helt perfekt

Hallå! Det har varit en hejdundrans bra dag måste jag ta och säga! Började vid tolv då vi hade psykologi prvo. De gick bra tycker jag! När vi var klara så började jag, oscar, anton, fredrik och philip drar oss in till stan för att äta mat. Blev lite hamburgare. Men för min del blev det bara en glass eftersom att jag precis hade ätit frukost. Vid två tiden började vi gå mot studenternas där vi skulle möta resten av klassen för att åka skridskor. De var verkligen skit kul måste jag säga! Kul att de var så himla fint väder också! Iallafall så fick jag och oscar en liten promenad in till stan sen där vi sa hejdå. Jag gick och mötte upp isak för en kort fika innan jag skulle klippa mig. Då kom jag på att jag har världens bästa värme spray för mitt hår var inte slitet alls och jag plattar håret varje dag plus att jag har inte klippt mig sen skolan började. vilket är för sex månader sen. de är faktiskt jätte sjukt. aja de var typ allt för mig och de här inlägget klart slut.

Dag 19 - En bild på dina vänner

älskar den här bilden.

Dag 18 - En gammal bild på dig


Dag 17 - En bild på en plats du gillar


Dag 16 - 1 bild från förra året


de tre vise männen

de få bilderna som togs igår.

som silver

hallå! mår otroligt mycket bättre nu. inte riktigt bäst. Men snart så! som ni redan vet så gick jag upp mega tidigt igår för att åka ut och fiska. fick en firre. men den kasta vi i egen för att ingen palla ta hem den. vädret var dåligt så tillslut bestämde vi oss för att åka hem till hanna och joel på en fika. när vi senare kom hem så stack jag hem till isak någon timme senare. blev lite lördags mys där hemma framför melodifestivalen. somnade vid tolv snåret. idag har det varit kalas hemma hos dom så hela släkten kom dit för att fira deras morfar som fyller år idag. bjöds på god mat och dryk. vid fyra tiden åkte jag, pappa och johan hem till mamma för att släppa av oss där. nu har jag hunnit med att duscha, måla naglarna, kollat på tv, skrivit klart två öppsatser mm. vi hörs imorgon igen puss.
jag tror att min mage gör så ont för att jag inte ätit godis på två veckor..... tråkit....

du kommer alltid att finnas i mitt hjärta

hej! kvällen är nu över och jag är redo att ställa klockan för att gå upp imorgonbitti när klockan slur 7. fan va pain. menmen vad gör man inte för lite fiske och att få träffa en kär vän. hörs kanske imorgon om vi har tur. puss
du var inne på ditt hundrade år vid livet. och nu är du bara borta.

I will never be the same without you

god kväll! oj vad jag redan känner mig bättre av tabletterna som jag fick av läkaren igår. skönt att komma tillbaka till de vanliga igen. mindre kul är de väl att jag har missat hela lovet. men som tur är så om fem veckor är de ju lov igen och då ska jag fan setill att vara krryyyyyyyyyy!!! ikväll lagade jag och johan mat till hela familjen. de blev tacogratäng med taco chips och sallad. mums va gott! isak drog efter maten. så nu har jag och resten av familjen kollat på harry potter. och alldeles strax blir det någon annan film. juste. gissa vilken tid jag ska upp imorgon... sju. fyfan va jobbigt. vi ska ut och fiska i rasbo med joel och hanna. ska bli kul men varför just vid sju??????? hallå?
senare på kvällen åker jag iallafall hem till isak och sover där. ni får ha de så bra!
jag vill ha sommar!!!!

dålig vecka

Hej! de här lovet har varit de dåligaste lovet i hela mitt liv. jag är sjuk och har varit de hela veckan. jag har inte kunnat sovit på nätterna. varit på sjukhuset i flera timma, jag kan inte gå och sist men inte minst så har min gamelfarmor gott bort. kan de bli mycket värre är frågan? aja vi hörs.
bild frän spanien i somras

sjukling

tjenixen! ligger för tillfället i soffan med halstabletterna jag fick av isak igår. fick även en tidning att läsa och tranbärsdricka tror jag de var. hur kommer de sig att jag alltid ska bli sjuk på lov. så himla jobbigt. skulle egentligen varit occh ätit mat med isaks familj men de fick bli att ligga hemma i soffan istället. jag har gått några gator bort hem till mormor och morfar för en liten fika. träffade även på kusin vitamin lisa. strax kommer isak hit och myser med mig. hörs senare förhoppningsvis.

Dag 15 - Vilken klass går du i?

Jag går i klass SA11C på fyrisskolan. Kan ju verkligen säga att jag tyckar att min klassen helt grym för de tycker jag verkligen. Hade ingen bild så de fick bli den här. fråga mig inte vad vi håller på med...

who you are

hallå där! oj va jag får ångest över att jag inte gör någonting annat om dagarna en att ligga inne. imorgon får de bli en ändring på de. gårdagen slutade iallafall med att vi gick till friskis i snöstormen sen gick vi även hem också i snöstormen. inte illa om jag får säga de själv. iallafall så duschade vi och kröp ner i soffan efter de för lite mys framför wallander resten av kvällen. somnade vi sådär tolv kanske. om inte tidigare. Ja och sen idag då har vi bara ätit frukost och kollar på big brother känns det som. inte okej alls. eller juste jag har faktiskt tränat också. men som tur är så är inte dagen slut. ja ska hitta på någonting med saknade emma senare. vilket kommer att bli en bra avslutning på denna dag. hör av mig senare om ni har tur. puss
bild från i somras (söta lår...)

Dag 14 - När du föddes

Jag är född den 17 juli 1995 på akademiska sjukhuset här i uppsala.
här har ni en bild på Nathalie och mig när vi var små.

Dag 13 - Någon du saknar

Tre små filurer som jag saknar en massa!

Dag 12 - Ett bra minne

Oj de var svårt. Jag har verkligen jätte många bra och fina minnen. Men om jag bara får säga ett så är de nog dagen då isak kom hem från italien. Tog de första som ploppade upp bara.

lova mig aldrig bli någon annan

tjenixen! hoppas ni hade en bra fredag igår. Det hade åtminstone jag. efter skolan drog jag och isak till träningen. var där i några timmar. blev även en kort liten sväng på stan innan vi tog bussen hem till mig för en skön dusch. Resten av kvällen bjöds de på mycket skratt, god mat och bra film. vid elva tiden hoppade vi till sängs för lite mys innan vi somnade. Imorse vaknade vi av att mamma tappade ett glas utan för rummet. klantigt. men de är sånt som händer. faktiskt så lyckades jag somna om och vaknade igen vid halv tolv. resten av dagen har vi bara slappat. de var allt från mig. ha de så bra!
man blir ju något sugen

något sött

glad alla hjärtans dag förresten. nu ska jag ta och sova ett tag innan jag ska upp igen. godnatt och sov så gott.

Dag 11 - En bild på kläderna du har haft på dig idag

typ så här eller något liknande såg jag ut idag.

Dag 10 - En låt som betyder mycket för dig

John Legend - Stay with You

all you need is love

alla hjärtans dag har nu paserat. skön dag! de blev bedminton på idrotten vilket jag tycker är mega kul. efter skolan stack iallafall jag och isak till friskis. var där ett tag innan vi begav oss hem till isak. Dår vi tog ett mysigt bad följt av god mat. vart även tvugna att plugga lite innan det blev tv kvällen ut med te och en alla hjärtans dag bakelse som isaks mamma hade köpt.
fick detta av min fina isak idag plus en chokladkaka. super tack igen!

love is all you need

Cute-love-17797728-500-334_large_large
Tumblr_lz6t0lmzon1qki5r1o1_500_large

alla hjärtans dag

hallå där! veckan har nu fått sin start. vilket känns skönt att den strax är över igen. Imorgon är det alla hjärtans dag. Då jag faktiskt har matte prov. inte sådär jätte nice. men de får duga. börjar ju iallafall vid tio så de är skönt. Idag fyller Nathalie år så vi har grattat henne med lite god middag och grejer. jag och isak har även pluggat en hel del. snart klar med svenska novellen. känns skönt. men nu har jag annat att göra. ha de så bra!

stilrent


Dag 9 - något du längrar efter

Min farfar längtar jag efter. bilden är ju några år gamal som ni kanske förstår. men jag hade ingen bild på den här datorn förutom den här!

16 månader tillsammans

Hallå där! en hel helg har nu passerat och nu längtar jag som tusan till nästa helg. Då de till och med blir långledigt i en hel vecka. gud så skönt de ska bli! iallafall så har min helg varit väldigt bra! i fredags så var kusinerna över på middag. Senare på kvällen kollade hela familjen på en film som hette "eagle eye" faktiskt jätte bra för att vara en sån film. Nu går vi över till lördagen då jag gick till isak vid tolv. Vi gick ner på stan. jag köpte mig ett par byxor senare på kvällen överraskade isak mig med god mat + efterrätt. Sen blev det melodifestivalen tillsammans med hans familj. Och sist men inte minst så gick vi två ut och badade lite innan vi gick och la oss. Vi firade ju som sagt 16 månader igår. mys!! Vi slutade helgen med att gå på barnkalas, äta god mat och kolla på film. inte dåligt de inte. Ha de så bra!

blundar verkligen på alla bilder... men de är ju gulligt de med.
min nyvakna snygging

Dag 8 - favoritprogram

detta är mitt favoritprogram just nu. harebra hej!

Dag 7 - Ditt senaste inköp

en blus från hm var nog de senaste jag köpte i klädväg.

9 feb 2012

hej igen! vet ni vem som faktiskt har namnsdag idag. jo de har faktiskt fanny och felicia. bara så ni vet. nu ligger jag iallafall nerbäddad i min varma säng. ska upp vid kvart i åtta imorgon. oj va skönt att få sova någon timme längre. inte varje dag man får göra de inte och sen till och med sluta vid ett. men de är ju skönt. efter skolan ska jag och isak ner på stan iallafall och kolla sommarjobb. får väl se hur de går. Sen ska vi hem till någon av oss för att baka scones. oj så gott! scones kommer bli en veckovana för mig. slutsnackat! godnatt sov så gott!
fick det här av mormor och morfar i namnsdags pressent! gick en slant att handla någonting för. Tack!

kyliga dagar

hej! har hunnit med att plugga en liten stund nu på kvällen. började på min svenskanovell och slutförde min naturuppsats vilket känns rätt så skönt! nu ska jag och isak krypa ner i soffan för att mysa lite innen jag ska hem igen. hör av mig när jag kommer hem igen. hade bra så länge!

dag 6 - vad du har för mobiltelefon

detta är min mobil. den är jätte bra för den går aldrig sönder när jag tappar den vilket är ett stort plus. harebra hej!

mitten av veckan

hallå där! isak har varit här hela kvällen. Vi låg väl mest och slappade i sängen och framför tv:n det är ganske skönt efter en lång dag i skolan. nu ligger jag iallafall i sängen. Torsdagsmålet är nerpackat i väskan och strax ska jag börja räkna får. Sov så gott!
vill bara tillägga att jag har världens bästa pojkvän!

Dag 5 - vart du bor

ser inte riktigt ut såhär nu. men detta är ju bättre än ingenting! right!?

dag 4 - Dina syskon

Filip
Johan
Nathalie
Johanna

Make your style easier.

lite smått kär sådär.

Röda som bär

Hallå där! kollade precis klart på mammor och minimodeller. ja. vad ska man säga. inget program som jag älskar men rätt så kul att se på. sådär när man inte har något annat för sig. Hann plugga ett tag efter skolan. Åt en riktigt god mat. Snart ska jag njuta av en lång natt av sömn. Har nämligen sovmorgon imorgon. Tisdagarna är en grym dag. har bara Matte, Psykologi och idrott. SWEET! Harebra hej!
Psykologin med Anton förra gången.

Dag 3 - Tre sanningar om dig

1. Väldigt blödig av mig. De vill säga att jag kan börja gråta av nästan vad som helst. okej nu ska jag inte överdriva.
2. Jag har dyslexi.
3. Jag gillar att fota.

I will never be the same without you

kvällen igår slutade lyckat. vi kollade på friends with benefits och efter de så somnade vid. idag har de varit kalas för full rulle. Mia och Filip fyllde på som sagt år i lördags så idag har de varit kalas för släkten. senare gick jag, isak och filip till pulkabacken. Vi hann även med att spela lite snigelspel. sen var det bara vidare till allianshallen där hugo hade match då isak även fick döma. efter de åkte vi hem till honom och åt m.m. godnatt nu ska jag sova.

dag 2 - profilbild på facebook

här har ni då min nuvarande profilbild.

en mysig kväll

fick mig en liten överraskning så här på kvällskvisten. isak är här om en timme kanske. mysigt. mamma, jag och isak ska hyra en film och bara mysa med en massa godsaker! ni får ha den fin kväll! puss
Jag och Isak i somras.

the boy who.....

Tumblr_lxdzs7lmjy1r6ipclo1_500_large
Tumblr_lx6nkem6hm1r5rgkso1_500_large
1193633-8-1326391700851_large
1193633-8-1326391733827_large
1193633-8-1326391609058_large
1193633-8-1326391686805_large
1193633-8-1326391340936_large
1193633-8-1326391059690_large

dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn

Fanny Ulrika Hedin

långa nätter

Tjenixen! sitter nu hemma och tar det lunget. gårdagen började och slutade bra. vaknade vid tio tiden igår. redan vid halv tolv satt jag i skolan och hade engelska i en och en halv timme. Sen vid ett slutade både jag och isak så vi tog bussen hem till mig och bakade scones. gud va gott de var. funderar faktiskt på att göra de nu.. aja vi åt senare med johan och mamma. vid nio tiden satt vi senare på bio tillsammans med allihopa. filmen var verkligen skit rolig! jätte värd att se. man skrattade sig egenom hela filmen.  kom hem vid halv tolv då vi nästan somnade på direkten. idag har vi bara slappat. vi hörs!

idag fyller även mia och filip år. så grattis till dom två!

30 dagar framåt

Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn
Dag 2 - Profilbild på facebook
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - favoritprogram
Dag 9 - något du längrar efter
Dag 10 - En låt som betyder mycket för dig
Dag 11 - En bild på kläderna du har haft på dig idag
Dag 12 - Ett bra minne
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass går du i?
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du gillar
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på dina föräldrar
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favoritgodis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

bio mys

tjenare! ligger för tillfället i sängen. strax är det sovdax för min del men innan de ska jag ta och berätta en mega cool grej! imorse när jag kom till skolan så sa julia att hon skulle gå och se "en gång i phuket" på imorgon med dimme. Och de ska jag och isak också göra exakt på samma bio och vi sitter lixom på samma rad. Sen iallafall så pratade isak med felix och då skulle tydligen han och tre andra kompisar också gå på den exakt då. och de coola är att alla sitter på samma rad brevid varandra utan att vi ens pratat om det. helt sjukt. av lixom 340 platser, tar alla samma rad. SJUKKKKTTTTTTTT!!!!!!!!! okej det var allt för mig. sen för att göra er som börjar tidigt imorgon lite avundsjuka så börjar jag halv tolv och slutar ett. skönt va!

be happy for this moment. This moment is your life.

Tumblr_lvzqlhqt5y1r627avo1_500_large
Tumblr_lxpm5wto1c1qhw1yoo1_500_large
Tumblr_lx6eo9ax2q1qizywoo1_500_large
Tumblr_lyac67u0kz1r57jqzo1_500_large

som jag vill ha det

tjenara! simningen igår gick ju bra. Lite jobbigt men kul på samma gång. Denna skoldag har verkligen gått långsamt fram. Imorgon väntar en ny dag med flera små godbitar. som t.ex. att julia ska ta med "torsdagsmålet" till skolan vilket den här veckan består av chokladbollar. Möms så gott de ska bli. Sen efter skolan ska jag få träffa min pojkvän. Vilket också är ett stort plus. Ska även göra klart min uppsats under isaks träning. Ska bli skönt att bli av med den så att jag kan sova läääääääääääääääääänge på fredag morgon. Allt för mig och det här inlägget. Vi hörs helt enkelt!

RSS 2.0