till gymmet var där en timme kanske. senare gick vi hem till mormor och morfar på en fika. De bjöds på våfflor och sen till efterrätt saft, kaffe och munkar. super smaskit! nu på kvällen kollade vi på sveriges mästerkock. Rätt som vann tycker jag. har hunnit prata lite med mamma nu när jag kom hem också. mysigt. Som vanligt så kommer det en torsdag efter en onsdag. då vi i vanliga fall har en super lång dag i skolan. men som tur är så har vi bara tre lektioner imorgon. De var allt för mig. godnatt på er!
min fina

vårkänslor

Dem två första har jag tagit och den sista tog farfar och skickade på mailen till mig. tyckte att den var så fin så var tvungen att visa den för er med.

vackra filipstad


1912-2012

hej på er! hoppas att ni har haft en bra helg. de var iallafall jag haft. började på fredag morgon då vi tog bilen upp till släkten för att gå på begravning. sorligt och kändslosamt. men samtidigt kul att träffa släkten igen. var så himla längen sedan. efter begravningen så tog jag, pappa, johan och filip bilen vidare hem till farfar i filipstad. där vi även övernattade. lika kul att träffa honom också. åt god mat och hade de trevligt. dagen där på så tog vi bilen hem redan vid ett. men innan de så tog vi en tur på kyrkogården följt av en sväg till ett mat ställe där vi åt as god mat!!!! när vi väl kom hem till uppsala igen så började jag fixa mig för att åka ut till storvreta med isak för att fira jesper. vid tio tiden tog vi bussen hem för att kolla klart på en film som vi inte hade sätt klart! sen var de sovdags. idag har vi mest chillat. åkte hem ett tag för att ducha och så. sen tillbaka för att göra våfflor med ludde och isak. blev riktigt bra. vid kvart i sex var de dax för bio. som slutade vid åtta då jag tog bussen hem till mig för att umgås med familje. (bilder kommer imorgon) puss

hejhejhejhejhej

Hej på er! sitter för tillfället i skolan och har hålltimme från psykologin. kanske inte de roligaste. men de fungerar lixom. skulle hellre slutat en och en halv timme tidigare om jag så fick. menmen. finns inget att göra åt. Sluta iallafall vid fyra då jag tar bussen till gamlis och sdan vidare till allians. Vi har bestämmt att vi ska äta kebab innan vi går till allians. ska bli jätte gott. Sen blir de iallafall match mot valhall. sen hem och säga hej då till isak. För imorgon ska jag nämligen på begravning så de blir att sitta i bilen hela dagen. efter begravningen ska vi hem till farfar som jag inte har träffat på mega länge. så de ska bli jätte kul! nu ska jag sluta. hej!

färjestad

gud va skönt de kan vara med en ledig dag ibland. hade de idag. Såna dagar man bara älskar fysis! dagen har iallafall varit hyfsat lugn. vaknade klockan halv elva då vi låg och drog oss ett ta i sängen. sen blev de en bamsefrukost följt av en tur till gymmet och tillbaka igen. när vi fixat oss tog vi en tur på stan i de fina vädret. Köpte en glass och kollade in ett par riktigt snygga shorts som jag ska köpa när jag får nästa månadadspeng. Sen efter de så stak vi hem och lagade mat till faamiljen. sen vid sju blev de hockey med pappa och isak. dom vann tillslut som tur var. så nu ska vi försöka ta oss ner till karlstad någongång och kolla. hörs någon annan dag. puss!

godissug

Hej hej! kom alldeles nyss hem från skolan... fyfan va irriterad jag är. så här är de att idag hade vi tre lektioner. matte, psykologi och idrott. På matten så hade vi prov. Sen efter de så var inte våran lärare där. så då fick vi hålltimme i tre och en halv timme. så då gick dem flesta ner på stan och åt mat. sen när vi kommer tillbaka så säger den andra idrottsläraren till oss att vi inte har någon lektion. fatta va irriterande!!!!!!! jävligt irriterande!

här ligger jag och isak om några veckor


helgen bara flög iväg.

hej allihopa! hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft. som sagt var jag på middag hemma hos johanna i fredag. hade verkligen super trevligt! blev tyvärr en rätt så tidig hemgång för mig.. menmen. isak kom iallafall och hoppade av vid min busshållplats för att sedan ta bussen vidare hem till honom. somnade gott den kvällen. dagen där på hände de inte så mycket. jag åkte hem för att packa. men tog jag mig tillbaka till isak. vi tog även årets första moppetur. blev även en jäte god middag där hemma. följt av en film. Sen var vi inne på söndagen då de stod match på schemat. uppstigning redan vid kvart över sex. helvete va tidigt. efter matchen åkte jag och isak och åt lunch hos isaks farmor och farfar. jätte gott och trevligt. Nu på kvällen har vi mest pluggar och haft de mysigt! jag hör av mig snart igen!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA GUMMZZZIIII!!!


de bästa som finns

Hej allesammans! länge sen nu. men jag har faktiskt varit borta under den här veckan som börjar nu långsamt lida mot ett kanon avslut. Jag har nämligen varit i fjällen från i måndags och kom åter igen hem igår kväll. Då jag i princip bara gosade med mig älskling. skönt att se honom igen. Idag är de iallafall min lilla gummzziss födelsedag. och de ska natuligt vis firas. så om sådär en timme sitter jag på bussen påväg in till stan. Blir tjejmiddag. Får se var kvällen leder oss. sover iallafall hos isak inatt. hör av mig senare i helgen. puss.

de regnar utanför min fönster

hej allesammans! bra med er? här är de på topp iallafall! helgen kommer bara närmare och närmar. De ska bli så himla skönt! Sen blev det även en veckas skolledigt så jag ska åka skidor närsta vecka med familjen. Får tyvärr ta bussen upp lite senare än dem andra. har prov på måndag morgon. men de blir nog bra. Imorgon ska jag upp skiiiiiiit tidigt. Redan vid 06.30. Ska nämligen vara inne i stan vid åtta då jag ska ta ut mera p-piller. pallar verkligen inte. börjar vid tio egentligen men vad gör man inte för lite p-piller hehehehehehhehe..... aja men jag traskar iallafall till skolan vid halv nio för att plugga tills jag börjar. Slutar redan vid ett då jag och isak går till friskis. Nu ska jag runda av de här inlägget. Hade bra!

mitt hjärta

Det bästa som finns.

2012-03-05

skolan var helt trist och tråkig idag. efter skolan gick jag och isak till friskis och tränade ett tag. kom hem vid sex då vi åt mat, duschade och kollade på ph. mysig kväll. nu ska jag snart ta och sova. så godnatt på er.

känslan av vår och värme


fråga och svar

fick en fråga om vad jag använder för värmespray. Den jag använder kommer från Lóréal och ser ut såhär. Tror att dem flesta använder den.
Finns på dem flesta affärerna. Men jag köpte min på Ålhèns och den gick för ungefär hundra kronor. Lätt värt pengarna!

snygga shorts


bra sällskap

Hallå! gud va fint väder vi har det här i uppsala just nu helt vårigt och allt! har varit en bra dag. Tog det lungt tills klockan slog halv fyra då jag begav mig in mot stan för lite mys med emma. Vi fikade hemma hos henne med te och mackor. Gud så mysigt de var. Har saknat den tjejen massor.
På bilden nedanför är från fyran. vilka ideer vi hade....
Hörde om plattformen i globen. Hoppas att alla mår bra!

allt för dig gummzzziiii!


RSS 2.0