om du nu vill

godkväll! idag har mesta dels av dagen spenderats ute i bolenderna tillsammans med isak. hittade en klädstång och isak en tröja. snart kommer mormor och morfar för att hämta upp mig och johan sedan drar vi vidare till familjen skogsberg ute i bälinge. sover sedan hos isak, hare bra hej!

min räddare i nöden

isak är på väg hit nu gentligen skulle han komma om sådår två och en halv timme men eftersom att jag är dö rädd här hemma bara för att de gick en skum kille här utanför när mia och pappa åkte sen gick han fram och tillbaka flera gånger och kolla skit mycket. så nu sitter jag i soffan med kniven i högsta hugg!

livrädd

emma och anni gick nyss. vi har druckit te ätit godis och pratat en hel del. är för tillfället barnvakt åp filip som sover gott. strax kommer isak hit för att sova brevid mig inatt. planerna för morgondagen är att jag och isak ska på isaks match. sen hade jag tänkt att vi skulle åka till fyrispark och gå på loppis. vet att han tycker de är kul och jag tycker ju att de är jätte kul att hitta saker som ingen annan kan köpa, hehe. sen får vi se vad som händer, puss!

monster

om en halvtimme går min buss mot skolan. är helt klart på. hade tänkt att läggga upp en dagens men jag orkar verkligen inte de just nu så kanske gör de lite senare. nu ska jag ta och repetera lite inför provet, hörs!
just nu

jag svävar bara högre och högre för varje minut

tjenar! frukosten är fram plockad. sitter med en macka i munnen. börjar 10.10 idag då de blir prov sedan har vi lov, oj så skönt de ska bli! ikväll blir de middag ute på restaurang tillsammans med isak och hans familj, mysigt! sen sover jag där. nu måste jag gå, hej!

Du får mitt hjärta att vilja slå, för du är allt jag tänker på


för dig ska jag, göra de tusen gånger om.

godkväll! dagen har gått åt helvete. efter skolan gick jag och isak hem till honom. vi kollade på tv jag somande sådär i två timme vilket var dunderskönt! Senare utklassa jag min kära pojke i fifa, hehe. Sen stod maten på bordet, de var gott!! Medans isak sedan stack iväg på träning så pluggade jag till mitt naturkunskaps prov som jag har imorgon. nu var de ett tag sedan jag kom hem. är jäte trött så godnatt!

högt upp

godmorgon alla morgonpigga!  nu sitter jag här efter en skön nattsömn. inte kul att höra alramet för att sedan palra sig upp ur den underbara, varma sängen. sitter iallafall och äter frukost nu. bussen går om en timme, jag är redan klar så har inte speciellt brottom. idag är de kort dag som alla andra dagar iprinsip, förutom måndag. Vi börjar med Engelska, Idrott och Matte. och där var dagen slut för idag! imorgon efter klockan tio är de lov för mig, satan vad skönt de ska bli! nu ska jag ta och platta håret så gott de går, hörs!

om de ändå var så

isak stack för sådär en timme sen. ligger nu i sängen redo för att sova. hör av mig imorgon igen. puss och godnatt!
men tjene!

@ fyrisskolan

goddag! hur skön skoldag som helst. på morgonen var de politisk debatt följt av en halv timmes historia. sen film på tyskan och nu sitter jag här och väntar på att isak ska sluta. jag hör av mig senare ikväll, puss.
just nu

fina dagar kan vända snabbare än vad man tror

godkväll! ur dålig uppdatering om jag får säga de själv. hade en mysig men strässig kväll igår. filmen var dö läskig iallafall. fick sova fem och en halv timme längre än om jag skulle gått till skolan. as skönt med en ledig dag. vaknade vid tolv då isak redan hade varit uppe i två timmar. han satt och spelade fifa såklart. tog de lugnt i några timmar innan vi åkte ner på stan för att kolla min syn till körkorts tillstånd och sen en sväng in på apoteket. Vid fem tog jag bussen hem för att laga lite mat. har hunnit med att ta en lång promenade med mamma och sedan färgade vi håret på mig. har precis lagt mig i sängen efter en timmes tv tittande. imorgon blir de tidigt upp för skola.
mina ny köpta löparskor 699:- (rea)

om de ändå var så

hej alla glada! hade prov för sisodär en timme sedan. nu sitter jag och julia och väntar på att tyskan ska börja. sluta kvart i fyra idag vilket är rätt så pain! efter de ska jag och isak ner på stan för att köpa nya löparskor och löparbyxor till mig. sen drar vi vidare tilll allians. sen blir de bio, paranomal activity 3. kommer bokstavligen att dö. sover hos isak ikväll. ingen skola imorgon så de ska bli skit skönt att sova ut en dag extra. hörs kanske senare puss!

om jag kunde drömma

shit vilken kass uppdatering de har blivit den här helgen. ska ta allt lite kortfattat för er. i fredag blev de middag, idol med isaks kära familj. sedan begav vi upp på isaks rum för att kolla på film (jag och isak) Dagen där på sov vi länge, åtminstone jag. Isaks lillebror fyllde år så de blev lite present öppning innan de vankades match. sirius-björkling. Då dem vann. Senare på kvällen kom hanna med familj hem till oss. jätte kul att träffa henne. Senare kom isak då vi somnade på studs. Dagen där på kom hans släkt så vi åkte dit då de blev ännu mer firande. Va även med och kollade på när isak dömde hugos match lite senare. nu på kvällen har vi varit hemma hos mig.

onödigt inlägg

ska strax ta och bege mig mot skolan. shit va skönt de var att sova ut i morse! länge sen. aja har absolut ingenting att berätta, hare bra!
bild från baldagen

I will never be the same without you

without you david guetta feat. usher




gammalt

2003
2004
hahaha spana in mitt sko val till denna otroligt vackra kjol!
2004
hej sötis
haha ja var bara tvungen, super söt hanna!

när kommer de tillbaka

nu ligger jag i sängen helt klar för att sova i princip! håller på att ladda ner en film inför morgondagens lilla mys fredag. har en lektion imorgon som vanligt. sedan drar jag och isak ner på stan för att köpa biljetter till kapten röd!!! och självklart ska vi också köpa godis som varje fredag. hehe. Vi ska även in i en ny affär och kolla lite!
Hur söt är inte den här killen då?!!?!

när mörkret faller

tjenare! här ligger jag alldeles mätt och belåten. dagen susade förbi i en jävla fart. började vid 10 men kom dit en timme för tidigt. hehe inte bara jag som gjorde de som tur var. dagen rullade på med idrotts teori och matte prov. vilket gick bra. men de väntar jag med spänning på att se. efter skolan åkte jag och isak hem till mig för att plugga och ÄTA. blev mest mat. menmen. nu är plugget klart för idag iallafall. nu ska jag ta mig en springtur hade jag tänkt. vi får se hur de slutar. hare bra hej!

andas

hejhej! ska strax ta mig till fyrishov för att möta upp isak. sedan går vi hem till honom och äter. Sen blir de buss till allianshallen som nu har blivit mitt femmte hem, hehe. Ska plugga en massa då som matte, svenska, naturkunskap och historia. inte så kul men jag år iallafall lugn och ro. hör av mig sen, puss
ja men heeej!

jag vet att du sover

godkväll! blev en riktigt bra av slutning på dagen igår. gick ju som sagt på musikal med mormor och kusin lisa. oj va bra den var! något jag verkligen rekomenderar att se! i morse kom mamma in till mig strax elva med frukost på sängen till mig. vid tolv körde mamma in mig till isak. vi gjorde mina efterlängtade våfflor. sedan tog vi oss en sväng till gränby. de ända vi hitta var godis och de var de jag hade bestämmt mig för att inte köpa den här gången. men när isak kom med insiativet så vafan.... vi åkte iallafall hem till mig sen för lite mat och annat mys. nu har jag precis duschat och allt sånt. har även hunnit prata en kortis med irre. nu ska jag sova, godnatt!

när allt blir så bra

isak åkte för ett tag sen. nu har jag preics packat klart alla saker för att lisa och maria kommer strax och hämtar upp mig. för de är så att jag ska till stockholm och kolla på en musikal. ska bli jätte kul. inatt kanske jag sover hos isak om jag har en sådan tur. fick en fin ros av mig älskling igår när han kom hit. nu måste jag gå upp och ta mig något att äta, puss!

dagens


om jag kunde drömma

hejhej jag och julia gjorde ju som sagt våran labbrapport imorse vilket gick år helvete. totalt! vi fick inte fram något resultat. haha dåliga tjejer. nu ligger jag hemma i soffan och har skit tråkigt... ska ta någonting att äta snart. blev inga våfflor eftersoma att isak fick andra planer och då fick jag ingen lust att göra de själv.

fina dagar kan vända snabbare än vad man tror


We found love

godmorgon! för tillfället sitter jag i skolan och väntar på att julia ska komma så att vi kan göra klart våran labbrapport. börjar egentligen om en och en halv timme då vi har naturkunskap. efter de slutar vi för dagen och får gå hem. jag och isak ska åka ner på stan och köpa godis. standard. hehe sen åker vi ut till bälinge och gör ett gäng våfflor. hör av mig senare, puss!
söt?!!

jag saknar dig

skolan rullade snabbt förbi idag vilket oftast torsdagar gör för min del. Efter skolan gick jag och julia hem till henne för att skriva våran labbraport. de gick väl sådär med de. vi glömmde pappret i skolan... sen gick jag hem till isak en kortis sedan tog jag bussen hem. nu har mamma och jag varit ute och tagit en prommenad. träffade på en liten kattunge som följde med oss runt i bärlinge, super söt!!!!! har precis gjort mig en varm kopp oboy och lagt mig i sängen för att kolla på film men filmen fungerade inte och oboyen drack jag tyvärr upp så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på dem två närmsta timmarna...

min lilla polarn och pyret kille


the ring

Den här fina ringen fick jag av min älskling igår.

den bästa dagen i mitt liv

Gårdagen blev riktigt bra. Vi gick ner på marknaden efter skolan. Där vi gick runt ett tag och spatserade. Vid sju gick vi till Tzatsiki för att äta. jätte gott var det. Fick även en liten överraskning av mamma. Hon hade varit där innan och sagt att vi firade ett år och så. Sen hade hon betalat så att vi fick en varsin efterrätt. Jätte fint hade dem gjort som ni ser på bilden nedanför. När vi väll gick mätta och belåtna hemåt så blev de fotboll innan vi kollade på film och åt en massa godsaker.

utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag
Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit
Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag
Vad vore jag
Utan dina andetag

när vi två blir en

skoldagen gick snabbt förbi. vid halv tre fick vi sluta då jag och isak gick hem till honom och kollade på filmen som hyrde igår eftersom att jag somnade efter ett tag igår... tro de eller ej så gör jag samma misstag idag igen... jätte skönt var de iallafall att hålla om min trygghet medans jag låg och sov som en liten gris. hehe. iallafall så åkte vi hem till mig senare för att äta och så. nu har jag varit ensam i en timme efter att isak tog bussen hem igen.

True love doens't have a happy ending, because true love has no ending. ♥


regnet droppar ner från himmelen

Hallå! sitter just nu i skolan och väntar på att våran svenska ska börja tillsammans med christoffer och julia. dagen har gått rätt så fort. har haft första tyska provet gick väl okej. nu ska jag avrunda, hej!
mina fina klass kamrater

dig vill jag behålla

Hej allihopa! siter just nu i skolan och pluggar inte så jätte kul. ska strack bege mig mot fyrishov där isak väntar. Vi ska ner på marknaden idag. Senare ikväll blir de middag på Tzatsiki sedan hem för uterliggare lite mys med en film och en stor godispåse! hör av mig imorgon, puss!

när allt är som bäst

hej hej! är jätte glad idag verkligten, vet inte riktigt vad som flugit i mig hehe men de är ju självdklart för att jag och isak firar ett år idag. sitter och väntar på att min lektion som börjar om en halvtimme. den sista lektionen. men ska sitta kvar tills fyra då isak slutar, då blir de plugga!!!!!! nu ska jag sluta, hej!

kärleken övervinner allt

du är där när jag är ledsen och tårkar mina tårar.
du är där när jag behöver dig som mest.
du är där och stöttar mig genom allt de jobbiga.
du är den jag kan lita på till 100% om inte mer.
du är den där fina killen i mina drömmar som gör allt för mig.
du är den som jag vill vakna upp brevid på mornarna.
du är den killen som jag älskar över hela mitt hjärta!
Tack för ett underbart år mitt hjärta ♥

the first kiss

detta inlägg las upp för precis ett år sedan idag. Den kvällen var en av dem lyckligaste kvällarna i mitt liv. de var nämligen den kvällen jag och isak pussades för första gången. detta är en dag jag länge kommer komma ihåg.

natten jag alltid kommer minnas

nu har jag krypt ner i soffan och väntar på att ensam mamma söker ska börja. efter de blir de svenska hollywoodfruar. vilken kväll alltså!

röda små bär

godkväll! orkar inte plugga ikväll så de få bli imorgon efter skolan medans jag väntar på isak i två timma. då kan jag koncentrera mig bättre om jag sitter i skolan och jobbar. skoldagen gick ändå rätt så snabbt. slutade kvar i fyra då jag ch isak gick och fika sedan blev de en liter tripp på stadens gator. vid kvart i sex tog jag bussen hem till mormor och morfar. fick även sällskap av hanna på bussen. har precis ätit mormors älskade pannkakor!!!!! shit va goda dom var!!!!!! nu ska jag ner på rummet för att välja kläder sedan blir de är kvällspromenad med mamma och johan.
kolla va höstigt jag gjorde i mitt rum förra veckan, fint va?

dagens


så som i himmelen

sitter inne på historian och väntar på att lektionen ska sätta igång. känner mig inte på topp idag eftersom att jag har feber och så. inte bra alls. men minna planer för dagen står kvar. slutar om sådär fem timmar, shit va pain.... hörs!

bis morgen

nu ska jag sova lite innan jag ska upp vid halv sju imorgon bitti igen. blev några till tidsinställda så de är är bara att kika in. sovgott!

fem sanningar om mig

1. Jag ogillar folk som är statur kåta och gör verkligen allt för att få status.
2. Jag har blivigt mycket mer ansvarsfull sen jag började på gymnasiet.
3. Jag är jätte rädd för döden.
4. Jag har dyslexi. jag vet att jag sagt de förut men nya läsare flyter in och jag vill att dem ska veta de.
5. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar Isak.

innan jag somnar

imorgon kommer de inte bli någon uppdatering alls eftersom att jag måste plugga som en gris sen ska jag faktiskt ner på stan efter skolan och ta en fika med min lilla pöjk! ska iallafall slänga in ett tidsinställt inlägg med dagens. hörs!

när blir de vi?

godkväll! sorry för en mycket dålig uppdatering.. menmen jag har inte all tid i världen att sitta framför den här burken. igår kväll blev de som sagt film med johan. vid tolv tog jag cykeln hem till isak där jag sov. vaknade vid elva då vi åt frukost sedan blev det film. er renn slappdag helt enkelt.

innan vinden vänder

känns som att jag har förmestadels spänderat denna dag i allianshallen. kan inte är så konstigt eftersom att de är de jag har gjort. Först var det hugos match då isak fick ställa upp och dömma sin första match. Senare var de dags för isaks match. Fick med mig en massa smink och parfymer hem som isaks mamma var så snäll och gavbort. dem vann efter mycket närvosutet. nu har jag precs ätit mat och duschat efter de. ikväll blir de en hemmakväll då jag och johan ska kolla på film. hör kanske av mig senare. puss!

i drömmarnas trädgård


dagens


flyg

nu sitter jag hemma hos isak nöjd och belåten men mat i magen och en godispåse brevid mig. har väl inte så mycket att berätt egentligen. aja hörs.

under ytan

godmorgon! slutade för drygt en halvtimme sedan. as skönt. nu sitter jag och gör klart min samhällskundap uppsats som ska vara inlämnad på onsdag. medans jag väntar på isak. När han kommer åker ni ner på stan och köper massa godis sen drar vi hem till honom och myser galet! hör väl av mig senare, puss!

Salü! Ich bin Fanny.

nu ringer snart isak då jag för en gångs skull ska vara lite social och inte blogga samtidigt, de har hänt några gånger nu på sista tiden. aja, godnatt påer!

på en äng i min sommarklänning

tjenare!! är nu helt klar för att sova. har tänt en massa ljus och tänkte nu ta och ladda ner en film som jag och isak ska se imorgon. sitter med två datorer framför mig lite cool som jag är, hehe va bara tvungen att nämna de. hör kanske av mig senare, puss!
oj va jag vill vara brun, shit!

de blev vi tillslut

I love you. I am who I am because of you. You are every reason, every hope, and every dream I’ve ever had, and no matter what happens to us in the future, everyday we are together is the greatest day of my life. I will always be yours. 

du är min ängel

godkväll gott folk! som ni kanske sätt så var jag ute och fottade lite efter maten. nu ligger jag i sänger med myskläderna på. har hunnit med en dusch och skrivit ett litet brev. ska strax ställa bort datorn för att läsa lite sofis mode som jag fick hem i tisdags. ska försöka göra några tidsinställda inlägg till er så ni kan ha något att kika in på imorgon, snällt va! aja hejhej!

regnet öser ner

FOTO: FANNY

de regnar utanför min fönster

nu är jag inne på min första paus i pluggandet. skönt. Om några få minuter ska jag fortsätta på min älskade uppsats som jag egentligen inte fattar ett skit om... aja pluggade lite tyska. har prov nästa vecka. men de ska nog gå bra. regnar som satan ute. inte kul alls eftersom att mina gummistövlar är hemma hos mamma... hör av mig senare.
R.I.P. Steve Jobs

i skolan

eftersom att julia nu säger att jag är as kass på at uppdatera så vill jag nu bara säga att jag har en lektion kvar och de är matte. sedan ska jag hem till mig och PLUGGA as mycket så jag slipper de i början av nästa vecka. för de vill jag absolut inte. hör väl av mig serane ikväll, puss!

‎"Kärlek är som vinden, du kan inte se den, men du känner den"

jag älskar dig.

when you look at me

isak drog hem för sådär en timme sedan. ligger nu i sängen och kollar runt lite på datorn. idag hade vi fyrisdagen vilket jag och många andra tyckte vad helt värdelöst. vid tolv tiden gick jag och isak ner på stan för att köpa värmeskyd åt mig. sedan blev de en glass på mc donalds. när vi kom hem blev de ett varm bad följt av mellanmål och en del tv tittande. hade iallafall en jätte mysig kväll. (utan plugg) okej jag ska absolut inte klaga på att vi har mycket läxor för de har vi verkligen inte om man gemför med andra skolor. nu ska jag runda av, puss!

naturkunskap

slutade för två timmar sedan sitter faktiskt och skriver från min skoldator nu. den har ju tillsist kommit som tur är. min pappa sa nyss att de var kanelbullen dag. så gissa vad han ska åka och köpa nu? kanelbullar. om en och en halv timme slutar isak då vi ska ta oss ner på stan idag igen. nu ska jag äta lite, puss!

Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

tchena! ( bara vissa vet hur de uttalas tyvärr..) ligger och letar resor för full rulle. och har väl gjort de ett tag nu. dagen har varit dö lång som alla andra måndagar. började tio med historia. sedan språk då vissa grupper fick gå till diös och kolla på fotboll. så jag, isak, felix och marwin gick dit, hur ovärt som helt eftersom att vi typ var där i tio minuter innan vi var tvugna att gå tillbaka för att ha matte.... Sen var de svenska, den lektionen är så jävla painnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!! iallafall. efter skolan åkte jag och isak ner på stan, gick till resebyron, satt där en stund sen orkade vi inte mer så vi tog oss en fika och åkte hem igen. kvällen har varit väldigt skön har vara tagit de lungt, pluggat, kollat tv, resor och duschat! nu ska jag fortsätta med mitt resetittande, kram!

godnatt på er!

morgondagens planer ser ut att bli bra. drar till skolan vid halv nio med isak för att plugga. slutar kvart i fyra.... pain. efter skolan ska jag och isak gå till en resebyrån för att kolla resor. sen åker vi hem var och en till sitt. sen blir de plugga på något prov som jag har om några veckor, duktig!!!!

Born This Way

kom hem till pappa för några timmar sedan.har kollade på en jätte hemsk film med familjen. nu ligger jag i sängen och undrar vad fan jag ska sätta på mig imorgon. fick iallafall ett ja av pappa idag vilket jag är assaaaaaaaaa glad för! snart ringer förhoppningsvis isak mig. och att bropå ingenting så får vi våra datorer den här veckan vilket ska bli awesome!

spoify

shit vilken dålig uppdatering!!!!! liigger just nu hemma hos isak och pluggar, är snart klar. Igår var jag somsagt i stockholm stad för att shoppa. hittade dock bara ett par skor... men de är ju bättre än ingenting. kom hem vid fyra tiden då isak kom hem till mig. vi åt mat och så. Senare kom julia och dimme. Vi hade en liten mysig filmkväll med en massa godsaker. Vid ett tog dem bussen hem. Då jag och isak slocknade på direeeennnn! Vaknade vid ett så vi har inte gjort så mycket mer än att slappa framför tv och fikat med mormor och morfar. om drykt en timme blir de mat här hemma. längtar! nu ska jag fortsaääta emed pluggandet!

RSS 2.0